Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. augusztus 29., péntek 14:39

hehe írta:
CS0ki írta:DM-et jóval olcsóbban tudtuk volna elpasszolni korábban, és igazából megvolt már a "kvázi helyettese" Rodrigez és Kroos személyében. Xabi kb ugyanez, csak ő még nem is akrt eddig menni, állítása szerint most találta ki. Mi meg engedtük...

Egyébként még egy név beugrott, Cuadrado. :hmmm: Barcába úgy néz ki nem megy, nem akar védőt játszani, de ebből is látszik, hogy amúgy van védő vénája, amellett dinamikus, jó egyazegyben, több poszton bevethető. DM-nek ideális helyettese lehetne, Modric menne vissza a bal oldalra, ahol régen nyomta, kroos középen. De persze lehet, hogy már a kolumbiai is úgy elfelejtette a védekezést, mint Bale...
továbbra is az van, hogy hamesz teljesen felesleges és kilóg a kezdőből, emiatt borul az egész egyensúly.
2 dolog miatt nem nyerhetünk idén, vagy a sérülések, vagy hamesz játékának erőltetése miatt.
nincs bajom a gyerekkel, de pont ugyanúgy nem fér be, mint isco, kevesek kp-ra.
ők ketten meg jesé a támadótrió cseréinek kellene lenniük, és akkor még kellene egy pogba a kp-ra modrics meg krósz mellé a kezdőbe.
Teljesen így látom, annyi észrevétellel, hogy Vidal pajtás kell oda. De a többi stimmel.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 29., péntek 14:33

CS0ki írta:DM-et jóval olcsóbban tudtuk volna elpasszolni korábban, és igazából megvolt már a "kvázi helyettese" Rodrigez és Kroos személyében. Xabi kb ugyanez, csak ő még nem is akrt eddig menni, állítása szerint most találta ki. Mi meg engedtük...

Egyébként még egy név beugrott, Cuadrado. :hmmm: Barcába úgy néz ki nem megy, nem akar védőt játszani, de ebből is látszik, hogy amúgy van védő vénája, amellett dinamikus, jó egyazegyben, több poszton bevethető. DM-nek ideális helyettese lehetne, Modric menne vissza a bal oldalra, ahol régen nyomta, kroos középen. De persze lehet, hogy már a kolumbiai is úgy elfelejtette a védekezést, mint Bale...
továbbra is az van, hogy hamesz teljesen felesleges és kilóg a kezdőből, emiatt borul az egész egyensúly.
2 dolog miatt nem nyerhetünk idén, vagy a sérülések, vagy hamesz játékának erőltetése miatt.
nincs bajom a gyerekkel, de pont ugyanúgy nem fér be, mint isco, kevesek kp-ra.
ők ketten meg jesé a támadótrió cseréinek kellene lenniük, és akkor még kellene egy pogba a kp-ra modrics meg krósz mellé a kezdőbe.
Kép
Kép
Kép

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. augusztus 29., péntek 14:24

DM-et jóval olcsóbban tudtuk volna elpasszolni korábban, és igazából megvolt már a "kvázi helyettese" Rodrigez és Kroos személyében. Xabi kb ugyanez, csak ő még nem is akrt eddig menni, állítása szerint most találta ki. Mi meg engedtük...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 29., péntek 14:20

Sierra írta:Nem értem mire volt ez jó, hogy 2 kulcsjátékost az utolsó napokban passzoltak el. Miért nem lehetett előbb? Itt volt az egész nyár. Most megint jön 1-2 arc az utolsó pillanatokban, akik nem is tudnak együtt készülni a csapattal, miért nem lehetett lezárni előbb az átigazolási szezont?!
Xabi most jött rá, hogy meg akar újulni, DM meg a 10. óta világos volt, hogy távozik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. augusztus 29., péntek 14:13

Nem értem mire volt ez jó, hogy 2 kulcsjátékost az utolsó napokban passzoltak el. Miért nem lehetett előbb? Itt volt az egész nyár. Most megint jön 1-2 arc az utolsó pillanatokban, akik nem is tudnak együtt készülni a csapattal, miért nem lehetett lezárni előbb az átigazolási szezont?!

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 29., péntek 14:09

Tavasszal játszott kkp/vkp-t mikor több sérült/eltiltott volt. Elsősorban szélen kell vele számolni vele,nem volt meggyőző középen nekem.
Na...máskülönben én birom,mert van benne dinamika.
A PD-ben meg még úgy sem menne neki,betömörülő védelem ellen,tipikus angol stílus,az üveglábáról már nem is beszélveEvvel az erővel Balet is berakhatná oda,némi túlzással...:)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. augusztus 29., péntek 14:02

morientes írta:
Az, hogy mi Ox posztja, azt en sem igazan vagom, mert az Arsenalban megfordult mar sok helyen. Lattam a kp sorban is jatszani, meg elörebb is. Nekünk pont jol jönne egy ilyen multifunkcios jatekos, DM is tulajdonkeppen 2 posztot töltött be egyszerre (bkp es kkp), es ahogy en lattam Ox is kepes erre. 
Tipikus vonalszélső...én nem láttam még kp-n játszani,de az arsenalos cimbik majd megmondják ha nincs igazam...:DNeki terület kell,ahol a gyorsasága érvényesül.Amúgy meg mindig sérült,legalább egy fél szezont.Gallyon van a lába,sajnos.
Tavasszal játszott kkp/vkp-t mikor több sérült/eltiltott volt. Elsősorban szélen kell vele számolni vele,nem volt meggyőző középen nekem.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 29., péntek 13:49

Az, hogy mi Ox posztja, azt en sem igazan vagom, mert az Arsenalban megfordult mar sok helyen. Lattam a kp sorban is jatszani, meg elörebb is. Nekünk pont jol jönne egy ilyen multifunkcios jatekos, DM is tulajdonkeppen 2 posztot töltött be egyszerre (bkp es kkp), es ahogy en lattam Ox is kepes erre. 
Tipikus vonalszélső...én nem láttam még kp-n játszani,de az arsenalos cimbik majd megmondják ha nincs igazam...:DNeki terület kell,ahol a gyorsasága érvényesül.Amúgy meg mindig sérült,legalább egy fél szezont.Gallyon van a lába,sajnos.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 29., péntek 13:47

Ma egy éve:
http://madridom.hu/blog/2013/08/29/a-ce ... ben-pogba/
:mrgreen:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 29., péntek 13:35

Ladislao Suarez írta:Sajtóhírek szerint a spanyol élvonalbeli Real Madrid csütörtök este megegyezett a francia első osztályú Monacóval Radamel Falcao átigazolásáról.
A Bajnokok Ligája csoportkörének csütörtöki sorsolását követően Monte Carlóban a Real Madrid és a Monaco elöljárói megállapodtak Falcao ügyében – írja a calciomercato.it. Úgy tudni, a kolumbiai csatár 20 millió euróért kölcsönbe szerződik a királyi gárdához, amelynek a 2014–2015-ös szezon végén opciós joga lesz végleg megvásárolni a 28 éves csatárt.

Állítólag megegyeztek a calciomercato.it szerint. Nem ismerem ezt az oldalt szóval nem tudom mennyire valós a hír.
Lehoztak egy egy hónapos hírt, amit pár napja újra felkapott a média.
Jön Falcao, vagy nem jön Falcao. :D
Nem jön :mrgreen: KAK überalles :lol: James majd megoldja meg Iscodisco, aztán Jesé. Télen meg lehet tüzet oltani Llorentével.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Ladislao Suarez
Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane

HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2014. augusztus 29., péntek 13:30

Sajtóhírek szerint a spanyol élvonalbeli Real Madrid csütörtök este megegyezett a francia első osztályú Monacóval Radamel Falcao átigazolásáról.
A Bajnokok Ligája csoportkörének csütörtöki sorsolását követően Monte Carlóban a Real Madrid és a Monaco elöljárói megállapodtak Falcao ügyében – írja a calciomercato.it. Úgy tudni, a kolumbiai csatár 20 millió euróért kölcsönbe szerződik a királyi gárdához, amelynek a 2014–2015-ös szezon végén opciós joga lesz végleg megvásárolni a 28 éves csatárt.

Állítólag megegyeztek a calciomercato.it szerint. Nem ismerem ezt az oldalt szóval nem tudom mennyire valós a hír.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. augusztus 29., péntek 13:24

na most akkor mi van.
Jön Falcao, vagy nem jön Falcao. :D
Igazából nem látom annak értelmét, hogy Perezék visszautasítsák a kolumbiait, szóval számomra a spanyol hírek kicsit furcsák..

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. augusztus 29., péntek 13:20

morientes írta:
Az Arsenalbol meg Ox, Ramsey, Wilshere közül az egyik egesz korrekt lehetne. Nem idealis megoldasok, de vedekezni es tamadni is tudnak, Modric-Kroos tengely mellett bevalhatnanak.
Te,az az Oxlade nem szélső? :) Mert abból van itt bőven :D
A Ramireses résszel egyetértek.

Jamest viszont en sajnos nem latom olyan embernek, aki a kp-n kepes lenne huzamosabb ideig jol jatszani. Nem lattom benne sem azt aggressziot, ami egy kkp-stol manapsag elvart vedekezesben, nem latom azt a munkabirast, es nem tud bejatszani akkora palyatartomanyt sem, amekkorat egy kkp-tol a 4-3-3-ban elvart. Ö sokkal inkabb a tkp sor valamelyik posztjan tudna jol jatszani, kicsit kötetlen szerepkörben, ahol le van veve rola a vedekezes terhe.
chronic írta:Luiz Gustavo is jöhetne.. Khediránál lényegesen jobb ő is. Már csak Falcao-t nem értem,hogy minek ide. James szerintem csak a támadó hármasban fogja megállni a helyét. Oda még érkezik az ősszel Jesé is. Pont elég.
Nem akarom a vitat ujra generalni, de azt, hogy LG Khediranal lenyegesen jobb lenne, nem adom. Inkabb emlekezet futballistara a mozgasa, de mas aspektusban nem jobb lenyegesen Khediranal, mar ha jobb egyaltalan. Egy olyan futballista erkezne, aki gyakorlatilag a Khedira tavoztaval keletkezö ürt töltene be, az aktualisan gyengenek, nem Real szintnek tartott jatekosok fele arado utalataban. LG nem Real szint, a padra meg tök fölös elhozni, hiszen van egy Khedirank, aki a beugro szerepet neha napjan be tudja tölteni.

Cavani meg... pff... Jönne egy rakat penzert, egy magas fizetesigenyü, borzalmasan tulertekelt csatar, aki kb Higuainszint. Kell egy csatar, de en max olyan 20 millat adnek ki ra, ha többet költenek, akkor mar inkabb vennek 70-80 millaert egy kezdo csatart. Mindenki tudja, hogy jelen esetben Falcaora gondolok. Eg es föld a klülönbseg a kolumbiai javara, de egoban, fizetesigenyben, es arban nincs sok különbseg a kettö között. Sajat velemeny, de inkabb egy Falcao 70 millioert (vagy azzal az opcioval, amiröl pletykalnak), mint Cavani durvan egy 50-esert.
song nem kell ?
olcsón adjuk állítólag, a padra meg bőven jó.
Ugyanaz, mint LG. Alig jobb, mint a herceg, ha egyaltalan jobb nala. Nem lepne vele elöre a kp-nk. Akarmennyire is szidtam az utobbi evben Xabit, es akarmennyire is meglatszott a jatekan a kor, vele egy minöseget vesztettünk, es minöseggel kellene potolni. Ha mar van/lesz 4 minösegi tamadonk, akkor legyen 4 minösegi kkp-sunk is.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. augusztus 29., péntek 13:17

jaj ne, akkor inkább tényleg jesé játsszon centert. istentelen balfasz ez a negredo.

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. augusztus 29., péntek 13:10

elkéne hozni Negredot, 20 körül biztos hozható lenne, szerintem jó cserecsatár lenne. kár, hogy nincs róla semmi hír. Verratti és Negredo, 60-ból kijönne a kettő :D

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 29., péntek 13:07

Anthony írta:Elvileg egy MU-s cikkben azt írták, hogy Szeptember 2,
én is úgy tudom hogy amennyiben az átigazolási időszak utolsó napja meccsnap (szombat v vasárnap) akkor az tolódik.
mintha annó robinho eladásánál is így lett volna.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. augusztus 29., péntek 12:50

Rengeteg idő van még :D
Elvileg egy MU-s cikkben azt írták, hogy Szeptember 2, tehát kedd estig lehet reménykedni. Én már nem tudom mit gondoljak.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 29., péntek 12:47

song nem kell ?
olcsón adjuk állítólag, a padra meg bőven jó. :lol: 
Nem úgy volt mikor a barcaba igazolt,hogy minden idők leginteligensebb középpályása? :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. augusztus 29., péntek 12:44

song nem kell ?
olcsón adjuk állítólag, a padra meg bőven jó. :lol:

bárkit is hoztok amúgy, az lesz az átigazolási szezon csattanója, mert az utolsó 1-2 napra marad.
már ha a pogba vagy vidal kaliber jön, nem gustavo 15 milláért.

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2014. augusztus 29., péntek 12:33

Luiz Gustavo is jöhetne.. Khediránál lényegesen jobb ő is. Már csak Falcao-t nem értem,hogy minek ide. James szerintem csak a támadó hármasban fogja megállni a helyét. Oda még érkezik az ősszel Jesé is. Pont elég.

Vissza: