és neymar miért tízesben tolja és nem 11esben?
ja szerintem is jó hogy váltottak az umbroról.gyönyörű a mez ismét!
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 2., vasárnap 20:59
ja szerintem is jó hogy váltottak az umbroról.gyönyörű a mez ismét!
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 2., vasárnap 20:58
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. június 2., vasárnap 20:57
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 2., vasárnap 20:55
akkor nagyon fogom majd figyelni a véleményedet mindenféle témával kapcsolatban, tájékozott, alapos arc lehetszszilamer írta:Mondom nem vagyok tisztábantudna jelenleg másmilyen meccset játszani?
Azt tudom mikor EB van meg VB oszt csókolom
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. június 2., vasárnap 20:53
Mondom nem vagyok tisztábantudna jelenleg másmilyen meccset játszani?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 2., vasárnap 20:51
anglia - brazíliával tudna jelenleg másmilyen meccset játszani?szilamer írta:Válogatott meccsekkel nem vagyok tisztában. Ez valami barátságos?
lucast kéne nyomatni.nmate írta:Úgy látom Scolari ragaszkodik a 4-2-3-1hez, de akkor ne ezt a nádszálbelű Oscart kelljen néznem, egy erős, technikás tkp kell oda, de minimum egy Modric szint. Az pedig jelenleg a brazil felhozatalban nincs. 4-3-3 lenne a nyerő még mindig, elől min. 2 játékossal akik kötetlenben vannak.
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. június 2., vasárnap 20:50
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 2., vasárnap 20:48
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 2., vasárnap 20:44
én mindig is szerettem a késő délutáni meccseket, attól nagyobb feeling nincs, főleg ha még össze is tudunk ülni egy páran sütni melléGalacticos írta:nem is baj. sőőt.legendary írta:akkor valószínű, hogy Brazíliában se lesz ez másképp, szóval este 10 előtt nemigen láthatunk meccseket...
sokkal jobb este/éjjel meccset nézni mint amikor -itthon persze- süt a nap és meglehet dögleni.
mondjuk a dolgozó embereknek akik nyáron is kelnek korán azoknak elég nagy cumi.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 2., vasárnap 20:40
nagyon jó.hehe írta:Brazil: Julio Cesar; Dani Alves, David Luiz, Thiago Silva, Filipe Luis; Paulinho, Luiz Gustavo; Neymar, Oscar, Hulk; Fred.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 2., vasárnap 20:37
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. június 2., vasárnap 20:35
Nekik főleg nem!és az angoloknak?
Nem tudom..az ha valakit nem érdekel, leszarja az oké, de amikor valaki úgy tud szurkolni,mintha a saját nemzete lenne, az nekem fura,mindegy!Erről olvastam valahol egy nagyon írást, ahol oldalakban volt összefoglalva. Lényeg, hogy én maximálisan megértem, azt hiszem akkor izgultam utoljára magyar válogatott meccsen, amikor az u21-esek(?) vb-n voltak. Na ott...az totál király volt.
Ez meg mondjuk nem csak Magyarországra igaz, csak itt Madridban a csapatban hány zsoldos van...Amúgy ennek a sok zsoldosnak nem tudok szurkolni, magyar bajnokságra ez meg hatványozottan igaz.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 2., vasárnap 20:32
nem is baj. sőőt.legendary írta:akkor valószínű, hogy Brazíliában se lesz ez másképp, szóval este 10 előtt nemigen láthatunk meccseket...
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 2., vasárnap 20:28
Erről olvastam valahol egy nagyon írást, ahol oldalakban volt összefoglalva. Lényeg, hogy én maximálisan megértem, azt hiszem akkor izgultam utoljára magyar válogatott meccsen, amikor az u21-esek(?) vb-n voltak. Na ott...az totál király volt. Amúgy ennek a sok zsoldosnak nem tudok szurkolni, magyar bajnokságra ez meg hatványozottan igaz.BBarni írta:Mondjuk azt sose értem meg aki ugyanannyira, ha nem jobban szurkol egy másik válogatottnak mint a sajátjának...
Még én sem tudok annyira szurkolni a németeknek pedig nekik lenne rá okom!
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. június 2., vasárnap 20:28
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 2., vasárnap 20:27
és az angoloknak?BBarni írta:Még én sem tudok annyira szurkolni a németeknek pedig nekik lenne rá okom!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. június 2., vasárnap 20:23
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. június 2., vasárnap 20:17
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. június 2., vasárnap 20:15
Kétlem, szerintem max minimálisan igazítják.szilamer írta:Valaki nem tudja, a VB-n a meccsek európai időhöz lesznek igazítva?
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. június 2., vasárnap 20:13
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem