Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Az interneten kószálva a bwin-en láttam, hogy náluk jelenleg a Real Madrid a legesélyesebb a trófea megszerzésére. Érdekesnek találom, hogy egyébként, összehasonlítva más fogadóportálokkal, szinte mindenütt a Real-Barca duó fej-fej mellett áll és csak harmadik az esélyek szempontjából a Bayern.
Vamos Real!
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Hadd csatlakozzam, nagyjából a magyarországi megjelenés óta előfizető vagyok, hihetetlenül színvonalas lap, nem csak egy Képes Sport.Kerlon írta:Milyen szennylapokra költöd te a pénzed? :Đ
Amúgy hihetetlen, de az újság nagyon korrekt és színvonalas. Én is állandóan megveszem.Kerlon írta:Milyen szennylapokra költöd te a pénzed?
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Előfizető vagyok az elejétől...Kerlon írta:
Milyen szennylapokra költöd te a pénzed? :Đ
A lap nagyon igényes, remek interjúkkal és remek cikkekkel. :-)
Az online felület teljesen más tészta.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Milyen szennylapokra költöd te a pénzed? :ĐH20 írta:Egyik FourFourTwo-ban több oldalas cikk van a Dortmundról, az egyik legkorszerűbb edzésközpontjuk van, rengeteg ilyesmi "találmánnyal" nem szenvednek hiányt semmiben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
Egyik FourFourTwo-ban több oldalas cikk van a Dortmundról, az egyik legkorszerűbb edzésközpontjuk van, rengeteg ilyesmi "találmánnyal" nem szenvednek hiányt semmiben.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
A Khedira Di Maria kettőst bezárnám két napra.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Vannak gondok.Rövid passzos edzés Durmundban
Egyébként nem rossz találmány, de nem is a legjobb módszer szerintem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
halálomig madridista leszek
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
Valamiért azt érzem, hogy a döntő tuti, de, hogy ott a Bayern ellen mi lesz, na az nagyon kérdéses.El Unico írta:Nagyon ajánlom,hogy bejussunk a döntőbe,és akkor szervezünk egy hatalmas madridista közös meccsnézést! Álé álé óóóó!
VARANE
VARANE
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nagyon ajánlom,hogy bejussunk a döntőbe,és akkor szervezünk egy hatalmas madridista közös meccsnézést! Álé álé óóóó!
Tetszik ez az idei BL.
Dortmund ellen jó meccseink lesznek, egy Barca-Bayern párbajt pedig már régóta látni akartam, úgyhogy az is izgalmas lesz, essen ki a jobbik
És akkor most ne gondoljunk bele- hogy milyen szenny lenne ez az évünk ha kiesünk rögtön a Manu ellen és már csak egy kupadöntőt várhatnánk.
De rohadtul nem így van és mocskosul ott leszünk a döntőben, hosszú idő után
(úgy igazán nem vágom hogy mikor fog igazán jól jönni es a star warsos cucc, de most ide jónak tűnt )
Dortmund ellen jó meccseink lesznek, egy Barca-Bayern párbajt pedig már régóta látni akartam, úgyhogy az is izgalmas lesz, essen ki a jobbik
És akkor most ne gondoljunk bele- hogy milyen szenny lenne ez az évünk ha kiesünk rögtön a Manu ellen és már csak egy kupadöntőt várhatnánk.
De rohadtul nem így van és mocskosul ott leszünk a döntőben, hosszú idő után
(úgy igazán nem vágom hogy mikor fog igazán jól jönni es a star warsos cucc, de most ide jónak tűnt )
- flori
kéne az a 10.
csak h valami értelmessel kezdjem a bl topikot.
csak h valami értelmessel kezdjem a bl topikot.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- El Flaco
- Tiszteletbeli Szerkesztő
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Anelka, Benzema, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, FFF
Bajnokok Ligája
BL!
"Az egykori tirpák pirult, szégyenkezett, haragudott valaha e csúfolódó szó miatt. A mai tirpák gazda büszkén a mellére üt és mondja: Igen én tirpák vagyok! Ez a csúfnév idővel megtisztelő, dicsérő kifejezéssé változott." (Krúdy Gyula)