Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Enrique

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. szeptember 5., péntek 10:49

Nem egy kategória a két játékos, ha a Barcának lett volna esélye elvinni, megtette volna.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. szeptember 5., péntek 10:29

Mindenesetre nekem nem kellett volna Busquets mellé még 1 lassú játékos.
Rakitic ilyen szempontból jobb és több poszton bevethető.
Ritkán fordul elő, hogy a ktalán és a madridi érzelmű is egyetért valamiben. Nekünk jutott egy lassú játékos, aki ráadásul még titeket is favorizált, azért mi örülünk, mégha kissé fanyarú is ez. Nektek meg egy géniusz mellé (alis Buszkecc :lol: ) jutott egy másik univerzális világsztár, akiért a világ odavolt. Mondjuk Pereznek jár a lebaszás. Egy a szerződése végén járó lassúságot is csak drágábban volt képes megszerezni, mint a Barca a svájci-horvát csillagot. Persze valószínűleg kompenzálnunk kellett a mesqueunclub életérzés hiányát. :coffee:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 5., péntek 10:28

gratulálok, hogy kihoztátok, hogy krósz azért jobb játékos, mint a cicafiú :lol:
tudomtudom, csak arra jobb, amire enrique használja, oké :lol:

ne hagyjátok abba.
szerk.: Az avatarom csak én nem látom, vagy tényleg eltűnt a kép?
olyan undorító volt a kép, hogy inkább eltűnt. :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehe 2014. szeptember 5., péntek 10:33-kor.
Kép
Kép
Kép

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. szeptember 5., péntek 10:25

Géci írta:Na a katalán sajtó megint nyomja, hogy Kroos oda akart menni, de nekik nem kellet... Nagyon unatkozhatnak. :lol:
Ne is mondd, agyfaszt kapok már ezektől a cikkektől komolyan.. :fpalm: Állítom, ha 50 millióért vettétek volna, akkor nem lenne egy ilyen cikk se, de így, hogy áron alul hoztátok, gondolom az a céljuk, hogy "megnyugtassák" a népet, hogy ha akartuk volna, akkor mi is elhoztuk volna ennyiért.. Nem tudom miért nem lehet elfogadni, hogy hozzátok akart menni. Na mindegy, újságírók..

Abban meg egyetértek lesliejrel, hogy Rakiticcel mi jobban jártunk nagy eséllyel, mert habár képességekben elmarad a Némettől, de amit LE kér tőle, azt Kroos nem tudná így megoldani szerintem. Toni fiú is sokat melózik, de a Horvát azért nagyobb munkára képes, nekünk meg jelenleg ez volt a legfontosabb tulajdonság szinte az új középpályásban - legalábbis a játék képe alapján..

szerk.: Az avatarom csak én nem látom, vagy tényleg eltűnt a kép?

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. szeptember 5., péntek 10:16

Így van, nem is mi vettük drágán, hanem a Pool adta olcsón. :-D

Kroos-ról én azt olvastam, hogy szóban megegyeztünk vele, de előre kérte az aláírás pénzt. Igaz, nem igaz, én el tudom képzelni mindent. Mindenesetre nekem nem kellett volna Busquets mellé még 1 lassú játékos.
Rakitic ilyen szempontból jobb és több poszton bevethető.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 5., péntek 10:00

Na a katalán sajtó megint nyomja, hogy Kroos oda akart menni, de nekik nem kellet... Nagyon unatkozhatnak. :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 5., péntek 8:25

lesliejr írta:Ha azt nézem, hogy Ronaldo 90valamennyi volt, akkor dehogy áron alul. Kicsit drága volt.
Ha azt, hogy Bale is annyi és James meg 80misi, akkor igen, áron alul.
Kivasarlasi áron alul :D
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. szeptember 5., péntek 7:55

Ha azt nézem, hogy Ronaldo 90valamennyi volt, akkor dehogy áron alul. Kicsit drága volt.
Ha azt, hogy Bale is annyi és James meg 80misi, akkor igen, áron alul.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. szeptember 4., csütörtök 22:53

ÁRON ALUL VÁSÁROLT
Luis Suárez (Barcelona)
Anyám borogass! :lol:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 4., csütörtök 21:03

azért az se rossz, hogy Neymar az új brazil csk :lol:
Nem illik.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. szeptember 4., csütörtök 20:52

Rakitic megsérült? Vagy miért nincs ott a horvát keretben?
lesliejr írta:Én nem is az idény várható dolgait vetítettem előre, de azt sokan nem várták, hogy a 10. után így beborul az ég már 1 hét alatt.
Nincs annyira beborulva semmi. Egy kis figyelmetlenség az oka az egésznek. Ha szerencsével bement volna a 3. és mondjuk 5-1 lett volna a vége ide, akkor meg túlzottan nagy hurrá optimizmus lenne.
Nem kell akkora feneket kerekíteni az egésznek, ez a játékosok üzengetnek egymásnak és az, hogy Perez meg Ancelotti össze kaptak sztorik is túl vannak fújva.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. szeptember 4., csütörtök 19:43

Én nem is az idény várható dolgait vetítettem előre, de azt sokan nem várták, hogy a 10. után így beborul az ég már 1 hét alatt. Hogy rombold le 1 hónap alatt amit évek óta felépítettél...kb...
Ettől persze még alakulhat az idény akárhogy. Csak folytatni kellett volna a hiányposztok betömését, erre gyakorlatilag új taktikát kell kidolgozni az új érkezők miatt vagy pl a 80 milliós James is Isco sorsára jut első évében és az vkinek nagyon nem fog tetszeni.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. szeptember 4., csütörtök 14:19

2 forduló alapján nagy következtetést nem lehet levonni, sőt, még az első klasszikus után sem.
főleg, hogy nálatok kicserélődik a középpálya, nálunk pedig minimum 4 új igazolást várok a kezdőbe.

egyébként annak ellenére, hogy több helyzetünk volt, a villarrealnak is lett volna lehetősége gólt rúgni, akár állhatnánk most 3 vagy 4 ponttal, ti pedig 2-0 után 100-ból 99x megnyertek egy ilyen meccset, ez volt az egy, amit nem.

szerintem annak ellenére, hogy az elején vagyunk még nagyon, mégis egy fontos forduló jön a barca szempontjából.
a bilbaoval játsszunk otthon, és ha hozza a csapat, akkor annak köszönhetően, hogy ti az atleticoval toljátok, az egyik riválissal szemben sikerülne lélegzetvételhez jutni.
ez pedig azért fontos, mert ahogy alattam írta hunmadrisita, nekünk az ősz a jobb, és azt nem is szabad elengedni, mert csak úgy látok esélyt a bajnoki címre, ha már az elején mi vagyunk lépéselőnyben.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. szeptember 4., csütörtök 12:26

Azt azért hozzá kell tenni, hogy a Barca legendásan jó szokott lenni a szezon első felében...szinte mindig veretlenül nyomják le decemberig...mi meg épp ellenkezőleg...a szezon közepére/végére szoktunk általában belelendülni, csak addigra legtöbbször olyan ponthátrányokat szoktunk felszedni, amit nagyon nehéz visszahozni pár hónap alatt...
Szerintem idén is ez lesz, a Barca nagyon nyomni fogja ősszel, az Atletico nagy valószínűséggel be fogja húzni a meccsei nagy részét...mi meg szokás szerint csapatot keresünk az első néhány hónapban...

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 4., csütörtök 12:24

chronic írta:Nekik legalább már megvan mit akarnak játszani,
Már 10 éve megtalálták kb :lol: :lol:

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2014. szeptember 4., csütörtök 12:12

Géci írta:Odaát olyanokat olvastam, hogy Madridba megint zord telek lesznek... Magunktól sem vagyok elájulva, de na... :roll:
Jó hát most nyilván ez a helyzet. Vasárnap belefutottunk egy hatalmas zakóba, problémák vannak a csapat körül, ők meg közben begyűjtöttek hat pontot. Nyilván most mi felénk sötétebbek a felhők. Természetes állapot. Jelenleg ismét hátrébb tartunk mint a barca. Nekik legalább már megvan mit akarnak játszani, és abba kezdenek beletanulni. Nálunk még nincs meg. Meglesz idővel. Csak az a baj,hogy mihelyst visszajönnek a srácok a válogatottból beindul a nagyüzem. Rögtön egy rangadó, kéthetente BL meccsek. Nagyon összejöttek itt a transzfer szezon hajrájában a dolgok. Ez van. Ismét egy ütős feladat az edzői stábnak. Jóval nehezebb a dolguk idén.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 4., csütörtök 12:04

Odaát olyanokat olvastam, hogy Madridba megint zord telek lesznek... Magunktól sem vagyok elájulva, de na... :roll:

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. szeptember 4., csütörtök 11:51

Naaa azért nem kell elszállni a csapatodtól sem.
Semmi nem változott tavalyhoz képest szerintem nálatok.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. szeptember 4., csütörtök 11:28

Kaotikusra sikerült a nyár vége nálatok és ahogy várni lehetett, most mindenki dobalja sárral a másikat. Pro és kontra. Mendes-t nem védem, lehúzásból él, neki ez az érdeke, így tuti okoz károkat kluboknak. De Perez-t sem védem. Megteszi majd ő maga, most mindenki hibás lesz csak ő nem. Amennyit hoz a konyhára a Real-nak, majdnem annyit ki is visz a hátsó ajtón.
Nála az edző csak arra kell, hogy a taktikát kitalálja, ő meg adja hozzá a kezdő 11-et. Továbbra sem értem, hogy a 10. után, amit megszállottként kergetett, hogyan tudott ekkora morális válságba taszítani egy klubot. Májusban eze a játékosok voltak az Istenek, most megy az üzengetés. Ronaldo is újra kijátssza a MU kártyát. Ebben ő is szánalmas. Bármi nem tetszik neki, azonnal tesz egy nyilatkozatot, hogy mekkora United drukker.
Ancelotti-nal a sajtóban szava nincs, különben másnap már nem a Real edzője, így most jönnek a hírek és találgatások, hogy mi mehet közte és Perez között a színfalak mögött. Azt senki ne gondolja, hogy egy edzőnek ez tetszik, hogy szétbarmolják a felépített csapatát.
Nálunk új korszak kezdődik. Beszéltük is, hogy idő kell mire összeáll a csapat és addigra lehet, hogy lemaradunk tőletek, erre már egy kis előnyben vagyunk, ti túlvagytok egy méretes zakón, mi még gólt se kaptunk, pedig újul a védelem, újak a kapusok.
Ezt nem gondoltam volna nyáron, de a Real vezetősége saját magának tette nehézzé az indulást. Érthetetlen.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. szeptember 4., csütörtök 9:26

Mondasz valamit lesliejr. Ilyen Lavezzi, Higuain szintű társakkal nem könnyű vbt nyerni

Pogba mániát én sem értem, az általad leírt problémák miatt. Amit én láttam belőle az alapján nem úgy tűnik nekem, hogy tudná hozni védekezésben azt amit itt hiányolnak sokan

Vissza: