Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. augusztus 29., péntek 0:54

Hát a jövő évi kezdőt én is valahogy így képzelném el:
https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hph ... e=545E12AF
:mrgreen: :mrgreen:

Egyébként meg nem kell mindig mindegyiküknek játszani, szépen lehet őket rotálni, aztán nem döglik ki egyikük sem a szezon végére. Amúgy is hosszú lesz a szezon, játékosunk meg alig van jelenleg, s az sem rossz ha mondjuk egy bl elődöntően a kispadról nem Iscótól kell a megváltást várni (no offense) hanem mondjuk Jamestól vagy Reustól vagy épp CR-től.

A játék nagy vesztese rövid távon Jesé lehet amúgy, de abban meg biztos vagyok, hogy amilyen kőkeményen melózni fog, vissza is fogja magát verekedni stabil 12-13. emberré. :)

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. augusztus 29., péntek 0:45

Ez rendben is van, de hogy oldod meg, hogy egyszerre legyen a pályán a Kroos - Modric - James - Reus - Cé - Bale - Benzema hetes? :mrgreen:

Ugyanis nekik akkor játszaniuk kell. Karim A Király, Cé - Bale - James ha másért nem is, az áruk miatt mindenképpen kezdők, Kroos és Modric pedig pótolhatatlanok jelenleg. Reus meg a leírásod alapján az egyensúlyért felelne.

Pipita

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. augusztus 29., péntek 0:38

Az Angyalunk tökéletes pótlása lenne. Középpálya közepén még nem láttam játszani, de a támadó részét egyértelmű, hogy megtudná oldani, még feledtetné is Di Maríát ilyen szempontból és biztosra veszem hogy a védekezésből is ki tudná venni a részét, csak bírja szuflával. illetve hogyha elől BÁRKIT pihentetni kell, akkor ő nyugodtan mehet. És CR-t valószínűleg kell majd pihentetni elég sokszor, és Benzemának sincs más alternatívája (a 'gladbachban még pont false nine volt Marco :) ) Egyszerűen kell ő ide. Ő lehetne a Jolly Jokerünk.

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: volt » 2014. augusztus 29., péntek 0:29

Pipita írta:Amúgy nagyon tetszenek ezek a pletykák, Falcao nem kell, de ha elhozzuk a két Marcot akkor én olyan leírhatatlanul boldog lennék. De Verratti nem is kulcs, Reus viszont nagyon kell, Ő lenne a tökéletes láncszem. Remélem valóban megvan vele a megállapodás, akkor a Dortmundnak nem nagyon van beleszólása, ha akaratoskodnak, szépen le kell pakolni a kivásárlási árat az utolsó pillanatban.
Én is bírom Reus játékát, de szerinted a csapatba hova férne be, kinek a helyére? Érdekelne a véleményed. :)

Pipita

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. augusztus 29., péntek 0:06

szánalmas bazzeg és most megint CR a nagyképű kcsg a legtöbbnél, akik szépen nso-n elolvassák a cikket, mert azok a szerencsétlenek "elfelejtettek" pár sort lefordítani.....
Egyébként nem szívesen teszem, de kénytelen vagyok megvédeni az nso-t. Az AS-t kell szidni most emiatt. Ott van a videó, lefordítva minden amit mond (ami a cikkben is van itt), azon teljesen értelmesen elmondja, amit gondol. De a cikkbe teljesen mást írtak, kihagytak, átírták, és hogyha valaki csak azt fordította (ahogy elsőre n is tettem. :lol: ) anélkül, hogy megnézte volna a videót, annak az fog lejönni megint, hogy Cé a köcsög.

Mondjuk az nsotól az is kitelik, hogy szépen megnézték a videót, elolvasták a fordítást is, majd kitették, hogy Cé a köcsög. :lol: :lol:

Amúgy nagyon tetszenek ezek a pletykák, Falcao nem kell, de ha elhozzuk a két Marcot akkor én olyan leírhatatlanul boldog lennék. De Verratti nem is kulcs, Reus viszont nagyon kell, Ő lenne a tökéletes láncszem. Remélem valóban megvan vele a megállapodás, akkor a Dortmundnak nem nagyon van beleszólása, ha akaratoskodnak, szépen le kell pakolni a kivásárlási árat az utolsó pillanatban.

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2014. augusztus 28., csütörtök 23:44

most olvasom hogy megegyeztünk falcaoval?
első év kölcsön utána megvásároljuk?!

:)
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. augusztus 28., csütörtök 20:30

azért annyira nem kellene Veratti
Xabi eligazolásával legalább csereként játszhatna Illara ...
Jó de a komolyabb csapatok ellen valószínűleg egy védekezni is jobban tudó arcot rak majd be a középső 3-asba.
Nem a Hámesz-Modric-Kroos 3-as lesz, hanem valamelyik helyett Khedira, ezt nagyon nem szeretném.
Vagy szerintetek a fenti 3-as lesz az alap?, akárki ellen?

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 28., csütörtök 20:26

sentry írta:
R.M.C.F írta: De amúgy klasszis a tag.
Szerintem is nagyon jó játékos Pogba. Bár én nem láttam sokat, de én akkor nem láttam akkor nagy védőmunkát tőle, inkább pont hogy támadásból vette ki inkább a részét. Persze az alkata megvan (és valószínűsítem hogy a képessége is) hogy remek, világklasszis BTB legyen belőle. Már most kiugró a teljesítménye.

De egy nem világos. Mindenki isteníti a nagy Fergusont, akkor az hogy lehet hogy neki meg nem kellett?????!!
Inkább szerintem egy tökéletes példa arra, hogy minden nagy edző is tévedhet, és senki sem tökéletes. De nem akarok ebbe most belefolyni. Csak eszembe jutott. :)

Ez nem túl bonyolult kérdés.....visszanézed a pogbáról régebben írt elemzésem,és ott van a sorokban az a probléma,ami valószínű saf nál sem fért bele.......nálam sem,de én a kertemben a hátsó füves részen vagyok a tücskök edzője ,míg saf azért komolyabb helyeken is tolta a bicajt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2014. augusztus 28., csütörtök 20:22

azért annyira nem kellene Veratti
Xabi eligazolásával legalább csereként játszhatna Illara ...

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. augusztus 28., csütörtök 20:09

Verratti mindenképpen kellene most, hogy Alonso eligazolt, mégpedig azért, hogy ne a herceget kelljen látnom a kezdőben.
A Verrati+Falcao pakk azért adná rendesen így a transzfer időszak végére. :D

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 28., csütörtök 20:04

muszti írta:Ha igazak a hírek Verrattiról, akkor ez valószínűleg Ancelotti kérésére történik. El tudom képzelni, hogy megkérdezték, hogy mi legyen most, hogy van még pár nap és nagyobb összeg folyt be DM eladásából. C.A. pedig szeretett együtt dolgozni Verrattival. Támadó helyett sztem ő inkább így döntött. James így elképzelhető hogy előrébb kerülne, tehát érthető. Nagy kérdés viszont, hogy Verratti mire lenne képes nálunk. Pogbánál olcsóbb, és talán nem is feltétlenül szükséges még 1 világsztár, de amennyivel olcsóbb, képességekben annyival kevesebbet kapnánk tőle. Én ettől függetlenül kiegyeznék vele.
Ideje lenne már Ancelotti-t is megajádnékozni egy játékossal akit valóban szeretett volna a csapatába... Verratti lesz a keksz Carlónak a 10ikért :mrgreen: két órára rá meg a nyakára hozzák Falcao-t 60 milláért akinek természetesen majd játszania is kell :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. augusztus 28., csütörtök 20:02

R.M.C.F írta: De amúgy klasszis a tag.
Szerintem is nagyon jó játékos Pogba. Bár én nem láttam sokat, de én akkor nem láttam akkor nagy védőmunkát tőle, inkább pont hogy támadásból vette ki inkább a részét. Persze az alkata megvan (és valószínűsítem hogy a képessége is) hogy remek, világklasszis BTB legyen belőle. Már most kiugró a teljesítménye.

De egy nem világos. Mindenki isteníti a nagy Fergusont, akkor az hogy lehet hogy neki meg nem kellett?????!!
Inkább szerintem egy tökéletes példa arra, hogy minden nagy edző is tévedhet, és senki sem tökéletes. De nem akarok ebbe most belefolyni. Csak eszembe jutott. :)

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 28., csütörtök 19:57

a Kicker szerint Kagawat visszavinné a Dortmund, tehát Reusot számban akár pótolhatnák már. :shifty:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

muszti
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: muszti » 2014. augusztus 28., csütörtök 19:50

Ha igazak a hírek Verrattiról, akkor ez valószínűleg Ancelotti kérésére történik. El tudom képzelni, hogy megkérdezték, hogy mi legyen most, hogy van még pár nap és nagyobb összeg folyt be DM eladásából. C.A. pedig szeretett együtt dolgozni Verrattival. Támadó helyett sztem ő inkább így döntött. James így elképzelhető hogy előrébb kerülne, tehát érthető. Nagy kérdés viszont, hogy Verratti mire lenne képes nálunk. Pogbánál olcsóbb, és talán nem is feltétlenül szükséges még 1 világsztár, de amennyivel olcsóbb, képességekben annyival kevesebbet kapnánk tőle. Én ettől függetlenül kiegyeznék vele.
Viribus Unitis: Hala Madrid!

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. augusztus 28., csütörtök 18:17

R.M.C.F írta: ütközőre gondolsz? Nem. Nincsen már rá szükségünk.
Nem feltétlen. Marcellon kívül, akit én nem neveznék négernek nincsen egyetlen fekete játékosunk sem. Minden csapatban akad egy pár, elég jó fizikai adottságaik vannak :)

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 28., csütörtök 18:10

Veratti meg...nem tudom. Én most már vagy olyat hoznék a középpályára, aki dinamikus, be tud törni a 16-os környékére, vagy valami izomembert. Veratti egyikbe sem illik. Még ha mondanánk is, hogy majd beáll hátra, Modric meg meghúzza a labdát párszor, de annyira támadó felfogásban szerintem ő se lenne jó.
Pogba azért lenne ideális, mert ott va n benne az izom is, illetve a támadásokba is jól tud belépni. Akármelyik irányba tovább lehetne fejleszteni. (a Juvében állítólag még támadóbbra akarják egyébként alakítani)
Verratti, aranyos és tehetséges kölyök,de egy realt mozgatni nagy falat lehet neki egyelőre....aztán ha idővel kifutja a képességeit lehet nagy lesz,de kb annyi esélye van arra is hogy nem lesz az ami.

Dinamikus és be tud törni a 16os területére? Te nem nézel madrid meccseket már elnézést. Khedira név mond neked valamit?
Pogba amúgy betör.....na az betör,meg vidal is....ezek a betörők. Csak ugye a franciában benne van a kockázat,már mint a játékában,mert tökéletesen tisztában van a képességeivel,és önbizalma rettenet van....és hátul is meghúzza talppal 0:0nál is ha úgy tartja a kedve....aztán vagy bejön...vagy nem. Ált bejön.....néha nem. :lol: De amúgy klasszis a tag.
Nem furcsa amugy, hogy nincs néger a csapatban?
ütközőre gondolsz? Nem. Nincsen már rá szükségünk.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. augusztus 28., csütörtök 18:07

LiamGallagher írta:Destro gyereket látta valaki játszani? Mit tud a csávó? Erősítést jelentene?
Veratti nem lenne rossz, csak akkor meg Illara továbbra is a kispadon csücsülne. Na mindegy,majd kiderül!
Milyen erősítést, padra jön.

Kiegyezek egy Verattival, de akkor is egy benga néger hiányzik. Nem furcsa amugy, hogy nincs néger a csapatban? Az afrikai piacra nem akarunk betörni? :lol:

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. augusztus 28., csütörtök 18:03

Perez nagyon okosan csinálja. Ha sikerül kihasználni a PSG helyzetét,akkor Verratti érkezni fog.
:goat:

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 28., csütörtök 17:58

Banán írta:Verratti-ra ti láttok esélyt? vele kiegyeznék :)
pogba vagy vidal. senki más. de inkább pogba. minden más csak alibi.

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2014. augusztus 28., csütörtök 17:29

Verratti-ra ti láttok esélyt? vele kiegyeznék :)

Vissza: