Mozi, filmek
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Re: Mozi, filmek
Tudtok valami újabb filmet, amit barátnővel meglehet nézni? Téma bármi lehet, kivéve horror és fantasy (Gru-féle, és Amerika-kapitány féle)
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
22 Jump Street néhol túlzás volt, de amúgy fasza lett. Jobb, mint az első.
Amazing spiderman viszont nem lett jobb, bár rosszabb sem. Túl nagyot akartak markolni, ebből az lett, hogy Elektro a legszamalmasabb szuperhőssé avanzsalodott az univerzumban. Zene viszont király, pacsi ismét Hans Zimmernek.
Neighborsbe kezdtem még bele, az viszont nagyon szar.
Amazing spiderman viszont nem lett jobb, bár rosszabb sem. Túl nagyot akartak markolni, ebből az lett, hogy Elektro a legszamalmasabb szuperhőssé avanzsalodott az univerzumban. Zene viszont király, pacsi ismét Hans Zimmernek.
Neighborsbe kezdtem még bele, az viszont nagyon szar.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Most néztem meg az Amélie csodálatos élete c. filmet, és megdöbbentõ hasonlóságot véltem felfedezni a bolti kisegítõ, és Diego Costa barátunk között!
Jamel Debbouze a színész neve, a Wikipédia képén nem is annyira, de a filmben mint két tojás.
Nagyon különleges hangulatú film, jó a rendezés: a színészek, a zene, a narráció - a közepe után picit leült nálam, az elsõ fele hatásosabb volt, egy kerek 8, így utána, az IMDb-re...
Jamel Debbouze a színész neve, a Wikipédia képén nem is annyira, de a filmben mint két tojás.
Nagyon különleges hangulatú film, jó a rendezés: a színészek, a zene, a narráció - a közepe után picit leült nálam, az elsõ fele hatásosabb volt, egy kerek 8, így utána, az IMDb-re...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- András93
Hajnalban pont akartam linkelni, csak jött egy nagy vihar is levágta a netet, látom azóta több képet is feltettek. Jó dolog ez a felhő.
válaszrealistahuni írta:köszi
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
-
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
nekem is jöhet Lawrence kisasszonyról a link
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
sebydani írta:Skacok, a Transzcendenst érdemes megnézni? Nem tudom volt-e már itt téma
Anyaka kezdeményezése meg nagyon jó, több műfajba is összelehetne dobni egy ilyen kis listát
A Transzcendens nem lett olyan rossz szerintem, mint amennyire lehuzzak. Az alapgondolata a filmnek tetszett, bar tenyleg kicsit keveset hoztak ki belöle, es amikor igazan jo lehetne film (a legvegi fordulat utan), akkor hirtelen vege. Ha ott meg lenne egy 20-25 perc, es mernenek vadulni azzal a sziutacioval az irok, akkor akar nagy film is lehetett volna. Egyszer mindenkepp erdemes megnezni, mert azert a szineszek nem kis nevek, es (lehet a tema miatt, mert azt nagyon erdekesnek talaltam) engem lekötött vegig. Ha viszont a tema csak kicsit vonz, akkor lehet nem akkora elmeny.
Kernek en is PÜ-t Jennifer Lawrencerölericco írta:Na és hol lehet ezeket megtalálni, mert nekem még redditen sem sikerültVanillaSky írta:Azér a netre fellőtt új képek alapján tényleg jó kis dög ez a Jennifer Lawrance! Elég szendének tűnik.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Na és hol lehet ezeket megtalálni, mert nekem még redditen sem sikerültVanillaSky írta:Azér a netre fellőtt új képek alapján tényleg jó kis dög ez a Jennifer Lawrance! Elég szendének tűnik.
Merci Zizou!
-
De, de a filmjeiben ennyit azért nem lehetett látni belőle.Ez eddig nem volt egyértelmű?
- P. Krisz
Aiden Pearce lecsapott . :ĐVanillaSky írta:Azér a netre fellőtt új képek alapján tényleg jó kis dög ez a Jennifer Lawrance! Elég szendének tűnik.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- nmate
Ez eddig nem volt egyértelmű?
-
Azér a netre fellőtt új képek alapján tényleg jó kis dög ez a Jennifer Lawrance! Elég szendének tűnik.
- nmate
Így neveld a sarkanyodat 2. része joval jobb, mint az első. Ajánlós.
-
500 Days of Summer, Blue Valentine, Sex and Other Drugs és az említett One Day szerintem jók, mondjuk nem kimondottan csöpögős filmek, de nővel nézhetőek és te sem kaparod a falat utána.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Skacok, a Transzcendenst érdemes megnézni? Nem tudom volt-e már itt téma
Anyaka kezdeményezése meg nagyon jó, több műfajba is összelehetne dobni egy ilyen kis listát
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Persze nem válogatok. Na látod ezt nem ismerem. Meg is nézem. Köszi!
Ha benéz ide egy-két nagy sci-fi rajongó akkor összeszedhetnénk egy "bepótolandó listát", mondjuk úgy 1980-tól felfele. Vagy még nem volt ilyen kezdeményezés? Madridom Top 250.
Talán összeállítanánk egy listát, jó pár filmből, amit érdemes megnézni a műfajban, és csinálni belőle egy online listát. Mindenki elküldeni privátban, én meg megszerkesztem, ha kell.
Ha benéz ide egy-két nagy sci-fi rajongó akkor összeszedhetnénk egy "bepótolandó listát", mondjuk úgy 1980-tól felfele. Vagy még nem volt ilyen kezdeményezés? Madridom Top 250.
Talán összeállítanánk egy listát, jó pár filmből, amit érdemes megnézni a műfajban, és csinálni belőle egy online listát. Mindenki elküldeni privátban, én meg megszerkesztem, ha kell.
- nmate
Na jó, ezek között Attack the Block ami nem az
Ha animációs is játszik: Renaissance
Ha animációs is játszik: Renaissance