Pipita írta:Jövőre sem lesz még Premier League...
![Szomorú :-(](./images/smilies/sad.gif)
Leicester leigazolta Cambiassót.
![Nem tudom :|](./images/smilies/noexpression.gif)
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 29., péntek 0:08
Pipita írta:Jövőre sem lesz még Premier League...
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. augusztus 28., csütörtök 22:19
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. augusztus 28., csütörtök 21:02
Hát tudom, hogy ti realosok nem kedvelitek, de az arsenalosok szeretik, úgyhogy igen, megér. A PL-ben nagyobb területe van a játékosoknak, mint a spanyol ligában, szóval itt még több indítást, kulcspasszt tudna adni ha a posztján szerepelne.ziro4vr írta:és ér ennyit özil, hogy ennyi macera van vele?alexoxladjackoxi írta: Az a baj, hogy Wilsherenek most nagyon játszani kell, hogy fejlődjön, de ez rámehet az egész szezonra. Özilt kár lenne elpocsékolni a szélen, a kp-védekezés meg gyenge, ha Jack és Aaron együtt játszanak. Ezért toljuk most ezt a gagyi 4-1-4-1-et, hogy mindkettten pályán lehessenek. Sztem egy Luiz Gustavot kéne hozni és rotálni kéne Wilsherrel. Kis/xar csapatok ellen mehet a Ramsey- Wilshere tengely, nagyobbak ellen meg Gustavo-Ramsey a stabilitás miatt. Persze 4-2-3-1-el.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 28., csütörtök 18:22
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 28., csütörtök 18:18
és ér ennyit özil, hogy ennyi macera van vele?alexoxladjackoxi írta: Az a baj, hogy Wilsherenek most nagyon játszani kell, hogy fejlődjön, de ez rámehet az egész szezonra. Özilt kár lenne elpocsékolni a szélen, a kp-védekezés meg gyenge, ha Jack és Aaron együtt játszanak. Ezért toljuk most ezt a gagyi 4-1-4-1-et, hogy mindkettten pályán lehessenek. Sztem egy Luiz Gustavot kéne hozni és rotálni kéne Wilsherrel. Kis/xar csapatok ellen mehet a Ramsey- Wilshere tengely, nagyobbak ellen meg Gustavo-Ramsey a stabilitás miatt. Persze 4-2-3-1-el.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. augusztus 28., csütörtök 18:01
Az a baj, hogy Wilsherenek most nagyon játszani kell, hogy fejlődjön, de ez rámehet az egész szezonra. Özilt kár lenne elpocsékolni a szélen, a kp-védekezés meg gyenge, ha Jack és Aaron együtt játszanak. Ezért toljuk most ezt a gagyi 4-1-4-1-et, hogy mindkettten pályán lehessenek. Sztem egy Luiz Gustavot kéne hozni és rotálni kéne Wilsherrel. Kis/xar csapatok ellen mehet a Ramsey- Wilshere tengely, nagyobbak ellen meg Gustavo-Ramsey a stabilitás miatt. Persze 4-2-3-1-el.ziro4vr írta:özil gyér védekezése nagy baj az ágyúsoknak. középre nem lehet tenni ha mögötte wilshere és ramsey van, az úgy kevés, de a két saját nevelést játszatni kell, mert jók. így ki kell tolni a szélre, ott viszont nem jó, plusz ott se zár vissza és sem monreal sem gibbs nem annyira patent hogy megoldják
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 28., csütörtök 17:16
köszönöm szépen ez hiányzott még máraRealista24 írta:ziro pajtás, mára is hoztam valamit![]()
Őt akarja az Arsenal:
http://estaticos04.marca.com/eventos/di ... 00x340.jpg
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 28., csütörtök 17:08
Így van,a cardiff city nevelgette...Kerlon írta:Ramsey nem saját nevelés. Amúgy Wenger nem látja a fától az erdőt.ziro4vr írta:özil gyér védekezése nagy baj az ágyúsoknak. középre nem lehet tenni ha mögötte wilshere és ramsey van, az úgy kevés, de a két saját nevelést játszatni kell, mert jók. így ki kell tolni a szélre, ott viszont nem jó, plusz ott se zár vissza és sem monreal sem gibbs nem annyira patent hogy megoldják
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 28., csütörtök 17:07
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 28., csütörtök 17:03
Ramsey nem saját nevelés. Amúgy Wenger nem látja a fától az erdőt.ziro4vr írta:özil gyér védekezése nagy baj az ágyúsoknak. középre nem lehet tenni ha mögötte wilshere és ramsey van, az úgy kevés, de a két saját nevelést játszatni kell, mert jók. így ki kell tolni a szélre, ott viszont nem jó, plusz ott se zár vissza és sem monreal sem gibbs nem annyira patent hogy megoldják
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 28., csütörtök 16:54
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 28., csütörtök 16:51
Sterling sztm is jobb,de én konkrétan az arsenalrol írtam,amit,habár amúgy meg nehéz ezt megitélni,mivel teljes képet Chamberleinről még nem kaptam,tekintve hogy mire belelendülne,addigra rendre lesérül...wxyz írta:Nem tudom miért van ennyire oda érte a fórum
Tényleg látszik rajta, hogy tehetséges, de ez önmagában kevés. Ki is kellene azt hoznia magából
Én úgy látom Sterling sokkal jobb játékos
Özilt én most inkább hagynám,Walcott jó,ő lehet a másik gyors ember Oxi mellett,de a kp....hát nekem az Arteta-Cazorla duo sokkal jobban fekszik ehhez a stílushoz.A védelem is elég ingatag,(tudom hogy kevés gólt kapott a csapat,de ezt betudom az eddigi gyengébb ellenfeleknek,meg amúgy helyzetek voltak,védelmi megingásokból,más kérdés hogy az ellenfél eltöketlenkedte),magyarán a sotonbol igazolt legény eddig nekem nem az igazi,bár várnék még a megitélésével,mert nagyon az elején vagyunk.alexoxladjackoxi írta:Alexis kikéri magának.morientes írta:Oxi tetszett tegnap (is).Kár hogy cukorból van a lába,mert az egész csapatban csak benne látok dinamikát...Egyébként Özil (remélem nem szélsőként számít rá hosszútávon Wenger
), Cazorla és Podolski nem eredeti szélsők, az a baj. Nem játszanak rosszul a szélen se, de ha a dinamikájukat, sebességüket nézzük, láthatjuk, hogy nem az az eredeti posztjuk. Előbbi kettő irányító, utóbbi meg árnyékék. Jó hír viszont, hogy nem sokára jön vissza Walcott és Gnabry is. + ugye Campbell is tudna dobni a játékon, ha úgy van. A középpályán meg ugye a Wilshere-Ramsey duó induló sebességét gondolom nem kell ecsetelni. Aaron ugye nagyon adja, Jack még egy kicsit pontatlan, de ez folyamatos játéklehetőséggel orvosolható. Szóval lesz itt dinamika, tempó, csak bele kell lendülni.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. augusztus 28., csütörtök 16:09
Alexis kikéri magának.morientes írta:Oxi tetszett tegnap (is).Kár hogy cukorból van a lába,mert az egész csapatban csak benne látok dinamikát...
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. augusztus 28., csütörtök 16:08
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 28., csütörtök 16:00
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. augusztus 27., szerda 22:55
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 27., szerda 22:52
arra értettem inkább a gólpassztól függetlenül, hogy nem értik meg még egymást meg a chilei nem akart nagyon a német felé passzolniDrake írta: Szerintem semmi feszkó nincs köztük.A gólnál is egyből a németre mutogatott.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. augusztus 27., szerda 22:25
MyStiQ írta:Drake a neve, időzavar a kenyere.
Szerintem semmi feszkó nincs köztük.A gólnál is egyből a németre mutogatott.ziro4vr írta:özil meg alexis annyira nem csipázzák egymást úgy tűnik nekem
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 27., szerda 22:20
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. augusztus 27., szerda 22:19
Matt009 írta:A titkos favoritom egyébként idén az Arsenal. Úgy érzem bennük van a meglepetés. Sanchezzel egy új szintre léphetnek, és szépen lassan alakul ott azért egy erős csapat. Még egy elit befejező csatár kellene nekik, és akkor tényleg őket tartanám a legesélyesebb csapatnak.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem