HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. szeptember 3., szerda 1:17
"A Real Madrid politika, nem a futballról szól, ami ott történik. Sőt még csak nem is a sportról."- José Mourinho
Elképesztően büszke voltam a csapatra májusban,Örülök hogy ezt megéltem,hogy Ramosékbak is sikerült történelmet írni.Óriási előnyre tettünk szert egy újjáépülő Barca ellen,Kroos hatalmas igazolá de a maradék már csak Perez ámokfutása immáron sokadszorra,leszarom dimaria-t vkp kellett volna most meg itt agyunk 0db vkp-val...Nagyon remélem,hogy Ancelottiban és a csapatban van annyi erő,hogy ennek ellenéreis megtesznek mindent még akkoris ha ők se értik Perezt.
Perez egy fallosz,sok jót csinált de ugyanannyi rosszat is... A csapatban és Ancelottiban viszont bízom,nekem bizonyítottak tavaly,csak hát lehetett volna sokkal jobb ez a transfer-szezon...
2est adtam,Kroos nagy vétel,de a többi távozó nem lett megfelelően pótolva.De még így is hatalmas potenciál van ebben a csapatban,bízok egy sikeres szezonban.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams