Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Tegnap este láttam az első félidőt.
Az a baj az ott kezdő kp.-val plussz Jamessel hogy amikor a Sociedadnál volt a labda,akkor annyira látszott a mozgásukon hogy nem tudnak védekezni hogy az valami kegyetlen volt.
Be kell szerintem rakni Illarát,aztán folyamatosan nyomatni teljesítménytől függetlenül.Hátha bekattan nála valami a rendszeres játék után.
Amikor Xabi posztján játszott nem volt ő annyira rossz szerintem.
Ki kell venni Jamest vagy Iscot oszt csókolom.
Nem tudol mást csinálni egyszerüen.
Az a baj az ott kezdő kp.-val plussz Jamessel hogy amikor a Sociedadnál volt a labda,akkor annyira látszott a mozgásukon hogy nem tudnak védekezni hogy az valami kegyetlen volt.
Be kell szerintem rakni Illarát,aztán folyamatosan nyomatni teljesítménytől függetlenül.Hátha bekattan nála valami a rendszeres játék után.
Amikor Xabi posztján játszott nem volt ő annyira rossz szerintem.
Ki kell venni Jamest vagy Iscot oszt csókolom.
Nem tudol mást csinálni egyszerüen.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kroos-Isco páros hozta amit kell, a többiek kuka. Modric ideges,pontatlan játéka az amire leginkább húztam a szám. Ami számomra érthetetlen hogy Ancelotti miért az elvágyodó Khedirát cseréli be Illara helyett?? Azt hittem agyf˝szt kapok. egyébként tiltsatok le a meccs nézésről, első negyedóra után ültem le a tv elé, a többi már történelem
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
2003.wZoLee7 írta:de én azt nem értem miért úgy indul minden retkes év, hogy bele kell nyugodnom egy falábú, oda nem való szerencsétlen kezdőben szereplésébe...miéééééért???
11 éve nincs megoldva az a poszt
ezért én már börtönt tudnék javasolni...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
-Elhitték 20 perc után,hogy megvan a meccs,ami a fociban öreg hiba.
-Kp-n szűrő nélkül,még egy sociedad ellen sem lehet.
-Pepe szar napot fogott ki,Carvajal idegbeteg volt,Marcelo szélsőt játszott,(musz volt neki mivel a szélsőink enyhén szólva sem voltak a helyzet magaslatán)Bale még csak csak rúgott egy gólt,amúgy semmi,Hamesz 0 Benzema 0...
Ramos gólokban jó volt,(elől-hátul ).Casillas meg...ne igazán tehetett egyikről sem sztm...
-Rossz koncepció,fejetlen igazolás,súlytalan edző(értem ez alatt hogy nem tud a sarkára állni Perezzel szemben),motiválatlan túlfizetett banda...
-Kp-n szűrő nélkül,még egy sociedad ellen sem lehet.
-Pepe szar napot fogott ki,Carvajal idegbeteg volt,Marcelo szélsőt játszott,(musz volt neki mivel a szélsőink enyhén szólva sem voltak a helyzet magaslatán)Bale még csak csak rúgott egy gólt,amúgy semmi,Hamesz 0 Benzema 0...
Ramos gólokban jó volt,(elől-hátul ).Casillas meg...ne igazán tehetett egyikről sem sztm...
-Rossz koncepció,fejetlen igazolás,súlytalan edző(értem ez alatt hogy nem tud a sarkára állni Perezzel szemben),motiválatlan túlfizetett banda...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
de én azt nem értem miért úgy indul minden retkes év, hogy bele kell nyugodnom egy falábú, oda nem való szerencsétlen kezdőben szereplésébe...miéééééért???Toti írta:bármennyire is szar kimondani, de ha nem erkezik mar senki a kozeppalyara akkor khediranak kezdonek kell lennie. illarranal meg mindig jobb.
ezt az evet igy kell lenyelnunk.
ha nem njon egy pogba kaliber, akkor szamomra ez az atigazolasi idoszak egy kurvanagy 1es.
Khedira ugye Modric helyén játszik. Képtelen Kroos tegnapi helyén játszani...előttük Isco jó volt. Ez a kp nagyon ellett szúrva.
bármennyire is szar kimondani, de ha nem erkezik mar senki a kozeppalyara akkor khediranak kezdonek kell lennie. illarranal meg mindig jobb.
ha nem njon egy pogba kaliber, akkor szamomra ez az atigazolasi idoszak egy kurvanagy 1es.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Heatmap-et érdemes ismét megnézni. Teljes csapatot kiválasztani és megnézni azt, hogy hol volt a csapat a mérkőzés legnagyobb részében. A kezdőkör körében alibiztünk, ez is alátámasztja a súlytalan középpályát, az egy szem csatár (?) tehetetlenségét....
Az ellenfél tizenhatosa...hát b+...amikor ilyen emberek vannak (papíron) a csapatban, vörösen kéne izzania.
Az ellenfél tizenhatosa...hát b+...amikor ilyen emberek vannak (papíron) a csapatban, vörösen kéne izzania.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nem lattam a meccset es csak most olvasva a hsz-t eltudom kepzelni milyen problemak lehettek. Mindenkepp bepotolom.
A kp-t mindenkepp meg kell erositeni kis izommal. Pogba kell, de nem vagyok Luiz Gustavo ellen sem. Az a brazil mellett szolhat( ha tenyleg nincs esely a franciara), h Kroossal mar jol ismerik egymast....eleg jol tehermentesitette evekig.
Holnap ezt meglatjuk.
DM-t meg felejtsetek el mar a pcsaba, nezzetek MUs meccseket, ne itt rinyaljatak miatta.
A kp-t mindenkepp meg kell erositeni kis izommal. Pogba kell, de nem vagyok Luiz Gustavo ellen sem. Az a brazil mellett szolhat( ha tenyleg nincs esely a franciara), h Kroossal mar jol ismerik egymast....eleg jol tehermentesitette evekig.
Holnap ezt meglatjuk.
DM-t meg felejtsetek el mar a pcsaba, nezzetek MUs meccseket, ne itt rinyaljatak miatta.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem lenne rossz csapatunk alapból, ha még két emberrel ki tudnánk egészíteni a keretet.. Tegnap sem volt baj, vágtunk 2 gólt, kapufát, ziccereink voltak, csak nem mentek be. Utána ellazultunk, elhittük, hogy vége a meccsnek, vagy egy-két ember nem is ellazult, hanem túlpörgött (pl. Carvajal).
Pepének és Ramosnak nem mutogatnia kellett volna a kp-nak, hogy legyen szűkebb a terület, hanem a saját embereiket felvenni és azokkal foglalkozni. Főleg Ramosra igaz ez, inkább ne fejelt volna gólt, de akkor ne is kapjunk róla hármat.. Marcelo az első félidőben jó volt az előre játékban, a másodikban ez már teljesen eltűnt. Carvajalt már írtam, túlpörgött, nem volt jó tegnap. Iker a gólokról nem tehetett véleményem szerint.
A Modric, Isco, Kroos hármas ebben a formában kevés lesz viszont a középpályán. Iscoba bele kell verni, hogy a foci csapatjáték és nem baj, ha egy-egy jó csel után nyom egy passzt a társaknak. Modric a második félidőre eltűnt, mintha fent sem lett volna, jogos volt a cseréje. Kroos hozta nagyjából a szokásos eddigi meccseit, bár talán ő sem volt annyira hatékony, illetve a helyzetét illett volna beverni.
Bale, Karim, James hármas közül kiemelkedőt egyiktől sem láttunk.. Az első 20. percben Bale még jelezte, hogy a pályán van, szépen értékesítette a helyzetét, de utána ő is eltűnt, a két kolléga meg szinte ott sem volt..
Hibás döntésnek tartom James és Isco egyidejűleg történő játszatását, mert így a második félidőre nem tudott érkezni előre ember.. Ha már Khedira itt ragadt, őt kezdettem volna (más nincs..) James helyett, így Isco egyel feljebb kezdhetett volna. Talán stabilabb lett volna a középpálya.
Ki kell értékelni a tegnapi meccset, főleg abból a szempontból, hogy milyen variációs lehetőségeink vannak, ha valaki kiesik.. Nem tudom mi lesz ma, de tartok tőle, hogy érdemi érkező már nem lesz.
