és ők képviselik az oszágunkat a gálán... -1 szavazatferni írta:nso-féle fordításmadridom"„Egyikünk sem jobb vagy rosszabb a másiknál. Mindketten végezzük munkánkat és próbáljuk a maximumot nyújtani a klubunk és a válogatottunk mezében egyaránt, miközben a legjobbak akarunk lenni. Úgy gondolom, hogy a szakmámban én vagyok a világ legjobbja és ezért nap mint nap kőkeményen meg is dolgozom. A fejemben mindig mindenkinél jobb vagyok” – zárta a gondolatsort 2013 aranylabdása."szánalmas bazzeg és most megint CR a nagyképű kcsg a legtöbbnél, akik szépen nso-n elolvassák a cikket, mert azok a szerencsétlenek "elfelejtettek" pár sort lefordítani....."“Egyikünk sem jobb vagy rosszabb. Mindannyian tesszük a dolgunkat és igyekszünk a legjobbunkat nyújtani úgy klubcsapatainkban, mint nemzeti együtteseinkben. Viszont igen, a saját szememben én vagyok a legjobb. Ha az ember nem így gondolja… ha például Ön nem akar a legjobb lenni a munkájában, vagy ha Messi úgy gondolja hogy nem ő lesz a legjobb… Kötelességem úgy gondolni, hogy az én munkámban én vagyok a legjobb. Lehet, hogy nem így van, de az én fejemben én vagyok az.” Forrás: Madridom.hu"
Kommentáld a híreket
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Kommentáld a híreket
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Destro gyereket látta valaki játszani? Mit tud a csávó? Erősítést jelentene?
Veratti nem lenne rossz, csak akkor meg Illara továbbra is a kispadon csücsülne. Na mindegy,majd kiderül!
Veratti nem lenne rossz, csak akkor meg Illara továbbra is a kispadon csücsülne. Na mindegy,majd kiderül!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Az hagyján, de a videóban teljesen máshogy beszél, mint amit leírtak Pipita kapta az ívet rendesen a facebookonszánalmas bazzeg és most megint CR a nagyképű kcsg a legtöbbnél, akik szépen nso-n elolvassák a cikket, mert azok a szerencsétlenek "elfelejtettek" pár sort lefordítani.....
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nso-féle fordítás
madridom"„Egyikünk sem jobb vagy rosszabb a másiknál. Mindketten végezzük munkánkat és próbáljuk a maximumot nyújtani a klubunk és a válogatottunk mezében egyaránt, miközben a legjobbak akarunk lenni. Úgy gondolom, hogy a szakmámban én vagyok a világ legjobbja és ezért nap mint nap kőkeményen meg is dolgozom. A fejemben mindig mindenkinél jobb vagyok” – zárta a gondolatsort 2013 aranylabdása."
szánalmas bazzeg és most megint CR a nagyképű kcsg a legtöbbnél, akik szépen nso-n elolvassák a cikket, mert azok a szerencsétlenek "elfelejtettek" pár sort lefordítani....."“Egyikünk sem jobb vagy rosszabb. Mindannyian tesszük a dolgunkat és igyekszünk a legjobbunkat nyújtani úgy klubcsapatainkban, mint nemzeti együtteseinkben. Viszont igen, a saját szememben én vagyok a legjobb. Ha az ember nem így gondolja… ha például Ön nem akar a legjobb lenni a munkájában, vagy ha Messi úgy gondolja hogy nem ő lesz a legjobb… Kötelességem úgy gondolni, hogy az én munkámban én vagyok a legjobb. Lehet, hogy nem így van, de az én fejemben én vagyok az.” Forrás: Madridom.hu"
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hát talán az a kb 10 év,amivel az olasz fiatalabb...dannen írta:nekem csak az a gondom verrattival, hogy ilyen alapon maradhatott volna xabi is. nem sokban különbözik a stílusuk tudtommal és (bár olyan sokszor nem láttam játszani) nem hiszem, hogy az olasz fogja elhozni nekünk azt ami kell a kp-ra. (pogbát)
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Na látod ez most kiesett. Akkor is. Nem direkt van Monacoban. Amúgy én se értem Verratti leigazolásának okét, de gondolom Ancelotti belebuzult Párizsban. (Már, ha jön.) Remélem inkább a Juvesokkal tárgyal azok is ott vannak.Realista24 írta:Mi a fura benne? De most komolyan. Uefa gála, sorsolás, ott van mindenki aki számít.Kerlon írta:Amúgy csak nem fura, hogy Perez pont Monacoban tárgyal egy párizsi igazolás kapcsán? Párizsig nem volt pénz repjegyre vagy mi? Szerintem Falcao meg Verratti robbanhat be a végére. Esetleg Matuidi.
PSG kkpéi: Motta, Matuidi, Verratti, Cabaye, Rabiot, Chantome és esetleg Pastore. 7 játékos 3 posztra. Jó helyen kopogtatunk és kíváncsik leszek, hogy mennyibe fog fájni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mi a fura benne? De most komolyan. Uefa gála, sorsolás, ott van mindenki aki számít.Kerlon írta:Amúgy csak nem fura, hogy Perez pont Monacoban tárgyal egy párizsi igazolás kapcsán? Párizsig nem volt pénz repjegyre vagy mi? Szerintem Falcao meg Verratti robbanhat be a végére. Esetleg Matuidi.
PSG kkpéi: Motta, Matuidi, Verratti, Cabaye, Rabiot, Chantome és esetleg Pastore. 7 játékos 3 posztra. Jó helyen kopogtatunk és kíváncsik leszek, hogy mennyibe fog fájni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Amúgy csak nem fura, hogy Perez pont Monacoban tárgyal egy párizsi igazolás kapcsán? Párizsig nem volt pénz repjegyre vagy mi? Szerintem Falcao meg Verratti robbanhat be a végére. Esetleg Matuidi.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
megint egyet kell értenem veled. verratti xabi-pótlék lenne, visszakacsintás a régi játékunkra vagy amit az atma ellen próbáltunk, de a jövő nem ez..a jövő a pogba-kroos-modric sor, aminél jobbat nehéz lenne összeszedni, mint a cheetos chipsben az arany pokémonos tazó az olyan sor..mindent tud csak épp nem nyírja még le a füvet. visszadobnám falcaot, reust, verattit csak jöjjön a francia..tökéletes hármas lenneCS0ki írta: Veratti meg...nem tudom. Én most már vagy olyat hoznék a középpályára, aki dinamikus, be tud törni a 16-os környékére, vagy valami izomembert. Veratti egyikbe sem illik. Még ha mondanánk is, hogy majd beáll hátra, Modric meg meghúzza a labdát párszor, de annyira támadó felfogásban szerintem ő se lenne jó.
Pogba azért lenne ideális, mert ott va n benne az izom is, illetve a támadásokba is jól tud belépni. Akármelyik irányba tovább lehetne fejleszteni. (a Juvében állítólag még támadóbbra akarják egyébként alakítani)
Nem illik.
Az a baj, hogy csak az öreg Császár nyal be neki, de ő kb félévente előadja, hogy Khedira mekkora Isten, és milyen jó lenne a Bayernbe. Sajnos mások nem így gondolják arra.azért a bayern vezetőségében van egy pár volt világklasszis focista, szerintem ők tisztában vannak a mester képességeivel..
Veratti meg...nem tudom. Én most már vagy olyat hoznék a középpályára, aki dinamikus, be tud törni a 16-os környékére, vagy valami izomembert. Veratti egyikbe sem illik. Még ha mondanánk is, hogy majd beáll hátra, Modric meg meghúzza a labdát párszor, de annyira támadó felfogásban szerintem ő se lenne jó.
Pogba azért lenne ideális, mert ott va n benne az izom is, illetve a támadásokba is jól tud belépni. Akármelyik irányba tovább lehetne fejleszteni. (a Juvében állítólag még támadóbbra akarják egyébként alakítani)
- ziro4vr
áhh, akkor már nem a kopasz lesz az edzőjük, hanem valaki hozzáértő, nem fog neki kelleni...bár Mourinho, Ancelotti, Löw már megbukott a khedira-teszten nem tudom ki menne átRealista24 írta:Nem kizárt, hogy jövőre ingyen csatlakozik hozzájuk...többször sem mondom.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem kizárt, hogy jövőre ingyen csatlakozik hozzájuk...többször sem mondom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
azért a bayern vezetőségében van egy pár volt világklasszis focista, szerintem ők tisztában vannak a mester képességeivel..VanillaSky írta:Egyébként visszatérve Alonsora. Gondolom - Guardiola honfitársai felé tanúsított rajongásától függetlenül - először Khedirat keresték? Legalábbis erre gondolnék. Friss VB győztes német, jóval fiatalabb, valószínűleg transzfer díjban és fizetésben sem kért volna többet, mint az öreg. (márha igaz a 10 milliós fizetés Xabinál) Adódik a kérdés, hogy Khedira ennyire nem bízik magában? Azzal gondolom tisztában van, hogy itt - hacsak Ancelotti meg nem bolondul - kezdő már nem lesz, a Bayernbe viszont a Schweini-Martinez-Thiago hármas sérülésével akár be is játszhatná magát, a szurkolók biztosan imádnák. (vagy csak sokat képzelődöm és eleve nem is volt alternatíva a Bayernél?)
vagy nem és csak túl sokat kért tőlük is a herceg
Nem illik.
-
Egyébként visszatérve Alonsora. Gondolom - Guardiola honfitársai felé tanúsított rajongásától függetlenül - először Khedirat keresték? Legalábbis erre gondolnék. Friss VB győztes német, jóval fiatalabb, valószínűleg transzfer díjban és fizetésben sem kért volna többet, mint az öreg. (márha igaz a 10 milliós fizetés Xabinál) Adódik a kérdés, hogy Khedira ennyire nem bízik magában? Azzal gondolom tisztában van, hogy itt - hacsak Ancelotti meg nem bolondul - kezdő már nem lesz, a Bayernbe viszont a Schweini-Martinez-Thiago hármas sérülésével akár be is játszhatná magát, a szurkolók biztosan imádnák. (vagy csak sokat képzelődöm és eleve nem is volt alternatíva a Bayernél?)
- ziro4vr
most akkor mégsem temetjük el a mélységi kp-s játékot? mi folyik itt összezavarodtam
el kell hozni Gündinnyót meg mellé a sorbinorbit aztán kész
el kell hozni Gündinnyót meg mellé a sorbinorbit aztán kész
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kiírtam, de a hír sántít. A PSG minél előbb eladná, hogy le tudja igazolni Pogbátdannen írta:köszi :Đ de inkább mesélj mit tudszRealista24 írta:Aki Verrattira tippelt, kap egy pacsit
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
őt Illarra helyett kellett volna elhozni... nem most...Realista24 írta:Aki Verrattira tippelt, kap egy pacsit
de egy Gustavo-Verratti pakkra azt mondom még, hogy okés, de ha egyedül csak Verratti jönne...
kell 2 ember, hogy Khedira még a padra se férjen be... Illarra meg... majd játszik a Spanyol Kupában
- ___Samy___
mi a pötsöm van itt, kiárusítást tartunk? lassan eladjuk az összes mezőnyjátékosunkat.......
kroos igazolása után gyakorlatilag csak olyan döntések születtek, amivel nem leszünk sztem semmivel sem előbbre, ráadásul idén hosszabb lenne a szezon, mint az utóbbi években bármikor
most már pogbát meg falcaot hozzuk el, mert nagy kakiban leszünk
kroos igazolása után gyakorlatilag csak olyan döntések születtek, amivel nem leszünk sztem semmivel sem előbbre, ráadásul idén hosszabb lenne a szezon, mint az utóbbi években bármikor
most már pogbát meg falcaot hozzuk el, mert nagy kakiban leszünk
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Aki Verrattira tippelt, kap egy pacsit
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
szerintem se lesz itt már olyan sokáig CR, 2016os eb környékén lelécel miután megnyert mindent megdöntött mindent és lehet a sérülések is egyre inkább ostorozzák
Nem illik.