Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Nem hiszem hogy itt egy évben gondolkozna megint Perez. Azt tartom valószínűnek hogy megint 3-4 évre igazolunk edzőt, talán rájöttek már hogy egy év kevés idő. Igazolásokkal meg kár egyenlőre foglalkozni, majd ha megvan az edző úgyis elmondja ki az aki kell neki innen és biztos lesz egy kívánság listája is.
- iker-siker
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Ancelotti a Real Madrid edzője lesz, csak az a kérdés, hogy idén vagy jövőre. Ha csak jövőre jön, akkor Heynckes lesz az edzőnk. Szerintem ez a koreográfia. Ha Carlo papa nem akciózik valamit, akkor maradni fog még egy évet az tuti, ezért nem fogunk "háborút" kezdeményezni a PSG-vel. Esetleg olyan variáció lehet még, hogy Di Maríát átadjuk és ennek a transzfernek a részeként kapjuk majd meg az olasz místert.
Játékosokról konkrétan csak az edző érkezése után lesznek hírek, kivév Carvajalt, mert szerintem őt már holnap bejelentjük, ha van olyan záradék a szerződésében, amiről a hírek szólnak, azaz, hogy holnapig kell választ adnunk arra, hogy igényt tartunk-e rá. A többiekről meg majd szépen, lassan körvonalazódni fog, hogy kiért van valós érdeklődés a részünkről és ki az akikkel csak összeboronált minket a sajtó. Szerintem lesz vagy 5-6 érkező, ezt a várható távozók függvényében mondom.
A kapusposzton szerintem nem várható változás, Casillas és López mennek majd ölre a kezdőbe kerülésért, harmadiknak meg bekerül egy Castillás arc. A védelembe egy érkezőt (Pepe távozása esetén kettőt) várok - Carvajalon kívül - ha távozik Coentrao is. Valószínűleg akkor középre hozunk valakit majd, én egy fiatal spanyol játékos érkezését valószínűsítem, nem hiszem, hogy ide nagy név érkezne, felesleges is.
A középpályán kellene véghezvigyük a legnagyobb erősítést, ide több ember is fog jönni szerintem. Bale érkezése a hírek ellenére a legvalószínűbb, de ha marad még egy évet, és Ancelottihoz hasonlóan csak jövőre jön akkor is lesz valami megoldás. Nem sok szó esik róla, de nekem van egy olyan gyanúm, hogy Perez mindenképpen hoz majd spanyol játékost/játékosokat. Ezt nyilatkozta is, így Isco nagyon adja magát, mellette viszont nem tartom kizártnak azt sem, hogy Jesús Navas is érkezik, évek óta hallani róla híreket, Ramossal is jóban van, Perez is kedveli, az ő szerződtetése is adja magát. Gündogan már csak hab lenne a tortán, viszont a tegnapi Sevilla - Valencia mecccsen Kondogbia sem mozgott annyira rosszul, hogy egyből le kellene írni, vagy Benega leigazolását tartanám még jó húzásnak.
Egy támadó is biztosan érkezik majd, ő pedig szinte biztosan Suárez lesz, róla hallani a legtöbbet, Cavani szerintem marad a Napoliban, nagy csapatot akarnak építeni, amelyik évekig dominálhat majd a Seria A-ban és az uruguayi játékos elég meghatározó alapja lehet ennek a csapatnak. Az is előfordulhat még, ha a német mester ül le a kispadra, hogy kér magának valakit a Bayernből, de onnan meg játékost venni elég nehéz lesz. Egy biztos, izgalmas lesz a nyár, de remélhetőleg pozitív véleménnyel zárjuk majd a mercatot.
Kicsit hosszú volt, köszönöm aki elolvassa és esetleg reagál is rá. Ez az én véleményem, ezt a koreográfiát tartom a legvalószínűbbnek az előzetes hírek és történések alapján.
Játékosokról konkrétan csak az edző érkezése után lesznek hírek, kivév Carvajalt, mert szerintem őt már holnap bejelentjük, ha van olyan záradék a szerződésében, amiről a hírek szólnak, azaz, hogy holnapig kell választ adnunk arra, hogy igényt tartunk-e rá. A többiekről meg majd szépen, lassan körvonalazódni fog, hogy kiért van valós érdeklődés a részünkről és ki az akikkel csak összeboronált minket a sajtó. Szerintem lesz vagy 5-6 érkező, ezt a várható távozók függvényében mondom.
A kapusposzton szerintem nem várható változás, Casillas és López mennek majd ölre a kezdőbe kerülésért, harmadiknak meg bekerül egy Castillás arc. A védelembe egy érkezőt (Pepe távozása esetén kettőt) várok - Carvajalon kívül - ha távozik Coentrao is. Valószínűleg akkor középre hozunk valakit majd, én egy fiatal spanyol játékos érkezését valószínűsítem, nem hiszem, hogy ide nagy név érkezne, felesleges is.
A középpályán kellene véghezvigyük a legnagyobb erősítést, ide több ember is fog jönni szerintem. Bale érkezése a hírek ellenére a legvalószínűbb, de ha marad még egy évet, és Ancelottihoz hasonlóan csak jövőre jön akkor is lesz valami megoldás. Nem sok szó esik róla, de nekem van egy olyan gyanúm, hogy Perez mindenképpen hoz majd spanyol játékost/játékosokat. Ezt nyilatkozta is, így Isco nagyon adja magát, mellette viszont nem tartom kizártnak azt sem, hogy Jesús Navas is érkezik, évek óta hallani róla híreket, Ramossal is jóban van, Perez is kedveli, az ő szerződtetése is adja magát. Gündogan már csak hab lenne a tortán, viszont a tegnapi Sevilla - Valencia mecccsen Kondogbia sem mozgott annyira rosszul, hogy egyből le kellene írni, vagy Benega leigazolását tartanám még jó húzásnak.
Egy támadó is biztosan érkezik majd, ő pedig szinte biztosan Suárez lesz, róla hallani a legtöbbet, Cavani szerintem marad a Napoliban, nagy csapatot akarnak építeni, amelyik évekig dominálhat majd a Seria A-ban és az uruguayi játékos elég meghatározó alapja lehet ennek a csapatnak. Az is előfordulhat még, ha a német mester ül le a kispadra, hogy kér magának valakit a Bayernből, de onnan meg játékost venni elég nehéz lesz. Egy biztos, izgalmas lesz a nyár, de remélhetőleg pozitív véleménnyel zárjuk majd a mercatot.
Kicsit hosszú volt, köszönöm aki elolvassa és esetleg reagál is rá. Ez az én véleményem, ezt a koreográfiát tartom a legvalószínűbbnek az előzetes hírek és történések alapján.
Pedig sokkal olcsóbban nem fog jönni egyik sem.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Én meg azt olvastam, hogy leigazoljuk Bigliát 30 millióért meg visszavesszük Javi G-t 50-ért.
Ja, a forrás Tibipress.
Ja, a forrás Tibipress.
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az angoloknál finom kacsasült lehetett, olyan badarságokat írnak, hogy Bale és Suarez pakkért 150 millió eurót fizetnénk, Bale kerülne 100 millióba, Suarez 50 millióba.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
Régen volt már hogy nem tudtam eldönteni hogy kit is várjak, de most ez a helyzet. Mindkettő edző érkezésének örülnek mert nagyon kiváncsi vagyok hogy itt mire lennének képesek. Egy biztos szép focit és a középpálya megoldását nagyon várom az új edzőtől bárki is legyen majd az. Legkésőbb kedden kiderül ha minden igaz. :-)
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Szerintem meg az fog történni, hogy holnap bejelentik, hogy Ancelottinak megvan az utódja és kedden hivatalosan bejelentik, hogy jön. Vaaaagy Blanc végül nem eggyezik meg a PSG-vel amit nehezen gondolok és marad Carlo és majd ekkor jön a képbe Yupp..
- Galacticos
mosom kezeim: az itteni cikkíró elírta. a legelső hír a rövid híreknél.L.Miki írta:Amúgy Heynckes egy s nem kettő.
én is inkább ancelotti érkezésének örülnék. kíváncsi lennék mit kezdene a kp-val.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Galacticos írta:nekem csak az az érdekes hogy pont kedden beszél heynckess, amikor perezt beiktatják. szerintem ebből jupp lesz.
Nagyon egymásba folynak a szálak, no de majd remélem kedden lehull a lepel...
Amúgy Heynckes egy s nem kettő. :-)
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
én meg nem. ha csak ebből a kettőből lehet választani én inkább ancelotti mellett voksolnék. tudom hogy jupp mellett most nagyon nagy a hype a bayern miatt...de én korántsem vagyok meggyőzve, hogy egy 68 éves apóka a megfelelő ide.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
a próféta beszéljen belőled. jobban örülnék neki :-)nekem csak az az érdekes hogy pont kedden beszél heynckess, amikor perezt beiktatják. szerintem ebből jupp lesz.
- Galacticos
nekem csak az az érdekes hogy pont kedden beszél heynckess, amikor perezt beiktatják. szerintem ebből jupp lesz.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Vélemenyem szerint is ez van az egész mögött. Perez nem akar még nevekkel dobálózni, mert nem akarja megsérteni a PSG vezetőit. PSG viszont tisztában van vele, hogy Ancelotti menni akar és nem érdemes visszatartani 1 edzőt aki nem maximálisan elkötelezett a csapat iránt... A másik, hogy Perez már akarta hozni így kétlem, hogy letenne róla
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerintem csak annyit jelent, hogy nem fizetünk érte, hanem megvárjuk, míg lerendezi a klubjával a dolgot, megtalálják a helyettesét (Blanc) és már jön is.Csak szerint egyértelmű ezáltal hogy Heynckes érkezik?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lucifer
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, Ronaldo, Laudrup, Özil, Zidane, Kaká, Casillas, Ramos, Guti, Varane, Benzema, Roberto Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Magyarország, Németország, Brazilia
Csak szerint egyértelmű ezáltal hogy Heynckes érkezik? Valószínűleg kedden dönt a sorsáról, és pont ezen a napon lesz Perez ceremóniája szóval végre egy jó hír“Ancelotti egy remek edző. Azonban érvényben lévő szerződése van jelenlegi klubjával, amit tiszteletben tartunk” – mondta Florentino Pérez az olasz szakemberrel kapcsolatosan.
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Az hogy jólérzi magát egy dolog, az hogy eligazolna egy másik. Én is jólérzem magam itthon, a focicsapatban, itt vannak a barátaim meg minden, de ha hívna a Real akkor nem kérdeznék.cart írta:Bale nem az a típus, aki verni fogja az asztalt, hogy eligazolhasson. Ráadásul ki is jelentette, hogy jól érzi magát Angliában. Ha igaz a hír, akkor róla is le lehet mondani.
Ez csak egy péda, képzeld magad a helyébe.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
Nagyot röhögök majd rajtuk 5-10 BL meccs után.
- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
srácok,ha letölthető lesz az öregfiúk meccs akkor megkínáltok egy linkel? :-)
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Én Juvés haverom szerint jó üzlet amíg 30 millió alatt megy és Vidal teljesen kimarad az üzletből.
- ___Samy___
nekem van egy juvés haverom, szerinte jó vétel lesz nekik
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"