Na most totál műveletlennek érzem magam, mert egyikükről se hallottam még szerintem..peti_madrid írta:Felénk is megy ez a verses kihívás, az összes kis tinipicsa Závada Petit idézget (mily meglepő), mert az most raj. Meg Simon Mártont, mert az is menőségi.
Én azt várom, hogy valami páwa ismerősömig eljusson, és valami Mr.Busta szám szövegét másolja be.. Amúgy nem rossz dolog ez szerintem, csak pár emberről azt se hiszem el, hogy olvasott már 3-nál több verset életében, nem hogy még kedvence is van - na nem mintha én annyi verset olvasnék.. De én pl az idősebb ismerőseim kedvenc költeményeit szeretem olvasgatni, meg azokét, akikről tudom, hogy szeretik az irodalmat, ott lehet találni pár jót - amikről még nem is hallottam, lévén én sem mozgok annyira otthon a versek világában. De tény, hogy van pár ember, akiktől tényleg vicces ilyet látni..
Melyik verse a kedvenced te hipszter? Jöhet PÜ-be is akár, de kíváncsi vagyok..messideco írta:Épp most jelöltek be engem is, folytatom szívesen. Mivel hipszter vagyok, Vörösmartyt viszek