Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Ez a William Carvalho gyerek a VB borzalmas volt...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
2015. Bale - MU 95 millahehe írta:vagy inkább céronaldot leselejtezni egy 100-asért vmi arabnak, persze megtartva magunknak az infot, hogy már max másfél szezon van abban a térdben csakRealista24 írta:El kell adni Balet, nincs mese.
Nem, nem trollkodom.
aztán mehet a BBJ (rossz az aki rosszra gondol )
2016. Cé-PSG - 70-80 milla
2015. Pogba - 60 milla
2016. Neymar - 80 milla
.
.
.
.
.
2020. Pato - 500ezer HUF
:Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
vagy inkább céronaldot leselejtezni egy 100-asért vmi arabnak, persze megtartva magunknak az infot, hogy már max másfél szezon van abban a térdben csakRealista24 írta:El kell adni Balet, nincs mese.
Nem, nem trollkodom.
aztán mehet a BBJ (rossz az aki rosszra gondol )
Kell a változás, csak van az a mondás, hogy bevált recepten ne változtass. Szerintem DM eléggé bevált a rendszerben, az egyik húzóember volt. És az említett változás bőven lehetett volna egy:tibi18 írta:Szerintem meg ma még ezt nem lehet megmondani. Térjünk erre vissza 2015. június 30.-án. Akkor már látni fogjuk, hogy jó vagy rossz döntés volt, előbb nem hiszem.Azért ez nem semmi nyilatkozat, burkoltan a töke ki lehet most Perezzel, és őt okolja a fenti kettő távozásáért.
Igazat is adok neki, DM-et alapból meg kellett volna tartani (igen, ér annyit, mint amennyit akart), Alonso pedig tapasztalat/rutin és biztos beugró szempontjából volt nagyon rossz döntés.
Azon az állásponton vagyok, ha fenn akarjuk tartani a szintet, netán lépni is szeretnénk egyet kell a változás. Meglátjuk. Én úgy, ahogy tavaly is, tavaszig csendben leszek, meglátom mit alkotunk. Bízom magunkban!
-James
+Kroos, Pogba/Vidal, Falcao,
mondjuk, és oké, így menjen Xabi, hogy jönne Pogba/Vidal, meg persze Khedira is.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem meg ma még ezt nem lehet megmondani. Térjünk erre vissza 2015. június 30.-án. Akkor már látni fogjuk, hogy jó vagy rossz döntés volt, előbb nem hiszem.Azért ez nem semmi nyilatkozat, burkoltan a töke ki lehet most Perezzel, és őt okolja a fenti kettő távozásáért.
Igazat is adok neki, DM-et alapból meg kellett volna tartani (igen, ér annyit, mint amennyit akart), Alonso pedig tapasztalat/rutin és biztos beugró szempontjából volt nagyon rossz döntés.
Azon az állásponton vagyok, ha fenn akarjuk tartani a szintet, netán lépni is szeretnénk egyet kell a változás. Meglátjuk. Én úgy, ahogy tavaly is, tavaszig csendben leszek, meglátom mit alkotunk. Bízom magunkban!
Azért ez nem semmi nyilatkozat, burkoltan a töke ki lehet most Perezzel, és őt okolja a fenti kettő távozásáért.Hiányozni fognak a távozó játékosok, mint Di María és Alonso. Az elnök mindenkinél jobban tudja, mit csinál, és továbbra is remek játékosokból áll a keret, akikkel továbbra is a győzelem lesz a célunk”. Forrás: Madridom.hu
Tehát másfél kulcsjátékos távozott, miközben úgy állunk, hogy jött egy James, akinek nincs helye a csapatban, van egy Khedira, de minek, ugyanez igaz Illarára is, csak rá Carlo mondja, hogy minek, valamint van egy szem (!!! felfoghatatlan !!!) csatárunk, aki képes hosszú időszakokra eltűnni.
Cserepadon van összvissz kettő értelmes ember (üvegláb Jesé és Isco).
Komoly szezon lesz.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Inkább rotálni ellenféltől, formától függően.Realista24 írta:El kell adni Balet, nincs mese.
Nem, nem trollkodom.
Vidal Tweetelte hogy a Juvéval kezdi a szezont.
Szóval jöhet Pogba
Szóval jöhet Pogba
Régi szép idők, üdvözöllek újra.MyStiQ írta:Azért milyen jó lehet az edzőnek, hogy ezt is figyelembe kell vennie. Itt van a 91 milliós Bale, a 80 milliós James, aztán legyen nekik helyük, mert ennyibe kerültek. Pedig milyen faszán is nézne ki az a Bale - Benzema - Cé - James - Jesé ötös oda előre, szépen rotálva. Nem az lenne, hogy a Dortmund elleni visszavágót ki kell ülnie valamelyiknek, mert széthajtotta magát, vagy le kell hozni a BL döntőben, mert már így is fájdalmakkal vállalta a játékot... De nem, az ára miatt kezdőnek kell lennie.Mondjuk a másik B helyére is bejátszhatná magát szerintem, mert majdnem volt olyan drága.
Meg persze ha ez az ötös lenne oda előre, akkor Isco és Illarra is több szerephez jutna, aztán talán tudnának is bizonyítani...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
El kell adni Balet, nincs mese.
Nem, nem trollkodom.
Nem, nem trollkodom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Azért DM tavalyi posztja jóval több volt ennél, mint szélső kp, de továbbra is tartom, hogy nem szükséges már ilyen típusú játékos.CS0ki írta:Mit nevezünk középnek? DM se középen játszott, hanem a középpálya szélén.Ahol Cuadrado is szokott, nem vonalszélső, azt is szokott persze játszani, de neten körbenézve jobb oldali középpályás posztján játszott sokat, nem jobbszélsőként.Cuadrado tipikus szélen játszó, nem tud középen...
1,5 napja sírsz, amikor elment két játékos a kezdőből, akik helyett jött minőségi pótlás is, arról nem is beszélve, hogy Kroossal sokkal többet nyertünk.tubatibi írta:Jött volna egy Vidal-Kroos-Falcao hármas azt kész, erre totál felfordulás lett az egészből.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Azért milyen jó lehet az edzőnek, hogy ezt is figyelembe kell vennie. Itt van a 91 milliós Bale, a 80 milliós James, aztán legyen nekik helyük, mert ennyibe kerültek. Pedig milyen faszán is nézne ki az a Bale - Benzema - Cé - James - Jesé ötös oda előre, szépen rotálva. Nem az lenne, hogy a Dortmund elleni visszavágót ki kell ülnie valamelyiknek, mert széthajtotta magát, vagy le kell hozni a BL döntőben, mert már így is fájdalmakkal vállalta a játékot... De nem, az ára miatt kezdőnek kell lennie.Mondjuk a másik B helyére is bejátszhatná magát szerintem, mert majdnem volt olyan drága.
Meg persze ha ez az ötös lenne oda előre, akkor Isco és Illarra is több szerephez jutna, aztán talán tudnának is bizonyítani...
Mondjuk a másik B helyére is bejátszhatná magát szerintem, mert majdnem volt olyan drága.reeed_ati írta:Benyát szerintem hamarabb kiszednék onnan, ha nincs formában.Miért, Falcaóval nem lenne felfordulás? A BBC gyakorlatilag szent és sérthetetlen.
A két gyalogkakukk már más kérdés, nem látok rá esélyt, hogy oda bejátssza magát James, hiába tolja jobban.
Csak sajnos még elég messze tartunk attól is, hogy jól játsszon.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Benyát szerintem hamarabb kiszednék onnan, ha nincs formában.Miért, Falcaóval nem lenne felfordulás? A BBC gyakorlatilag szent és sérthetetlen.
A két gyalogkakukk már más kérdés, nem látok rá esélyt, hogy oda bejátssza magát James, hiába tolja jobban.
-
Elég nagy probléma ez, na persze nem ezen a fórumon, hanem a valóságban.A BBC gyakorlatilag szent és sérthetetlen.
Mondjuk azt halkan teszem hozzá, hogy James amikor előre volt tolva, akkor messze korrektebb teljesítményt hozott le, mint a 2 alfahím. Cé mentsége mondjuk a sérülése(i), de ha szenved, akkor minek erőlteti? Bale meg... Előszezon ide vagy oda, perpill semmit nem csinál. Szóval szép és jó, hogy James itt az ügyeletes köcsög, akinek muszáj helyet szorítani, de ugyanezen elv alapján bizony lehetne másokat is baszogatni.
James egyébként is közelebb áll ahhoz a focihoz, amire itt sokan vágynak, szóval nem ő itt a hunyó.
Egyébként beléptem a FIFA-ba, aztán nyomtam egy olyat, hogy Navas - Marcelo, Ramos, Varane, Carvajal - Pogba, Kroos, Modric - Neymar, Benzema/Falcao, James.
James egyébként is közelebb áll ahhoz a focihoz, amire itt sokan vágynak, szóval nem ő itt a hunyó.
Egyébként beléptem a FIFA-ba, aztán nyomtam egy olyat, hogy Navas - Marcelo, Ramos, Varane, Carvajal - Pogba, Kroos, Modric - Neymar, Benzema/Falcao, James.
Miért, Falcaóval nem lenne felfordulás? A BBC gyakorlatilag szent és sérthetetlen.Jött volna egy Vidal-Kroos-Falcao hármas azt kész, erre totál felfordulás lett az egészből.
Jött volna egy Vidal-Kroos-Falcao hármas azt kész, erre totál felfordulás lett az egészből.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Mit nevezünk középnek? DM se középen játszott, hanem a középpálya szélén.Ahol Cuadrado is szokott, nem vonalszélső, azt is szokott persze játszani, de neten körbenézve jobb oldali középpályás posztján játszott sokat, nem jobbszélsőként.Cuadrado tipikus szélen játszó, nem tud középen...
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
isco egyáltalán nem szarabb játékos hamesznél, sőt. csak megjegyzésként.
de igen, simán benne van, hogy jövőre lép - akár varane-nal együtt - a több lehetőség miatt.
most is amit pepe meg ramos leműveltek a cordoba ellen, beszarsz.
ramos rálép a labdára meg elesik, pepe meg a köcsög ívelgetéseivel, amikor krósz kéri a labdát...
varane meg ül a padon és bassza az ideg.
de igen, simán benne van, hogy jövőre lép - akár varane-nal együtt - a több lehetőség miatt.
most is amit pepe meg ramos leműveltek a cordoba ellen, beszarsz.
ramos rálép a labdára meg elesik, pepe meg a köcsög ívelgetéseivel, amikor krósz kéri a labdát...
varane meg ül a padon és bassza az ideg.
hogy nem zavarja a labda, mint a két féloldalas 80 millás emberünket.Én nem tudom, ezt hol látjátok benne ennyire? Azért, mert fineszesen veszi át a labdát, meg mert néha kicselez egy-két embert? Ja plusz lőtt pár szép gólt tavaly az első 1-2 hónapban.
Ezenkívül mit láttok benne?