Most akartam linkelni Hát erre szavak sincsenek. The Hungaryan tiki-taka
Mennyei futball
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mennyei futball
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Lehet így lesz, lehet nem...de itt kezdte, így talán mégsem sz*rik az egészre. Volt 1 jó szezonja a Lauternben meg a Dortmundban? Egyrészt volt ott egy Karlsruhe is...másrészt ezekkel a szezonokkal már sokkal többet tud felmutatni, mint a jelenlegi keret jelentős része. Olyan kell, aki megszakad a Fradi mezért és simán jobb, mint Hajnal? Lehet keresni, sok sikert...Ez Hajnal is akkora alibi, eljon a fradiba es setalgatni fog. Egy ilyent akartok latni? Olyan kell aki megszakad a fradi mezert...
Jol csengo neve van, mert jatszott a bundasban. Volt egy jo szezonja a Lauternben es utanna a Dortmundban, aztan nem veletlenul kuldtek el onnan. a Stuttgartban lof**zt sem csinalt, nem beszelve a valogatottrol.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Akkor csak az afrikai szegények, szerbek, bosnyákok jöhetnek szóba.numberone1 írta:Olyan kell aki megszakad a fradi mezert...
Ma viszont Ligakupa, a kezdőnk:
Tarczy – Kárász, Batik, Nalepa, Bosnjak – Cukic, Nagy Á., Nagy D. – Csilus, Popov, Oláh A.
Cs.: Prokop, Havas, Korozmán, Busai, Zsivotzky, Mateos, Dilaver
Kíváncsi vagyok Kárászra, Nagy Ádámra és Popovra. Popov még csak most lesz 17, állítólag nagy tehetség. A mutatói sem rosszak. Még ha nem is nyerünk, remélem vért izzadnak a fiatalok, és méltóan helyt állnak.
És Popov vág egy mesterhármast, aztán már jövőre Ő lesz az új Szabics.
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Hajnalt egy szóval sem említettem, ő más tészta, bár képességei alapján nem hinném, hogy nem ütné meg a mennyei szintjét, amikor még egy Halmosi is lazán lefutja/kicselezi a honi védők felét...numberone1 írta:Te olyan embereket akarsz vissza hozni a Mennyeibe akik nagyban szarnak mindenre. Nem veletlenul nem kellenek meg egy normalis kozepcsapatnak sem.
Ez Hajnal is akkora alibi, eljon a fradiba es setalgatni fog. Egy ilyent akartok latni? Olyan kell aki megszakad a fradi mezert...
Jol csengo neve van, mert jatszott a bundasban. Volt egy jo szezonja a Lauternben es utanna a Dortmundban, aztan nem veletlenul kuldtek el onnan. a Stuttgartban lof**zt sem csinalt, nem beszelve a valogatottrol.
Nemeth v Koman? porcelan babak, egy holland alsobb csapatnak sem kell egyik sem.
A 30 éven aluli sokszoros válogatottakra gondoltam, ráadásul porcelán láb ide-vagy oda, egy Németh Krisztián erősítés lenne bármelyik NB1-esnek. Mint ahogyan egy Koman is, ha meg fejben is rendbe tennék, ami a legnagyobb probléma náluk, akkor talán beszélhetnénk magyar fociról is...
"Olyan kell, aki megszakad a Fradi mezért..." - ez is vitathatatlan, de hol lehet ilyet találni? Nem csak a Fradiban, úgy általánosan a magyar fociban. Persze, van szerencsére példa erre is, de ha ez lenne (a jogos) kritérium, akkor nem sokan igazolgatnának.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Te olyan embereket akarsz vissza hozni a Mennyeibe akik nagyban szarnak mindenre. Nem veletlenul nem kellenek meg egy normalis kozepcsapatnak sem.danianevem írta:Nem tudom miért nem lett volna nekik (is, meg Komannak stb...) jó aláírni bármelyik nemzetközi porondon szereplő csapathoz, ha mást nem csak a nyár végéig, hogy meccsben maradjanak és netalán még jó teljesítménnyel eladják magukat külföldre...BBarni írta:Hivatalosan nem!Lamah már itt van már csak az ilyen apróságok vannak hátra, nem hiszem, hogy ezen múlna!Hajnal ha jól tudom a héten jön tárgyalni, Németh és Vadócz is jöhet, de ők ha jönnek is csak október elején,közepén!(Németh sanszosabb talán...)
Mondjuk azt sem tudom miért keresem még mindig a logikát a magyar fociban
Ez Hajnal is akkora alibi, eljon a fradiba es setalgatni fog. Egy ilyent akartok latni? Olyan kell aki megszakad a fradi mezert...
Nemeth v Koman? porcelan babak, egy holland alsobb csapatnak sem kell egyik sem.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Nem tudom miért nem lett volna nekik (is, meg Komannak stb...) jó aláírni bármelyik nemzetközi porondon szereplő csapathoz, ha mást nem csak a nyár végéig, hogy meccsben maradjanak és netalán még jó teljesítménnyel eladják magukat külföldre...BBarni írta:Hivatalosan nem!Lamah már itt van már csak az ilyen apróságok vannak hátra, nem hiszem, hogy ezen múlna!Hajnal ha jól tudom a héten jön tárgyalni, Németh és Vadócz is jöhet, de ők ha jönnek is csak október elején,közepén!(Németh sanszosabb talán...)
Mondjuk azt sem tudom miért keresem még mindig a logikát a magyar fociban
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Lamah tényleg okos és jó húzás lenne. Hajnal meg tudjuk, hogy hol edződött. Egyikőjükkel se lenne hátrébb a Fradi, sőt magyar szinten azért a Vadócz - Németh páros se lenne rossz. Kíváncsi leszek mi lesz ebből.BBarni írta:Hivatalosan nem!Lamah már itt van már csak az ilyen apróságok vannak hátra, nem hiszem, hogy ezen múlna!Hajnal ha jól tudom a héten jön tárgyalni, Németh és Vadócz is jöhet, de ők ha jönnek is csak október elején,közepén!(Németh sanszosabb talán...)Most akkor a Fradi végül nem igazolt le senkit?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Hivatalosan nem!Lamah már itt van már csak az ilyen apróságok vannak hátra, nem hiszem, hogy ezen múlna!Hajnal ha jól tudom a héten jön tárgyalni, Németh és Vadócz is jöhet, de ők ha jönnek is csak október elején,közepén!(Németh sanszosabb talán...)Most akkor a Fradi végül nem igazolt le senkit?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Most akkor a Fradi végül nem igazolt le senkit?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
A Radó sztorit én sem tudtam volna szebben leírni, mint Martí Zoltán:
Ugyanis amikor idén februárban meghosszabbította a szerződését 1 évvel 2016-ig(hogy több pénzért tudják eladni) akkor be lett neki ígérve, hogy idén nyáron mindenképpen elengedik!Többször is hazudoztak az ajánlatot illetően, a Vidinek is más árat mondtak, nekünk is!Majd amikor megtettük azt az ajánlatot amit szerettek(kértek) volna, hosszas gondolkozás után megint elutasították, és még többet kértek!Na ez az undorító... Szóval igazából Radót sajnálom a legjobban mert csúnyán be lett hülyítve...a szombathelyi vezetőség is csúnyán megszívta, mert télen vagy jövő nyáron fele ennyiért tudják majd eladni jó esetben!Szóval csak gratulálnék a szombathelyieknek,korrekt!Az átigazolási időszak utolsó napján az egyik legizgalmasabb kérdés Radó András esetleges klubváltása volt. Illetve lehetett volna, ha nem a pénz beszél.
A történet szereplőit nem lehet fekete-fehér alapon megítélni, mindenesetre fontos tanulságokat le lehet vonni. Olyanokat, amelyek nem fognak jólesni az érintetteknek, de amivel illik szembenézni. A Radó-ügy rávilágít arra a tényre, hogy a mai modern futballban mindent felülír a pénz, amely elveszi az emberek józan eszét és emberségét is.
A Radó-történetben mindenki rosszul járt: a Haladás könnyen lehet, hogy nem fogja tudni később annyiért sem eladni a labdarúgót, amennyit most kínáltak érte, a Videoton vagy a Ferencváros lemaradt egy nagy lehetőségről, a menedzser pedig – akit azért annyira nem kell sajnálni – hoppon maradt. De a legrosszabbul maga Radó András járt, áldozatul esett ebben a kegyetlen játékban, amelyben nem számít pályafutás, nem számít a lehetőség, csak a bankók illata és mennyisége.
Radó András tett annyit a Haladásért, hogy korrekten bánjanak vele, Megérdemelte volna, hogy ünnepélyesen megköszönjék neki szolgálatait, majd elmondják a szokásos érzelemdús beszédet, hogy „az ajtó mindig nyitva áll előtted, mert ez a te otthonod”. Ehelyett a vezetők a hírek szerint úgy vesztek össze a milliókon mint óvodások a játszótéren. Csakhogy nem gondoltak abba bele, hogy Radó ezek után vajmi kevés lelkesedéssel fog a kulcsjátékosait sorra elvesztő Haladás színeiben játszani. Persze profi labdarúgó, de érzései neki is vannak. A fiatal támadónak pedig most az lehet az érzése, hogy rútul becsapták Szombathelyen.
-
Ja persze egy meccsszituációban teljesen jól kiismerhető egy ember...amikor sokkal felfokozottabb állapotban van!Nem kell ismerni vkit, eleg ha figyeled meccsenkent.... Te gondolom minden jatekost ismersz kozelrol....
Egyébként igen a játékosok nagy részét ismerem, a magyarokat meg pláne!
Aborah kemény 7 meccset játszott és ott is akadtak rossz meccsei!Biztos lehetne találni persze csak nem mindegy, hogy a játékos ide akar e jönni vagy mennyit kér és mennyibe kerül! Igen a magyarokat kell játszatni... Ne már..az nem tűnik logikusabbnak, hogy egy Busai mondjuk fele annyiba kerül mint egy "3 tüdejű technikás feka"?Itt sokan nagy tévedésben vannak rohadtul nem a játékosok álma a magyar bajnokság..Egy Aborah, aki fizikalisan es teknikailag jobb volt mint az atlag mennyeis kp, csak fejben gyenge volt az ipse. Ne mond, h egy fokkal jobbat nem lehetett volna talani a vilagban, v mint ez Somalia aki teknikailag nem a legjobb de a fizikalis parameterei csodalatosak....brazilia , afrika, franciaorszag, hollandia v barhonnan. Biztos lehetne talani....Nem, itt ugy nezki, h magyaroknak kell jatszni....aztan rajott a vezetoseg ez keves es most igazlolni probalnak....
- numberone1
Nem kell ismerni vkit, eleg ha figyeled meccsenkent.... Te gondolom minden jatekost ismersz kozelrol....BBarni írta:Honnan veszed, hogy tahók?Ismered őket?Én igen és nem azok! Szerintem ezt ne folytassuk mert ez már az alja, hogy ismeretlenül letahózzuk
Egy Aborah, aki fizikalisan es teknikailag jobb volt mint az atlag mennyeis kp, csak fejben gyenge volt az ipse. Ne mond, h egy fokkal jobbat nem lehetett volna talani a vilagban, v mint ez Somalia aki teknikailag nem a legjobb de a fizikalis parameterei csodalatosak....brazilia , afrika, franciaorszag, hollandia v barhonnan. Biztos lehetne talani....Nem, itt ugy nezki, h magyaroknak kell jatszni....aztan rajott a vezetoseg ez keves es most igazlolni probalnak....BBarni írta:
Ki beszélt róluk?Te emlegetted, hogy 3 tüdejű,technikás feka kellene én meg mondtam, hogy ilyen játékos nem, hogy a mi lehetőségeinkhez képest nincs hanem sztárklubokhoz képest sem...Irtam, h egy Essient v egy Yayat igazoljanak? Arc az van.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
Szerintem ma már csak ő, persze még akármi lehet!Hajnal a héten jön valamikor tárgyalni ha jól tudom....még Vadócznak és Némethnek is áll az "ajánlatunk", de ők mivel ingyen igazolhatóak még külföldön próbálkoznak!
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
BBarni, ma már csak Lamah, vagy van még valakire esély?
-
Honnan veszed, hogy tahók?Ismered őket?Én igen és nem azok! Szerintem ezt ne folytassuk mert ez már az alja, hogy ismeretlenül letahózzuk a saját játékosainkat!
Ki beszélt róluk?Te emlegetted, hogy 3 tüdejű,technikás feka kellene én meg mondtam, hogy ilyen játékos nem, hogy a mi lehetőségeinkhez képest nincs hanem sztárklubokhoz képest sem...Irtam, h egy Essient v egy Yayat igazoljanak? Arc az van.
- numberone1
Gyomber szivvel lelekkel jatszik, ezt lehet benne szeretni....de egy Busaival v Csukiccsal parban iszonyu keves. Raadasul ez a ketto iszonyu tahoBBarni írta: 4 hónapja Gyömbi és Busa is király volt:)
Busainal latszik, h rakjak ala a lovat kezd noni az arc. Ugy vagnam ki Ugraival egyutt...
Irtam, h egy Essient v egy Yayat igazoljanak? Arc az van.BBarni írta: (pld valaki egy 3 tüdejű fekát akar aki még technikás is, ilyet nagyon sokan szeretnének köztük a Madrid is de mégsem
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Remy
- Kapcsolat:
Azért ez a Roland Lamah nem lehet egy elveszett ember. Őt akarja a Fradi?
Belga válogatott, Swanseaval Liga kupát nyert, ráadásul az Osasunában is tolta. Korrekt igazolásnak tűnik.
Belga válogatott, Swanseaval Liga kupát nyert, ráadásul az Osasunában is tolta. Korrekt igazolásnak tűnik.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
Holman:
más:
Balázs Benjámin nyilatkozata:
Rá elég sokáig nem számíthatunk...A Ferencváros 21 éves játékosa Holman Dávid légmellet kapott, ezért egy ideig nem állhat Thomas Doll rendelkezésére. A fiatal játékos már átesett egy kisebb beavatkozáson, de szombaton már hazaengedték a kórházból.
más:
Balázs Benjámin nyilatkozata:
Igaz, most nem neveztek a 43-as keretbe, de a csapat lelkes háttérembereként szeretném jelentősen fejleszteni technikai tudásomat, javítani a taktikai látásmódomat, hogy majd fontos mérkőzéseken is pályára léphessek.
Tanulom a portugál nyelvet, hogy az angol mellett segítse a mindennapi kommunikációt. Azért küzdök, hogy jó csapatjátékosként mások számára is öröm legyen a játékom a futballpályán! Mindenkinek köszönöm a figyelmet és a biztatást!
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Én nem láttam focizni még, viszont nagyobb névre számítottam (mondjuk nem reális nagyobb nevet hozni ide az is igaz). Viszont bízok benne, hogy eljön, kell valaki a szélre, mert Somi egyedül kevés, Ugrai sztem nem szint, Holmannal nemtudom mivan, Nagy Dominik meg nem megoldás (még).BBarni írta:Most már Lamahot is sokan fikázzák(még le sem igazoltuk )