Zsombor írta:Kroos venezuelai?
megadtam.
akkor is röhejes,és mindent elmond.
HozzászólásSzerző: miro » 2014. szeptember 2., kedd 18:19
Zsombor írta:Kroos venezuelai?
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2014. szeptember 2., kedd 18:16
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. szeptember 2., kedd 18:16
HozzászólásSzerző: miro » 2014. szeptember 2., kedd 18:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 2., kedd 18:04
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. szeptember 2., kedd 17:31
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. szeptember 2., kedd 17:09
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2014. szeptember 2., kedd 17:02
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 2., kedd 16:49
Erről van szó, Pereznek Alonso távozásakor csúszott ki a kezéből az irányítás.ziro4vr írta:Én is így gondoltam. DM eladása ennyiért teljesen jó, sőt ha Pogba jött volna vagy Vidal akkor tökéletes. James érkezése viszont sok nehézséget szül. Xabi elengedése sem akkora gond magában, viszont túl későn történt meg, 1 plusz ember még elfért volna a csapatba, vagy ha korábban megy el Xabi, Illarra is hamarabb kerülhetett volna előtérbe.Kerlon írta: Szerintem DM távozása 75 millióért jó üzlet volt, de annak a fényében, hogy Alonso is lelépett és nem jött senki más úgy már egy hatalmas nagy baromság így együtt. Ez botrányos Perezék részéről.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 2., kedd 16:46
Én is így gondoltam. DM eladása ennyiért teljesen jó, sőt ha Pogba jött volna vagy Vidal akkor tökéletes. James érkezése viszont sok nehézséget szül. Xabi elengedése sem akkora gond magában, viszont túl későn történt meg, 1 plusz ember még elfért volna a csapatba, vagy ha korábban megy el Xabi, Illarra is hamarabb kerülhetett volna előtérbe.Kerlon írta: Szerintem DM távozása 75 millióért jó üzlet volt, de annak a fényében, hogy Alonso is lelépett és nem jött senki más úgy már egy hatalmas nagy baromság így együtt. Ez botrányos Perezék részéről.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 2., kedd 16:38
Szerintem DM távozása 75 millióért jó üzlet volt, de annak a fényében, hogy Alonso is lelépett és nem jött senki más úgy már egy hatalmas nagy baromság így együtt. Ez botrányos Perezék részéről.ziro4vr írta:Kettest adtam.
-khedira maradt
-xabi és dm elment
-rossz kapus ment el és aki jött csak le fog épülni a padon
-rossz koncepció
-rossz csatárigazolás
-az egyetlen teljes pozitívum kroos
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. szeptember 2., kedd 16:04
HozzászólásSzerző: Demes » 2014. szeptember 2., kedd 15:56
És erre a spanyol szuperkupa nem volt elég? Vagy az hogy 2 meccsen nem tudtuk elverni az Atleticót az belefért nekik?ericco írta:Azért van egy kis esély arra, hogy ez a vereség felébresztette a játékosokat. Simán benne van, hogy a 10. után elhitték, hogy elég csak kivinni a mezt a pályára. Főleg 0:2 után. Reméljük, mindenki megkapta a maga kis seggberúgását, és mostantól koncentráltabbak lesznek.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 2., kedd 15:55
Perezék elérték, hogy ez nagy bajt jelentsen. Nem rossz. Tavaly még ez jelentette azt, hogy jobb lett a csapat, most meg Khedira hiányozni fog.Csabi írta:khedira megsérült. GG
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. szeptember 2., kedd 15:52
HozzászólásSzerző: volt » 2014. szeptember 2., kedd 15:50
Ha komoly akkor kurva nagy bajban leszünk. Perezék ezt elkúrták.Csabi írta:khedira megsérült. GG
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. szeptember 2., kedd 15:49
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. szeptember 2., kedd 15:42
Ugyanez. 2-est adtam.ziro4vr írta:Kettest adtam.
-khedira maradt
-xabi és dm elment
-rossz kapus ment el és aki jött csak le fog épülni a padon
-rossz koncepció
-rossz csatárigazolás
-az egyetlen teljes pozitívum kroos
HozzászólásSzerző: deni » 2014. szeptember 2., kedd 15:23
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. szeptember 2., kedd 15:16
lényeg, hogy egész nyáron ment a fórumon, hogy a barca egy nulkupás szezont fog tolni...hát itt is megvan rá az esély, főleg ha a vezetőség a saját töketlenségét akarja a játékosok nyakába varrniCsabi írta:a confidencial szerint a vezetőség bepöccent casillasra, iscóra meg bélre. utóbbi kettőre azért, mert 2-0 után teljesen feladták a csapatvédekezést és passzívan játszottak. előbbinek pedig nem tetszik a hozzáállása.
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem