Én kérek elnézést hogy megosztottam a véleményem..sentry írta:Nálam meg az veri ki a biztosítékot, hogy folyamatosan fikázva van minden.
Ezen a fórumon, és úgy általában az életben is, annyira kib_szott szánalmasan negatívak az emberek, hogy az valami elképesztő. Akinek nem inge...
OFF
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Nálam meg az veri ki a biztosítékot, hogy folyamatosan fikázva van minden.
Azért vannak dolgok amik a konzumidiotizmus, vagy divat ellenére akkor is hatásos vagy van haszna, még ha minimálisan is.
Ez a verses pont ilyen. A full amatőr, buta, olvastlan emberekhez is eljutnak a versek, és ha csak minden másodikat olvassa el, legalább hall róluk. Legalább megismerik olyan kiváló kortárs költőket mint Závada Péter. Tessék már itt is volt valaki, aki nem ismerte, és most már ismeri. Lehet elolvas egy verset Tőle, és megtetszik Neki.
Iszonyat fontos az irodalom, a költészet, mert több lesz tőle az ember, nem kicsit, nagyon. Mondom ezt mérnökként.
Szóval nem értelem azokat az embereket, akik megint ezt a kiváló kezdeményezést lehúzza. Kit érdekel ki hány verset olvas, sokan itt meg úgy fintorognak mintha bölcsészek lennének, vagy minden napközben irodalomestekre, felolvasó estekre járnának.
Ennek csak pozitív hatása van, és lehet hogy csak 1000 emberből 1 fog majd rendszeresen verset olvasni, de már akkor is megérte.
Ezen a fórumon, és úgy általában az életben is, annyira kib_szott szánalmasan negatívak az emberek, hogy az valami elképesztő. Akinek nem inge....
Én pl Said versének köszönhetem azt, amit a sz_ros magyar oktatás megutáltatott velem, azt Ő újra megszerettette. Az irodalmat. Said, Süveg Márk. Értitek? Ennyi elég egy áttöréshez, hogy leomoljanak a falak, és megnyíljon egy új világ. Ti meg ezt hipszterkedően, azt mondjátok, jaj mi ez már....meg megy a fikázás...
Azért vannak dolgok amik a konzumidiotizmus, vagy divat ellenére akkor is hatásos vagy van haszna, még ha minimálisan is.
Ez a verses pont ilyen. A full amatőr, buta, olvastlan emberekhez is eljutnak a versek, és ha csak minden másodikat olvassa el, legalább hall róluk. Legalább megismerik olyan kiváló kortárs költőket mint Závada Péter. Tessék már itt is volt valaki, aki nem ismerte, és most már ismeri. Lehet elolvas egy verset Tőle, és megtetszik Neki.
Iszonyat fontos az irodalom, a költészet, mert több lesz tőle az ember, nem kicsit, nagyon. Mondom ezt mérnökként.
Szóval nem értelem azokat az embereket, akik megint ezt a kiváló kezdeményezést lehúzza. Kit érdekel ki hány verset olvas, sokan itt meg úgy fintorognak mintha bölcsészek lennének, vagy minden napközben irodalomestekre, felolvasó estekre járnának.
Ennek csak pozitív hatása van, és lehet hogy csak 1000 emberből 1 fog majd rendszeresen verset olvasni, de már akkor is megérte.
Ezen a fórumon, és úgy általában az életben is, annyira kib_szott szánalmasan negatívak az emberek, hogy az valami elképesztő. Akinek nem inge....
Én pl Said versének köszönhetem azt, amit a sz_ros magyar oktatás megutáltatott velem, azt Ő újra megszerettette. Az irodalmat. Said, Süveg Márk. Értitek? Ennyi elég egy áttöréshez, hogy leomoljanak a falak, és megnyíljon egy új világ. Ti meg ezt hipszterkedően, azt mondjátok, jaj mi ez már....meg megy a fikázás...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Egy ùjjabb face faszság, és engem majd megint kihívnak. Én meg megint la fogom kaksizni. Pláne ezt a témát... Tegnap meccs után még a régi beer chalengeet meg csináltam volna
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Zavada Peti aka Ujonc az AKPH-bol
Ne is mond,en is Bustat meg ilyeneket varok. Bar lehet trollkodnek egy "Retetete ratatata" szoveggel.
Amugy nem is tudom hogy en mit valasztanek...
Ne is mond,en is Bustat meg ilyeneket varok. Bar lehet trollkodnek egy "Retetete ratatata" szoveggel.
Amugy nem is tudom hogy en mit valasztanek...
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Na most totál műveletlennek érzem magam, mert egyikükről se hallottam még szerintem..peti_madrid írta:Felénk is megy ez a verses kihívás, az összes kis tinipicsa Závada Petit idézget (mily meglepő), mert az most raj. Meg Simon Mártont, mert az is menőségi.
Én azt várom, hogy valami páwa ismerősömig eljusson, és valami Mr.Busta szám szövegét másolja be.. Amúgy nem rossz dolog ez szerintem, csak pár emberről azt se hiszem el, hogy olvasott már 3-nál több verset életében, nem hogy még kedvence is van - na nem mintha én annyi verset olvasnék.. De én pl az idősebb ismerőseim kedvenc költeményeit szeretem olvasgatni, meg azokét, akikről tudom, hogy szeretik az irodalmat, ott lehet találni pár jót - amikről még nem is hallottam, lévén én sem mozgok annyira otthon a versek világában. De tény, hogy van pár ember, akiktől tényleg vicces ilyet látni..
Melyik verse a kedvenced te hipszter? Jöhet PÜ-be is akár, de kíváncsi vagyok..messideco írta:Épp most jelöltek be engem is, folytatom szívesen. Mivel hipszter vagyok, Vörösmartyt viszek
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Felénk is megy ez a verses kihívás, az összes kis tinipicsa Závada Petit idézget (mily meglepő), mert az most raj. Meg Simon Mártont, mert az is menőségi.
- h3x0r
Penteken haverokkal palinkaztuk egy kicsit es ez a vers challenge is szoba kerult. Tovabb vittuk a temat, hogy milyen vicces (?) mar amikor leginkabb tini picsak tesznek fel magukrol egy szelfit valami vilag megvalto idezettel. Ugyhogy egymasnak is elkezdtunk ilyeneket kommentelni.
Van, aki elfelejti a kérdést, van, aki megválaszolja, és olyan is, aki pedig megérti, hogy az egyetlen lehetséges út a cselekvés: mégis mindegyikük ugyanazokkal az akadályokkal találja szembe magát, és ugyanazoknak a dolgoknak örülhet.
A fény harcosa (...) tudja, hogy minden csata során tanult valami újat. De a legtöbb lecke túl sok szenvedést okozott neki. Többször is fölöslegesen vesztegette az idejét, hogy hazugságukért harcoljon. És sokszor szenvedett olyan emberek miatt, akik nem érdemelték meg a szeretetét. A győztesek nem követik el kétszer ugyanazt a hibát. Ezért a harcos csak olyasmiért teszi kockára a szívét, amiért érdemes.
I can control my destiny, but not my fate. Destiny means there are opportunities to turn right or left, but fate is a one-way street. I believe we all have the choice as to whether we fulfil our destiny, but our fate is sealed.
Pensez-vous que d'aller à un point, mais ce point ne donne une légitimité à l'amour. Obtenez un peu de repos, mais dès que vous le pouvez, levez-vous et continuez. Parce que dès qu'il a appris que vous allez, il se dirige vers.
Na jo, kicsit bepialva azert viccesebb volt
Van, aki elfelejti a kérdést, van, aki megválaszolja, és olyan is, aki pedig megérti, hogy az egyetlen lehetséges út a cselekvés: mégis mindegyikük ugyanazokkal az akadályokkal találja szembe magát, és ugyanazoknak a dolgoknak örülhet.
A fény harcosa (...) tudja, hogy minden csata során tanult valami újat. De a legtöbb lecke túl sok szenvedést okozott neki. Többször is fölöslegesen vesztegette az idejét, hogy hazugságukért harcoljon. És sokszor szenvedett olyan emberek miatt, akik nem érdemelték meg a szeretetét. A győztesek nem követik el kétszer ugyanazt a hibát. Ezért a harcos csak olyasmiért teszi kockára a szívét, amiért érdemes.
I can control my destiny, but not my fate. Destiny means there are opportunities to turn right or left, but fate is a one-way street. I believe we all have the choice as to whether we fulfil our destiny, but our fate is sealed.
Pensez-vous que d'aller à un point, mais ce point ne donne une légitimité à l'amour. Obtenez un peu de repos, mais dès que vous le pouvez, levez-vous et continuez. Parce que dès qu'il a appris que vous allez, il se dirige vers.
Na jo, kicsit bepialva azert viccesebb volt
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
+1 + ez a bejelölöm a másikat, hogy folytassa a sort. De nem 1 vagy 2 embert, hanem mindjárt 10-et.ateeemadrid írta:fúj, engem kiborít ez a hányinger. mindenféle senkiházi divatgyerek osztogatja meg a verseket, közben meg lerí róluk, hogy fingjuk sincs, hogy egyáltalán miről szól az egész. de persze ők művészléleknek és különlegesnek akarnak látszani.csabi* írta:végre egy normális cselendzs fészbukon
kedvenc magyar vers.
de különben is, tényleg a facebook a legalkalmasabb hely a kulturálódásra? szomorú.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ateeemadrid
fúj, engem kiborít ez a hányinger. mindenféle senkiházi divatgyerek osztogatja meg a verseket, közben meg lerí róluk, hogy fingjuk sincs, hogy egyáltalán miről szól az egész. de persze ők művészléleknek és különlegesnek akarnak látszani.csabi* írta:végre egy normális cselendzs fészbukon
kedvenc magyar vers.
de különben is, tényleg a facebook a legalkalmasabb hely a kulturálódásra? szomorú.
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Az elsőre nem igazán van válasz. A keretlétszámok nem fognak változni a különválás miatt, tehát tudtommal ugyanannyi lesz kb. a felvett, a pontszám meg nyilván a jelentkezőktől függ.Ferencváros írta:Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Két kérdésem még lenne.
Portillo, vagy bárki, aki esetleg tudja/sejti. Így, hogy különválik a Testnevelési Egyetem, első éven vajon lejjebb, vagy feljebb fognak menni a pontszámok? Felakarják tölteni az iskolát, vagy inkább elitsulit akarnak belőle, és egyből feljebb tolják?
A másik kérdésem, hogyha elvégzem a sportszervezőt (BÁRHOL), onnan ugye mehetek pl. TE-re majd mesterképzésre (sportmenedzser)? Vagyis a fő kérdés az, hogy mindegy, hogy hol végzem el, utána mehetek bárhova mesterképzésre?
Ami a másodikat illeti, bármelyik egyetemről jelentkezhetsz a mesterképzésre. Nyilván ha a TE-n csinálod, akkor annak azért vannak előnyei a felvételinél, de nekem is pl. a csoport fele más egyetemekről jött.
Szégyen a kukás, de hasznos.
-
- Kedvenc játékosaid: Akik teljes odaadással szolgálták a klubot
- Kedvenc csapatod: Real Madrid Club de Futból
Tudomásom szerint igen, bármely egyetemen is végzed el a szakot, ugyan annyi esélyed van bekerülni mesterképzésre.Ferencváros írta:A másik kérdésem, hogyha elvégzem a sportszervezőt (BÁRHOL), onnan ugye mehetek pl. TE-re majd mesterképzésre (sportmenedzser)? Vagyis a fő kérdés az, hogy mindegy, hogy hol végzem el, utána mehetek bárhova mesterképzésre?
A sport TV ezzel a képpel reklámozta a mezeket fel-t Várhidivel! Megjött a humoruk??
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Két kérdésem még lenne.
Portillo, vagy bárki, aki esetleg tudja/sejti. Így, hogy különválik a Testnevelési Egyetem, első éven vajon lejjebb, vagy feljebb fognak menni a pontszámok? Felakarják tölteni az iskolát, vagy inkább elitsulit akarnak belőle, és egyből feljebb tolják?
A másik kérdésem, hogyha elvégzem a sportszervezőt (BÁRHOL), onnan ugye mehetek pl. TE-re majd mesterképzésre (sportmenedzser)? Vagyis a fő kérdés az, hogy mindegy, hogy hol végzem el, utána mehetek bárhova mesterképzésre?
Két kérdésem még lenne.
-
- Kedvenc játékosaid: Akik teljes odaadással szolgálták a klubot
- Kedvenc csapatod: Real Madrid Club de Futból
Én a PTE-n leszek hétfőtől harmadéves ezen a szakon, és bátran állíthatom, hogy szakmailag évről-évre magasabb színvonalú és sokrétűbb a képzés. Ugyan nem tudok semmit a többi egyetem ezen szakának oktatási körülményeiről, de az biztos, hogy Pécsett 2007-ben indult a képzés, és azóta rengeteg fiatal, jól képzett oktató került az egyetemre, akik nagy lelkesedéssel törekszenek minket diákokat felkészíteni erre a szakmára. Ezen kívül a város gyönyörű, rengeteg a buli és a különböző kulturális és sportprogramok. Én speciel imádom az egészet, és bátran ajánlom neked is.
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
A Semmelweis Egyetemen már csak két napig van sportszervező képzés.Ferencváros írta:Valaki tudna véleményt írni a következő egyetemekről, azon belül is a sportszervezői szakról?
Semmelweis
Debreceni Egyetem
Pécsi Tudományegyetem
ELTE
Nyilván a Semmelweisen a legjobb a sportszervező képzés, a többiről tudtok valamit? Jövőre érettségizek (most kezdődő tanévben), és fejben már össze kellene rakni egy sorrendet, illetve, hogy hová mennék legszívesebben. Gondoltam itt is körbekérdezgetek kicsit.
Na de komolyra fordítva a szót, én itt végeztem a szervezőit (szeptembertől ugye Testnevelési Egyetem), tény, hogy itt lehet a legjobb, legalábbis sportszakmai szempontból.
A pécsiről is hallottam jókat, de azért az már más kategória, ugyanígy az ELTE, mindkettőről vannak ismerőseim. A debreceniről egyáltalán nincs tudomásom, az nem régóta mehet, viszont pl. az egrit, vagy a szombathelyit nem igazán ajánlanám.
Szégyen a kukás, de hasznos.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Én is így terveztem. Max ötödiknek Eger még.tubatibi írta:
Semmelweis, ELTE, Debrecen, Pécs. Ha már sorrendet kell mondani.
Egyébként köszönöm, ez is jobb, mint a semmi