Karim Benzema
- crladecima
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Zidane
Re: Karim Benzema - 9
E meccs láttán Perez szinte biztosan hozza Csicsaritót. Kérdés, hogy vajon ő segíthet-e?
- ___Samy___
nem tudom mit csodálkoztok, eddig is világos volt, hogy ha a csapatnak nem megy, akkor neki sem
a végén illett volna beverni azt a ziccert
a végén illett volna beverni azt a ziccert
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Igaz. Engem is kezd felbaszni Karim, pedig nem volt sok bajom vele. De ideje alternatíva után nézni. Folyamatosan beadásra megyünk betömörülő csapatok ellen, szerintem egy Dzeko nem lenne rossz, és a City is eladná, mert most Jovetic ott a menő. Vagy Valenciában a Paco gyerekre azt mondják elég tehetséges, bár ezeket az agyonfizetett megfigyelőinknek kéne tudni. De csicsárító bazdmeg, aki szezononként begomezel 5 gólt és többször van lesen mint ez egész premierleague együttvéve, ő a szint nekünk...Amikor itt volt Higuain a konkurencia miatt volt leblokkolva mindenki azt mondta + nem érezte a bizalmat
többet nem jövök.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
De megkapta.Matt009 írta:És DM nem kapta meg...DT8 írta:Jegyezzük fel, hogy ennek az embernek adtunk 8 millás fizetést...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
És DM nem kapta meg...DT8 írta:Jegyezzük fel, hogy ennek az embernek adtunk 8 millás fizetést...
- Fuentealbilla
Jogos ide is a kritika, de menjetek át a James,Modric,Pepe,Ramos, topikokba is Meg még akad 1 pár nem sorolom végig.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
én is bírom Benzemát, de egyszerűen semmi másra nem jó csak arra, hogy támadásban nem álljon meg nála a labda. nem tud megverni még egy járókeretes öregembert se. ha nem játszik Ronaldo, Benzema szinte felesleges.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Viszont volt egy közös évük 2011/2012 amikor kumma jók voltak ketten és egymást múlták felül és azon dolgoztak, hogy ki lő több gólt és jól működtek együtt...Fuentealbilla írta:Amikor itt volt Higuain a konkurencia miatt volt leblokkolva mindenki azt mondta + nem érezte a bizalmatBlancoMark írta:Én mindig is bírtam Benzemát, de tipikusan az a játékos, akit nem szabad vetélytárs nélkül hagyni mert teljesen elkényelmesedik, ez a mai is botrányos volt.
- DT8
- Kedvenc játékosaid: Sami Khedira
Jegyezzük fel, hogy ennek az embernek adtunk 8 millás fizetést...
- Fuentealbilla
Amikor itt volt Higuain a konkurencia miatt volt leblokkolva mindenki azt mondta + nem érezte a bizalmatBlancoMark írta:Én mindig is bírtam Benzemát, de tipikusan az a játékos, akit nem szabad vetélytárs nélkül hagyni mert teljesen elkényelmesedik, ez a mai is botrányos volt.
A lényeg, hogy van új kocsi, új szerződés mehetnek a szelfik, gond egy szál se.BlancoMark írta:Én mindig is bírtam Benzemát, de tipikusan az a játékos, akit nem szabad vetélytárs nélkül hagyni mert teljesen elkényelmesedik, ez a mai is botrányos volt.
- BlancoMark
Én mindig is bírtam Benzemát, de tipikusan az a játékos, akit nem szabad vetélytárs nélkül hagyni mert teljesen elkényelmesedik, ez a mai is botrányos volt.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
No, a drogok meg a 15 éves kislányok mellett még egy Bugattira is futja.
https://www.youtube.com/watch?v=kPXHdNaMxmA
https://www.youtube.com/watch?v=kPXHdNaMxmA
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
na most már nincs megállás
bajnokságban mehet a 15+
bajnokságban mehet a 15+
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha lehoz pár ilyen meccset, mint Atletico ellen és továbbra sem találja meg a góllövőcipőjét, akkor hamar padon találhatja magát. Szerintem James simán megélne ebben a szerepkörben. Tegnap is kapott labdát Benz posztján és jól tette le Balenek meg kapura is lőtt 16-ról. De azért remélem Zizou pátyolgatása nélkül nem esik vissza a francia.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Mondjuk ennek sok értelmét nem látom, mert ugye a Monaco indul a BL-ben, és vszeg a tigris pályára is fog lépni, szóval BL off, csak azért, hogy a bajnokságban meg a kupában játszon ahhoz meg drága lesz télen.Realista24 írta:Mi hiába látjuk itt be, ha Carloék másképpen gondolkodnak. Én továbbra is tartom magam ahhoz, hogy a téli átigazolási szezonig van ideje neki, aztán jön Falcao.
Heccsat hsz-it pedig adom, mert már amúgy is késő, de nagyon ideje lenne már a sarkára állni, egy kis tököt növeszteni és a húzni is a szekeret huzamosabb ideig, mert többnyire csak utas.
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
Ez igaz, mondjuk szerintem Falcao nem megoldás, nehéz dolga van a vezetőségnek, egy épkézláb csatár kerítésében, remélem Jese-t és James még megpróbáljuk a mostani Benzema posztján 4-5 meccsen legalább.Realista24 írta:Mi hiába látjuk itt be, ha Carloék másképpen gondolkodnak. Én továbbra is tartom magam ahhoz, hogy a téli átigazolási szezonig van ideje neki, aztán jön Falcao.
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Next season dreamteam
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mi hiába látjuk itt be, ha Carloék másképpen gondolkodnak. Én továbbra is tartom magam ahhoz, hogy a téli átigazolási szezonig van ideje neki, aztán jön Falcao.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
Persze ez oké, de amitől a falra mászom, a 15 meccs 1 gólos Benzema értékeléseknél, hogy kell neki 2 hét Zidane, meg még egy facebook kép és tökön kéne rúgni, szerintem ez a helyzet elbagatelizálása. Azért ennél komolyabb problémáról van szó és ezt jó lenne belátnia mindenkinek. Tudom, hogy nagyon nehéz eset most egy értelmes csatár igazolása és minden valószínűség szerint nem is fogunk már, de ez sem állapot így. Elé/mellé/mögé kell valaki, mert a csapat fogja ezt megsínyleni.Realista24 írta:Elég sokan sokféleképpen elküldték már az anyjába, mégsem kerültek kitiltásra. Egyébként meg leírtad, nem kéne majmozni, a másik fosos kutyának nevezte Carlot, ő is megkapta jutalmát. Ez továbbra sem az a hely, ahol ezt elnézzük. Písz
----------------De Gea-----------------
Next season dreamteam
Next season dreamteam
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Elég sokan sokféleképpen elküldték már az anyjába, mégsem kerültek kitiltásra. Egyébként meg leírtad, nem kéne majmozni, a másik fosos kutyának nevezte Carlot, ő is megkapta jutalmát. Ez továbbra sem az a hely, ahol ezt elnézzük. PíszMondjuk az oké, hogy nem kéne majmozni, de amúgy azt sem értem, hogy vele kapcsolatban miért csak olyan jelzőket lehet használni -amikor 0 teljesítménnyel áll elő huzamosabb időn át- mintha egy óvónő szidná le a kiscsoportos tanoncát.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema