tucsoki írta:Chicarito orvosin.
Pedig mindennél komolyabban reméltem, hogy kacsa.
Csicseriborsó kell a Real Madridnak, ez igen. Valaki ébresszen fel.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. szeptember 1., hétfő 11:28
tucsoki írta:Chicarito orvosin.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 1., hétfő 11:27
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 1., hétfő 11:27
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. szeptember 1., hétfő 11:27
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. szeptember 1., hétfő 11:26
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. szeptember 1., hétfő 11:25
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. szeptember 1., hétfő 11:25
most sírtam el magam.tucsoki írta:Chicarito orvosin.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 1., hétfő 11:23
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. szeptember 1., hétfő 11:20
HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2014. szeptember 1., hétfő 11:15
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. szeptember 1., hétfő 11:12
Azt hiszem itt főleg Mendes lehet a hunyó. Az ügynököknek mindig az a lényeg, hogy minél hosszabb időtartamú szerződést kössenek minél nagy fizuval. Falcao egyszer más elszenvedett egy súlyos sérülést, bármikor jöhet egy újabb, ezért Mendes úgy gondolta, hogy biztosra kell menni. És a MU-t lehet a legjobban lehúzni, mert pénzük van, viszont BL nincs, ezért anyagilag kell kompenzálják a játékosokat.Csabi írta: wZoLee7 írta:Én ezt nem értem...Falcao körbe szopkodta a Madridot x-szer, most meg szeretne az MU-ba menni? Már mikor elment a monacoba sem tetszett...jobb is, hogy nem ide jön, Mendes a jövőben kíméljen meg minket az üzleteitől. Bele kell törődnünk Chicharito jön. Kp-n meg majd Khedira lesz a kezdő ember, aki felelős lesz a védekezésért...no comment kategória. Egész nyáron 1 olyan vétel volt, aki tényleg kellett ide, pláne annyiért...Kroos.
mert egy büdös zsoldos
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. szeptember 1., hétfő 11:06
mert egy büdös zsoldoswZoLee7 írta:Én ezt nem értem...Falcao körbe szopkodta a Madridot x-szer, most meg szeretne az MU-ba menni? Már mikor elment a monacoba sem tetszett...jobb is, hogy nem ide jön, Mendes a jövőben kíméljen meg minket az üzleteitől. Bele kell törődnünk Chicharito jön. Kp-n meg majd Khedira lesz a kezdő ember, aki felelős lesz a védekezésért...no comment kategória. Egész nyáron 1 olyan vétel volt, aki tényleg kellett ide, pláne annyiért...Kroos.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. szeptember 1., hétfő 10:56
HozzászólásSzerző: Jim » 2014. szeptember 1., hétfő 10:42
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. szeptember 1., hétfő 10:25
ezt úgy értsd, hogy ha maradt volna Xabi, akkor azért nem lenne ekkora felháborodás, mert a kp megvan, attól függetlenül hogy lehetne jobb is, de fejlődött tavalyhoz képest. Kroos > DMRealista24 írta:Hogyne lett volna gond?James miatt meg felesleges szidni Perezt, elhozta, sokért, de pár nappal ezelőttig ezzel semmi gond nem volt. A
DMről meg tudni lehetett, hogy menni fog.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. szeptember 1., hétfő 10:15
Csak par ember orult az erkezesenek. Az mar mas kerdes, hogy menet kozben a legtobben beletorodtunk az erkezesenek es megprobaltunk a legkisebb pozitivumnak is orulni.Realista24 írta:Hogyne lett volna gond?James miatt meg felesleges szidni Perezt, elhozta, sokért, de pár nappal ezelőttig ezzel semmi gond nem volt. A
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 1., hétfő 10:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 1., hétfő 10:02
Hogyne lett volna gond?James miatt meg felesleges szidni Perezt, elhozta, sokért, de pár nappal ezelőttig ezzel semmi gond nem volt. A
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. szeptember 1., hétfő 10:00
Alonsonak érvényes szerződése volt, ha Perez fontosnak tartotta volna akkor nem megy, bármennyire is akar! Nem volt nélkülözhetetlen. (Carlo csak részletkérdés, az igazolások nem az ő hatásköre)aztán Xabi betette, most meg már csak kapkodás van, és borult minden
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. szeptember 1., hétfő 9:54
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem