Megy a meccs!
Re: Megy a meccs!
Valaki tudna segiteni hol tudnam nezni a meccset telefonon ??
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
nyugi már,megint világvége hangulat van.
minden klappolni fog,nyerünk 3:1-re.
minden klappolni fog,nyerünk 3:1-re.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
hihetetlen, semmiből sem tanulnak
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
necces lesz de be kell húzni, hogy a két csapat a helyére kerüljön végre
Nem illik.
Még nem is megy a meccs...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sehol senki? Miért nem írtok?
A Real Madrid kezdőcsapata: Casillas, Arbeloa, Ramos, Pepe, Coentrao, Kroos, James, Modric, Bale, Benzema és Ronaldo. Cserék: Navas, Varane, Marcelo, Chicharito, Nacho, Isco és Illarra.
Az Atlético kezdőcsapata: Moyá; Juanfran, Miranda, Godín, Siqueira; Tiago, Gabi, Koke, Raúl García; Raúl Jiménez és Mandžukić. Forrás: Madridom.hu
A Real Madrid kezdőcsapata: Casillas, Arbeloa, Ramos, Pepe, Coentrao, Kroos, James, Modric, Bale, Benzema és Ronaldo. Cserék: Navas, Varane, Marcelo, Chicharito, Nacho, Isco és Illarra.
Az Atlético kezdőcsapata: Moyá; Juanfran, Miranda, Godín, Siqueira; Tiago, Gabi, Koke, Raúl García; Raúl Jiménez és Mandžukić. Forrás: Madridom.hu
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Botrány.
Real Sociedad - Real Madrid 4-2
Real Sociedad - Real Madrid 4-2
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Fognak itt repkedni a pihenők R24-től, ha ez lesz a következő meccsen is
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Ez a meccs wazzeg hihetetlen volt!! ezt jól elbacták
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
hát ezek most felbasztak...
nem azt se tudom mi az a foci... jó isten és beviszi az edző a jegyzőkönyvet, hogy te Sanyika, akkor a tied a 17es játékos, de ha ő nem jön fel fejelni, akkor fogd a 4est, de Zolika fogd a 6ost, stb... hol van ez így? nálatok mennyei megyei 5-ben? mind1 is, mert marha jót nevettem rajtad nem azt mondtam, hogy egyesével kell odavinni az embereket, mert nem mindenki balfasz, de aki nem talál magának embert, annak kellene, hogy szóljon, vagy épp Ramosnak, de Ramos aki leginkább nem találja az embert....így maradt casillas, de persze én hülye vagyokbesteve7 írta:Hát te sem sokat fociztál, már ne haragudj, de ez az edző dolga, általában már meccsek előtt leosztják ki kire vigyáz ilyen helyzeteknél De igen ez is Casillas hibája, szöglet előtt mindenkit vigyen oda egyesével az embere mellé, és hívja fel a figyelmüket, hogy az ellenfél mozogni fog ne aludjál el legyél szivesTheBull6 írta:értem én hogy san iker meg stb, de nem gondoljátok, hogy a kicseszett kapusnak kéne elosztani az embereket a szögletnél ha más nem képes rá? meg főleg csapatkapitány, ne hogy már ha odaszólna, hogy héééééé marci ott egy üres ember, vagy te pepe lépjél már egyet hátrébb, leszarnák a srácok....azért ezt ne etesse meg velem senki....oké, hogy áll, ha már nem mer kijönni, amit meg is értek, mert nem érzi, de legalább pofázzon és ossza el az embereket, ha már balfaszok vagyunk és nem találjuk meg őket magunktól.
Közben Benzema csak a szokásos. Nem kell csatár, minek, ja de Chicarito
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Csak egy kérdés: ha Józsi, a khv elalszik az embere, Géza mellett, és ezt teszem azt kiszúrja Pityu a kapuból, akkor mire odaszól Pityu Józsinak, hogy "hééé, elfutott az embered", és mire Józsi ezt felfogja, addigra Gézának hány méteres előnye lesz és hányszor rúgja be töküresen, ahogy akarja?TheBull6 írta:értem én hogy san iker meg stb, de nem gondoljátok, hogy a kicseszett kapusnak kéne elosztani az embereket a szögletnél ha más nem képes rá? meg főleg csapatkapitány, ne hogy már ha odaszólna, hogy héééééé marci ott egy üres ember, vagy te pepe lépjél már egyet hátrébb, leszarnák a srácok....azért ezt ne etesse meg velem senki....oké, hogy áll, ha már nem mer kijönni, amit meg is értek, mert nem érzi, de legalább pofázzon és ossza el az embereket, ha már balfaszok vagyunk és nem találjuk meg őket magunktól.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rasta 2014. augusztus 31., vasárnap 22:52-kor.
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Megszégyenítenek minket.. még az utolsó perben is náluk van a labda..
Nem is tudom mikor életem át utoljára ekkora szart..
Nem is tudom mikor életem át utoljára ekkora szart..
Hala Madrid!
na majd te is szépen belátod ha szezonba kapunk kb 15gólt szögletbőlbesteve7 írta:Hát te sem sokat fociztál, már ne haragudj, de ez az edző dolga, általában már meccsek előtt leosztják ki kire vigyáz ilyen helyzeteknél De igen ez is Casillas hibája, szöglet előtt mindenkit vigyen oda egyesével az embere mellé, és hívja fel a figyelmüket, hogy az ellenfél mozogni fog ne aludjál el legyél szivesTheBull6 írta:értem én hogy san iker meg stb, de nem gondoljátok, hogy a kicseszett kapusnak kéne elosztani az embereket a szögletnél ha más nem képes rá? meg főleg csapatkapitány, ne hogy már ha odaszólna, hogy héééééé marci ott egy üres ember, vagy te pepe lépjél már egyet hátrébb, leszarnák a srácok....azért ezt ne etesse meg velem senki....oké, hogy áll, ha már nem mer kijönni, amit meg is értek, mert nem érzi, de legalább pofázzon és ossza el az embereket, ha már balfaszok vagyunk és nem találjuk meg őket magunktól.
Közben Benzema csak a szokásos. Nem kell csatár, minek, ja de Chicarito
EGY KAPUSNAK KI KELL NYITNI A SZÁJÁT ÉS IRÁNYÍTANI KELL!!!!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára rm222 2014. augusztus 31., vasárnap 22:51-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl González
En mondjuk boldog vagyok mert egyik kedvenc csapatom legalabb nyert
VIDEOTON FC
REAL SOCIEDAD SAN SEBASTIÁN y UD LAS PALMAS DE GRAN CANARIA¡
REAL SOCIEDAD SAN SEBASTIÁN y UD LAS PALMAS DE GRAN CANARIA¡
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hagyd már abba bazzeziro4vr írta:menj a wcre és intézd elcrladecima írta:Chicarito
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
szerintem elnézted, 4-2 nekikBuitre írta:megérdemli a Real, jobban akartak
Nem illik.
hala madrid!
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ahogy Zurutuza...ziro4vr írta:ez a Zubi Karaj is tipikus ellenünk élete me ccsét hozó faszi lesz
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
megérdemli a Real, jobban akartak