Gyerekek. Nem kell itt beijedni
Alonso nem utolsó pillanatban jelentette be azt, hogy el fog igazolni, hülyék ne legyünk. Ronaldo sérült mindenki tudja, itt is sokan írtak róla. Kell neki a pihenés. Igazolni kellett helyettük ami szerintem nem lett rossz, jött Kroos aki egy tökéletes kp remekül ki fogja egészíteni Modricot. Ami miatt igazolta őt Ancelotti azok a mélységi passzok, minden egyes videóban láthatjátok, hogy ez az igazi erőssége. Én igazából a válogatottban és a Bayern-ben is nagyon kedveltem, mert még Alonso sem osztogatott ilyen labdákat.
Kroos-Modric-Isco. Ez lesz a felállásunk, kb 2-3 hónap és belejönnek, addig türelmesnek kell lennünk. 1 rossz meccs belefér, akár 3 is, pont telibe sz...(nemérdekel). [ csak megjegyzem a fél fórum hiszti rohamot kapott Isco jegeltetése miatt. Hát most bedobták a mély vízbe fél éve van bizonyítani, ennyit meg is érdemel. Kroos meg szerintem elég jól védekezik és eléggé 3 tüdős is.]
Sajnos a fórum többsége az adott napot vagy hetet tekinti mérvadónak, egy-két rossz meccs és temetjük az egész csapatot
James meg egy "politikailag korrekt" igazolás lett. VB gólkirály-fiatal-tehetséges és ami a legfontosabb, Madridista. Adjunk neki időt, nem egy Ronaldo és nem egy Zidane a gyerek, de bőven el fog férni nálunk, csak jöjjön bele. Szezon eleje van
Chicharito pedig számomra sem tiszta, hogy miért kellett... Vagyis de. Ő inkább befejező mint Benzema, be lehet cserélni bármikor és hajt. Ezt angliában is megtette, nem egy rossz játékos csak eléggé alul értékelt. Meglátjuk.
A csapat nálam:
Keylor(elegem van a bizonytalan labda le nem húzásokból...)-Carvajal,Varane(Pepe elkésik sokszor.pihenjen.)Ramos,Coentrao(jobb mint Marci, ez van.)-Kroos-Modric,Isco-James(ronaldo pihi,1 hónap.)Benzema,Bale(kell.kell.kell. Benne van a váratlan egy lövés egy csel egy bepassz egy elfutás. meccsenként 1 de abból valahogy úgy is gól lesz.kell)