OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

Re: OFF

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. szeptember 1., hétfő 12:33

peti_madrid írta:Felénk is megy ez a verses kihívás, az összes kis tinipicsa Závada Petit idézget (mily meglepő), mert az most raj. Meg Simon Mártont, mert az is menőségi. :kivagyhe:
Na most totál műveletlennek érzem magam, mert egyikükről se hallottam még szerintem.. :hmmm: :lol:

Én azt várom, hogy valami páwa ismerősömig eljusson, és valami Mr.Busta szám szövegét másolja be.. :lol: Amúgy nem rossz dolog ez szerintem, csak pár emberről azt se hiszem el, hogy olvasott már 3-nál több verset életében, nem hogy még kedvence is van - na nem mintha én annyi verset olvasnék.. De én pl az idősebb ismerőseim kedvenc költeményeit szeretem olvasgatni, meg azokét, akikről tudom, hogy szeretik az irodalmat, ott lehet találni pár jót - amikről még nem is hallottam, lévén én sem mozgok annyira otthon a versek világában. De tény, hogy van pár ember, akiktől tényleg vicces ilyet látni..
messideco írta:Épp most jelöltek be engem is, folytatom szívesen. Mivel hipszter vagyok, Vörösmartyt viszek :D
Melyik verse a kedvenced te hipszter? :D Jöhet PÜ-be is akár, de kíváncsi vagyok..:)

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. szeptember 1., hétfő 12:15

Épp most jelöltek be engem is, folytatom szívesen. Mivel hipszter vagyok, Vörösmartyt viszek :D
"And my heart will leave you never."

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. szeptember 1., hétfő 11:02

Felénk is megy ez a verses kihívás, az összes kis tinipicsa Závada Petit idézget (mily meglepő), mert az most raj. Meg Simon Mártont, mert az is menőségi. :kivagyhe:

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 31., vasárnap 23:36

Penteken haverokkal palinkaztuk egy kicsit es ez a vers challenge is szoba kerult. Tovabb vittuk a temat, hogy milyen vicces (?) mar amikor leginkabb tini picsak tesznek fel magukrol egy szelfit valami vilag megvalto idezettel. Ugyhogy egymasnak is elkezdtunk ilyeneket kommentelni.

Van, aki elfelejti a kérdést, van, aki megválaszolja, és olyan is, aki pedig megérti, hogy az egyetlen lehetséges út a cselekvés: mégis mindegyikük ugyanazokkal az akadályokkal találja szembe magát, és ugyanazoknak a dolgoknak örülhet.

A fény harcosa (...) tudja, hogy minden csata során tanult valami újat. De a legtöbb lecke túl sok szenvedést okozott neki. Többször is fölöslegesen vesztegette az idejét, hogy hazugságukért harcoljon. És sokszor szenvedett olyan emberek miatt, akik nem érdemelték meg a szeretetét. A győztesek nem követik el kétszer ugyanazt a hibát. Ezért a harcos csak olyasmiért teszi kockára a szívét, amiért érdemes.

I can control my destiny, but not my fate. Destiny means there are opportunities to turn right or left, but fate is a one-way street. I believe we all have the choice as to whether we fulfil our destiny, but our fate is sealed.

Pensez-vous que d'aller à un point, mais ce point ne donne une légitimité à l'amour. Obtenez un peu de repos, mais dès que vous le pouvez, levez-vous et continuez. Parce que dès qu'il a appris que vous allez, il se dirige vers.

Na jo, kicsit bepialva azert viccesebb volt :lol: :lol:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 31., vasárnap 20:48

ateeemadrid írta:
csabi* írta:végre egy normális cselendzs fészbukon :agree:
kedvenc magyar vers.
fúj, engem kiborít ez a hányinger. mindenféle senkiházi divatgyerek osztogatja meg a verseket, közben meg lerí róluk, hogy fingjuk sincs, hogy egyáltalán miről szól az egész. de persze ők művészléleknek és különlegesnek akarnak látszani. :roll:

de különben is, tényleg a facebook a legalkalmasabb hely a kulturálódásra? szomorú.
+1 :roll: + ez a bejelölöm a másikat, hogy folytassa a sort. De nem 1 vagy 2 embert, hanem mindjárt 10-et. :roll:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. augusztus 31., vasárnap 20:10

csabi* írta:végre egy normális cselendzs fészbukon :agree:
kedvenc magyar vers.
fúj, engem kiborít ez a hányinger. mindenféle senkiházi divatgyerek osztogatja meg a verseket, közben meg lerí róluk, hogy fingjuk sincs, hogy egyáltalán miről szól az egész. de persze ők művészléleknek és különlegesnek akarnak látszani. :roll:

de különben is, tényleg a facebook a legalkalmasabb hely a kulturálódásra? szomorú.

teszler
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: teszler » 2014. augusztus 31., vasárnap 12:29

Valaki győri nagy MADRIDISTA? :) még nem jöttek a héten bekötni a tv-t és nem tudom nézni a meccset! :( :( :D
Hala Madrid!

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. augusztus 30., szombat 11:49

végre egy normális cselendzs fészbukon :agree:
kedvenc magyar vers.
Kép

portillo
Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: portillo » 2014. augusztus 30., szombat 0:02

Ferencváros írta:Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. :)

Két kérdésem még lenne.

Portillo, vagy bárki, aki esetleg tudja/sejti. Így, hogy különválik a Testnevelési Egyetem, első éven vajon lejjebb, vagy feljebb fognak menni a pontszámok? Felakarják tölteni az iskolát, vagy inkább elitsulit akarnak belőle, és egyből feljebb tolják?

A másik kérdésem, hogyha elvégzem a sportszervezőt (BÁRHOL), onnan ugye mehetek pl. TE-re majd mesterképzésre (sportmenedzser)? Vagyis a fő kérdés az, hogy mindegy, hogy hol végzem el, utána mehetek bárhova mesterképzésre?
Az elsőre nem igazán van válasz. A keretlétszámok nem fognak változni a különválás miatt, tehát tudtommal ugyanannyi lesz kb. a felvett, a pontszám meg nyilván a jelentkezőktől függ.

Ami a másodikat illeti, bármelyik egyetemről jelentkezhetsz a mesterképzésre. Nyilván ha a TE-n csinálod, akkor annak azért vannak előnyei a felvételinél, de nekem is pl. a csoport fele más egyetemekről jött.
Szégyen a kukás, de hasznos.

TriplaM
Kedvenc játékosaid: Akik teljes odaadással szolgálták a klubot
Kedvenc csapatod: Real Madrid Club de Futból

HozzászólásSzerző: TriplaM » 2014. augusztus 29., péntek 22:48

Ferencváros írta:A másik kérdésem, hogyha elvégzem a sportszervezőt (BÁRHOL), onnan ugye mehetek pl. TE-re majd mesterképzésre (sportmenedzser)? Vagyis a fő kérdés az, hogy mindegy, hogy hol végzem el, utána mehetek bárhova mesterképzésre?
Tudomásom szerint igen, bármely egyetemen is végzed el a szakot, ugyan annyi esélyed van bekerülni mesterképzésre.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 29., péntek 21:58

A sport TV ezzel a képpel reklámozta a mezeket fel-t Várhidivel! Megjött a humoruk?? :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. augusztus 29., péntek 21:11

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. :)

Két kérdésem még lenne.

Portillo, vagy bárki, aki esetleg tudja/sejti. Így, hogy különválik a Testnevelési Egyetem, első éven vajon lejjebb, vagy feljebb fognak menni a pontszámok? Felakarják tölteni az iskolát, vagy inkább elitsulit akarnak belőle, és egyből feljebb tolják?

A másik kérdésem, hogyha elvégzem a sportszervezőt (BÁRHOL), onnan ugye mehetek pl. TE-re majd mesterképzésre (sportmenedzser)? Vagyis a fő kérdés az, hogy mindegy, hogy hol végzem el, utána mehetek bárhova mesterképzésre?

TriplaM
Kedvenc játékosaid: Akik teljes odaadással szolgálták a klubot
Kedvenc csapatod: Real Madrid Club de Futból

HozzászólásSzerző: TriplaM » 2014. augusztus 29., péntek 20:00

Én a PTE-n leszek hétfőtől harmadéves ezen a szakon, és bátran állíthatom, hogy szakmailag évről-évre magasabb színvonalú és sokrétűbb a képzés. Ugyan nem tudok semmit a többi egyetem ezen szakának oktatási körülményeiről, de az biztos, hogy Pécsett 2007-ben indult a képzés, és azóta rengeteg fiatal, jól képzett oktató került az egyetemre, akik nagy lelkesedéssel törekszenek minket diákokat felkészíteni erre a szakmára. Ezen kívül a város gyönyörű, rengeteg a buli és a különböző kulturális és sportprogramok. Én speciel imádom az egészet, és bátran ajánlom neked is.

portillo
Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: portillo » 2014. augusztus 29., péntek 19:41

Ferencváros írta:Valaki tudna véleményt írni a következő egyetemekről, azon belül is a sportszervezői szakról?

Semmelweis
Debreceni Egyetem
Pécsi Tudományegyetem
ELTE

Nyilván a Semmelweisen a legjobb a sportszervező képzés, a többiről tudtok valamit? Jövőre érettségizek (most kezdődő tanévben), és fejben már össze kellene rakni egy sorrendet, illetve, hogy hová mennék legszívesebben. Gondoltam itt is körbekérdezgetek kicsit. :)
A Semmelweis Egyetemen már csak két napig van sportszervező képzés. :mrgreen:
Na de komolyra fordítva a szót, én itt végeztem a szervezőit (szeptembertől ugye Testnevelési Egyetem), tény, hogy itt lehet a legjobb, legalábbis sportszakmai szempontból.
A pécsiről is hallottam jókat, de azért az már más kategória, ugyanígy az ELTE, mindkettőről vannak ismerőseim. A debreceniről egyáltalán nincs tudomásom, az nem régóta mehet, viszont pl. az egrit, vagy a szombathelyit nem igazán ajánlanám.
Szégyen a kukás, de hasznos.

Ferencváros

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. augusztus 27., szerda 23:52

tubatibi írta:
Semmelweis, ELTE, Debrecen, Pécs. Ha már sorrendet kell mondani. :)
Én is így terveztem. Max ötödiknek Eger még. :mrgreen:

Egyébként köszönöm, ez is jobb, mint a semmi :)

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. augusztus 27., szerda 23:50

Egyik ismerősöm az ELTE-n van ezen a szakon, ő imádja.

Tessék, érd be ennyivel. :mrgreen:

Semmelweis, ELTE, Debrecen, Pécs. Ha már sorrendet kell mondani. :)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Ferencváros

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. augusztus 27., szerda 23:47

Valaki tudna véleményt írni a következő egyetemekről, azon belül is a sportszervezői szakról?

Semmelweis
Debreceni Egyetem
Pécsi Tudományegyetem
ELTE

Nyilván a Semmelweisen a legjobb a sportszervező képzés, a többiről tudtok valamit? Jövőre érettségizek (most kezdődő tanévben), és fejben már össze kellene rakni egy sorrendet, illetve, hogy hová mennék legszívesebben. Gondoltam itt is körbekérdezgetek kicsit. :)

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. augusztus 27., szerda 23:11

Azért ennél jóval egyszerűbb :lol:

Chrome: Beállítások->Speciális beállítások megjelenítése (ekkor lentebb előjön több beállítási lehetőség) -> Internetes tartalom résznél pedig ott van a Betűtípusok testreszabása gomb. Ott szépen részletesen be lehet állítani. :)

TBone
Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC

HozzászólásSzerző: TBone » 2014. augusztus 27., szerda 23:01

Remy írta:
Realista24 írta:chrome://flags/
A DirectWrite tiltása Windows
talán
Működik, kösz. :)
nekem is. köszöntem :)

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 27., szerda 22:57

Realista24 írta:chrome://flags/
A DirectWrite tiltása Windows
talán
Működik, kösz. :)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Vissza: