Kommentáld a híreket
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Re: Kommentáld a híreket
ha falcao jön, akkor már két kolumbiai lesz, aki nem fér be a kezdőbe.
egész évben hallgathatjuk, hogy már megint világsztárok ülnek a padon
egyetlen egy darab pogbát kellett volna igazolni baccátok meg
ha céronaldonak valóban szar az állapota, akkor meg van jesé.
egész évben hallgathatjuk, hogy már megint világsztárok ülnek a padon
egyetlen egy darab pogbát kellett volna igazolni baccátok meg
ha céronaldonak valóban szar az állapota, akkor meg van jesé.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
En meg remelem, h nem. Falcao helyett talalnank egy rakas hasznosabb jatekost.Matt009 írta:Basszus, ha Perez úgyis Carlo beleszólása nélkül igazol, akkor azért remélem, hogy elhozza Falcaot, mert akár CR állapota miatt, akár a létszám miatt kevesen vagyunk, és Falcao nagyot szólhat.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Basszus, ha Perez úgyis Carlo beleszólása nélkül igazol, akkor azért remélem, hogy elhozza Falcaot, mert akár CR állapota miatt, akár a létszám miatt kevesen vagyunk, és Falcao nagyot szólhat.
Azt a qrva... igazam lett... B*ssza meg xD (Xabi)Nika91127 írta:DM távozása és Khedira maradás milyen pletykaáradatot indított meg...Arbeloa,Illara,Benz?... A következő meg majd Xabi Alonso vagy Varane lesz?... -.-"
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Állítólag Olaszországban biztosra veszik, hogy jön hozzánk Falcao. Egyre többet cikkezznek róla már. Valami készülődik...
Egyébként tényleg nem.. Benzema visszább lépkedhetzne, többet venne részt a támadások építésében, és a góllövés "terhe" még jobban lekerülne róla.Az is lehet, hogy abban az esetben ha CR lesérül 4-4-2-őt fogunk tolni elől Benzema-Falcao párossal ami azért nem hangzik rosszul.
De Falcaoról elég sokat cikkeznek, szóval nincs kizárva, hogy jön. De valaki még akkor is kéne a középpályára.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Van egy olyan érzésem, hogy Falcao hozatala azért is fog történni, mert félnek CR álapotától. Az is lehet, hogy abban az esetben ha CR lesérül 4-4-2-őt fogunk tolni elől Benzema-Falcao párossal ami azért nem hangzik rosszul.
Miután sikerült befejezni a sírást említenék egy példát a közelmúltból: Varane. A Lens-ből "kukáztuk", nagy tehetségként (persze ki nem az...?), talán csatár posztra is be lehetne/lehetett volna próbálni egy ilyen lépést, ha már Karim-ot annyira félti a vezetőség, hogy nem igazolta eddig rá Falcao-t.
Minek vettünk volna meg egy zs kategóriás játékost? Ne röhögtessetek már. Mindjárt írok is Pereznek, hogy álmaim klubja a Real havi 10 millióért még a vizet is cipelem a csapattársaknak, ha még be se cserél Ancelotti... PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFftucsoki írta:Hát igen, galaktikust vagy senkit. Ez Perez felfogása.Schulcz írta:
Igazi madridista ez a Raul Jimenez, mondtam, hogy jó csóka, meg amúgy ügyes is. Megtagadta a bemutatásán, hogy megcsókolja a matracosok címerét, merthogy Real Madrid drukker...
Na pl, ő kellett volna Benzema mögé.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Hát igen, galaktikust vagy senkit. Ez Perez felfogása.Schulcz írta:Igazi madridista ez a Raul Jimenez, mondtam, hogy jó csóka, meg amúgy ügyes is. Megtagadta a bemutatásán, hogy megcsókolja a matracosok címerét, merthogy Real Madrid drukker...
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Szerintem nem normális ez az utolsó napos játékos eladások. Miért is nem volt előbb eladva? Értelmetlen kapkodás a végén, és jól összeszokott lesz a keret....majd tavasztól.
- Bullet T
Hát Xabiból nem néztem volna ki, hogy lelép. Gondoltam, hogy marad még 1-2 évet aztán vagy elmegy Amerikába vagy vissza a Sociedadba. Ne legyen igazam, de szerintem nagy hiba volt elengedni. Tudom, hogy már nem a régi meg minden, de mégis valahogy rossz érzéseim vannak az üggyel kapcsolatba.
Amúgy lehet tenni a téteket arra, hogy Falcao ide igazol. Perez beindult, annak csak egy vége lehet
Amúgy lehet tenni a téteket arra, hogy Falcao ide igazol. Perez beindult, annak csak egy vége lehet
#factSchulcz írta:Igazi madridista ez a Raul Jimenez, mondtam, hogy jó csóka, meg amúgy ügyes is. Megtagadta a bemutatásán, hogy megcsókolja a matracosok címerét, merthogy Real Madrid drukker...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ha majd CR csak fingani megy fel a pályára,annyira elfogyott,akkor is el tudjuk majd adni őt 100 millióért valami arab csókának. nem kell vészmadárkodni.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ik-2360137
hő?
azt hittem megvan már a licensz
hő?
azt hittem megvan már a licensz
ez a komment meg tetszikmeg kell fejelni ezt a Miguel Galánt ,és kész
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Hugo Sanchez, Redondo, A két Laudrup
- Kedvenc csapatod: Real Madrid 1982 óta
Igazi madridista ez a Raul Jimenez, mondtam, hogy jó csóka, meg amúgy ügyes is. Megtagadta a bemutatásán, hogy megcsókolja a matracosok címerét, merthogy Real Madrid drukker...
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Én úgyis vészmadárnak vagyok kikiáltva, úgyhogy legalább felvállalom a szerepet :szilamer írta:A Bentós nyilatkozat érdekes. Nem akarok vészmadár lenni, de szerintem Ronaldó kiadta magából a maximuot, lassan elindult a lejtőn lefelé. Mg benne lehet esetleg ez a szezon ha helyrejön, de a térd ha elromlik...
Egy éve írtam azt (amikor a PSG meg a City 120 milliós ajánlataival volt tele a pletykarovat), hogy szerintem CR-nek 2 éve (talán 3) van ezen a szinten, lehet, hogy megérné eladni, mert ő a fizikumából és a sebességéből él, és ez előbb-utóbb el fog kopni, és akkor a játékának minősége le fog csökkenni. Akkor is klasszis lesz még, de nem fog 60 gólokat termelni szezononként, és mivel az ő jelenléte (elsősorban az önző stílusa miatt, és a játékhoz egyéb aspektusból hozzátett kevés teljesítmény miatt) a kibaszott nagy pozitívumok nélkül inkább, hátrány. Ezért nem lenne utolsó dolog eladni, és az árából hozni egy Falcaot meg egy szélsőt (Reus, Neymar, Lucas). A lényeg a leépülés, amit vizionáltam, és ne legyen igazam, de nekem is úgy tűnik, hogy ez magától meg a pihenéstől nem fog meggyógyulni. Maradna tehát egy műtét, de általában egy műtött láb már nem bírja azt a terhelést... CR pedig eléggé megterhelte a testét. Nem a világvége ez, nem is biztos, hogy nem fog visszatérni a csúcsra, de épp elég baj, hogy felmerült annak a lehetősége, hogy CR már nem képes arra, amire eddig, és lehet vele is lesz egy Kaká történetéhez hasonló sztori.
Bármennyire is kritizáltam, azt mindig elismertem, hogy nagyon fontos a csapat számára, és nélküle sokkal gyengébbek vagyunk. Nagyon szeretném, hogy ismét régi fényében tündököljön.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ez csakis az ő döntése lehet,hogy játszik,kétlem hogy a Real Ennyire erőltetné ilyen Cordobák ellen...szilamer írta:Persze, felépül. De ezen a szinten nem lehet szerintem tartani harmincon felül.
Alonsó is mennyit romlott az utóbbi években...
Ha többet cserélnék meg rotálnák akkor tudná hozni a jó formáját szerintem.
Érzi,hogy meglehet a 3ik bogyó és nem fog leállni amíg meg nem kapja...Nekünk nem maradt más mint imádkozni,hogy tavaszra használható legyen...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams