Premier League
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Re: Premier League
Szerintem Welbeck simán bevállhat. Bőven lesz ideje Giroud kivállásával bizonyítani és ha visszaállunk a 4-2-3-1-re mögötte Özillel, Ramseyvel, Wilsherrel, Artetával, Rosickyvel, (+ Diabyval ) , a széleken Alexissel, Oxlade-el, Santival, Podolskival, Walcottal, Campbellel támogatva biztosan lesznek lehetőségei és az Öreg kezei alatt akár egy Sturridge-hez hasonló karrirert is befuthat nálunk. Sok sikert, Danny!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Fact:
A Hull City 41 millió eurót költött a nyáron játékosokra. A Milan, Inter és Napoli együtt 43-at.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Na, Cleverley is kölcsönbe ment a Villába. Összegezve :
In: Falcao, Di Maria, Blind, Rojo, Herrera, Shaw.
Out: Giggs(visszavonult), Rio, Vidic, Evra, Welbeck( ), Macheda, Kagawa, Bebe, Büttner, Hernandez(loan), Lawrence(visszavásárlási lehetőség), Nani(loan), Cleverley(loan), Zaha(loan), M Keane(loan), Henriquez(loan).
LvG elég szépen megkezdte a tisztogatást, de az igazi szenny még mindig itt maradt, remélem lassan ők is távoznak. (Anderson, Fellaini, Young, Smalling, Valencia, Rooney)
In: Falcao, Di Maria, Blind, Rojo, Herrera, Shaw.
Out: Giggs(visszavonult), Rio, Vidic, Evra, Welbeck( ), Macheda, Kagawa, Bebe, Büttner, Hernandez(loan), Lawrence(visszavásárlási lehetőség), Nani(loan), Cleverley(loan), Zaha(loan), M Keane(loan), Henriquez(loan).
LvG elég szépen megkezdte a tisztogatást, de az igazi szenny még mindig itt maradt, remélem lassan ők is távoznak. (Anderson, Fellaini, Young, Smalling, Valencia, Rooney)
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ezek után már jönnie kell! Ha más nem nyáron, ha egy fél évet csúszik, azt még el nézemRealista24 írta:Télen jön a Pogba!!!444négynégy!!!!
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Télen jön a Pogba!!!444négynégy!!!!M1Ö írta:Hát ha hozzánk is csak megközelítő összegért és fizetésért jött volna, akkor tegyük össze a kezünk, hogy a Manchesterbe ment... Nem lett volna itt még jövőre se Pogba, se Vidal, se senki...Csabi írta:oda pucsít ahol dől a lé. meg ahol nincs béell.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Hát ha hozzánk is csak megközelítő összegért és fizetésért jött volna, akkor tegyük össze a kezünk, hogy a Manchesterbe ment... Nem lett volna itt még jövőre se Pogba, se Vidal, se senki...Csabi írta:oda pucsít ahol dől a lé. meg ahol nincs béell.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
oda pucsít ahol dől a lé. meg ahol nincs béell.Remy írta:Hagyjuk már És pont az MU az, ahol sok kupát nyerhetsz. Igen, SAF alatt nyertél volna, de most? Te se leszel már fiatalabb. Meg amúgy ennyit az álmokról... Ezek az álszent nyilatkozatok, hihetetlen.„Mindig arról álmodtam, hogy egy igazán nagy klubhoz igazoljak, és sok-sok trófeát nyerjek vele. Az életben egyszer adódik ilyen lehetőség, egyszerűen nem mondhattam rá nemet. Nagy rajongója vagyok az angol futballnak, amikor csak tehetem, angol meccseket nézek a tévében" - Falcao
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Najó, de Campbell is ottvan...csak Wenger nem játszatja. ő is olyan kutyaütő? Sztem nem...El is akart menni a játék reményében, de Wenger nem engedte. Erre odavisz egy ilyen bantubotlábút.KAG írta:Remy írta:Arsenal Welbeck után William Carvalho-t is megszerezte? Még a végén tényleg erősek lesznek.
Ironia smiley lemaradt, vagy ezt komolyan gondoltad?
Wellbeck?! Aki szezonjait átlagolva lő 40 meccseken 6 gólt . . . Sok minden Ő csak nem erősítés. Chicharitoval jobban jártak volna szerencsétlenek, mint vele.
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Falcaoval is vicc lesz ez a manu...néha kiscsapatok ellen odapattan elé, vagy dm odavarázsolja, és ennyi. De young meg valencia-féle szélső támogatással mb1-et se lehet nyerni. Blackettel meg evanssel a védelemben szintúgy. Najó, oda most vittek embereket. de gyengék a szélsők, van gaal meg erőlteti...többet érnének egy szélsők nélküli taktikával, ha már ilyen rossz a keret.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
és mégis mit kellett volna nyilatkoznia?Remy írta:Hagyjuk már És pont az MU az, ahol sok kupát nyerhetsz. Igen, SAF alatt nyertél volna, de most? Te se leszel már fiatalabb. Meg amúgy ennyit az álmokról... Ezek az álszent nyilatkozatok, hihetetlen.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hagyjuk már És pont az MU az, ahol sok kupát nyerhetsz. Igen, SAF alatt nyertél volna, de most? Te se leszel már fiatalabb. Meg amúgy ennyit az álmokról... Ezek az álszent nyilatkozatok, hihetetlen.„Mindig arról álmodtam, hogy egy igazán nagy klubhoz igazoljak, és sok-sok trófeát nyerjek vele. Az életben egyszer adódik ilyen lehetőség, egyszerűen nem mondhattam rá nemet. Nagy rajongója vagyok az angol futballnak, amikor csak tehetem, angol meccseket nézek a tévében" - Falcao
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Kerlon írta:Khedira! Ide meg jön egy Pogba-Reus pakk.Drake írta: Ha láttad volna játszani Sanogot,akkor nem ezt mondanád.A gyereknél szerintem még Én is jobb vagyok,és a fizuja 10 százalékáért már csomagolok is.
Közben Ornstein szerint még egy ügyön dolgoznak a Papáék.
Szerintem ebből William Carvalho lesz.Persze ha marad rá idő.Képzelem milyen kapkodás lehet egy ilyen biznisznél.
Közben ez a dimarzio azt állitja,hogy a Barca megpróbálta leigazolni Kovacicet,de az Inter lepattintotta őket.
Khedira! Ide meg jön egy Pogba-Reus pakk.Drake írta:Ha láttad volna játszani Sanogot,akkor nem ezt mondanád.A gyereknél szerintem még Én is jobb vagyok,és a fizuja 10 százalékáért már csomagolok is.KAG írta:Wellbeck?! Aki szezonjait átlagolva lő 40 meccseken 6 gólt . . . Sok minden Ő csak nem erősítés. Chicharitoval jobban jártak volna szerencsétlenek, mint vele.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Remélem igazad van.Zsiru 3 hónap off,ennyi ideje van a gyereknek,hogy beverekedje magát a kezdőbe.Caraway írta:Kalapom emelem rá, hogy Welbeck az év igazolása lesz az Arsenalnak. Ja, és most kiröhöghettek, de komolyan gondolom.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Kalapom emelem rá, hogy Welbeck az év igazolása lesz az Arsenalnak. Ja, és most kiröhöghettek, de komolyan gondolom.
-
Ha láttad volna játszani Sanogot,akkor nem ezt mondanád.A gyereknél szerintem még Én is jobb vagyok,és a fizuja 10 százalékáért már csomagolok is.KAG írta:Wellbeck?! Aki szezonjait átlagolva lő 40 meccseken 6 gólt . . . Sok minden Ő csak nem erősítés. Chicharitoval jobban jártak volna szerencsétlenek, mint vele.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Remy írta:Arsenal Welbeck után William Carvalho-t is megszerezte? Még a végén tényleg erősek lesznek.
Ironia smiley lemaradt, vagy ezt komolyan gondoltad?
Wellbeck?! Aki szezonjait átlagolva lő 40 meccseken 6 gólt . . . Sok minden Ő csak nem erősítés. Chicharitoval jobban jártak volna szerencsétlenek, mint vele.
ZIDANE
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Arsenal Welbeck után William Carvalho-t is megszerezte? Még a végén tényleg erősek lesznek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Falcao állítólag 340.000 fontot fog keresni hetente kb 140 millió forint napi 20 milla. Azzé ez kemény.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Én pénz fóbiának mondanám...Realista24 írta:Ennek a Falcaonak valami BL fóbiája van amúgy?