jó, akkor addig ne temessük! Tapsoljunk Khedirának! Kezdheted!LiamGallagher írta:Fog még a Barca is szopni és a Real is, Classicokat hozni kell és akkor nincs gond. Nyugalom, májusig ráér temetni a csapatot és Don Carlot...Remy írta:barca a végén húzza be, mi meg 0-2-ről szívunk. tudtam én, hogy valamelyik nagy bukni fog, mert erősek az ellenfelek, de hát nyilván mi...
Megy a meccs!
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Re: Megy a meccs!
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
értem én hogy san iker meg stb, de nem gondoljátok, hogy a kicseszett kapusnak kéne elosztani az embereket a szögletnél ha más nem képes rá? meg főleg csapatkapitány, ne hogy már ha odaszólna, hogy héééééé marci ott egy üres ember, vagy te pepe lépjél már egyet hátrébb, leszarnák a srácok....azért ezt ne etesse meg velem senki....oké, hogy áll, ha már nem mer kijönni, amit meg is értek, mert nem érzi, de legalább pofázzon és ossza el az embereket, ha már balfaszok vagyunk és nem találjuk meg őket magunktól.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára TheBull6 2014. augusztus 31., vasárnap 22:44-kor.
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
akkor most jön ugyan az, csak 2014-2017?J. Dee írta:2004-2007.teszler írta:hihetetlen, hogy ilyen nevek játszanak, a kezdő csupa világsztár... és 4-et kapunk egy Sociedadtól!!! komoly ez mi??
Hala Madrid!
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
mennyit kaptunk Céért?crladecima írta:Ha CR meg Di Maria kezdett volna, akkor biztosan le tudtuk volna zárni a meccset 2-0-nál. De persze el kellet adni...
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Fog még a Barca is szopni és a Real is, Classicokat hozni kell és akkor nincs gond. Nyugalom, májusig ráér temetni a csapatot és Don Carlot...Remy írta:barca a végén húzza be, mi meg 0-2-ről szívunk. tudtam én, hogy valamelyik nagy bukni fog, mert erősek az ellenfelek, de hát nyilván mi...
- crladecima
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Zidane
Ha CR meg Di Maria kezdett volna, akkor biztosan le tudtuk volna zárni a meccset 2-0-nál. De persze el kellet adni...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
barca a végén húzza be, mi meg 0-2-ről szívunk. tudtam én, hogy valamelyik nagy bukni fog, mert erősek az ellenfelek, de hát nyilván mi...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
heccsat írta:de ancelotti az top edző megmondták itt már páran, közben kevés szarabb edzőt láttam nála, semmit nem tud jól csinálnipavel írta:bizony, nem szabad temetni a csapatot! Amikor vezet az ellenfél, s mi Khedirát hozzuk Modric helyére...hát aki ezek után bizakodó az kiba..ott optimista!
a szerencsétlen azért összebénázott 3 bl címet
- J. Dee
- Kedvenc játékosaid: Guti
2004-2007.teszler írta:hihetetlen, hogy ilyen nevek játszanak, a kezdő csupa világsztár... és 4-et kapunk egy Sociedadtól!!! komoly ez mi??
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Az idő sok mindent megszépít, nála is voltak szépen rögzített szituációknál problémák, gólok, főleg mikor a védelem ennyire máshol jár fejben, mint ma.rm222 írta:amit lopez csinált, érdekes vele működött,vele nem volt ilyen probléma most hirtelen megint
de nem ennyit!!!Rasta írta:Lopeznél is ugyanúgy kaptuk a gólokat rögzített helyzetekből..Talán nem a kapus a hiba forrása akkor, hanem hogy szinte kivétel nélkül van üres érkező ember.rm222 írta:MEGIN SZÖGLET
nem akarom iker nyakába varrni de nagyon nem tudja átlátni a védelmet és ez gyanús már, mou-nál is rengeteg szoptunk szögleteknél
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
"Jó meccs volt, mert nem lőttek nekünk egy gólt sem ami a jó csapatjáték érdeme."L.Miki írta:Realista24 írta:Carlo már nyilatkozott is:
http://madridom.hu/carlo.php
"Jobban kell figyelnünk a rögzített helyzetekre, még mindig sok gólt kapunk ezekből."
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
hihetetlen, hogy ilyen nevek játszanak, a kezdő csupa világsztár... és 4-et kapunk egy Sociedadtól!!! komoly ez mi??
Hala Madrid!
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Lopeznél is ugyanúgy kaptuk a gólokat rögzített helyzetekből..Talán nem a kapus a hiba forrása akkor, hanem hogy szinte kivétel nélkül van üres érkező ember.rm222 írta:MEGIN SZÖGLET
nem akarom iker nyakába varrni de nagyon nem tudja átlátni a védelmet és ez gyanús már, mou-nál is rengeteg szoptunk szögleteknél
Érett fórumozás.heccsat írta: de ancelotti az top edző megmondták itt már páran, közben kevés szarabb edzőt láttam nála, semmit nem tud jól csinálni
amit lopez csinált, érdekes vele működött,vele nem volt ilyen probléma most hirtelen megintbesteve7 írta:És mit csináljon mikor megint 4-5 ember felett/mellett száll el fejmagasságban, de senki sem fejeli el.rm222 írta:nem akarom iker nyakába varrni de nagyon nem tudja átlátni a védelmet és ez gyanús már, mou-nál is rengeteg szoptunk szögleteknél
"Egy nehéz stadionban nyertünk."Realista24 írta:Carlo már nyilatkozott is:
http://madridom.hu/carlo.php
Akkor most ezt megfordítottuk vagy mi?
Hát ez nagyon szép lesz amikor lesérül Kroos/Modric és csapatjuk a BL kieséses meccseket Khedirával.
Emlékeztek még a régi szép időkre amikor megérkezett Kroos és azt hittük hogy egy egy gecijó átigazolási szezon lesz?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Demes 2014. augusztus 31., vasárnap 22:38-kor.
- crladecima
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Zidane
Költsünk el megint 100 Milliót, hátha segít...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
őőő okéheccsat írta: de ancelotti az top edző megmondták itt már páran, közben kevés szarabb edzőt láttam nála, semmit nem tud jól csinálni
Nem illik.