Pepének és Ramosnak nem mutogatnia kellett volna a kp-nak, hogy legyen szűkebb a terület, hanem a saját embereiket felvenni és azokkal foglalkozni. Főleg Ramosra igaz ez, inkább ne fejelt volna gólt, de akkor ne is kapjunk róla hármat.. Marcelo az első félidőben jó volt az előre játékban, a másodikban ez már teljesen eltűnt. Carvajalt már írtam, túlpörgött, nem volt jó tegnap. Iker a gólokról nem tehetett véleményem szerint.
A Modric, Isco, Kroos hármas ebben a formában kevés lesz viszont a középpályán. Iscoba bele kell verni, hogy a foci csapatjáték és nem baj, ha egy-egy jó csel után nyom egy passzt a társaknak. Modric a második félidőre eltűnt, mintha fent sem lett volna, jogos volt a cseréje. Kroos hozta nagyjából a szokásos eddigi meccseit, bár talán ő sem volt annyira hatékony, illetve a helyzetét illett volna beverni.
Bale, Karim, James hármas közül kiemelkedőt egyiktől sem láttunk.. Az első 20. percben Bale még jelezte, hogy a pályán van, szépen értékesítette a helyzetét, de utána ő is eltűnt, a két kolléga meg szinte ott sem volt..
Hibás döntésnek tartom James és Isco egyidejűleg történő játszatását, mert így a második félidőre nem tudott érkezni előre ember.. Ha már Khedira itt ragadt, őt kezdettem volna (más nincs..) James helyett, így Isco egyel feljebb kezdhetett volna. Talán stabilabb lett volna a középpálya.
Ki kell értékelni a tegnapi meccset, főleg abból a szempontból, hogy milyen variációs lehetőségeink vannak, ha valaki kiesik.. Nem tudom mi lesz ma, de tartok tőle, hogy érdemi érkező már nem lesz.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
ch. Szép volt. Elképesztő ami történt tegnap. Jól kezdtünk, helyzetek, kreatív, gyors támadások, gólok, kapufa,helyzetek. De aztán mi a szar történt? Még mindig elképedve állok a dolgok előtt. Egyelőre a két tavalyi alapember kiválását a kp-ról nem tudtuk rendezni, ez érthető. Csóri Pepe meg Ramos hiába mutogatta végig,hogy jöjjenek közelebb a védelemhez Kroos-ék, túl nagy volt a távolság a kp vonal és a védelmi vonal között, ezt igy nem lehet. Főleg ha a két kh nem ehhez szokott. Most inkább nem bontom le emberekre az értékelést, majd megteszi helyettem aki jobban ért hozzá, de ez valami borzasztó volt. Dukált a debütálás a pink meznek. Remélem többet nem hordjuk. Valószínűleg Borsó fog érkezni ma. Falcao-t is szivesen látnám de City viszi. A kp-t viszont jól elbarmoltuk. Ott tartunk,hogy a lesajnált barcának jobb a kerete mint a miénk.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kroos a fény az éjszakában, kb az egyetlen aki miatt még nem vágtam eret magamon ezután a néhány meccs után.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Norbii írta:Hát szerintem kross helyett javi martinezt kellett volna leigazolni. Kross olyan szerepet tölt be mint Modric, viszont még mindig nincs egy romboló játékosunk. JM jó lett volna. Aztán megvették rodrigezt, de minek..mikor ott van jesé aki egyetlen egy szar meccset se hozott le, és gólokat rúgott még a barcának is. Nem értem miért felejti el őt mindenki. Míg felépül pedig játszhatott volna isco v mittudom én. Ez a 4-3-3 is eléggé siralmas felállás szerintem. Sokkal jobban állt a 4-2-3-1, igaz már nem divat.
Lövésem sincs, ki az a kross, de nem nálunk játszik, az tuti. rodrigez sem. Ha esetleg arra gondolsz, hogy Kroos helyett kellett volna Javi Martinez, az sem oké. JM most dőlt ki hónapokra. Kroos érkezése amúgy sem zárja ki egy romboló érkezését. James árát viszont valóban el lehetett volna hasznosabban is költeni.
-
- Kedvenc játékosaid: Alonso
Volt egy perdöntő kameraállás, de csak egy rövid ideig. Nem volt kéz.Vela kezezős góljáért meg külön szeretnék gratulálni az egész bírói stábnak. Ilyet benézni...
Egyébként Alonso lelépett és vitte magával a stílust is. A szerepéből adódóan, ő volt kb a legmeghatározóbb ilyen szempontból. Most nincs rend egyelőre, és furcsa így látni a játékot. Új fazont kell szabni a csapatra.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Hát szerintem kross helyett javi martinezt kellett volna leigazolni. Kross olyan szerepet tölt be mint Modric, viszont még mindig nincs egy romboló játékosunk. JM jó lett volna. Aztán megvették rodrigezt, de minek..mikor ott van jesé aki egyetlen egy szar meccset se hozott le, és gólokat rúgott még a barcának is. Nem értem miért felejti el őt mindenki. Míg felépül pedig játszhatott volna isco v mittudom én. Ez a 4-3-3 is eléggé siralmas felállás szerintem. Sokkal jobban állt a 4-2-3-1, igaz már nem divat.
Én nekem már a múlthéten is feltűnt ez, de ma abszolút kijött. Legalább egy védekező arc kell Kroos meg Modric mögé, mert bár jól bánnak a labdával, nem nagyon tudják elvenni, ha éppen arról van szó. De tényleg nagyon sok volt ez így, 3 kreatív, relatíve támadó középpályás. Ráadásul Modric sincsen éppen élete formájában, finoman fogalmazva.de ezt a mostanit, hogy betolunk három kreatív, sokkal inkább a támadásokhoz értő középpályást, ezt el kell felejteni.
Ebben sajnos van valami, azért a tavalyi csapat sem volt az a hűde meggyőző brigád, a Bayern meg a Schalke elleni meccseket leszámítva. Ugye a rangadókról ne is beszéljünk. Szóval nagy nehezen össze lett rakva egy ütőképes csapat a szezon végére, de a magja, akárhogyan is nézzük szét lett kapva. Így utólag visszagondolva jobb lett volna, ha marad DM, legalább nem lenne ekkora felfordulás a középpályán. De még most sem tudom felfogni, hogy adhattunk ezért a hamesz gyerekért 80 MILLIÓ EURÓT.A mi BL győztes csapatunk legfontosabb eleme el lett adva, mert Perez sajnálta tőle az egyébként megérdemelt fizut. De ugyanazt a pénzt nem sajnálta a gyökkettő Benzemától, meg a 80 millát sem egy 5 meccses féllábas facebooksztárért. A tavalyi csapatunknak is volt jó pár gyenge pontja, de mákkal behúztuk a BL-t, erre nem a gyenge pontok kijavítása történt, hanem létrehoztunk még néhány gyenge pontot a csapatban.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
minnyá fordítom.tucsoki írta:
Hát na, ez már más kérdés. Nyilatkozatokról valami?
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Kerlon.
nem kell. a játékunk szétesett 20 perc után.
Ha ott egy fehértenyerű nagyfogú feka van aki rúg és prüszköl mint a bucsús ló attól még nem ez a probléma.
nem kell. a játékunk szétesett 20 perc után.
Ha ott egy fehértenyerű nagyfogú feka van aki rúg és prüszköl mint a bucsús ló attól még nem ez a probléma.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Hát na, ez már más kérdés. Nyilatkozatokról valami?hunmadridista írta:Ettől függetlenül már rég Navasnak kellene lennie az első számú kapusnak...tucsoki írta: Egyetértek. Casillas-t nem lehet ma hibáztatni.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Ettől függetlenül már rég Navasnak kellene lennie az első számú kapusnak...tucsoki írta: Egyetértek. Casillas-t nem lehet ma hibáztatni.
Egyetértek. Casillas-t nem lehet ma hibáztatni.besteve7 írta:Nézd végig még egyszer a meccset, mert annyiszor kijött Casillas is és el is ütötte, mint a másik kapus, ja és azért tudtunk vagy 6 szor fejelni a kapujukra mert állandóan kijött és elütötte. Nem azt mondom, hogy Casillas egyik gólról sem tehet, de azért egy kis objektivitást is megérdemelne, nem csak az állandó ferdítéseket. Ezért a vereségért az egyik legkevésbé ő okolható.zalkrisz írta:Casillas. Egy labdára nem jött ki, így nem lehet, meglehetett nézni a Sociedad kapusát, ment az összes beívelésre. Itt az ideje, hogy betegyük Navast a kapuba, hátha nagyobb határozottságot mutat a 16-oson belül.