Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
de várom azt a percet mikor ancselotti elmondja hogy csicsarító után számunkra bezárult az átig piac.
- shoota
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én láttam játszani Hernandezt a muban elég sokszor és nem annyira rossz, mint ahogy itt beállítjátok. Nyilván Falcao jobb lett volna persze, de ez van, sokszor jól fog jönni Benzema helyett. Én is megadom neki az esélyt, mielőtt elküldöm az anyjába
milyen jó beszélgetés lehetett a psg elnökével pereznek hogy abból sem lett semmi.
Nem fog jönni senki szerintem.
Ennyi volt.
Grat. a vezetőségnek.
Ennyi volt.
Grat. a vezetőségnek.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
Nyilván az FFP "kijátszása" miatt veszik csak kölcsönbe, nem beszélve a 3rd-party dolgokról Falcao kapcsán...Csabi írta:a goal.comon azt írják h falcao a manu-ba is csak kölcsönbe menne. ezek után végképp érthetetlen az egész.
GG PEREZ
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
a goal.comon azt írják h falcao a manu-ba is csak kölcsönbe menne. ezek után végképp érthetetlen az egész.
GG PEREZ
GG PEREZ
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
maradt 13 óra, hogy hozzon egy kurva középpályást. remélem már Torinoban van és virítja a lóvét valamelyik vadállatért, egyébként elégtelennel jutalmazom a nyári munkáját.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Falcao nagy csalódás.
Már a Monacoba igazolás is érthetetlen volt, most megint a legrosszabb lehetőséget választja, kb kidobja a karrierjét a kukába, ahhoz képest ami benne lehetne.
Már a Monacoba igazolás is érthetetlen volt, most megint a legrosszabb lehetőséget választja, kb kidobja a karrierjét a kukába, ahhoz képest ami benne lehetne.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
tucsoki írta:Chicarito orvosin.
Pedig mindennél komolyabban reméltem, hogy kacsa.
Csicseriborsó kell a Real Madridnak, ez igen. Valaki ébresszen fel.
Betörtünk a mexikói piacra (is), jeeeeee!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Fasza erősítés
Perez rohadt nagy kuki volt ebben az átigazolási szezonban, megint a marketing, a jóképű kisfiai, meg a mezeladások...aztán utolsó nap meg kapkodhatunk.
Perez rohadt nagy kuki volt ebben az átigazolási szezonban, megint a marketing, a jóképű kisfiai, meg a mezeladások...aztán utolsó nap meg kapkodhatunk.
zsoldos vagy éppen sokkal jobb feltételekkel adott két klub is szerződést és több pénzt a monaconak. lehet a mi ajánlatunkat el sem fogadták. tavaly a monacoba kellett mennie a doyen sport miatt, idén meg nem a realba mendes vagy a monaco miatt. nem kell egyből elküldeni a piába mert nem tudjuk mi történik a háttérben.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Perez is most fukarkodik,letenné a pénzt 3 éves szerződést Mendes asztalára, Monaco benne van oszt csa. Nem baj jó lesz nekünk csikarito, sőt hozzuk vissza Gagot a padra ő is jó lesz.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
most sírtam el magam.tucsoki írta:Chicarito orvosin.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Cavanit mondjuk inkabb ne Tulertekelt,sokb kerul. Falcao jobb.
Kozben a Tigris megy a MUba. Van ahol kolcsont olvastam van ahol 60-65 millat.
Kozben a Tigris megy a MUba. Van ahol kolcsont olvastam van ahol 60-65 millat.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- sandorzolika
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ritkán szoktam véleményt irni de meg mindig remélem hogy perez igazol 3gy vérbeli támadót es egy verattit pl. Ha igy maradunk es jol a mexikói más senki akkor mos5 fogadok komopy összegbe hogy ebbe belebukik ancelotti. Kurva jó edző az hogy kiket engedett el nem is volna baj ha vett volna egy Cavani veratti parost...egy ilyen meccsen mint a tegnapi nincs minőségi ratalni való játékos. Nem hiszem hogy egy jo edző ennyire ragaszkodjon egy BBC sorhoz. Oké hogy jön Jesé de ki tudja milyen lessz. Es akkora makja mint DM alkalmazása olyan helyen ami nem az övé...hat nem látok bele ki fog meg ennyire bejonni. CR folyton sérült. ..mondom ebből nem lessz nagy év ha ilyen keretunk marad. Es ez szomorú mert 2-3 emberrel kurva jók lennénk. De igy mindenki röhögni fog rajtunk. Sokan álmodoznak hogy jo lessz igy de szerintem nem pedig egy jelenleg at alakuló barcat es atmat evekig kellene dominaljunk. De igy nem fogunk biztos vagyok benne
- Hasta el final, Vamos Real -
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Azt hiszem itt főleg Mendes lehet a hunyó. Az ügynököknek mindig az a lényeg, hogy minél hosszabb időtartamú szerződést kössenek minél nagy fizuval. Falcao egyszer más elszenvedett egy súlyos sérülést, bármikor jöhet egy újabb, ezért Mendes úgy gondolta, hogy biztosra kell menni. És a MU-t lehet a legjobban lehúzni, mert pénzük van, viszont BL nincs, ezért anyagilag kell kompenzálják a játékosokat.Csabi írta: wZoLee7 írta:Én ezt nem értem...Falcao körbe szopkodta a Madridot x-szer, most meg szeretne az MU-ba menni? Már mikor elment a monacoba sem tetszett...jobb is, hogy nem ide jön, Mendes a jövőben kíméljen meg minket az üzleteitől. Bele kell törődnünk Chicharito jön. Kp-n meg majd Khedira lesz a kezdő ember, aki felelős lesz a védekezésért...no comment kategória. Egész nyáron 1 olyan vétel volt, aki tényleg kellett ide, pláne annyiért...Kroos.
mert egy büdös zsoldos
Én sajnálom, de valahol megértem.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
az atlétikó meg még tovább erősít. cerci érkezik 16 milliórt. ez tiszta nevetséges. ők sallangmentesen hoznak 7-8 játékost ÉS BEÉPITIK ŐKETET NULLA PERC ALATT, mi meg szenvedünk MINDENKIVEL.
mert egy büdös zsoldoswZoLee7 írta:Én ezt nem értem...Falcao körbe szopkodta a Madridot x-szer, most meg szeretne az MU-ba menni? Már mikor elment a monacoba sem tetszett...jobb is, hogy nem ide jön, Mendes a jövőben kíméljen meg minket az üzleteitől. Bele kell törődnünk Chicharito jön. Kp-n meg majd Khedira lesz a kezdő ember, aki felelős lesz a védekezésért...no comment kategória. Egész nyáron 1 olyan vétel volt, aki tényleg kellett ide, pláne annyiért...Kroos.