Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. szeptember 2., kedd 20:52

"Sajnáljuk kedves Csabi, de 2 nappal az átigazolási szezon vége előtt nem tudunk elengedni. Szóltál volna hamarabb vaze."
És mi értelme lett volna itt tartani egy elég nyilvánvalóan elvágyódó és az egész felkészülési időszakban érezhetően motiválatlan, abszolút alul teljesítő játékost? :hmmm: Carlo egyértelműen megfogalmazta; a klubnak nem állt szándékában túladni a játékoson, sőt maradásra kérték a maestro-t, ő ennek ellenére határozottan kérte, hogy távozhasson; amit a klub kénytelen volt elfogadni és a filozófiájának megfelelően a csapatért tett szolgálataira tekintettel a játékos kérésének eleget tenni! Aki már nem akar itt játszani, azt fölösleges is tartóztatni, csak a szájhúzás megy stb. --> Carlo is ezt gondolta, nyilatkozta az ügyről --> az már egy más kérdés, hogy vélhetően Perezzel együtt baromira nem örültek a dolognak! :roll: :sly:
Majd miutan kiderul,hogy masodjara is lecsusztunk Falcaorol,erkezik Chicharito,aki vegulis nem lenne rossz igazolas,ha a nyar elejen vagy kozepen erkezik. Igy sem rossz,de mindenkepp pocsek strategia eredmenye ez.
Nagyon valószínű, hogy igazán nem is akartunk csatárt, egy újabb kezdő szintű embert a túlzsúfolt támadókínálatba meg végképp nem!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 2., kedd 20:46

MyStiQ írta:Ha egy játékos váltani akar, akkor felesleges úgymond "erőszakkal" itt tartani. Xabi új kihívásokra vágyott, bár ezt mondjuk kitalálhatta volna júliusban is, nem pedig augusztus második felében... :roll:
Az első résszel egyetértek, de a második számomra teljesen egyértelmű. Alonso nem véletlenül távozott a hátsó kijáraton az utolsó pillanatban, ennek azért kell hogy legyen oka.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. szeptember 2., kedd 20:42

Tenyleg az egyik leghosszabb idenyunk jon,es meg VB is volt iden,es most van a legrovidebb es legsilanyabb kispadunk. Na jo,azert annyira nem silany,de mindenkepp rovid. Borzaszto. Annyira elbasztak,hogy annyira szavak nincsenek. Azzal kezdtek,hogy Lopezt elkuldtek. Itt en is elkuldtem Perezeket,csak epp melegebb eghajlatra. Aztan... Itt maradt Khedira,aki varhatoan eleri azt amit akar,es ingyen fog tavozni... Kroos es James jo igazolas,mindketto tetszik,es a 80 millat is leszarom,mert megterul,maskulonben Perezek szoba sem alltak volna James ugynokevel. Jott Navas,de padra. Hat ez nonszensz. Ezzel az erovel Lopez is maradhatott volna csak egy evet...
Aztan elpasszoltuk Di Mariat,aki mint kiderult igy is csak CR kozbenjarasara maradt egy evet,micsoda szerencse,nelkule nem lett volna BL. 75 milla plusz opciok,zsenialis biznisz,erre orulni sem tudunk,mert nem hogy nem erkezik senki,meg eladjak Alonsot. Majd miutan kiderul,hogy masodjara is lecsusztunk Falcaorol,erkezik Chicharito,aki vegulis nem lenne rossz igazolas,ha a nyar elejen vagy kozepen erkezik. Igy sem rossz,de mindenkepp pocsek strategia eredmenye ez. Aztan kinjukban mar Guarinra mennek ra,csak sajnos nem sikerult megegyezni fel ora alatt. Rohej.

Perezek csunyan elbasztak ezt,nezzetek meg,meg el sem kezdodott a szezon,de van ketto vagy harom (?) serultunk,de lehet hogy negy (?), mar hatranyban vagyunk a Barcaval szemben es meg csak most jonnek a valogatott meccsek,amibol sosem jovunk ki jol. BL meccs meg szinten nem volt,se Kiraly Kupa merkozes. Rovid a pad,nincs minosegi csere,nincs senki aki lenduletet adna majd ha eg a haz. Nagyon el vagyok keseredve,nem ertem hogy lehetett igy elcseszni. Pedig milyen szepen indult... Kroos. Ahh...
:goat:

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. szeptember 2., kedd 20:39

Ha egy játékos váltani akar, akkor felesleges úgymond "erőszakkal" itt tartani. Xabi új kihívásokra vágyott, bár ezt mondjuk kitalálhatta volna júliusban is, nem pedig augusztus második felében... :roll:

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2014. szeptember 2., kedd 20:34

Ne felejtsük el, hogy az argentin akart már mindenképp távozni és nem a klub üldözte el;
ezt viszont adom.

nem rónám föl dm eladását,mivel nem csak a klubbon múlott ez az egész,így a legtöbbet ki is hoztuk belőle még.
itt azzal van a probléma hogy nem jött senki a helyére..
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. szeptember 2., kedd 20:30

miro írta:Most őszintén 2 nappal az átigazolási időszak előtt, milyen minőségi pótlást vártatok? :roll: Illetve hány nagyágyú kkp., vkp. cserélt idén is csapatot? :hmmm:
[/quote]

akkor nem kellett volna eladni xabit és kész.[/quote]
Pontosan.
"Sajnáljuk kedves Csabi, de 2 nappal az átigazolási szezon vége előtt nem tudunk elengedni. Szóltál volna hamarabb vaze."
(amugy nem 2 nap volt szerintem, a Xabi interjúban is az van, hogy az utolsó 10 napban indultak be a dolgok, 10 nap alatt mi is dolgozhattunk volna a pótláson).

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 2., kedd 20:29

Realista24 írta:
Kerlon írta:Matt tudom, hogy szíved közepe DM, de 75 milliót nézve megérte eladni. A másik meg, hogy Falcao többet fog keresni, mint Ronaldo, ami itt sem lett volna 1 pont. Ziro írta le, hogy itt nem DM és Alonso eladásával van a baj, hanem azzal, hogy csak Kroos jött helyettük, aki azonnali minőségi pótlás. (James még jelenthet később minőséget!)
Többet fog keresni, mint Ronaldo? Azt hogyan csinálja? Lemaradtam valamiről?

Illarra meg jó lesz szerintem. Pici macifej megoldja majd, csak kapja meg a lehetőséget.
Több helyen azt írták, ilyen 18 milliós tételekről írtak. Persze nem biztos, hogy hiteles, de elképzelhető szerintem, hogy a 10 millióst feltoloncolta Mendes. Főleg, hogy DM-et is jól megnyomatták.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

miro

HozzászólásSzerző: miro » 2014. szeptember 2., kedd 20:28

madridronie írta:
Most őszintén 2 nappal az átigazolási időszak előtt, milyen minőségi pótlást vártatok? :roll: Illetve hány nagyágyú kkp., vkp. cserélt idén is csapatot? :hmmm:

akkor nem kellett volna eladni xabit és kész.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. szeptember 2., kedd 20:19

Ziro írta le, hogy itt nem DM és Alonso eladásával van a baj, hanem azzal, hogy csak Kroos jött helyettük, aki azonnali minőségi pótlás.
Most őszintén 2 nappal az átigazolási időszak előtt, milyen minőségi pótlást vártatok? :roll: Illetve hány nagyágyú kkp., vkp. cserélt idén is csapatot? :hmmm: Xabi Alonso semmiből jött távozása borított itt minden előzetes tervet, elképzelést a vezetőség részéről is, ez egészen nyilvánvaló! Keserű pirula, de ezt nem tudom a vezetőség nyakába varrni és mielőtt valaki bedobná, Xabit saját bevallása szerint is marasztalta a klub, sőt --> ő mégis a klubnak tett szolgálataira és az itt töltött időszakra hivatkozással saját maga kérte a távozás lehetőségét! Az az igazság, hogy itt soha semmi sem jó --> ha Luiz Gustavo, Ramires (mondjuk utóbbit Mou nem is engedte) jött volna, az lett volna a baj; most hogy végül senki, akkor meg ez! :lol: Inkább nem hoztak senkit, mint hogy most egy tök felesleges félmegoldásra, akit jövőre páros lábbal rúgnának ki pénzt fordítottak volna. :roll: Ami Falcao körül is megy elég vicces; nyár előtt hányan kardoskodtak a Benzema-Suárez duó ellen, most meg ezek az emberek (na nem Te Matt, mert mi már tavaly óta ezért rimánkodtunk) vannak a leginkább felháborodva, hogy mi az, hogy csak egy Hernández jött és nem a Tigris! :lol: :lol: :lol:
Ez az elvi hiba DM eladása, és/vagy Pogba nem meg szerzése.
Ne felejtsük el, hogy az argentin akart már mindenképp távozni és nem a klub üldözte el; mint ahogy a jelek szerint Pogba és Vidal sem volt idén ilyen-olyan okból megszerezhető!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 2., kedd 20:13

volt írta:
tucsoki írta:Viszont közel sem biztos hogy eladtuk volna, és ha el, akkor ennyiért, ha nem érkezik James. DM-et akkor áraztuk be mikor elhoztuk a kolumbiait.
Te olvastad a nyilatkozatát?
Várjál, segítek.

Ángel Di María: “Az az igazság, hogy remek kapcsolatot ápolok Cristiano Ronaldóval, és tavaly neki köszönhetően maradtam Madridban. A lehető legjobb módon távozhattam, hiszen megnyertük a Tizediket. A búcsúlevelemben pontosan leírtam, milyen érzés volt nekem a Bernabéuban lenni már az első naptól. Hálás vagyok a Unitednek, amiért kielégítették a Real Madrid igényeit, de nem érzek extra nyomást azért, mert a Premier League legdrágább igazolása lettem”. Forrás: Madridom.hu

Már tavaly menni akart és nem James miatt. El kellene fogadni már ,h el akart menni. A pénz volt neki a fontos. De viszont akkor nem értem tavaly miért szeretett volna elmenni? Már akkor több pénz kellett neki? :sly: vagy esetleg Bale miatt?
Köszi, király vagy!

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. szeptember 2., kedd 20:09

a 22 fős keretünkből 3 kapus van, meg van most már 3 sérült is, mondjuk coentraoval nem tudom mi van :roll:
a castillából meg de tomáson kívül nincs kit felhozni, ez vmi egészen pazar
és akkor az utóbbi 12 év leghosszabb szezonja vár ránk...

navas-carvajal-varane-ramos-coentrao-illarra-modric-kroos-bale-isco-benzema
pad: iker, pepe, arbeloa, nacho, marcelo, james, chicarito
a derbire ezt küldeném fel, csak le ne sérüljön még vki ezeken a válogatott meccseken...
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. szeptember 2., kedd 20:08

messideco írta:Bocsi hogy be(le)szólok: miért értékelitek ilyen rosszra az igazolásokat? Az amúgy is erős csapat szvsz még erősödött. :hmmm:
Tavaly volt egy Modric - Xabi - DM kozeppalyank, mogottuk Casemiro, Illarra, Khedira, Isco.

Xabit lecsereltuk Kroos-ra, tokeletes.
Viszont DM helyere hoztunk egy vedekezesben joval gyengebb Jamest, aki inkabb elol erzi jol magat.
Casemiro helyere pedig nem hoztunk senkit.

Tehat jelenleg van egy Modric - Kroos - James kozeppalyank, mogottuk Illarra, Khedira es Isco.
Mig a Xabi - Kroos cserevel minosegben javultunk, addig a DM - James cserevel gyengultunk. Casemiro tavozasaval pedig letszamban csokkentunk, ami serules eseten nagyon veszelyes (pl most is leserult Khedira)

Elol a Morata - Chicharito cserevel jol jartunk, mondjuk a Falcaos hirek miatt megertem ha paran csalodottak.

szerk.: arrol nem is beszelve, hogy Modricot mar tavaly se tudtuk megfeleloen pihentetni, nem is csoda hogy szezon vegere hulla faradt volt
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2014. szeptember 2., kedd 20:09-kor.

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: volt » 2014. szeptember 2., kedd 20:04

tucsoki írta:Viszont közel sem biztos hogy eladtuk volna, és ha el, akkor ennyiért, ha nem érkezik James. DM-et akkor áraztuk be mikor elhoztuk a kolumbiait.
Te olvastad a nyilatkozatát?
Várjál, segítek.

Ángel Di María: “Az az igazság, hogy remek kapcsolatot ápolok Cristiano Ronaldóval, és tavaly neki köszönhetően maradtam Madridban. A lehető legjobb módon távozhattam, hiszen megnyertük a Tizediket. A búcsúlevelemben pontosan leírtam, milyen érzés volt nekem a Bernabéuban lenni már az első naptól. Hálás vagyok a Unitednek, amiért kielégítették a Real Madrid igényeit, de nem érzek extra nyomást azért, mert a Premier League legdrágább igazolása lettem”. Forrás: Madridom.hu

Már tavaly menni akart és nem James miatt. El kellene fogadni már ,h el akart menni. A pénz volt neki a fontos. De viszont akkor nem értem tavaly miért szeretett volna elmenni? Már akkor több pénz kellett neki? :sly: vagy esetleg Bale miatt?

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 2., kedd 20:02

dejó, hogy khedira is lesérül, ha ez két nappal korábban történik, most lenne valakink még.. :hmmm:

Illarra ideje eljött, ideje megmutatnia a srácnak mit is tud
Nem illik.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. szeptember 2., kedd 20:01

Matt tudom, hogy szíved közepe DM, de 75 milliót nézve megérte eladni.
Miért érte volna meg? Mármint pénzügyileg oké, megérte. De sportszakmailag? Nagyon nem. És szerintem szurkolóként azért inkább utóbbi kéne, hogy legyen a szempont.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 2., kedd 19:57

Kerlon írta:Matt tudom, hogy szíved közepe DM, de 75 milliót nézve megérte eladni.
Viszont közel sem biztos hogy eladtuk volna, és ha el, akkor ennyiért, ha nem érkezik James. DM-et akkor áraztuk be mikor elhoztuk a kolumbiait.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 2., kedd 19:54

Vadócz szabadon igazolható, nem? Fradi elől elhozhatnánk. :mrgreen: Hihetetlen baszki.... este lezárul az átigazolási szezon, most meg lerúgják...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. szeptember 2., kedd 19:50

Bocsi hogy be(le)szólok: miért értékelitek ilyen rosszra az igazolásokat? Az amúgy is erős csapat szvsz még erősödött. :hmmm:
"And my heart will leave you never."

miro

HozzászólásSzerző: miro » 2014. szeptember 2., kedd 19:40

dannen írta:
miro írta:khedira 6 hét out.

tehát novemberre játszhat félidőnél többet is.

kezdődik a szezon gyerekek. :roll:

ez komoly?? csodás bazdki :happy: nincs védekező középpályásunk, hajrá :lol:

pepét fölkell tolni,varane kezdő.
még a végén jól is kijöhetünk belőle.. :hmmm:
most kell az ütő a védelem elé,csak támadásnál lesz gázos hogy -1 ember lesz ott,de legalább modric és kroos mehet előre.
illarra nézzen csak meccset, bár lehet kérnék tőle már jegy pénzt. :mrgreen:

miro

HozzászólásSzerző: miro » 2014. szeptember 2., kedd 19:33

viszont valamilyen szinten adom hogy cr es sr kóstolgatja perezt,csak ezt nem a médián keresztül kéne..

Vissza: