HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. szeptember 2., kedd 20:42
Tenyleg az egyik leghosszabb idenyunk jon,es meg VB is volt iden,es most van a legrovidebb es legsilanyabb kispadunk. Na jo,azert annyira nem silany,de mindenkepp rovid. Borzaszto. Annyira elbasztak,hogy annyira szavak nincsenek. Azzal kezdtek,hogy Lopezt elkuldtek. Itt en is elkuldtem Perezeket,csak epp melegebb eghajlatra. Aztan... Itt maradt Khedira,aki varhatoan eleri azt amit akar,es ingyen fog tavozni... Kroos es James jo igazolas,mindketto tetszik,es a 80 millat is leszarom,mert megterul,maskulonben Perezek szoba sem alltak volna James ugynokevel. Jott Navas,de padra. Hat ez nonszensz. Ezzel az erovel Lopez is maradhatott volna csak egy evet...
Aztan elpasszoltuk Di Mariat,aki mint kiderult igy is csak CR kozbenjarasara maradt egy evet,micsoda szerencse,nelkule nem lett volna BL. 75 milla plusz opciok,zsenialis biznisz,erre orulni sem tudunk,mert nem hogy nem erkezik senki,meg eladjak Alonsot. Majd miutan kiderul,hogy masodjara is lecsusztunk Falcaorol,erkezik Chicharito,aki vegulis nem lenne rossz igazolas,ha a nyar elejen vagy kozepen erkezik. Igy sem rossz,de mindenkepp pocsek strategia eredmenye ez. Aztan kinjukban mar Guarinra mennek ra,csak sajnos nem sikerult megegyezni fel ora alatt. Rohej.
Perezek csunyan elbasztak ezt,nezzetek meg,meg el sem kezdodott a szezon,de van ketto vagy harom (?) serultunk,de lehet hogy negy (?), mar hatranyban vagyunk a Barcaval szemben es meg csak most jonnek a valogatott meccsek,amibol sosem jovunk ki jol. BL meccs meg szinten nem volt,se Kiraly Kupa merkozes. Rovid a pad,nincs minosegi csere,nincs senki aki lenduletet adna majd ha eg a haz. Nagyon el vagyok keseredve,nem ertem hogy lehetett igy elcseszni. Pedig milyen szepen indult... Kroos. Ahh...