http://m.youtube.com/watch?v=aLvgcIBb38M2020. Pato - 500ezer HUF
Hehinho ne add fel...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 29., péntek 17:56
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. augusztus 29., péntek 17:52
Tényleg ez lehet a háttérben, mert borzalmasan mozgott szerintem is. Lomha, darabos, esetlen mozgás. Nem is hittem a szememnek. Persze biztos vagyok benne, hogy többet tud annál amit mutatott, gondolom nem véletlenül hozták szóba már majdnem minden nagyobb csapattal. De nem kockáztatnám meg.akkor mást néztünk.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 29., péntek 17:51
ez igaz, de ancelotti nem báb sztem.MyStiQ írta:Nem jó.
Nincs akkora neve, hogy miatta megbontsa Carlo a Kroos - James - Modric középpályát, ráadásul szerintem hamarabb dobná be Khedirát, mint őt.
Feleslegesen ne törjük ketté egy újabb játékos karrierjét.
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. augusztus 29., péntek 17:50
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. augusztus 29., péntek 17:48
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. augusztus 29., péntek 17:47
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. augusztus 29., péntek 17:44
Na várjál, az a kérdés mennyiért tudnánk leigazolni.MyStiQ írta:Nem jó.
Nincs akkora neve, hogy miatta megbontsa Carlo a Kroos - James - Modric középpályát, ráadásul szerintem hamarabb dobná be Khedirát, mint őt.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. augusztus 29., péntek 17:42
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. augusztus 29., péntek 17:39
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 29., péntek 17:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 29., péntek 15:58
2015. Bale - MU 95 millahehe írta:vagy inkább céronaldot leselejtezni egy 100-asért vmi arabnak, persze megtartva magunknak az infot, hogy már max másfél szezon van abban a térdben csakRealista24 írta:El kell adni Balet, nincs mese.
Nem, nem trollkodom.
aztán mehet a BBJ (rossz az aki rosszra gondol )
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 29., péntek 15:55
vagy inkább céronaldot leselejtezni egy 100-asért vmi arabnak, persze megtartva magunknak az infot, hogy már max másfél szezon van abban a térdben csakRealista24 írta:El kell adni Balet, nincs mese.
Nem, nem trollkodom.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. augusztus 29., péntek 15:53
Kell a változás, csak van az a mondás, hogy bevált recepten ne változtass. Szerintem DM eléggé bevált a rendszerben, az egyik húzóember volt. És az említett változás bőven lehetett volna egy:tibi18 írta:Szerintem meg ma még ezt nem lehet megmondani. Térjünk erre vissza 2015. június 30.-án. Akkor már látni fogjuk, hogy jó vagy rossz döntés volt, előbb nem hiszem.Azért ez nem semmi nyilatkozat, burkoltan a töke ki lehet most Perezzel, és őt okolja a fenti kettő távozásáért.
Igazat is adok neki, DM-et alapból meg kellett volna tartani (igen, ér annyit, mint amennyit akart), Alonso pedig tapasztalat/rutin és biztos beugró szempontjából volt nagyon rossz döntés.
Azon az állásponton vagyok, ha fenn akarjuk tartani a szintet, netán lépni is szeretnénk egyet kell a változás. Meglátjuk. Én úgy, ahogy tavaly is, tavaszig csendben leszek, meglátom mit alkotunk. Bízom magunkban!
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2014. augusztus 29., péntek 15:48
Szerintem meg ma még ezt nem lehet megmondani. Térjünk erre vissza 2015. június 30.-án. Akkor már látni fogjuk, hogy jó vagy rossz döntés volt, előbb nem hiszem.Azért ez nem semmi nyilatkozat, burkoltan a töke ki lehet most Perezzel, és őt okolja a fenti kettő távozásáért.
Igazat is adok neki, DM-et alapból meg kellett volna tartani (igen, ér annyit, mint amennyit akart), Alonso pedig tapasztalat/rutin és biztos beugró szempontjából volt nagyon rossz döntés.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. augusztus 29., péntek 15:43
Azért ez nem semmi nyilatkozat, burkoltan a töke ki lehet most Perezzel, és őt okolja a fenti kettő távozásáért.Hiányozni fognak a távozó játékosok, mint Di María és Alonso. Az elnök mindenkinél jobban tudja, mit csinál, és továbbra is remek játékosokból áll a keret, akikkel továbbra is a győzelem lesz a célunk”. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2014. augusztus 29., péntek 15:39
Inkább rotálni ellenféltől, formától függően.Realista24 írta:El kell adni Balet, nincs mese.
Nem, nem trollkodom.
HozzászólásSzerző: Demes » 2014. augusztus 29., péntek 15:37
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. augusztus 29., péntek 15:35
Régi szép idők, üdvözöllek újra.MyStiQ írta:Azért milyen jó lehet az edzőnek, hogy ezt is figyelembe kell vennie. Itt van a 91 milliós Bale, a 80 milliós James, aztán legyen nekik helyük, mert ennyibe kerültek. Pedig milyen faszán is nézne ki az a Bale - Benzema - Cé - James - Jesé ötös oda előre, szépen rotálva. Nem az lenne, hogy a Dortmund elleni visszavágót ki kell ülnie valamelyiknek, mert széthajtotta magát, vagy le kell hozni a BL döntőben, mert már így is fájdalmakkal vállalta a játékot... De nem, az ára miatt kezdőnek kell lennie.Mondjuk a másik B helyére is bejátszhatná magát szerintem, mert majdnem volt olyan drága.
Meg persze ha ez az ötös lenne oda előre, akkor Isco és Illarra is több szerephez jutna, aztán talán tudnának is bizonyítani...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 29., péntek 15:35
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem