wxyz írta:Nem tudom miért van ennyire oda érte a fórum
Tényleg látszik rajta, hogy tehetséges, de ez önmagában kevés. Ki is kellene azt hoznia magából
Én úgy látom Sterling sokkal jobb játékos
Sterling sztm is jobb,de én konkrétan az arsenalrol írtam,amit,habár amúgy meg nehéz ezt megitélni,mivel teljes képet Chamberleinről még nem kaptam,tekintve hogy mire belelendülne,addigra rendre lesérül...
Ha már felemlítetted Sterlinget,nálam ő,Sturridge valamint Coutinho a PL legjobb támadósora jelenleg...
alexoxladjackoxi írta:morientes írta:Oxi tetszett tegnap (is).Kár hogy cukorból van a lába,mert az egész csapatban csak benne látok dinamikát...
Alexis kikéri magának.
Egyébként Özil (remélem nem szélsőként számít rá hosszútávon Wenger
), Cazorla és Podolski nem eredeti szélsők, az a baj. Nem játszanak rosszul a szélen se, de ha a dinamikájukat, sebességüket nézzük, láthatjuk, hogy nem az az eredeti posztjuk. Előbbi kettő irányító, utóbbi meg árnyékék. Jó hír viszont, hogy nem sokára jön vissza Walcott és Gnabry is. + ugye Campbell is tudna dobni a játékon, ha úgy van. A középpályán meg ugye a Wilshere-Ramsey duó induló sebességét gondolom nem kell ecsetelni. Aaron ugye nagyon adja, Jack még egy kicsit pontatlan, de ez folyamatos játéklehetőséggel orvosolható. Szóval lesz itt dinamika, tempó, csak bele kell lendülni.
Özilt én most inkább hagynám,Walcott jó,ő lehet a másik gyors ember Oxi mellett,de a kp....hát nekem az Arteta-Cazorla duo sokkal jobban fekszik ehhez a stílushoz.A védelem is elég ingatag,(tudom hogy kevés gólt kapott a csapat,de ezt betudom az eddigi gyengébb ellenfeleknek,meg amúgy helyzetek voltak,védelmi megingásokból,más kérdés hogy az ellenfél eltöketlenkedte),magyarán a sotonbol igazolt legény eddig nekem nem az igazi,bár várnék még a megitélésével,mert nagyon az elején vagyunk.
A másik...a csatár kérdés...nos Alexis nem oda való,mármint középre,ő a center ooszt mögül,kicsit szélről szeret odaérni,Giroud meg...nos akár sérült,akár nem....ő nem szint,ha valami nagyot akar dobni a csapat.
Itt,ahogy tavaly,a rangadók döntenek el majd mindent,úgy a PL-ben ahogy a BL-ben...és az van,hogy én nem látom erőssebbnek ezt az arsenalt,csapatként,mint a tavalyit...