FIFA
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Re: FIFA
Tudnátok olyan játékosokat mondani,akik fiatalok és viszonylag gyorsan fejlődnek?Ilyen N'castle/Sevilla szintű csapattal kezdenék manager módot és szeretném ilyen Kovacic/Saúl típusú tehetségekkel feltölteni a keretet.
VanillaSky írta:Onnan vettem, nem kell ahhoz US only.@update, amazon csak US only, szóval nem nyert.
pü.
-
Onnan vettem, nem kell ahhoz US only.@update, amazon csak US only, szóval nem nyert.
@update, amazon csak US only, szóval nem nyert.*közben amazonon lehet ráleltem egy 10$-es ajánlatra, de azért ne kíméljetek a lehetőségekkel.
10$-15$ között még áldoznék rá, talán megfog annyira, hogy a 15-öt is előrendeljem
elveszik, ha mindenki továbbvitte volna mindig évről-évre, akkor mindenki CRekkel szaladgálna.Chancee9 írta:arra tud nekem válaszolni, hogy ha most nekem UT-ben van csapatom és zsetonom akkor azzal mi lesz ha megveszem a 15-öt és ott is elkezdek UT-zni? át lehet vinni vagy elveszik a mostani?
- Chancee9
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Ramos, Modric, Xabi Alonso, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
arra tud nekem válaszolni, hogy ha most nekem UT-ben van csapatom és zsetonom akkor azzal mi lesz ha megveszem a 15-öt és ott is elkezdek UT-zni? át lehet vinni vagy elveszik a mostani?
Tudna valaki dobni egy megbízható oldalt ahonnan 10 dollárért beszerezhető a játék vagy egy hozzá tartozó Origin kód?VanillaSky írta:Áhh, ezért megérte kiszórnom azt a 10 dollárt.
Eddig PES vonalán mozogtam inkább, de 10$-ért még ma megvenném szórakozni egy keveset haverokkal.
A legolcsóbb amit találtam az 15 Euro volt, de nem vagyok tapasztalt az online kulcsok piacán .
*közben amazonon lehet ráleltem egy 10$-es ajánlatra, de azért ne kíméljetek a lehetőségekkel.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én karácsonyra leptem meg megam vele, 20 euroért netről, origin kódként.
A mai napig eljátszogatok vele, viszont nem tervezem a közel jövőben, hogy pénzt adjak ki a legújabbért, inkább leveszem polcról vagy kipróbálom a PES-t is mert utoljára a 10-esen toltam azon is.
Az online felület nekem nem igazán érte meg a pénzt. Haverommal mikor akartunk játszani rengeteg időt elbasztunk a csatlakozásokkal, és néha laggolt is elég szépen. UT-ben és idényekben idegesítő amikor a sok puhapöcsű 2-0 után kilépik, meg ott is egy örökkévalóságnak tűnt amíg végre talált egy ellenfelet. A lag meg elég gyakran előfordul ezeknél a játékmódoknál is, annak ellenére, hogy system requirementsben 512 Kpbs-t kérnek minimumnak, nekem meg van 12 megás netem(ezért is akartam tenni egy próbát, de valahol sejtettem, hogy ez lesz). Hát vicc.
A mai napig eljátszogatok vele, viszont nem tervezem a közel jövőben, hogy pénzt adjak ki a legújabbért, inkább leveszem polcról vagy kipróbálom a PES-t is mert utoljára a 10-esen toltam azon is.
Az online felület nekem nem igazán érte meg a pénzt. Haverommal mikor akartunk játszani rengeteg időt elbasztunk a csatlakozásokkal, és néha laggolt is elég szépen. UT-ben és idényekben idegesítő amikor a sok puhapöcsű 2-0 után kilépik, meg ott is egy örökkévalóságnak tűnt amíg végre talált egy ellenfelet. A lag meg elég gyakran előfordul ezeknél a játékmódoknál is, annak ellenére, hogy system requirementsben 512 Kpbs-t kérnek minimumnak, nekem meg van 12 megás netem(ezért is akartam tenni egy próbát, de valahol sejtettem, hogy ez lesz). Hát vicc.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Tavaly 9k volt elorendelve,most 11. Valoszinuleg a next-gen miatt.(Es sztem kicsit dragabb is marad egy ideig) En elorendelem,nem akarok napokkal kesobb bekapcsolodni,mar nagyon varom.
Stresszlabda tavaly is volt,nem hasznaltam,csak nrha racsaptam az asztalra Ha nagyon unatkozok dobalom a falnak
Szoval szerintem rendelt elo nyugodtan (csak komteollert is vegyel hozza ha nincs)
Azt meg elore nem tudni h bugos lesz-e.
Stresszlabda tavaly is volt,nem hasznaltam,csak nrha racsaptam az asztalra Ha nagyon unatkozok dobalom a falnak
Szoval szerintem rendelt elo nyugodtan (csak komteollert is vegyel hozza ha nincs)
Azt meg elore nem tudni h bugos lesz-e.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Szerintem megéri előrendelni, 1-2 ezer forint nem ér több hónapos várakozást. Már alig várom hogy megjöjjönEwr írta:Szerintem Fifát sosem szabad rögtön megjelenés napján megvenni. Én konzolon játszok és ott az a tapasztalatom, hogy nagyon gyorsan leesik az ára pár ezer forinttal. Ez nem tudom, hogy így van-e PC-n is, de azt tanácsolom várj pár hónapot a vásárlással.füst írta:Gondolkozok hogy megrendeljem-e a FIFA 15-öt PC-re, mert *a fene a mocskos pofámat, éppen megengedhetem magamnak, meg mégiscsak next gen, és most sikerült beruházni egy 27"-os monitorra, szóval szeretném egy kicsit kiélvezni. Még életemben nem vettem meg FIFÁt -*ozott tagmondat ide ismét beilleszthető-, ezért nem mozgok otthonosan a témában, és ezért szivesen fogadnék 1-2 tanácsot. Vajon érdemes 11K-ért most beruházni? Vagy az internet egy rejtett zugában lehet találni olcsóbbért? Esetleg az üzletekben 1-2 hét után lényegesen olcsóbb lesz? Mintha a 14-et 8K-ért dobálták volna az emberhez tavaly az auchanban. Nem tudom, mi ilyenkor a trend? A fenti 11K-s összegnél jobb ajánlatot nem találtam, viszont nem túl bizalomgerjesztő, hogy ajándék stresszlabdát(!) adnak a játék mellé. Vagy hagyjam a fenébe, mert a nextgen miatt úgyis bughalmaz lesz? help?
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Szerintem Fifát sosem szabad rögtön megjelenés napján megvenni. Én konzolon játszok és ott az a tapasztalatom, hogy nagyon gyorsan leesik az ára pár ezer forinttal. Ez nem tudom, hogy így van-e PC-n is, de azt tanácsolom várj pár hónapot a vásárlással.füst írta:Gondolkozok hogy megrendeljem-e a FIFA 15-öt PC-re, mert *a fene a mocskos pofámat, éppen megengedhetem magamnak, meg mégiscsak next gen, és most sikerült beruházni egy 27"-os monitorra, szóval szeretném egy kicsit kiélvezni. Még életemben nem vettem meg FIFÁt -*ozott tagmondat ide ismét beilleszthető-, ezért nem mozgok otthonosan a témában, és ezért szivesen fogadnék 1-2 tanácsot. Vajon érdemes 11K-ért most beruházni? Vagy az internet egy rejtett zugában lehet találni olcsóbbért? Esetleg az üzletekben 1-2 hét után lényegesen olcsóbb lesz? Mintha a 14-et 8K-ért dobálták volna az emberhez tavaly az auchanban. Nem tudom, mi ilyenkor a trend? A fenti 11K-s összegnél jobb ajánlatot nem találtam, viszont nem túl bizalomgerjesztő, hogy ajándék stresszlabdát(!) adnak a játék mellé. Vagy hagyjam a fenébe, mert a nextgen miatt úgyis bughalmaz lesz? help?
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Gondolkozok hogy megrendeljem-e a FIFA 15-öt PC-re, mert *a fene a mocskos pofámat, éppen megengedhetem magamnak, meg mégiscsak next gen, és most sikerült beruházni egy 27"-os monitorra, szóval szeretném egy kicsit kiélvezni. Még életemben nem vettem meg FIFÁt -*ozott tagmondat ide ismét beilleszthető-, ezért nem mozgok otthonosan a témában, és ezért szivesen fogadnék 1-2 tanácsot. Vajon érdemes 11K-ért most beruházni? Vagy az internet egy rejtett zugában lehet találni olcsóbbért? Esetleg az üzletekben 1-2 hét után lényegesen olcsóbb lesz? Mintha a 14-et 8K-ért dobálták volna az emberhez tavaly az auchanban. Nem tudom, mi ilyenkor a trend? A fenti 11K-s összegnél jobb ajánlatot nem találtam, viszont nem túl bizalomgerjesztő, hogy ajándék stresszlabdát(!) adnak a játék mellé. Vagy hagyjam a fenébe, mert a nextgen miatt úgyis bughalmaz lesz? help?
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Kontroller nelkul sz*rt se er szerintem. Ruhazz be egyre. 2-3k-ert mar kapsz egyet amivel elleszel. (bar most mat onlinehoz kicsit keso,mert jon lassan a 15,de 10 dollart megert szerintem)VanillaSky írta:Áhh, ezért megérte kiszórnom azt a 10 dollárt. Az EAt mindig jó érzés gazdagítani. Messivel butulok a gyakorlómissziókban. Nyomd hosszan röviden szóköz+célzás+csavart+emelt labda meg kerülgesd a bóját fél perc alatt. Talán ha lesz kontrollerem jobb lesz addig megy a kukába a játék.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
Jobb gomb, elrejtés. Ezt lehet csinálni.
-
Origin fiókból ki lehet törölni játékot? Mármint nem a gépről, hanem hogy a fiókból is eltűnjön?
-
Áhh, ezért megérte kiszórnom azt a 10 dollárt. Az EAt mindig jó érzés gazdagítani. Messivel butulok a gyakorlómissziókban. Nyomd hosszan röviden szóköz+célzás+csavart+emelt labda meg kerülgesd a bóját fél perc alatt. Talán ha lesz kontrollerem jobb lesz addig megy a kukába a játék.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
FIFA 14? Nekem tökéletes, van tutorial a Youtube-on is, legalábbis én így hoztam össze. (Ha megjavítják a laptopomat, leírom pontosan is, de sajna most...)
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
-
Megvettem ma ezt a vackot. Az irányításon lehet valahogy változtatni? Kontroller nincs, de ez az egér+billentyű kombo katasztrofálisan szar. Nem lehet csak billentyűvel játszani?
szerk: megvan a csak billentyű, de kalibrálni nem lehet? i,j meg k.
szerk: megvan a csak billentyű, de kalibrálni nem lehet? i,j meg k.