Szerintem teljesen szabályos volt. Én inkább azt nem értettem, hogy még be sem rúgta, de Casillas meg a védők már a kezét reklamálják. Szánalmas.Vela kezezős góljáért meg külön szeretnék gratulálni az egész bírói stábnak. Ilyet benézni...
Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Simi 2014. augusztus 31., vasárnap 23:28-kor.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az, h kikaptunk, az még annyira nem is érdekel. De az, hogy ezt a nyarat, hogy elcsesztük egy Kroos leigazolása után. Ráadásul ezt a fos színű mezt kell nézni.. hát gyönyörű nap volt a mai... Itt már minden a pénzről, a marketingről és a piacról szól, elég szomorú ez.
Ez a pad is.. egyszerűen senkit nem lehetett behozni. Benzema 0, Bale a gólján kívül szintén, James megint. Középen Kroos ügyes, Modric és Isco próbálkozott, de sok hibával. Hátul meg vicc ami megy. Ramos is érdekes, hogy mikor mi jövünk szöglettel, akkor folyamatosan az övé az összes labda, de mikor védekezni kéne, akkor már nincs ott sosem. Casillas. Egy labdára nem jött ki, így nem lehet, meglehetett nézni a Sociedad kapusát, ment az összes beívelésre. Itt az ideje, hogy betegyük Navast a kapuba, hátha nagyobb határozottságot mutat a 16-oson belül.
17 játékossal nem lehet nekimenni a szezonnak, Ronaldo, Jesé nem egészséges és ha bármi történik valaki mással, akkor nagy bajban vagyunk. Ezt még a 4. osztályos Pistike is tudja, itt meg millió eurókat fizetnek a szakmai stábnak és ez van.. hogy lehetünk ennyire amatőrök? James 80 milla, édes Istenem, mindjárt sírva fakadok. Egy atletico madrid összetud kukázni normális csatárt minden évben, nekünk soha nem sikerül. Vagy olyan embereket, akik meghalnak a mezért még a 80. percben is. Egy ilyen volt nekünk, azt is eladtuk. Gratulálok mindenkinek akinek ehhez köze volt. Ja és Benzema 8 millió..
Amúgy nincs veszve semmi, de elképesztően csalódott vagyok a buta döntések miatt.
Jah és le a kalappal a Sociedad előtt, nagyon küzdöttek és játszottak.
Ez a pad is.. egyszerűen senkit nem lehetett behozni. Benzema 0, Bale a gólján kívül szintén, James megint. Középen Kroos ügyes, Modric és Isco próbálkozott, de sok hibával. Hátul meg vicc ami megy. Ramos is érdekes, hogy mikor mi jövünk szöglettel, akkor folyamatosan az övé az összes labda, de mikor védekezni kéne, akkor már nincs ott sosem. Casillas. Egy labdára nem jött ki, így nem lehet, meglehetett nézni a Sociedad kapusát, ment az összes beívelésre. Itt az ideje, hogy betegyük Navast a kapuba, hátha nagyobb határozottságot mutat a 16-oson belül.
17 játékossal nem lehet nekimenni a szezonnak, Ronaldo, Jesé nem egészséges és ha bármi történik valaki mással, akkor nagy bajban vagyunk. Ezt még a 4. osztályos Pistike is tudja, itt meg millió eurókat fizetnek a szakmai stábnak és ez van.. hogy lehetünk ennyire amatőrök? James 80 milla, édes Istenem, mindjárt sírva fakadok. Egy atletico madrid összetud kukázni normális csatárt minden évben, nekünk soha nem sikerül. Vagy olyan embereket, akik meghalnak a mezért még a 80. percben is. Egy ilyen volt nekünk, azt is eladtuk. Gratulálok mindenkinek akinek ehhez köze volt. Ja és Benzema 8 millió..
Amúgy nincs veszve semmi, de elképesztően csalódott vagyok a buta döntések miatt.
Jah és le a kalappal a Sociedad előtt, nagyon küzdöttek és játszottak.
Mégis mivel lennénk előrébb ha Falcao jönne? Ha ő játszott volna akkor nem kapunk 4et vagy mi? Itt ma nem a támadással volt gond, a védekezés volt borzalmas az első bekapott góltól kezdve. Nagyon nem feküdt a csapatnak a mélységi irányító nélküli játék.
Eddig volt egy Xabi, aki visszalépett segíteni a védőknek, most pedig mindig maradt egy üres ember.
Azt a rohadt csapatvédekezést kéne megszervezni, meg jobban elosztani az embereket, mert ezt a mai "védekezést" borzalmas volt nézni.
A jövőheti meccsre nagyon kíváncsi vagyok. Azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy Khedira is kezdeni fog.
Eddig volt egy Xabi, aki visszalépett segíteni a védőknek, most pedig mindig maradt egy üres ember.
Azt a rohadt csapatvédekezést kéne megszervezni, meg jobban elosztani az embereket, mert ezt a mai "védekezést" borzalmas volt nézni.
A jövőheti meccsre nagyon kíváncsi vagyok. Azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy Khedira is kezdeni fog.
Én csak röhögök rajtatok
Mert kurvára nincsen értelmes cserénk, aki még lendítene is a játékon???besteve7 írta:De miért, mikor Cr és Bale alap, bevethető most már James és Isco, és Jesé is ott. Egy igazi csatár meg egy robotoló kp s kellett volna és csókolom.Kerlon írta:Amúgy nekem azzal van igazán bajom, hogy már a nyár előtt kellett volna egy olyan támadó, aki a szélen is bevethető, ha egy szélsőnk lesérül... Pl. Dos Santos vagy Vela. Erre senki se jött, hanem James
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
A mi BL győztes csapatunk legfontosabb eleme el lett adva, mert Perez sajnálta tőle az egyébként megérdemelt fizut. De ugyanazt a pénzt nem sajnálta a gyökkettő Benzemától, meg a 80 millát sem egy 5 meccses féllábas facebooksztárért. A tavalyi csapatunknak is volt jó pár gyenge pontja, de mákkal behúztuk a BL-t, erre nem a gyenge pontok kijavítása történt, hanem létrehoztunk még néhány gyenge pontot a csapatban. DM betöltötte azt az űrt, amit 12 éve próbáltunk. Erre eladjuk. Hát Grat Pereznek. Szupercsapatot épített. Ha holnap nem jön Pogba és Falcao, akkor siralmas szezonunk lesz...Demes írta:Az is bíztató hogy egy csupa közepes játékosból álló Sociedad fel tud állni 2-0ról, a mi tavaly Bl győztes csapatunk pedig 1 kapott góltól összedől mint egy kártyavár.
Aztán Falcao helyett jó lesz a mexikói barátunk is persze... Egy szerencsénk van hogy Bendtnert már leigazolták különben lehet rárepültünk volna.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Nem várok, de reménykedni lehet, hogy nem vakok ültek ma a páholyban.Kerlon írta:Egy fél nap van igazolni, szerintem ne várj ettől se sokat.
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
De miért, mikor Cr és Bale alap, bevethető most már James és Isco, és Jesé is ott. Egy igazi csatár meg egy robotoló kp s kellett volna és csókolom.Kerlon írta:Amúgy nekem azzal van igazán bajom, hogy már a nyár előtt kellett volna egy olyan támadó, aki a szélen is bevethető, ha egy szélsőnk lesérül... Pl. Dos Santos vagy Vela. Erre senki se jött, hanem James
Egy fél nap van igazolni, szerintem ne várj ettől se sokat.ericco írta:Annyibol jol jött ez a vereseg, hogy most már a vak is látja, hogy ez a keret már kevés. ha ma nyertünk volna mondjuk 4:1-re, akkor két hét múlva már késő lett volna vakaródzani. Így lehet reméynkedni, hogy jön még valaki értelmes arc.
Kíváncsi vagyok a MUNY-ra.
Amúgy nekem azzal van igazán bajom, hogy már a nyár előtt kellett volna egy olyan támadó, aki a szélen is bevethető, ha egy szélsőnk lesérül... Pl. Dos Santos vagy Vela. Erre senki se jött, hanem James... Illetve azt sem értem, hogy Alonso és Dm távozásával miért nem igazoltunk még egy embert a kp-ra.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ennyi volna a lényeg... Az a szumorù, hogy megint tesztelgetünk, és mire minden jó lesz, elköszönünk pár ponttól. Így lehet elkùrni a bajnokságot. A másik baj az, hogy a nullához konvertál az amiből Carló variálhat...MyStiQ írta:Sociedad, Sevilla, Bilbao... Ki lehet kapni az ilyen csapatok ellen idegenben, de nem így.
Negyed óra alatt berámoltunk 2 gólt, uraltuk a meccset, helyzeteink voltak, amiket elbasztunk, aztán jött a szokásos pontrúgás. Ramos az embere mellett 2 méterrel, lefejeltek mindenkit a 16-oson belül, aztán 1-2. Onnantól kezdve meg elhitték, hogy van keresnivalójuk, aztán szépen el is vertek minket. Nem is tudom, hogy most dühös vagy csalódott vagyok inkább, de pont az ilyen pontok fognak rohadtul hiányozni.
Kíváncsi leszek a következő 25 órára, az biztos, hogy pletyka lesz dögivel. Nem tudom, hogy ki fog érkezni, de az fix, hogy bármennyire is szeretem James játékát, le kell rakni a padra és fel kell építeni. Ha nem jön középpályás, akkor meg kell próbálni Illarrával, ha vele nem megy, akkor Khedirával, de ezt a mostanit, hogy betolunk három kreatív, sokkal inkább a támadásokhoz értő középpályást, ezt el kell felejteni.
Nem szokott nekünk jól jönni a válogatott szünet, de most örülök neki.
Kíváncsian várom az Atletico elleni felállást, ahol bizony egy rossz eredménnyel rögtön komoly hátrányt szedhetnénk össze...
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mondom: amit tavaly elkezdtünk felépíteni azt a nyár folyamán sikerült lerombolni...hunmadridista írta:Nem ismerek rá a csapatra...pár hónapja, még BL győzelmet ünnepeltünk, most pedig sikerült mindent elrontani
Az is bíztató hogy egy csupa közepes játékosból álló Sociedad fel tud állni 2-0ról, a mi tavaly Bl győztes csapatunk pedig 1 kapott góltól összedől mint egy kártyavár.
Aztán Falcao helyett jó lesz a mexikói barátunk is persze... Egy szerencsénk van hogy Bendtnert már leigazolták különben lehet rárepültünk volna.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Annyibol jol jött ez a vereseg, hogy most már a vak is látja, hogy ez a keret már kevés. ha ma nyertünk volna mondjuk 4:1-re, akkor két hét múlva már késő lett volna vakaródzani. Így lehet reméynkedni, hogy jön még valaki értelmes arc.
Merci Zizou!
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
És a legrossabb, hogy még el sem kezdődött a szezon, de máris 3 pontos hátrányban vagyunk Mindig a szezon eleje a legfontosabb egy hosszú bajnokságban...hogy ne ragadjon be egy csapat a rajtnál...hát nekünk sikerült, most megint lehet üldözni a Barcát és várni, hogy mikor botlik...egy 17 fős kerettel
Nem ismerek rá a csapatra...pár hónapja, még BL győzelmet ünnepeltünk, most pedig sikerült mindent elrontani
Nem ismerek rá a csapatra...pár hónapja, még BL győzelmet ünnepeltünk, most pedig sikerült mindent elrontani
- Fuentealbilla
30 óra meccselés után lehet nyertünk volna valóban :ĐKerlon írta:RMCF szerint még mindig nem kell ütközni tudó ember is a középpályára? Amúgy fogalmam sincs, hogy mi lett velük, mikor 30 óra után egy szava nem lehetett volna a Sociedadnak, ha kapnak egy 5-öst. Aztán puff és vége is volt. Vela kezezős góljáért meg külön szeretnék gratulálni az egész bírói stábnak. Ilyet benézni...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Maradjunk annyiban, hogy érdekes lesz a meccs az Atletico ellen. De szerencsére addig van még egy kis idő.
Hát nem tudom, de ez röhej. 0-2-ről, úgy hogy jól játszottunk kikapni... Kezdem megérteni, hogy CR miért akarja vállalni mindig a játékot. Oké, lehet Ő sem lő be minden helyzetet, de hogy ennyire veszélytelenek legyünk a kapura a meccs 2/3-részében.
Hát nem tudom, de ez röhej. 0-2-ről, úgy hogy jól játszottunk kikapni... Kezdem megérteni, hogy CR miért akarja vállalni mindig a játékot. Oké, lehet Ő sem lő be minden helyzetet, de hogy ennyire veszélytelenek legyünk a kapura a meccs 2/3-részében.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
nem foglalkoztat most annyira maga a meccs..jó kezdés, aztán visszaesés, amatőr hibák, kapkodás, pánik és már nem tudtak váltani, a padról meg nincs aki változtasson. volt már ilyen bármelyik csapattal
viszont a koncepció az már bánt..hozni fogunk egy csikárítót aki az ilyen helyzetekben nem fog tudni segíteni és szerintem egy gusztávót, aki meg félmegoldás. előre egy elit csatár kéne, falcao megszerezhető lett volna, de bachatjuk úgy néz ki. a kp-ra meg egy pogba, hámesz lehet fasza játékos, de félmegoldás..isco is félmegoldás. pogba nem lett volna az. vagy akkor már xabit nem szabadott volna elengedni, az ő rutinja, hátsó besegítése sokat ér, ez némileg alá volt becsülve vele kapcsolatban, még ha már hibázgatott is a korából kifolyólag. az utódjának szánt illarra meg egy szellem, csak lapít a padon. nem jó ez így.
viszont a koncepció az már bánt..hozni fogunk egy csikárítót aki az ilyen helyzetekben nem fog tudni segíteni és szerintem egy gusztávót, aki meg félmegoldás. előre egy elit csatár kéne, falcao megszerezhető lett volna, de bachatjuk úgy néz ki. a kp-ra meg egy pogba, hámesz lehet fasza játékos, de félmegoldás..isco is félmegoldás. pogba nem lett volna az. vagy akkor már xabit nem szabadott volna elengedni, az ő rutinja, hátsó besegítése sokat ér, ez némileg alá volt becsülve vele kapcsolatban, még ha már hibázgatott is a korából kifolyólag. az utódjának szánt illarra meg egy szellem, csak lapít a padon. nem jó ez így.
Nem illik.
RMCF szerint még mindig nem kell ütközni tudó ember is a középpályára? Amúgy fogalmam sincs, hogy mi lett velük, mikor 30 óra után egy szava nem lehetett volna a Sociedadnak, ha kapnak egy 5-öst. Aztán puff és vége is volt. Vela kezezős góljáért meg külön szeretnék gratulálni az egész bírói stábnak. Ilyet benézni...
K
K
Sociedad, Sevilla, Bilbao... Ki lehet kapni az ilyen csapatok ellen idegenben, de nem így.
Negyed óra alatt berámoltunk 2 gólt, uraltuk a meccset, helyzeteink voltak, amiket elbasztunk, aztán jött a szokásos pontrúgás. Ramos az embere mellett 2 méterrel, lefejeltek mindenkit a 16-oson belül, aztán 1-2. Onnantól kezdve meg elhitték, hogy van keresnivalójuk, aztán szépen el is vertek minket. Nem is tudom, hogy most dühös vagy csalódott vagyok inkább, de pont az ilyen pontok fognak rohadtul hiányozni.
Kíváncsi leszek a következő 25 órára, az biztos, hogy pletyka lesz dögivel. Nem tudom, hogy ki fog érkezni, de az fix, hogy bármennyire is szeretem James játékát, le kell rakni a padra és fel kell építeni. Ha nem jön középpályás, akkor meg kell próbálni Illarrával, ha vele nem megy, akkor Khedirával, de ezt a mostanit, hogy betolunk három kreatív, sokkal inkább a támadásokhoz értő középpályást, ezt el kell felejteni.
Kíváncsian várom az Atletico elleni felállást, ahol bizony egy rossz eredménnyel rögtön komoly hátrányt szedhetnénk össze...
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
3 irányító 0 védekező kp. Az kell! A tavalyi csapaton max 1 helyen kellett volna változtatni. Xabit eladják kora miatt és vesznek a helyére egy bivaly kp-t oké..De ez brutálisan .