Rooney valóban kifelé megy, mert akit ennyi fizetés, csapatkapitányi karszalag, új edző sem bír motiválni, akkor már semmi. RvP meg nem lesz Drogba vagy Henry, hogy 30 +-osan is egézséges, fitt maradjon és még a gólokat is rugdosssa.Enrique írta:Jelenleg nincsenek abban a helyzetben, hogy válogathassanak a klasszisok között, így akire esélyük van, azt elhozzák, akár áron felül is, szerintem ennyiről van szó.
Egyébként meg Rooney kifelé megy, Van Persie-nél 1-2 kiemelkedő szezon után megint a sérülések, gyengébb forma van terítéken, a többiek pedig más szintet képviselnek, nem érzem feleslegesnek a DM-Falcao duót.
Premier League
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Re: Premier League
Jelenleg nincsenek abban a helyzetben, hogy válogathassanak a klasszisok között, így akire esélyük van, azt elhozzák, akár áron felül is, szerintem ennyiről van szó.
Egyébként meg Rooney kifelé megy, Van Persie-nél 1-2 kiemelkedő szezon után megint a sérülések, gyengébb forma van terítéken, a többiek pedig más szintet képviselnek, nem érzem feleslegesnek a DM-Falcao duót.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Meg James nem jó a jobb oldalon, alibizett a soci ellen is. KTK-nak jó. ezért 4-2-3-1 kéne. Meg venni védekező középpályást.revolver írta:az egész ott bukik meg, hogy James védekezése picsa, nem is lesz nagyon jobb szerintem. DM-nek ment a kettő, védekezett is, támadott isLehet a tavalyihoz hasonlóan idén is valami 442-t kéne meghúznia a mesternek, ahol Bale megy át balkk-nak James jobb CR és Benzema meg elöl.
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Nem ez a legőbb baj gyerekek, hanem hogy a szélsők nímandok. És betonkezdők lesznek szerintem.Adom. És remélem is,hogy nem jön össze nekik semmi.
Di Maria jó igazolás volt, Van Persie-t, Rooney-t kifogja tudni szolgálni. De amíg középen Fletcher szaladgál, vagy ugye az általad említett kh poszton Blackett, jobb esetben Evans, akkor ott baj lesz. Falcao tök fölösleges volt, meg is lepett. Van Persie van azon a szinten mint a kolumbiai. Már a tavalyi Matá-s transzfernél érezni lehetett a kapkodást. A spanyol nem ér annyit, nem is tudta megváltani a világot. Ahogy DM se ér 75-öt. De ez már legyen az ő bajuk.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Adom. És remélem is,hogy nem jön össze nekik semmi.alexoxladjackoxi írta:Én nem tudom, hogy nektek mi a véleményetek az MU-ról, de az amit a nyáron leműveltek nekem inkább tűnt kapkodásnak, foltozásnak, mintsem tudatos építkezésnek. Vett Gaal 3 hátvédet, abból kb. mind a 3 balhátvéd ( na jó kicsit túloztam), de ez elég nonszensz, miközben belűl meg Blackett, Smalling szaladgál. Eleve ez a 3 védős rendszer felejtős. + ha ehhez hozzácsapom azt, hogy odavitték Falcaot, miközben volt nekik Welbeckjük meg Chicaritojuk RvP-n és Rooney-n kívül... Bőven jó lett volna Danny és Borsó is, ha kihozná belőlük az edzője a maximumot. Gea - Rafael Jones Rojo Shaw - Herrera Blind - Di Maria Rooney Mata - Falcao. Talán ez lenne a legkézenfekvőbb megoldás, dehát akkor Persie pad? Inkább vettek volna még egy kh-t vagy középpályást Falcao árán, aki egyáltalán nem hiányposztra érkezett...
Di Maria jó igazolás volt, Van Persie-t, Rooney-t kifogja tudni szolgálni. De amíg középen Fletcher szaladgál, vagy ugye az általad említett kh poszton Blackett, jobb esetben Evans, akkor ott baj lesz. Falcao tök fölösleges volt, meg is lepett. Van Persie van azon a szinten mint a kolumbiai. Már a tavalyi Matá-s transzfernél érezni lehetett a kapkodást. A spanyol nem ér annyit, nem is tudta megváltani a világot. Ahogy DM se ér 75-öt. De ez már legyen az ő bajuk.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Én nem tudom, hogy nektek mi a véleményetek az MU-ról, de az amit a nyáron leműveltek nekem inkább tűnt kapkodásnak, foltozásnak, mintsem tudatos építkezésnek. Vett Gaal 3 hátvédet, abból kb. mind a 3 balhátvéd ( na jó kicsit túloztam), de ez elég nonszensz, miközben belűl meg Blackett, Smalling szaladgál. Eleve ez a 3 védős rendszer felejtős. + ha ehhez hozzácsapom azt, hogy odavitték Falcaot, miközben volt nekik Welbeckjük meg Chicaritojuk RvP-n és Rooney-n kívül... Bőven jó lett volna Danny és Borsó is, ha kihozná belőlük az edzője a maximumot. Gea - Rafael Jones Rojo Shaw - Herrera Blind - Di Maria Rooney Mata - Falcao. Talán ez lenne a legkézenfekvőbb megoldás, dehát akkor Persie pad? Inkább vettek volna még egy kh-t vagy középpályást Falcao árán, aki egyáltalán nem hiányposztra érkezett...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
azért ezek a smalling rojo tengelyek nem valami félelmetesek fellaini bukta, smalling rengeteget sérült, rooney és rvp külön külön se valami acélos már, együtt pláne nem...
ha nagyot erölködnék, valami ilyet raknék ki: DG-Rafael-Jones-Rojo-Shaw-Carrick-Blind-DM-Mata-Falcao-Rooney
ezt se érzem valami egetrengetőnek, de az tuti, hogy a 352t hagynám, nem való az a pl-be
ha nagyot erölködnék, valami ilyet raknék ki: DG-Rafael-Jones-Rojo-Shaw-Carrick-Blind-DM-Mata-Falcao-Rooney
ezt se érzem valami egetrengetőnek, de az tuti, hogy a 352t hagynám, nem való az a pl-be
Nem illik.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Azt ne felejtsd el, h Rojo ballabas, soha nem jatszott jobboldalt, nem hiszem, h bevalna. Ahogy Mata v Blind sem, nem tudom hova v hogyan kepzelted el. 3 jatekos majdnem ugyanaz a poszt, ezt szerintem Gaal rosszul csinalta. Blind, Rojo es Shaw raadasul mind harman iden erkeztek. Egyik felesleges volt a jobboldalra senki nem erkezett. Annyiban lehet oket forgatni, h Rojot es Blindet lehet szelen is es kozepen is, tovabba Blindet vkp-nt is, csak nekem ez olyan feloldalas tunik mivel jobb oldalra senki nem erkezett. DM is inkabb a baloldalt erositi.Ferencváros írta:Rojo megkapta a munkavállalási engedélyt!
Így már egész pofás lehet az a 3-5-2
De Gea
Rojo-Smalling-Shaw
Mata-Blind-Fellaini-Herrera-Di Maria
Rooney-RVP
Még ha nem is bajnokcsapat, a dobogóra simán esélyesek lehetnek a keret alapján.
Szerintem meg a telen igazolja Vlaart, aki vezere lesz a vedelemnek.
Ha en lennek Gaal helyeben, akkor Carricket hatra vinnem olyan soprogetonek a vedok moge, addig amig nem erkezik Vlaar v mas olyan vezer alkat.
-------------------De Gea---------------
-------------------Carrick---------------
Rafael--Smalling---------Rojo----Shaw
------------Herrera-----Blind---------
----------------Di Maria------------
----------Falcao-----Rooney-----
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
baszki, pedig miatta meg Rojo miatt kezdtem neki a hozzászólásnakGalacticos írta: hát én rvp-t de még rooneyt is kivágnám a kezdőből ha lenne egy falcaom a "padon".
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Azért örülök neki, hogy nem futhatunk velük idén össze a BL-ben...Di Maria tuti megszívatna minket...meg különben is...1-2 éven belül Van Gaal tuti csúcsra járatja őket...jók lesznek...
- Galacticos
hát én rvp-t de még rooneyt is kivágnám a kezdőből ha lenne egy falcaom a "padon".Ferencváros írta:Rojo megkapta a munkavállalási engedélyt!
De Gea
Rojo-Smalling-Shaw
Rooney-RVP
Még ha nem is bajnokcsapat, a dobogóra simán esélyesek lehetnek a keret alapján.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Rojo megkapta a munkavállalási engedélyt!
De Gea
Rojo-Smalling-Shaw
Rooney-RVP
De Gea
Rojo-Smalling-Shaw
Rooney-RVP
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ja, DM mindig űberkirály volt. Mindig védekezett és mindig támadott. Sose volt rá panasz. Jaj, hagyjuk már...revolver írta:az egész ott bukik meg, hogy James védekezése picsa, nem is lesz nagyon jobb szerintem. DM-nek ment a kettő, védekezett is, támadott isLehet a tavalyihoz hasonlóan idén is valami 442-t kéne meghúznia a mesternek, ahol Bale megy át balkk-nak James jobb CR és Benzema meg elöl.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
az egész ott bukik meg, hogy James védekezése picsa, nem is lesz nagyon jobb szerintem. DM-nek ment a kettő, védekezett is, támadott isLehet a tavalyihoz hasonlóan idén is valami 442-t kéne meghúznia a mesternek, ahol Bale megy át balkk-nak James jobb CR és Benzema meg elöl.
Ha nincs C a pályán, akkor rendre Bale kapja meg azt a szabadságot, amit Ronaldo. Ez már feltűnt és általában át is megy, akkor a baloldalra.Fast Fox írta:Amúgy nálunk pont ez az érzésem Bale-el. Tavaly még elég sokszor visszaért. Idén ahogy nézem már a szándék sincs meg benne, főleg ha CR nincs a pályán.CS0ki írta:Nézve ezt az argentin-német meccset, valamiért az az érzésem, hogy DM vissza fog esni. Egyszerűen süt róla, hogy elhitte, hogy óriási sztár lett, a csapat legnagyobb neve, a 80 milliós ember. Oké, ez csak egy barátságos, de nem csodálkoznék, ha az MU-ban sem futná már szét az agyát, hogy védekezzen. És azért az se felejtsük el, hogy az ellenfelek is biztos máshogy állnak majd hozzá, nálunk a háttérből szépen eldolgozgatott, mindenki CR-re meg Bale-re figyelt, így picit nehezebb dolga lesz, hogy jobban figyelnek majd rá.
Lehet a tavalyihoz hasonlóan idén is valami 442-t kéne meghúznia a mesternek, ahol Bale megy át balkk-nak James jobb CR és Benzema meg elöl.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Amúgy nálunk pont ez az érzésem Bale-el. Tavaly még elég sokszor visszaért. Idén ahogy nézem már a szándék sincs meg benne, főleg ha CR nincs a pályán.CS0ki írta:Nézve ezt az argentin-német meccset, valamiért az az érzésem, hogy DM vissza fog esni. Egyszerűen süt róla, hogy elhitte, hogy óriási sztár lett, a csapat legnagyobb neve, a 80 milliós ember. Oké, ez csak egy barátságos, de nem csodálkoznék, ha az MU-ban sem futná már szét az agyát, hogy védekezzen. És azért az se felejtsük el, hogy az ellenfelek is biztos máshogy állnak majd hozzá, nálunk a háttérből szépen eldolgozgatott, mindenki CR-re meg Bale-re figyelt, így picit nehezebb dolga lesz, hogy jobban figyelnek majd rá.
Nem erről a meccsről beszéltem, ez egy barátságos meccs, nevetséges németekkel. Hanem majd szép hosszú távon az MU-ban, amikor hétközben kiscsapatok ellen is teljesíteni kell.
- ateeemadrid
Nem nézem a meccset, de úgy látom rád akar cáfolni; 3 assist, 1 gól.Nézve ezt az argentin-német meccset, valamiért az az érzésem, hogy DM vissza fog esni.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
Nézve ezt az argentin-német meccset, valamiért az az érzésem, hogy DM vissza fog esni. Egyszerűen süt róla, hogy elhitte, hogy óriási sztár lett, a csapat legnagyobb neve, a 80 milliós ember. Oké, ez csak egy barátságos, de nem csodálkoznék, ha az MU-ban sem futná már szét az agyát, hogy védekezzen. És azért az se felejtsük el, hogy az ellenfelek is biztos máshogy állnak majd hozzá, nálunk a háttérből szépen eldolgozgatott, mindenki CR-re meg Bale-re figyelt, így picit nehezebb dolga lesz, hogy jobban figyelnek majd rá.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Szegény Leeds szurkerek...
A Leeds első lépésben hétfő este fél 11 magasságában a hivatalos Twitter-csatornáján bejelentette – Breaking előtaggal – Souleymane Doukara átigazolását, akit kölcsönben már korábban is megszereztek, így nem számított új érkezőnek.
Tíz perccel később (szintén a csiripelős oldalon) megkérték a drukkereket, hogy ne menjenek aludni, mert zajlik a munka, további bejelentések várhatóak.
11 órához közel retweetelték a csapatkapitány bejegyzését, amelyben Jason Pearce arról írt, mennyire izgatott („Óóóó, ez nagyon rendben van...”). Később kiderült, a hátvéd egy televíziós sorozatra gondolt, kijelentésének semmi köze nem volt az igazolásokhoz.
Az éjféli záráshoz vészesen közeledve, 11.50-kor a klub bejelentette, hogy Matt Smith a Fulhamhez ment. A csapat egyik legnagyobb értéke két héttel korábban írt alá egy hároméves szerződéshosszabbítást. De itt még nem volt vége a tragikomédiának.
11.58-kor bejelentették, hogy a Leeds United egyik legnagyobb csatártehetsége, a szurkolók reménysége, Dominic Poleon az Oldham Athletichez került, az átigazolás összegét nem ismertették.
A nagy – a lefekvést késleltető – bejelentés tovább váratott magára, de a piac már csak pár percig volt nyitva.
És be is zárult, a klub a következő tweetjében (pontban éjfélkor) lezártnak tekintette a 2014-es nyári átigazolási szezont, új jövevénynek híre sem volt.