Jól állnak vagy sem, egész nyáron üldözték a franciát. Ha el tudták volna valamelyik kulcs játékost, akkor más lett volna a leányzó fekvéseMert a PSG nem állt jól azon a poszton?
Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
És talán pont ez volt az a pont, amikor a Juve vezetők is észbe kaptak és csúnyán behúzták a kéziféket, Allegriről már nem is beszélve!Conte nem véletlenül mondott fel.
De mikorra? Az átigazolási szezon legeslegvégére... Érdekes Di Maríára volt 75 milla a végén, de az egész nyáron át kergetett Vidalra júliustól augusztus közepéig meg nem, na hagyjuk már.A ManU kiköltekezte magát
Mert a PSG nem állt jól azon a poszton?a City meg jól állt a poszton.
Nem. PSG vitte volna őket
Ha már a nyári pletykákat és a játékosok hozzáállását, viselkedését nézzük, idén szerintem Vidal távozására eleve nagyobb esély mutatkozott volna, mint a franciáéra! Már június végén világos és elég egyértelmű volt, hogy a csoki nem akar feltétlenül és minden áron távozni Torinóból, miközben az olaszok is erősen ragaszkodnak hozzá, sőt; utóbbi a Juvéval való egyeztetések során nyilván a Real Madrid számára is elég világos lett! --> szépen el is halkultak a vele kapcsolatos pletykák és akkor kezdtek előtérbe kerülni a Kroos-os hírek! Ami pedig a zsíros szerződéseket illeti, az itt Madridban csak a kivételezetteknek és az igazán nagyágyúknak jár alanyi jogon; arról nem is beszélve (több hírt lehetett ezzel kapcsolatosan is olvasni), hogy a francia maffiózó ügynökének, Mino Raiola-nak a viselkedése és tárgyalási szokásai finoman szólva sem bejövős Perezéknek és egyáltalán nem ápol jó kapcsolatot az ürge a Real Madriddal!2014-ben még valaki elhiszi, hogy a pénz nem minden?
Persze vannak extrem esetek... amikor 1-1 klub elhatárolódik a transzfertől, de aki szerint olyan jól áll akár a Juve akár az olasz foci, hogy nem lehet megvenni onnan játékost illetve nem lehet elcsábítani onnan játékost nagyobb célokért az vakon van.
Egy 2016-os lejáratú szerződésből nehogymár ne lehessen egy Pogbát 80 millióval elhozni példának okáért... Ha nem adja Juve mégsem akkor Pogbát meggyőzni (egy zsíros szerződéssel) , hogy ahogy Bale is illetve a foci történelemben jópár játékos erőszakolja ki az eladását
Illetve még valami; ha már itt a 2016-ban lejáró szerződésről beszélünk; az itt persze már fel sem merül, hogy a klub előzetes tervei szerint már csak jövőre volt betervezve egy újabb nagyágyú érkezése a középpálya közepére (kedvezőbb áron, a játékos részéről nagyobb eltökéltséggel és az eladó klub áldásával együtt), miután Xabi Alonsoval bőven terveztek még a keretben, hisz a maestroban vélhetőleg egy jó évet még mindenképp láttak és így a középpálya lefedettsége adott volt erre szezonra és a klub számára is, egészen az utolsó hétig, amikor is ....!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
CR most éppen Falcao leigazolását méltatta a MU részéről...aztán Falcao apja is kinyitotta a száját..pfejj de elegem van már ezekből.
A többiek meg pesszimizmusból ki, optimizmusba be, még ha nehéz is.
A többiek meg pesszimizmusból ki, optimizmusba be, még ha nehéz is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hát szurkoljunk, hogy a Juve minél hamarabb essen ki a BL-ből, azon hátha elgondolkozik..h3x0r írta:Egyebkent meg csak halkan jegyzem meg, hogy Pogba szerzodese 2016-ban lejar. Ha van egy kis esze, nem ir ala uj szerzodest es nagyot dobbanthat.
Én ezek után nem várok semmit a csapattól. Világkupa, azt cső. Maximum kellemesen fogok csalódni, bár nem hiszem.dzsi91 írta:Perez egy fallosz,sok jót csinált de ugyanannyi rosszat is... A csapatban és Ancelottiban viszont bízom,nekem bizonyítottak tavaly,csak hát lehetett volna sokkal jobb ez a transfer-szezon...
Egy esély van, ha januárban hoznak valakit, de elég nehéz lesz olyant hozni, aki játszhat a BL-ben is. Esetleg Schneiderlin.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Luiz Gustavorol voltak hirek. Eleg kemeny a brazil, o meg jo lett volna, legalabb a bayernben bizonyitott es ott mar tehermentesitette Kroost. Szerintem azert nem igazoltunk, mert Pogbanak 2016-ban jar le a szerzodese, jovore fogjuk ugy elhozni mint iden Kroost.Fuentealbilla írta: akkor talán legalább hírek lettek volna akár róla akár más olyan kp-ról aki védekezésben is pluszt tud adni. Kroos fantasztikus, de védekezésben nem az.
David Luiz nem Mendes jatekosa? mert ha igen akkor ot se felejtsuk el, azert 40 misi volt. szerintem ez a szam eleri az otvenet is. Meg kicsit dolgozik a jatekosok marketingjein aztan a teli atigazolasi szunetig pihen a sajat szigeten. :ĐRealista24 írta:Kevés, DM és James árából is 20% az övé. A többinél is gondolom hasonló százalékkal dolgozik.Drake írta:Super agent, Jorge Mendes has received €30m from sales of Di Maria, James Rodriguez, Diego Costa, Filipe Luis, Mangala & Falcao.
Ez a Mendes valami hatalmas nagy arc lehet.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Fuentealbilla
2014-ben még valaki elhiszi, hogy a pénz nem minden?
Persze vannak extrem esetek... amikor 1-1 klub elhatárolódik a transzfertől, de aki szerint olyan jól áll akár a Juve akár az olasz foci, hogy nem lehet megvenni onnan játékost illetve nem lehet elcsábítani onnan játékost nagyobb célokért az vakon van.
Egy 2016-os lejáratú szerződésből nehogymár ne lehessen egy Pogbát 80 millióval elhozni példának okáért... Ha nem adja Juve mégsem akkor Pogbát meggyőzni (egy zsíros szerződéssel) , hogy ahogy Bale is illetve a foci történelemben jópár játékos erőszakolja ki az eladását. (még egyszer írom én nem vagyok Pogba fanatic csak őt szerette volna a fórum nagy része azért hozom példának).
Minden csak az akaraton múlik. A juve idén sem és gyaníthatólag még 1-2 évik komolyabb célokért mint az olasz bajnoki cím nem fog küzdeni. Ne már, hogy Pogba egy pénz+nagyobb "BL igéret" kombóval nem lehetett volna meggyőzni. Kicsit jobban szükség lett volna rá mint Jamesre. Mint írtam az akarat... ez nem volt meg Perezben (mert gyanítom Carlo véleménye nagyon nem volt megkérdezve...)
Az meg megint blődség, hogy akarták , de 200 millióért se adták... aha persze... akkor talán legalább hírek lettek volna akár róla akár más olyan kp-ról aki védekezésben is pluszt tud adni. Kroos fantasztikus, de védekezésben nem az. A Münchenben is azért volt csak elég néha Xabis pozícióban mert ott is az ment mint a barcánál, hogy az ellenfélnél labda nem igen volt általában.
Egy 2016-os lejáratú szerződésből nehogymár ne lehessen egy Pogbát 80 millióval elhozni példának okáért... Ha nem adja Juve mégsem akkor Pogbát meggyőzni (egy zsíros szerződéssel) , hogy ahogy Bale is illetve a foci történelemben jópár játékos erőszakolja ki az eladását. (még egyszer írom én nem vagyok Pogba fanatic csak őt szerette volna a fórum nagy része azért hozom példának).
Minden csak az akaraton múlik. A juve idén sem és gyaníthatólag még 1-2 évik komolyabb célokért mint az olasz bajnoki cím nem fog küzdeni. Ne már, hogy Pogba egy pénz+nagyobb "BL igéret" kombóval nem lehetett volna meggyőzni. Kicsit jobban szükség lett volna rá mint Jamesre. Mint írtam az akarat... ez nem volt meg Perezben (mert gyanítom Carlo véleménye nagyon nem volt megkérdezve...)
Az meg megint blődség, hogy akarták , de 200 millióért se adták... aha persze... akkor talán legalább hírek lettek volna akár róla akár más olyan kp-ról aki védekezésben is pluszt tud adni. Kroos fantasztikus, de védekezésben nem az. A Münchenben is azért volt csak elég néha Xabis pozícióban mert ott is az ment mint a barcánál, hogy az ellenfélnél labda nem igen volt általában.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
"A Real Madrid politika, nem a futballról szól, ami ott történik. Sőt még csak nem is a sportról."- José Mourinho
Elképesztően büszke voltam a csapatra májusban,Örülök hogy ezt megéltem,hogy Ramosékbak is sikerült történelmet írni.Óriási előnyre tettünk szert egy újjáépülő Barca ellen,Kroos hatalmas igazolá de a maradék már csak Perez ámokfutása immáron sokadszorra,leszarom dimaria-t vkp kellett volna most meg itt agyunk 0db vkp-val...Nagyon remélem,hogy Ancelottiban és a csapatban van annyi erő,hogy ennek ellenéreis megtesznek mindent még akkoris ha ők se értik Perezt.
Perez egy fallosz,sok jót csinált de ugyanannyi rosszat is... A csapatban és Ancelottiban viszont bízom,nekem bizonyítottak tavaly,csak hát lehetett volna sokkal jobb ez a transfer-szezon...
2est adtam,Kroos nagy vétel,de a többi távozó nem lett megfelelően pótolva.De még így is hatalmas potenciál van ebben a csapatban,bízok egy sikeres szezonban.
Elképesztően büszke voltam a csapatra májusban,Örülök hogy ezt megéltem,hogy Ramosékbak is sikerült történelmet írni.Óriási előnyre tettünk szert egy újjáépülő Barca ellen,Kroos hatalmas igazolá de a maradék már csak Perez ámokfutása immáron sokadszorra,leszarom dimaria-t vkp kellett volna most meg itt agyunk 0db vkp-val...Nagyon remélem,hogy Ancelottiban és a csapatban van annyi erő,hogy ennek ellenéreis megtesznek mindent még akkoris ha ők se értik Perezt.
Perez egy fallosz,sok jót csinált de ugyanannyi rosszat is... A csapatban és Ancelottiban viszont bízom,nekem bizonyítottak tavaly,csak hát lehetett volna sokkal jobb ez a transfer-szezon...
2est adtam,Kroos nagy vétel,de a többi távozó nem lett megfelelően pótolva.De még így is hatalmas potenciál van ebben a csapatban,bízok egy sikeres szezonban.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Nem. PSG vitte volna őket, de ők csőbe húzták saját magukat Luizzal. A ManU kiköltekezte magát, a City meg jól állt a poszton. Nálunk még tartalék forrás is lett volna rá... Verrattit meg nem veszem ide, mert ő megint alkalmatlan a komolyabb védekező munkára a test alkatából.madridronie írta:És vajon ezek a penge arcok (Verrattit is ideveheted, aki nem mellesleg elvileg most kap egy új visszautasíthatatlan szerződést a PSG-től 2019-ig) idén miért nem váltottak csapatot? Látva az idei európai költekezéseket, ugye nem gondolja senki sem komolyan, hogyha valóban vihetőek lettek/váltottak volna ezek a spílerek, akkor nem lett volna olyan pénzes klub, aki nem fizetett volna értük durvábban is!Modric-Kroos-Vidal/Pogba kp kellett volna, esetleg Matuidi. Cserék meg:Isco-Illarra-Khedira, aztán no problem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- h3x0r
A vilagon mindenki mozdithato, csak sok esetben az osszeg amit kernek erte, az irrealis.madridronie írta:Én is így voltam vele, még sem mozdultak (nyilván nem véletlenül)!Márpedig én azt vallom, hogy Vidal és Pogba is mozdítható volt.
Egyebkent meg csak halkan jegyzem meg, hogy Pogba szerzodese 2016-ban lejar. Ha van egy kis esze, nem ir ala uj szerzodest es nagyot dobbanthat.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Én is így voltam vele, még sem mozdultak (nyilván nem véletlenül)!Márpedig én azt vallom, hogy Vidal és Pogba is mozdítható volt.
RealMadrid
RealMadrid
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Márpedig én azt vallom, hogy Vidal és Pogba is mozdítható volt. Conte nem véletlenül mondott fel. Pénzzel megoldható lett volna.madridronie írta:És vajon ezek a penge arcok (Verrattit is ideveheted, aki nem mellesleg elvileg most kap egy új visszautasíthatatlan szerződést a PSG-től 2019-ig) idén miért nem váltottak csapatot? Látva az idei európai költekezéseket, ugye nem gondolja senki sem komolyan, hogyha valóban vihetőek lettek/váltottak volna ezek a spílerek, akkor nem lett volna olyan pénzes klub, aki nem fizetett volna értük durvábban is!Modric-Kroos-Vidal/Pogba kp kellett volna, esetleg Matuidi. Cserék meg:Isco-Illarra-Khedira, aztán no problem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- madridronie
És vajon ezek a penge arcok (Verrattit is ideveheted, aki nem mellesleg elvileg most kap egy új visszautasíthatatlan szerződést a PSG-től 2019-ig) idén miért nem váltottak csapatot? Látva az idei európai költekezéseket, ugye nem gondolja senki sem komolyan, hogyha valóban vihetőek lettek/váltottak volna ezek a spílerek, akkor nem lett volna olyan pénzes klub, aki nem fizetett volna értük durvábban is!Modric-Kroos-Vidal/Pogba kp kellett volna, esetleg Matuidi. Cserék meg:Isco-Illarra-Khedira, aztán no problem.
RealMadrid
RealMadrid
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Ti ezt elhiszitek, hogy ennek minden játékosa önszántából akar csapatot váltani? Ez a fószer tuti valami alvilági fickó, akinek mindenkiről vannak fotói, videói, aztán ha nem azt csinálják amit mond, akkor becsúsztat éjjel az ajtó alá pár kompromittáló képet és egy szerződést, amit csak alá kell írni.. Persze.. Falcaonak reggel a Real Madrid az álma, délben a City, este meg már az MU.. meg a kis...Drake írta:Super agent, Jorge Mendes has received €30m from sales of Di Maria, James Rodriguez, Diego Costa, Filipe Luis, Mangala & Falcao.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kevés, DM és James árából is 20% az övé. A többinél is gondolom hasonló százalékkal dolgozik.Drake írta:Super agent, Jorge Mendes has received €30m from sales of Di Maria, James Rodriguez, Diego Costa, Filipe Luis, Mangala & Falcao.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Kroos már pótolja, a szomorú, hogy egy védekezésben erős játékost nem sikerült szerezni, akit szerintem Alonso maradásával is le kellett volna igazolnia a vezetőségnek. Di Maria távozási szándéka már rég tudott volna és ennek tükrében még jobban kellett volna egy rombolni is tudó ember. Modric-Kroos-Vidal/Pogba kp kellett volna, esetleg Matuidi. Cserék meg:Isco-Illarra-Khedira, aztán no problem.madridronie írta:Haragudni szerintem nem haragszik senki sem, tett ő annyit az elmúlt években a Madridért, hogy ez fel se merüljön az emberben, sőt; ettől függetlenül a döntésének időzítése finoman szólva sem volt szerencsés, la.is a klub és a szakmai stáb számára egész biztosan nem! Ennek ellenére sokan ezt is Perezék számlájára írják - mondván nem pótolták megfelelően -, ami így ebben a formában szerintem erős túlzás és elég egyoldalú megközelítése a történetnek, egyben némileg jogtalan felvetés is a számomra! Kit kellett és lehetett volna hozni most, aki minőségben is szintet képviselt volna?Én nem tudok Alonsora haragudni. Nagyon nagy karaktere és személyisége van.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Super agent, Jorge Mendes has received €30m from sales of Di Maria, James Rodriguez, Diego Costa, Filipe Luis, Mangala & Falcao.
- madridronie
Haragudni szerintem nem haragszik senki sem, tett ő annyit az elmúlt években a Madridért, hogy ez fel se merüljön az emberben, sőt; ettől függetlenül a döntésének időzítése finoman szólva sem volt szerencsés, la.is a klub és a szakmai stáb számára egész biztosan nem! Ennek ellenére sokan ezt is Perezék számlájára írják - mondván nem pótolták megfelelően -, ami így ebben a formában szerintem erős túlzás és elég egyoldalú megközelítése a történetnek, egyben némileg jogtalan felvetés is a számomra! Kit kellett és lehetett volna hozni most, aki minőségben is szintet képviselt volna?Én nem tudok Alonsora haragudni. Nagyon nagy karaktere és személyisége van.
RealMadrid
RealMadrid
Igen, plusz poén, hogy akit tavaly szintén ingyen engedtünk át nekik.VanillaSky írta:Ráadásul annak a tetves csapatnak, akik ránk sózták Kakat, 66 millióért.
-
Ráadásul annak a tetves csapatnak, akik ránk sózták Kakat, 66 millióért.-Diego López eltakarítása, ráadásul INGYEN (ezen még eldobom az agyam)
2-esre értékelem a vezetőség munkáját.
Pozitívumok:
-Kroos 25 millióért
-Morata eladása 20 millióért
-Di María eladása, de csak is azért, mert sikerült 75 milliót kicsikarni, ami kurva sok
és akkor ennyi a pozitívum
Negatívum:
-Diego López eltakarítása, ráadásul INGYEN (ezen még mindig eldobom az agyam)
-James 80 millióért
-Navas leigazolása a padra 10 millióért, ennyi erővel maradhatott volna DL is.
-Di María eladása (itt most nem számítva a vételárat)
-Alonso elengedése (tudom, ő akart annyira menni, de én két-három nappal az igazolási szezon vége előtt nem engedtem volna el, hatalmas kibaszás volt ez)
-Még egy középpályás leigazolásának hiánya, illetve egy értelmes csatár idehozatala
Asszem így ennyi.
Pozitívumok:
-Kroos 25 millióért
-Morata eladása 20 millióért
-Di María eladása, de csak is azért, mert sikerült 75 milliót kicsikarni, ami kurva sok
és akkor ennyi a pozitívum
Negatívum:
-Diego López eltakarítása, ráadásul INGYEN (ezen még mindig eldobom az agyam)
-James 80 millióért
-Navas leigazolása a padra 10 millióért, ennyi erővel maradhatott volna DL is.
-Di María eladása (itt most nem számítva a vételárat)
-Alonso elengedése (tudom, ő akart annyira menni, de én két-három nappal az igazolási szezon vége előtt nem engedtem volna el, hatalmas kibaszás volt ez)
-Még egy középpályás leigazolásának hiánya, illetve egy értelmes csatár idehozatala
Asszem így ennyi.