Teljesen így látom, annyi észrevétellel, hogy Vidal pajtás kell oda. De a többi stimmel.hehe írta:továbbra is az van, hogy hamesz teljesen felesleges és kilóg a kezdőből, emiatt borul az egész egyensúly.CS0ki írta:DM-et jóval olcsóbban tudtuk volna elpasszolni korábban, és igazából megvolt már a "kvázi helyettese" Rodrigez és Kroos személyében. Xabi kb ugyanez, csak ő még nem is akrt eddig menni, állítása szerint most találta ki. Mi meg engedtük...
Egyébként még egy név beugrott, Cuadrado. Barcába úgy néz ki nem megy, nem akar védőt játszani, de ebből is látszik, hogy amúgy van védő vénája, amellett dinamikus, jó egyazegyben, több poszton bevethető. DM-nek ideális helyettese lehetne, Modric menne vissza a bal oldalra, ahol régen nyomta, kroos középen. De persze lehet, hogy már a kolumbiai is úgy elfelejtette a védekezést, mint Bale...
2 dolog miatt nem nyerhetünk idén, vagy a sérülések, vagy hamesz játékának erőltetése miatt.
nincs bajom a gyerekkel, de pont ugyanúgy nem fér be, mint isco, kevesek kp-ra.
ők ketten meg jesé a támadótrió cseréinek kellene lenniük, és akkor még kellene egy pogba a kp-ra modrics meg krósz mellé a kezdőbe.
Kommentáld a híreket
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
továbbra is az van, hogy hamesz teljesen felesleges és kilóg a kezdőből, emiatt borul az egész egyensúly.CS0ki írta:DM-et jóval olcsóbban tudtuk volna elpasszolni korábban, és igazából megvolt már a "kvázi helyettese" Rodrigez és Kroos személyében. Xabi kb ugyanez, csak ő még nem is akrt eddig menni, állítása szerint most találta ki. Mi meg engedtük...
Egyébként még egy név beugrott, Cuadrado. Barcába úgy néz ki nem megy, nem akar védőt játszani, de ebből is látszik, hogy amúgy van védő vénája, amellett dinamikus, jó egyazegyben, több poszton bevethető. DM-nek ideális helyettese lehetne, Modric menne vissza a bal oldalra, ahol régen nyomta, kroos középen. De persze lehet, hogy már a kolumbiai is úgy elfelejtette a védekezést, mint Bale...
2 dolog miatt nem nyerhetünk idén, vagy a sérülések, vagy hamesz játékának erőltetése miatt.
nincs bajom a gyerekkel, de pont ugyanúgy nem fér be, mint isco, kevesek kp-ra.
ők ketten meg jesé a támadótrió cseréinek kellene lenniük, és akkor még kellene egy pogba a kp-ra modrics meg krósz mellé a kezdőbe.
DM-et jóval olcsóbban tudtuk volna elpasszolni korábban, és igazából megvolt már a "kvázi helyettese" Rodrigez és Kroos személyében. Xabi kb ugyanez, csak ő még nem is akrt eddig menni, állítása szerint most találta ki. Mi meg engedtük...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Xabi most jött rá, hogy meg akar újulni, DM meg a 10. óta világos volt, hogy távozik.Sierra írta:Nem értem mire volt ez jó, hogy 2 kulcsjátékost az utolsó napokban passzoltak el. Miért nem lehetett előbb? Itt volt az egész nyár. Most megint jön 1-2 arc az utolsó pillanatokban, akik nem is tudnak együtt készülni a csapattal, miért nem lehetett lezárni előbb az átigazolási szezont?!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem értem mire volt ez jó, hogy 2 kulcsjátékost az utolsó napokban passzoltak el. Miért nem lehetett előbb? Itt volt az egész nyár. Most megint jön 1-2 arc az utolsó pillanatokban, akik nem is tudnak együtt készülni a csapattal, miért nem lehetett lezárni előbb az átigazolási szezont?!
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Na...máskülönben én birom,mert van benne dinamika.Tavasszal játszott kkp/vkp-t mikor több sérült/eltiltott volt. Elsősorban szélen kell vele számolni vele,nem volt meggyőző középen nekem.
A PD-ben meg még úgy sem menne neki,betömörülő védelem ellen,tipikus angol stílus,az üveglábáról már nem is beszélveEvvel az erővel Balet is berakhatná oda,némi túlzással...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Tavasszal játszott kkp/vkp-t mikor több sérült/eltiltott volt. Elsősorban szélen kell vele számolni vele,nem volt meggyőző középen nekem.morientes írta:Tipikus vonalszélső...én nem láttam még kp-n játszani,de az arsenalos cimbik majd megmondják ha nincs igazam...:DNeki terület kell,ahol a gyorsasága érvényesül.Amúgy meg mindig sérült,legalább egy fél szezont.Gallyon van a lába,sajnos.Az, hogy mi Ox posztja, azt en sem igazan vagom, mert az Arsenalban megfordult mar sok helyen. Lattam a kp sorban is jatszani, meg elörebb is. Nekünk pont jol jönne egy ilyen multifunkcios jatekos, DM is tulajdonkeppen 2 posztot töltött be egyszerre (bkp es kkp), es ahogy en lattam Ox is kepes erre.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- morientes
Tipikus vonalszélső...én nem láttam még kp-n játszani,de az arsenalos cimbik majd megmondják ha nincs igazam...:DNeki terület kell,ahol a gyorsasága érvényesül.Amúgy meg mindig sérült,legalább egy fél szezont.Gallyon van a lába,sajnos.Az, hogy mi Ox posztja, azt en sem igazan vagom, mert az Arsenalban megfordult mar sok helyen. Lattam a kp sorban is jatszani, meg elörebb is. Nekünk pont jol jönne egy ilyen multifunkcios jatekos, DM is tulajdonkeppen 2 posztot töltött be egyszerre (bkp es kkp), es ahogy en lattam Ox is kepes erre.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lehoztak egy egy hónapos hírt, amit pár napja újra felkapott a média.Ladislao Suarez írta:Sajtóhírek szerint a spanyol élvonalbeli Real Madrid csütörtök este megegyezett a francia első osztályú Monacóval Radamel Falcao átigazolásáról.
A Bajnokok Ligája csoportkörének csütörtöki sorsolását követően Monte Carlóban a Real Madrid és a Monaco elöljárói megállapodtak Falcao ügyében – írja a calciomercato.it. Úgy tudni, a kolumbiai csatár 20 millió euróért kölcsönbe szerződik a királyi gárdához, amelynek a 2014–2015-ös szezon végén opciós joga lesz végleg megvásárolni a 28 éves csatárt.
Állítólag megegyeztek a calciomercato.it szerint. Nem ismerem ezt az oldalt szóval nem tudom mennyire valós a hír.
Nem jön KAK überalles James majd megoldja meg Iscodisco, aztán Jesé. Télen meg lehet tüzet oltani Llorentével.Jön Falcao, vagy nem jön Falcao.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Sajtóhírek szerint a spanyol élvonalbeli Real Madrid csütörtök este megegyezett a francia első osztályú Monacóval Radamel Falcao átigazolásáról.
A Bajnokok Ligája csoportkörének csütörtöki sorsolását követően Monte Carlóban a Real Madrid és a Monaco elöljárói megállapodtak Falcao ügyében – írja a calciomercato.it. Úgy tudni, a kolumbiai csatár 20 millió euróért kölcsönbe szerződik a királyi gárdához, amelynek a 2014–2015-ös szezon végén opciós joga lesz végleg megvásárolni a 28 éves csatárt.
Állítólag megegyeztek a calciomercato.it szerint. Nem ismerem ezt az oldalt szóval nem tudom mennyire valós a hír.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
na most akkor mi van.
Jön Falcao, vagy nem jön Falcao.
Igazából nem látom annak értelmét, hogy Perezék visszautasítsák a kolumbiait, szóval számomra a spanyol hírek kicsit furcsák..
Jön Falcao, vagy nem jön Falcao.
Igazából nem látom annak értelmét, hogy Perezék visszautasítsák a kolumbiait, szóval számomra a spanyol hírek kicsit furcsák..
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
morientes írta:Te,az az Oxlade nem szélső? Mert abból van itt bővenAz Arsenalbol meg Ox, Ramsey, Wilshere közül az egyik egesz korrekt lehetne. Nem idealis megoldasok, de vedekezni es tamadni is tudnak, Modric-Kroos tengely mellett bevalhatnanak.
A Ramireses résszel egyetértek.
Az, hogy mi Ox posztja, azt en sem igazan vagom, mert az Arsenalban megfordult mar sok helyen. Lattam a kp sorban is jatszani, meg elörebb is. Nekünk pont jol jönne egy ilyen multifunkcios jatekos, DM is tulajdonkeppen 2 posztot töltött be egyszerre (bkp es kkp), es ahogy en lattam Ox is kepes erre.
Jamest viszont en sajnos nem latom olyan embernek, aki a kp-n kepes lenne huzamosabb ideig jol jatszani. Nem lattom benne sem azt aggressziot, ami egy kkp-stol manapsag elvart vedekezesben, nem latom azt a munkabirast, es nem tud bejatszani akkora palyatartomanyt sem, amekkorat egy kkp-tol a 4-3-3-ban elvart. Ö sokkal inkabb a tkp sor valamelyik posztjan tudna jol jatszani, kicsit kötetlen szerepkörben, ahol le van veve rola a vedekezes terhe.
Nem akarom a vitat ujra generalni, de azt, hogy LG Khediranal lenyegesen jobb lenne, nem adom. Inkabb emlekezet futballistara a mozgasa, de mas aspektusban nem jobb lenyegesen Khediranal, mar ha jobb egyaltalan. Egy olyan futballista erkezne, aki gyakorlatilag a Khedira tavoztaval keletkezö ürt töltene be, az aktualisan gyengenek, nem Real szintnek tartott jatekosok fele arado utalataban. LG nem Real szint, a padra meg tök fölös elhozni, hiszen van egy Khedirank, aki a beugro szerepet neha napjan be tudja tölteni.chronic írta:Luiz Gustavo is jöhetne.. Khediránál lényegesen jobb ő is. Már csak Falcao-t nem értem,hogy minek ide. James szerintem csak a támadó hármasban fogja megállni a helyét. Oda még érkezik az ősszel Jesé is. Pont elég.
Cavani meg... pff... Jönne egy rakat penzert, egy magas fizetesigenyü, borzalmasan tulertekelt csatar, aki kb Higuainszint. Kell egy csatar, de en max olyan 20 millat adnek ki ra, ha többet költenek, akkor mar inkabb vennek 70-80 millaert egy kezdo csatart. Mindenki tudja, hogy jelen esetben Falcaora gondolok. Eg es föld a klülönbseg a kolumbiai javara, de egoban, fizetesigenyben, es arban nincs sok különbseg a kettö között. Sajat velemeny, de inkabb egy Falcao 70 millioert (vagy azzal az opcioval, amiröl pletykalnak), mint Cavani durvan egy 50-esert.
Ugyanaz, mint LG. Alig jobb, mint a herceg, ha egyaltalan jobb nala. Nem lepne vele elöre a kp-nk. Akarmennyire is szidtam az utobbi evben Xabit, es akarmennyire is meglatszott a jatekan a kor, vele egy minöseget vesztettünk, es minöseggel kellene potolni. Ha mar van/lesz 4 minösegi tamadonk, akkor legyen 4 minösegi kkp-sunk is.song nem kell ?
olcsón adjuk állítólag, a padra meg bőven jó.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
jaj ne, akkor inkább tényleg jesé játsszon centert. istentelen balfasz ez a negredo.
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
elkéne hozni Negredot, 20 körül biztos hozható lenne, szerintem jó cserecsatár lenne. kár, hogy nincs róla semmi hír. Verratti és Negredo, 60-ból kijönne a kettő
- Galacticos
én is úgy tudom hogy amennyiben az átigazolási időszak utolsó napja meccsnap (szombat v vasárnap) akkor az tolódik.Anthony írta:Elvileg egy MU-s cikkben azt írták, hogy Szeptember 2,
mintha annó robinho eladásánál is így lett volna.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Rengeteg idő van még
Elvileg egy MU-s cikkben azt írták, hogy Szeptember 2, tehát kedd estig lehet reménykedni. Én már nem tudom mit gondoljak.
Elvileg egy MU-s cikkben azt írták, hogy Szeptember 2, tehát kedd estig lehet reménykedni. Én már nem tudom mit gondoljak.
- morientes
Nem úgy volt mikor a barcaba igazolt,hogy minden idők leginteligensebb középpályása?song nem kell ?
olcsón adjuk állítólag, a padra meg bőven jó. :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
song nem kell ?
bárkit is hoztok amúgy, az lesz az átigazolási szezon csattanója, mert az utolsó 1-2 napra marad.
már ha a pogba vagy vidal kaliber jön, nem gustavo 15 milláért.
bárkit is hoztok amúgy, az lesz az átigazolási szezon csattanója, mert az utolsó 1-2 napra marad.
már ha a pogba vagy vidal kaliber jön, nem gustavo 15 milláért.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Luiz Gustavo is jöhetne.. Khediránál lényegesen jobb ő is. Már csak Falcao-t nem értem,hogy minek ide. James szerintem csak a támadó hármasban fogja megállni a helyét. Oda még érkezik az ősszel Jesé is. Pont elég.