Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Hát amikor elolvastam a hírt róla lesokkolt.
Ha őt hozzák akkor áhhhh nem is írok semmit inkább.
Viszont így biztos,hogy Iscoval és Jamessal a kp. számol Ancelotti.
Ha őt hozzák akkor áhhhh nem is írok semmit inkább.
Viszont így biztos,hogy Iscoval és Jamessal a kp. számol Ancelotti.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én is, elhiheted. Pláne azok után, hogy én már tavaly nyáron is egy Falcaot akartam a csapatba.wZoLee7 írta:én is meglepődnék ha azok után nem ő lenne...de ha valami csoda történik és a mexikoi jön helyette hát én tökön szúrom magamMatt009 írta:Egyébként nyugalom, Falcao lesz ebből, a tegnapi twitter üzenet ezt biztossá teszi. Azért kellett leszedni a hírt a twitterről, mert a Real csak ma este a meccs után akarja bejelenteni.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
én is meglepődnék ha azok után nem ő lenne...de ha valami csoda történik és a mexikoi jön helyette hát én tökön szúrom magamMatt009 írta:Egyébként nyugalom, Falcao lesz ebből, a tegnapi twitter üzenet ezt biztossá teszi. Azért kellett leszedni a hírt a twitterről, mert a Real csak ma este a meccs után akarja bejelenteni.
- Matt009
Egyébként nyugalom, Falcao lesz ebből, a tegnapi twitter üzenet ezt biztossá teszi. Azért kellett leszedni a hírt a twitterről, mert a Real csak ma este a meccs után akarja bejelenteni.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Na akkor fejeztem be nézni a Real meccseket Mi lesz itt még holnapighehe írta:amúgy patot hozzuk 15 milláért, meg ronaldinhot ingyen.
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Nehogymár Chicharito könyörgöm...Nevetséges. Már kezdtem beleélni magam Falcaoba.
1 év kölcsön a megoldás.sentry írta:Az a baj az ilyen másodvonalas gyerekekkel, hogy megvesszük drágán őket (valós árukhoz képest főleg) és utána meg vagy nagy nehezen nagyon olcsón tudjuk eladni őket, vagy rajtunk rohadnak évekig mint az a s Khedira....
Inkább maradtunk volna kevesen. Rendesen felb_szott ez a hír, főleg hogy Falcao-t már szinte tényként kezeltem.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
és ez az El Confidencal mindent nagyon jól tud???
Vagy miért olyan biztos ez a Chicaritos dolog?
Szerintem a végén Falcao lesz ebből..
ezt érzem.
Vagy miért olyan biztos ez a Chicaritos dolog?
Szerintem a végén Falcao lesz ebből..
ezt érzem.
Az a baj az ilyen másodvonalas gyerekekkel, hogy megvesszük drágán őket (valós árukhoz képest főleg) és utána meg vagy nagy nehezen nagyon olcsón tudjuk eladni őket, vagy rajtunk rohadnak évekig mint az a s Khedira....
Inkább maradtunk volna kevesen. Rendesen felb_szott ez a hír, főleg hogy Falcao-t már szinte tényként kezeltem.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ezzel egyetértek, Reus még hoznák is fölösleges lenne, pedig mi még kevesebben is vagyunk elől mint ti..dannen írta:jó, jó ez a reus, de hova? minek? most komolyan azt nyomjuk, hogy minden sztárt megveszünk aki elérhető aztán majd felküldjük őket valahogy, tök mindegy , hogy nem a posztjukon játszanak..? inkább chicharito viccen kívül.
Chicharitot meg én valamiért tökre bírom. Nem akkora gyászhuszár ő szerintem, persze nem mondom, hogy klasszis, de lehet a Spanyol levegő jót tenne neki, és kinyílna a csipája végre. Szerintem amúgy már csak a testalkata miatt is jobban passzol a hispán focihoz, cserecsatárnak nem lenne olyan gáz..
Középpályásról nincsenek most hírek? Van annak még reális esélyt, hogy oda is igazoltok? Gustavoról olvastam talán utoljára 1-2 napja, azóta semmi..
-
Reus 1000%, hogy nem jön. Chicarito meg minek? Akkor inkább ne balfaszkodjanak és hozzák le annyi emberrel a szezont amennyi van. Nem fél nappal a vége előtt kell gondolkodni, hogy mi legyen. (egyébként nálunk is él a szabály, hogy az elnök csak két egymást követő ciklust vihet? Örülnék neki)
- Matt009
Ha jön Reus, akkor 2 lehetséges verziót látok:dannen írta:jó, jó ez a reus, de hova? minek? most komolyan azt nyomjuk, hogy minden sztárt megveszünk aki elérhető aztán majd felküldjük őket valahogy, tök mindegy , hogy nem a posztjukon játszanak..? inkább chicharito viccen kívül.
1. DM helyére jön, Carlo megpróbálja vele eljátszatni a DM posztot. Látok rá reális esélyt, hogy Reus ezt megoldja, de hogy jobb lesz ott, mint James vagy Isco lenne, az tuti.
2. Komoly gáz van CR-rel, lehetséges, hogy műteni kell, vagy hosszabb 2-3 hónapos folyamatos pihire lenne szüksége, és Reus az ő helyére jön, ősszel ő lesz a jobbos, Bale a balos, tavaszra meg meglátjuk, hogy a 3 nagyágyú szélső közül melyik 2 van legjobb formában. Bár ez esetben is egy Pogba jobb lenne a kp-ra, és James mehetne feljebb (akár jobbon, akár középen, és akkor Benzemaé a bal oldal).
De hozzáteszem Reus nagyon nagy igazolás, legalább akkora fogás lehet, mint Kroos.
Azért remélem Falcao is miénk lesz. Reus-Falcao pakk megoldana minden problémát. Tavaszra ez lenne:
----------------Iker----------------
-Carvajal-Pepe-Ramos-Marcelo-
-----Modric--Kroos--Reus--------
----Bale-----Falcao----Ronaldo--
Álomkategória. Ezen csak egy Pogba tudna javítani.
Na most pedig ideje kinyomni a FIFA-t.
Ja, katasztrófa.Katasztrofa....nem sok jo jel van az idenyre nezve.
Skipelni kell ezt az évet, botrány az egész. Majd jövőre megpróbáljuk...
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
így is van.MOnjuk érdekes ezt tőled hallani, aki folyamat azt hangoztatja, hogy nem padra kell igazolni.
de hát mit tudok tenni?
ha már jön, akkor ülhet szépen a padon, beáll csereként, amíg jesé vissza nem tér teljesen.
- h3x0r
egyiknek sincsDupla D írta:Falcaonak vagy Hernandeznek van EU-s útlevele?
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ha egy tipikus cserecsatár kell benzema mögé a kisebb meccsekre, akkor szerintem nem jártok hernandezzel rosszul.
gondolom jóval olcsóbb és kisebb fizetési igénye van, mint falcaonak, és pampogni sem fog, ha lócázik.
rayok, getafek meg ludogoretsek ellen játszana úgyis csak.
ja, és így meg akkor vélhetően hoztok még egy minőségi középpályást.
vagyis ez a döntés csak így nyerne értelmet.
gondolom jóval olcsóbb és kisebb fizetési igénye van, mint falcaonak, és pampogni sem fog, ha lócázik.
rayok, getafek meg ludogoretsek ellen játszana úgyis csak.
ja, és így meg akkor vélhetően hoztok még egy minőségi középpályást.
vagyis ez a döntés csak így nyerne értelmet.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Ha Reus jönne nálam így nézne ki a kezdő: Navas, Carvajal, Ramos, Varane, Coentrao, Modric, Kroos, Reus, Hámesz, CR, Benzema...4-2-3-1-ben. Nyilván nem lesz ilyen, mert Bale tuti játszana meg Reus se jön ide, de azért elnéznék egy ilyet.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Falcaonak vagy Hernandeznek van EU-s útlevele?
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Nagy kedvenc, Fifaban mindig megveszem, csak nálunk szerintem most fölösleges, hova ki helyett, ki fog padozni James, Bale, Reus nem beszélve Iscorl és Jeséről, Benzi helyén nem tudom elképzelni, és hogy a DM poszt menne neki az kérdéses.Pipita írta:Bajnert sajnos nem érdeklik ilyen nevenincs csapatok, úgyhogy kénytelenek leszünk beérni Reusszal.
MOnjuk érdekes ezt tőled hallani, aki folyamat azt hangoztatja, hogy nem padra kell igazolni.hehe írta:padra jó lesz, moratánál egy fél fokkal jobb.