Falcao has failed his medical at Manchester United.crladecima írta:Közben Falcao egy évre a Manchester Unitedhez kerül kölcsönbe... Van Gaal aggódik Van Persie sérülései miatt állítólag.
forrás: brit tudósok (nem tudom mi, fb-on találtam)
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. szeptember 1., hétfő 12:56
Falcao has failed his medical at Manchester United.crladecima írta:Közben Falcao egy évre a Manchester Unitedhez kerül kölcsönbe... Van Gaal aggódik Van Persie sérülései miatt állítólag.
HozzászólásSzerző: crladecima » 2014. szeptember 1., hétfő 12:54
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. szeptember 1., hétfő 12:46
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. szeptember 1., hétfő 12:45
egyikkel se tárgyalunktibi18 írta:Hetek óta Te tartod bennem a lelket a fentiekkel kapcsolatban, de valamit tisztázzunk.Ha nem jön Pogba vagy Vidal...akkor nagyon csalódott leszek.
Te csak szeretnéd, hogy a kettő közül jöjjön valamelyik, vagy van erről bármi konkrét infód is, hogy tárgyalunk értük!? Egyáltalán megkerestük a Juventust?
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. szeptember 1., hétfő 12:43
Sztem Khedira betonkezdő lesz idén is. Más kérdés, hogy a 4-2 után ez lenne a leglogikusabb húzás más vkp híján. És akkor Isco, Kroos, Modric, James közül 2 ember padozik.dannen írta:egy csepp hír sincs róla, nem is volt. valamiért mindenki elhitte itt a fórumon, már akkor is írtam, hogy csalódni fognak akik ebben bíznak. a nagyobb gond, hogy még egy alsóbb rangú kp-sról sincs hír, nem hogy pogbáról. számszerűleg megvagyunk chichaval, minőség már kérdéses.tibi18 írta:Te csak szeretnéd, hogy a kettő közül jöjjön valamelyik, vagy van erről bármi konkrét infód is, hogy tárgyalunk értük!? Egyáltalán megkerestük a Juventust?
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. szeptember 1., hétfő 12:37
Én is erre gondoltam amúgy. Pedig már megvolt kb a megegyezés. De valszeg szólt Pereznek Carlo, hogy Benzema kiadja róla a confidential információkat, ha Falcao érkezik. Nem értem ki az a bolond aki szívesebben lát a kezdőben egy Benzemát, mint Falcaot.Csabi írta:a marca azt mondja, hogy ancelotti döntött úgy hogy nem falcao kell, mert nála benzema a csatárok istenkirálya, és nem akart kezdőbe csatárt hozni.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2014. szeptember 1., hétfő 12:35
Hetek óta Te tartod bennem a lelket a fentiekkel kapcsolatban, de valamit tisztázzunk.Ha nem jön Pogba vagy Vidal...akkor nagyon csalódott leszek.
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. szeptember 1., hétfő 12:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 1., hétfő 12:12
HozzászólásSzerző: pep89 » 2014. szeptember 1., hétfő 12:09
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. szeptember 1., hétfő 12:05
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. szeptember 1., hétfő 12:04
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. szeptember 1., hétfő 11:46
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. szeptember 1., hétfő 11:44
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. szeptember 1., hétfő 11:42
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 1., hétfő 11:41
Jó is ez így. Korábban felmerült Paco Alcacer, Pato, meg hasonló kaliberek neve, mert cserecsatárt akartunk.Csabi írta:a marca azt mondja, hogy ancelotti döntött úgy hogy nem falcao kell, mert nála benzema a csatárok istenkirálya, és nem akart kezdőbe csatárt hozni.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. szeptember 1., hétfő 11:39
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 1., hétfő 11:37
Az iróniámat félretéve egyébként én is így gondolom. Az első 1-2 éve nem volt rossz, persze, nem is egy pótolhatatlan zseni. Meggyőződésem hogy a latin stílus jobban fekszik neki mint a PL, cserének pedig megfelelő.dannen írta:fogunk mi még örülni "csicseriborsó"nak . más jobb lett volna, de ha valaki látta ferguson alatt akkor tudja, hogy egy agilis vérbeli csatár aki sokszor jól fog jönni nekünk. ha már párszor bepattan róla a labda amikor szükségünk van rá akkor megérte. nem mellesleg szerintem kiszolgálni is jól fog. én megadom neki az esélyt mielőtt még elsírnám magam
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. szeptember 1., hétfő 11:37
HozzászólásSzerző: shoota » 2014. szeptember 1., hétfő 11:36
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem