Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: volt » 2014. szeptember 2., kedd 20:04

tucsoki írta:Viszont közel sem biztos hogy eladtuk volna, és ha el, akkor ennyiért, ha nem érkezik James. DM-et akkor áraztuk be mikor elhoztuk a kolumbiait.
Te olvastad a nyilatkozatát?
Várjál, segítek.

Ángel Di María: “Az az igazság, hogy remek kapcsolatot ápolok Cristiano Ronaldóval, és tavaly neki köszönhetően maradtam Madridban. A lehető legjobb módon távozhattam, hiszen megnyertük a Tizediket. A búcsúlevelemben pontosan leírtam, milyen érzés volt nekem a Bernabéuban lenni már az első naptól. Hálás vagyok a Unitednek, amiért kielégítették a Real Madrid igényeit, de nem érzek extra nyomást azért, mert a Premier League legdrágább igazolása lettem”. Forrás: Madridom.hu

Már tavaly menni akart és nem James miatt. El kellene fogadni már ,h el akart menni. A pénz volt neki a fontos. De viszont akkor nem értem tavaly miért szeretett volna elmenni? Már akkor több pénz kellett neki? :sly: vagy esetleg Bale miatt?

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 2., kedd 20:02

dejó, hogy khedira is lesérül, ha ez két nappal korábban történik, most lenne valakink még.. :hmmm:

Illarra ideje eljött, ideje megmutatnia a srácnak mit is tud
Nem illik.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. szeptember 2., kedd 20:01

Matt tudom, hogy szíved közepe DM, de 75 milliót nézve megérte eladni.
Miért érte volna meg? Mármint pénzügyileg oké, megérte. De sportszakmailag? Nagyon nem. És szerintem szurkolóként azért inkább utóbbi kéne, hogy legyen a szempont.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 2., kedd 19:57

Kerlon írta:Matt tudom, hogy szíved közepe DM, de 75 milliót nézve megérte eladni.
Viszont közel sem biztos hogy eladtuk volna, és ha el, akkor ennyiért, ha nem érkezik James. DM-et akkor áraztuk be mikor elhoztuk a kolumbiait.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 2., kedd 19:54

Vadócz szabadon igazolható, nem? Fradi elől elhozhatnánk. :mrgreen: Hihetetlen baszki.... este lezárul az átigazolási szezon, most meg lerúgják...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. szeptember 2., kedd 19:50

Bocsi hogy be(le)szólok: miért értékelitek ilyen rosszra az igazolásokat? Az amúgy is erős csapat szvsz még erősödött. :hmmm:
"And my heart will leave you never."

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2014. szeptember 2., kedd 19:40

dannen írta:
miro írta:khedira 6 hét out.

tehát novemberre játszhat félidőnél többet is.

kezdődik a szezon gyerekek. :roll:

ez komoly?? csodás bazdki :happy: nincs védekező középpályásunk, hajrá :lol:

pepét fölkell tolni,varane kezdő.
még a végén jól is kijöhetünk belőle.. :hmmm:
most kell az ütő a védelem elé,csak támadásnál lesz gázos hogy -1 ember lesz ott,de legalább modric és kroos mehet előre.
illarra nézzen csak meccset, bár lehet kérnék tőle már jegy pénzt. :mrgreen:
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

miro

HozzászólásSzerző: miro » 2014. szeptember 2., kedd 19:33

viszont valamilyen szinten adom hogy cr es sr kóstolgatja perezt,csak ezt nem a médián keresztül kéne..

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. szeptember 2., kedd 19:32

Na, ahogy látom nagy kakiban leszünk Khedira kiesésével...pedig tavaly még az ő hiánya kellett szerintem a megfelelő csapat kialakításához...így meg marad egy szem Illaramendi, aki hatalmas alibi játékos...mondjuk ez történhetett volna 1 nappal korábban, akkor még talán lett volna hozva egy játékos a középpályára...
Nekem amúgy ez a Ronaldo-Ramos üzengetés sem tetszik, az már régen rossz mikor a két legnagyobb alfahím a csapatban egymásnak üzenget...valami nagyon nem oké a csapaton belül...és ez szerintem egyáltalán nem véletlen...

miro

HozzászólásSzerző: miro » 2014. szeptember 2., kedd 19:28

khedira 6 hét out.

tehát novemberre játszhat félidőnél többet is.

kezdődik a szezon gyerekek. :roll:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 2., kedd 19:25

Kerlon írta:Matt tudom, hogy szíved közepe DM, de 75 milliót nézve megérte eladni. A másik meg, hogy Falcao többet fog keresni, mint Ronaldo, ami itt sem lett volna 1 pont. Ziro írta le, hogy itt nem DM és Alonso eladásával van a baj, hanem azzal, hogy csak Kroos jött helyettük, aki azonnali minőségi pótlás. (James még jelenthet később minőséget!)
Többet fog keresni, mint Ronaldo? Azt hogyan csinálja? Lemaradtam valamiről?

Illarra meg jó lesz szerintem. Pici macifej megoldja majd, csak kapja meg a lehetőséget.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. szeptember 2., kedd 19:22

Matt009 írta:Még annyit hozzá, hogy majdnem felkerült a listára "Illara megtartása 0 pont" is, mert szerintem a sráctól szabadulnunk kellene, amilyen gyorsan csak lehet. A keret messze leggyengébb játékosáról beszélünk, Khediránál előbb kell eladni.
Itt van a kutya elásva szerintem, ezen bukott el minden. Megvették sok pénzért, igazából teljesen érthetetlen módon. Besült, csak valamiért úgy gondolták eleget fektettek a középpályába, vagy nem akarják elismerni, hogy hibáztak. Valamilyen párhuzamos univerzumban Khedira és Illaramendi top csapatba való játékosok. Érthetetlen :(
Ráadásul a herceg meg is sérült, ezzel aztán nézhetjük magunkat.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 2., kedd 19:21

Matt tudom, hogy szíved közepe DM, de 75 milliót nézve megérte eladni. A másik meg, hogy Falcao többet fog keresni, mint Ronaldo, ami itt sem lett volna 1 pont. Ziro írta le, hogy itt nem DM és Alonso eladásával van a baj, hanem azzal, hogy csak Kroos jött helyettük, aki azonnali minőségi pótlás. (James még jelenthet később minőséget!)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. szeptember 2., kedd 18:57

Nálam egyes az átigazosi szezon.

- Kroos leigazolása 1 pont
- James 80 milláért, nem posztra? 0 pont
- Navas in, Lopez out és ez -10 milla? 0 pont
- DM out 0 pont
- Xabi out 0 pont
- Khedira maradt 0 pont
- Morata 20 misiért eladva 1 pont
- Lett volna esély Falcaora, de helyette Chicharito? 0 pont
- Pogba még Juve játékos? 0 pont
- pozitív anyagi mérleg 1 pont

Ez 3/10. Egy normális dolgozatnál 50% alatt a jegy egyes. Így én is 1-est adtam. Lehet, hogy szigorú vagyok, de a kémia érettségiben meg az emelt matek érettségiben van olyan, hogy egy számítási feladat, elvi hiba 0 pont, ami itt hatványozottan jelen van. Ez az elvi hiba DM eladása, és/vagy Pogba nem meg szerzése. Szóval ez inkább elvi hiba egyes, semmint 3/10. A többit őszintén szólva leszarom. Ha DM maradt volna, akkor érzésre egy 4-est nyomtam volna, mert az egyetlen hiányposztra minőségi játékos érkezett. Ha meg még Falcao is itt lenne, akkor csillagos 5-ös lenne az osztályzat, mert nagy ívben leszarnám a Navas-Lopez-Casillas baromságot, Khedira maradását, vagy Xabi eladását.
Még annyit hozzá, hogy majdnem felkerült a listára "Illara megtartása 0 pont" is, mert szerintem a sráctól szabadulnunk kellene, amilyen gyorsan csak lehet. A keret messze leggyengébb játékosáról beszélünk, Khediránál előbb kell eladni.

Assault66
Kedvenc játékosaid: Lampard, Ronaldo, Hierro, Zidane,

HozzászólásSzerző: Assault66 » 2014. szeptember 2., kedd 18:53

Gyerekek. Nem kell itt beijedni :)

Alonso nem utolsó pillanatban jelentette be azt, hogy el fog igazolni, hülyék ne legyünk. Ronaldo sérült mindenki tudja, itt is sokan írtak róla. Kell neki a pihenés. Igazolni kellett helyettük ami szerintem nem lett rossz, jött Kroos aki egy tökéletes kp remekül ki fogja egészíteni Modricot. Ami miatt igazolta őt Ancelotti azok a mélységi passzok, minden egyes videóban láthatjátok, hogy ez az igazi erőssége. Én igazából a válogatottban és a Bayern-ben is nagyon kedveltem, mert még Alonso sem osztogatott ilyen labdákat. :agree: Kroos-Modric-Isco. Ez lesz a felállásunk, kb 2-3 hónap és belejönnek, addig türelmesnek kell lennünk. 1 rossz meccs belefér, akár 3 is, pont telibe sz...(nemérdekel). [ csak megjegyzem a fél fórum hiszti rohamot kapott Isco jegeltetése miatt. Hát most bedobták a mély vízbe fél éve van bizonyítani, ennyit meg is érdemel. Kroos meg szerintem elég jól védekezik és eléggé 3 tüdős is.]
Sajnos a fórum többsége az adott napot vagy hetet tekinti mérvadónak, egy-két rossz meccs és temetjük az egész csapatot :lol: :lol:
James meg egy "politikailag korrekt" igazolás lett. VB gólkirály-fiatal-tehetséges és ami a legfontosabb, Madridista. Adjunk neki időt, nem egy Ronaldo és nem egy Zidane a gyerek, de bőven el fog férni nálunk, csak jöjjön bele. Szezon eleje van :coffee:

Chicharito pedig számomra sem tiszta, hogy miért kellett... Vagyis de. Ő inkább befejező mint Benzema, be lehet cserélni bármikor és hajt. Ezt angliában is megtette, nem egy rossz játékos csak eléggé alul értékelt. Meglátjuk.

A csapat nálam:
Keylor(elegem van a bizonytalan labda le nem húzásokból...)-Carvajal,Varane(Pepe elkésik sokszor.pihenjen.)Ramos,Coentrao(jobb mint Marci, ez van.)-Kroos-Modric,Isco-James(ronaldo pihi,1 hónap.)Benzema,Bale(kell.kell.kell. Benne van a váratlan egy lövés egy csel egy bepassz egy elfutás. meccsenként 1 de abból valahogy úgy is gól lesz.kell)
Iker Casillas
Salgado-Hierro-Ramos-Carlos
Lampard-Modric
Bale-Zidane-CR
Ronaldo

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. szeptember 2., kedd 18:29

Ha addig tartott volna az átigazolási szezon, hogy Morata megy, Kroos jön, akkor gondolkodás nélkül 5-öst írtam volna. Így azonban 2-es, Lopez - Casillas duóval ellettünk volna, Jamest hoztuk elsősorban marketingszempontok miatt, Alonso ment, Dm ment (azaz szétbombázták a BL győztes és végre kiegyensúlyozott kp-t), stb.

miro

HozzászólásSzerző: miro » 2014. szeptember 2., kedd 18:19

Zsombor írta:Kroos venezuelai?
:mrgreen:

megadtam. :lol:

akkor is röhejes,és mindent elmond.

Ladislao Suarez
Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane

HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2014. szeptember 2., kedd 18:16

Nálam is kettes ez az átigazolási szezon. Lehetett volna ezt másképpen is csinálni. A López vs.Casillas ügy egyáltalán nem tetszett. Sajnálom Lópezt. Kroos viszont szerintem is hatalmas vétel volt. Jamest is bírom de eddig nem bizonyította, hogy itt a helye az ára borsos volt de a Monaco sem két fillért adott érte anno, szóval lehetett tudni,hogy nem lesz olcsó. Mindenesetre továbbra is megadom neki a bizalmat. Navas jó kapus csak nem tudom mi lesz így, hogy a cserepadot fogja koptatni, azért remélem Carlo megadja neki az esélyt és élni is fog vele, aztán hátha ott ragad :mrgreen: . A borsó nem rossz vétel, olyan szempontból, hogy cserecsatárnak abszolút megteszi viszont Benzivel továbbra sem vagyok kibékülve. A legnagyobb gondom vele az, hogy sokszor ilyen leszarom az egészet hozzáállása van és ez nagyon nem jó. Az pedig, hogy nem hoztunk vkp-t óriási blama. Már csak azért is,mert így majd nézhetjük ratyi rambót meg a " pályára ne lépjek mert összefosom magam, vagy ha igen akkor labdát ne adjatok" Illaramendit. Sovány a keret ez a legnagyobb probléma. Egy rombolót mindenképpen hozni kellett volna, bármi áron. Pogbát, Vidalt vagy akár de Jongot.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. szeptember 2., kedd 18:16

Kroos venezuelai?

miro

HozzászólásSzerző: miro » 2014. szeptember 2., kedd 18:12

4 játékost igazoltunk közép-dél amerikából.

bekaphatod perez,de komolyan.

jövőre jön a mezhez 4 ázsiai.

Vissza: