Megláttad mit írtam és azért regisztráltál?wxyz írta:
Gratulálok hogy ezt 45 perc alapján leszűrted![]()
Valószínűleg ezért lett 2 évig az év játékosa a Chelseanél, meg az Mu-nál is mióta megérkezett, kiemelkedik mindenben.
Erre most van egy új taktika, amiben mind a 10 mezőnyjátékos fogalmatlanul tébolyog, és te közlöd hogy Mata xar![]()
Üllj le, egyes.
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
Chelseaben sem volt nagy szám[/quote]
Hónapok óta olvasom az oldalt, de most válaszolni akartam ja, mert a biztosítékot instant kiverted
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
Értem én hogy most nálatok az ég is kékebb, 8 gólokat rugdostok majd meccsenként, de azért a földön kéne maradni, meg átlátni a dolgokat.
Akik jelenleg a legrosszabb playerek (lásd, Valencia, Young, Cleverley, stb..), azokkal Fergie leigázta a világot gyakorlatiag. (BL, sok bajnoki cím stb.. )
Mióta elment vmi elpattant, és nyögni fogjuk qrvasokáig.
Ennek ellenére ez a taktika amit LVG erőltet egy xar. Hátul nem vagyunk elegen, elöl meg volt hogy érkező labdánál 3 emberünk volt 5 négyzetméteren.. Majd rájön hogy ez angolhonban, és ezzel a kerettel xart se ér, változtat és megindulunk.
Nem mellesleg 10 sérültünk van....
Szóval ki lehet itt szúrni Matát, de semmi gond nincs vele, sőt ilyen csupaszív játékosok kellenének mindenhova. (Nálam Hernandez is hatalmas kedvenc, a gyengébb képességei ellenére is)