Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Kommentáld a híreket
Mike:
az a baj hogy vannak akiknek ez nem tök egyértelmű.
az a baj hogy vannak akiknek ez nem tök egyértelmű.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mr. Bajuszmost KPre ki tűnik a legesélyesebbnek amúgy? mert gondolom tuti jön vki.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
akkor jól van....Realista24 írta:Mivel az nem a hivatalos Xabi profil, ezért nyugodtan írogathatott.hát mivel Xabi épp focizik kétlem ,hogy előtte 20 perccel nagyban twitterezett volna
Ja látom már írod, hogy nem vagy képben a Twitterrel. Ha van kék pipa, akkor hivatalos a profil.
most KPre ki tűnik a legesélyesebbnek amúgy? mert gondolom tuti jön vki.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
hát én örülnék Falcaonak. Azért nem mind1 hogy Benzema helyett egy vérbeli csatár játszik, vagy egy szükségből kinevezett.
Elég ha a kp-n próbálgatunk olyanokat akiknek nem ott a helyük, ne csináljuk ezt még1 poszttal. Ráadásul úgy néz ki hogy James és Isco is a kp-ra van számolva, így aztán előre senki nincs a bbc-n kívül. Azér az durva. Jesé meg kitudja mire lesz 100as. De ő egyedül sem elegendő. Ja és ő se csatár.
jöjjön csak a kolumbiai, aztán a végén még leesik egy pogba és szevasz
Elég ha a kp-n próbálgatunk olyanokat akiknek nem ott a helyük, ne csináljuk ezt még1 poszttal. Ráadásul úgy néz ki hogy James és Isco is a kp-ra van számolva, így aztán előre senki nincs a bbc-n kívül. Azér az durva. Jesé meg kitudja mire lesz 100as. De ő egyedül sem elegendő. Ja és ő se csatár.
jöjjön csak a kolumbiai, aztán a végén még leesik egy pogba és szevasz
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mivel az nem a hivatalos Xabi profil, ezért nyugodtan írogathatott.hát mivel Xabi épp focizik kétlem ,hogy előtte 20 perccel nagyban twitterezett volna
Ja látom már írod, hogy nem vagy képben a Twitterrel. Ha van kék pipa, akkor hivatalos a profil.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
nem vagyok én játékosmegfigyelőziro4vr írta:akkor mondj már pár jobbat a szerepkörben, úgy, hogy a yaya nevet nem használodAnthony írta: jelenleg a Pogba-Vidal páros a legfelülértékeltebb a világon. szerintem
lényeg az, hogy egy hullagyenge bajnokságban játszanak egy agyonbiztosított középpályán
láttuk cannavarot is amikor kivették a rendszerből mire volt jó..nem sokra
azt is láttuk mire voltak jók a BL-ben:semmire
rizikós maradjunk annyiban
hát mivel Xabi épp focizik kétlem ,hogy előtte 20 perccel nagyban twitterezett volnasoadroli írta:Már törölte, sztem kamu volt.Realista24 írta: https://pbs.twimg.com/media/BwTVuxCCcAAtF8S.jpg:large
aztán lehet ott lent azok nem ők vagy tököm tudja, nem vagyok otthon a twitter világában
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2014. augusztus 30., szombat 19:23-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mr. Monopoly @JackBaker1311 43s
Falcao accidentally sent a draft he's had saved for two years
SocialRMadrid @SocialRMadrid 2m
A Real Madrid player for 10 seconds @falcao
Hendo's hair @DBurke_LFC 3m
Falcao thought he could do a Balo and announce his signing before the club can announce it
Falcao accidentally sent a draft he's had saved for two years
SocialRMadrid @SocialRMadrid 2m
A Real Madrid player for 10 seconds @falcao
Hendo's hair @DBurke_LFC 3m
Falcao thought he could do a Balo and announce his signing before the club can announce it
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Már törölte, sztem kamu volt.Realista24 írta: https://pbs.twimg.com/media/BwTVuxCCcAAtF8S.jpg:large
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tessékhehe írta:intézkedj, ne itt vakard a füled.Realista24 írta:A Radio Montecarlo szerint Falcao és a City már done deal. A Citynél aggódnak Negredo kiesése miatt. L'Equipe szerint a Real a befutó, de ólálkodik a Juve is.
De hol van Pogbinho?
https://pbs.twimg.com/media/BwTVuxCCcAAtF8S.jpg:large
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
akkor mondj már pár jobbat a szerepkörben, úgy, hogy a yaya nevet nem használodAnthony írta: jelenleg a Pogba-Vidal páros a legfelülértékeltebb a világon. szerintem
Nem illik.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
ott kergeti a pályán a Chievo játékosokatRealista24 írta:De hol van Pogbinho?
jelenleg a Pogba-Vidal páros a legfelülértékeltebb a világon. szerintem
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
intézkedj, ne itt vakard a füled.Realista24 írta:A Radio Montecarlo szerint Falcao és a City már done deal. A Citynél aggódnak Negredo kiesése miatt. L'Equipe szerint a Real a befutó, de ólálkodik a Juve is.
De hol van Pogbinho?
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ha nem jön Pogba vagy Reus akkor ezt az átigazolási szezont sikerült elrontani a végére...Falcao szerintem nem kell...akinek meg az tetszene ha CR és Falcao egymás sarkát taposná a 16-oson belül az én nem is tudom mit csináljon
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Radio Montecarlo szerint Falcao és a City már done deal. A Citynél aggódnak Negredo kiesése miatt. L'Equipe szerint a Real a befutó, de ólálkodik a Juve is.
De hol van Pogbinho?
De hol van Pogbinho?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Donát:
azt most el is felejtette hogy egylábas és FGy és tucat
szerk: közben a tucat megérkezett.
azt most el is felejtette hogy egylábas és FGy és tucat
szerk: közben a tucat megérkezett.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára R.M.C.F 2014. augusztus 30., szombat 18:44-kor.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
mármint melyik kolumbiai?Látom idén a kolumbiai lesz az új butaargentin. Egy élmény lesz megint egész évben olvasni a gusztustalan stílusod.
el van baszva a csapat, nem pogbát kaptam, hanem felesleges tucatot krószon kívül.
tavaly egész évben elégedett voltam - pláne kedira sérülése után -, de most megint fel kell húzni a kesztyűt a faszság ellen, már látom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehe 2014. augusztus 30., szombat 18:43-kor.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Látom idén a kolumbiai lesz az új butaargentin. Egy élmény lesz megint egész évben olvasni a gusztustalan stílusod.hehe írta:zseniális.
kell ide egy túlsztárolt, térdszalagszakadásos, lassan 30 éves figura
Jó üzletnek tűnik ez a Falcao biznisz, mindenképpen kell még egy csatár a keretbe, hosszú lesz a szezon. Az elkövetkezendő meccseken még Benzem marad a kezdőben, aztán lassan kiderül majd, hogy ki lesz nagyobb hasznára a csapatnak. Ha nem válik be a tigris, nem vásárolják ki a szerződéséből.
Viszont ha nem jön egy (védekező)középpályás a deadline-ig, az csúnyán visszaüthet még...