Ezt rengetegen felhozzák, viszont nem szabad megfeledkezni, hogy ez a generáció teljesen más társadalmi értékek között nőtt fel. Akkoriban a válás erősen ritka volt, most meg egyre gyakoribb. Az is előfordult, hogy egy érdekházasság(a szülők megmondták a lánynak kihez megy férjhez) eltartott 40-50 évet, személyesen beszélgettem egy ilyen nénivel egy esettanulmány miatt. A nőknek kevesebb joguk volt és aki megszegte a társadalmi etikettet azt bizony keményen megbélyegezte a közösség. Onnantól már teljesen magára volt utalva, ezért inkább sokan megpróbáltak belenyugodni a kényszerhelyzetbe.A nagyszülők közül nem sok diplomást ismerek az ismerősök közül. Ha meg felhozom nagyszüleim már 54 éves házasok...
OFF
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: OFF
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
annyi a lényeg, hogy általában mindig megtalálja a zsák a foltját, és az oldal is erre épít.
biztos van olyan, hogy jól menő könyvelő hölgynek a sértéstelepen dogozik a férje, de nem jellemző.
az egésznek a lényege, hogy egy diplomás, intelligens, igényes férfi/nő nagyobb eséllyel talál hozzá passzoló társat akkor, ha egy ilyen szűrő van.
legalább is nyilván ez az alapelve ennek a társkeresőnek.
aztán az, hogy gyakorlatban működik e, nem tudom, nem ismerek olyat, aki használja.
biztos van olyan, hogy jól menő könyvelő hölgynek a sértéstelepen dogozik a férje, de nem jellemző.
az egésznek a lényege, hogy egy diplomás, intelligens, igényes férfi/nő nagyobb eséllyel talál hozzá passzoló társat akkor, ha egy ilyen szűrő van.
legalább is nyilván ez az alapelve ennek a társkeresőnek.
aztán az, hogy gyakorlatban működik e, nem tudom, nem ismerek olyat, aki használja.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Géci, ez ennél sokkal egyszerűbb.
Ez rögtön egy előszűrés, mert egy olyan nő, aki ide regel, az rád se nézne, amint megtudja, hogy nincs diplomád. Egyfajta diszkrimináció, olyan ez mint a sexpartner kereső oldal, ott csak dugni akarnak a regisztráltak, nem feleséget/férjet keresnek. Azzal is bajod lenne?
Ez rögtön egy előszűrés, mert egy olyan nő, aki ide regel, az rád se nézne, amint megtudja, hogy nincs diplomád. Egyfajta diszkrimináció, olyan ez mint a sexpartner kereső oldal, ott csak dugni akarnak a regisztráltak, nem feleséget/férjet keresnek. Azzal is bajod lenne?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Bocs, de ezt baromi nagy butaság... A nagyszülők közül nem sok diplomást ismerek az ismerősök közül. Ha meg felhozom nagyszüleim már 54 éves házasok... Nekem nincs diplomám. A páromnak sincs. Mégis feltornázta magát műszakvezetönek, mert takpraesett és mert nem hülye, csak éppen nem tehette meg, hogy lediplomázzon. Én megtehettem volna, de sose fogott a pad. Ennyi. Mégis jól megvagyunk. Én is dolgozok + juhtenyésztő vagyok...
Csak ùgy zavart a gondolat, hogy mi lenne, ha nem lenne senkim. Regisztrálnék egy ilyen oldalra, de hát nem lehet, mert diplásnak kell lenni. Akkor keresgélhetek a "gyengébb" magban?
Nekem ezzel van a bajom. Magyarán le van minősítve az ember, pedig semmivel nem vagyok kevesebb mint egy diplomás, max annyival, hogy 25 évesen én elmondhatom, hogy 7 éve dolgozok. Ez baj lenne? Ők egy felsőbb rendű faj? Nem hinném... Ez most nem a diplomäsok ellen irányul! Csak ezzel az Elittársal...
Csak ùgy zavart a gondolat, hogy mi lenne, ha nem lenne senkim. Regisztrálnék egy ilyen oldalra, de hát nem lehet, mert diplásnak kell lenni. Akkor keresgélhetek a "gyengébb" magban?
Nekem ezzel van a bajom. Magyarán le van minősítve az ember, pedig semmivel nem vagyok kevesebb mint egy diplomás, max annyival, hogy 25 évesen én elmondhatom, hogy 7 éve dolgozok. Ez baj lenne? Ők egy felsőbb rendű faj? Nem hinném... Ez most nem a diplomäsok ellen irányul! Csak ezzel az Elittársal...
MR.M.C.F írta:
Megint le leszek köpdösve. De már megszoktam!
Az 100% hogy erős korreláció van aközött, hogy az diplomás emberek előbb találnak boldog párt egy másik diplomás ember személyében. Bár ez elég tág fogalom manapság már, mert annyi a büfé szak, hogy csak na. De az intelligencia az elég erős pillér egy boldog hosszú távkapcsolatban. Én agyfaszt kapok egy akármilyen gyönyörű nőtől, ha képtelen normálisan beszélni, ha nincs humora (ami szerintem szintén komolyan függ az intelligenciától).
Szóval szorosan nem, de van kapcsolat a diploma és az intelligencia között, így a párválasztásban is van szerepe, nem közvetlen, de közvetve igen.
Szerintem.
---------------------------------------------------------------------------------
Nem ugatlak le,de nem feltétlen értek egyet.
Az intellektüelek sem 100% megbízhatóak,vagy könnyen elviselhetőek....sőt. Szerintem sok aluliskolázott szereti egymást,szívből és ragaszkodik a másikhoz a végletekig és oda vissza.....szerintem a papir nem jelent semmit ezen mezsgyén.
Mindenkinek igaza van, de mindegyik szint a saját szintjén keresgéljen és normális párt talál. Nekem is voltak olyan lány "ajánlataim", hogy még most tolni kéne őket, de olyan buták voltak, hogy inkább nem szántam rájuk időt... Ilyen az élet.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Megint le leszek köpdösve. De már megszoktam!sentry írta:Géci írta:Igazäból ez a megkülömböztetés zavar... Nincs szükségem párra, mert 7 éve élünk boldogan (remélem ). Engem csak ez a megkülönböztetés zavar. Mindegy, csak kíváncsi voltam, hogy ez csak engem zavar, vagy mást is. Ezek szerint csak engem
Az 100% hogy erős korreláció van aközött, hogy az diplomás emberek előbb találnak boldog párt egy másik diplomás ember személyében. Bár ez elég tág fogalom manapság már, mert annyi a büfé szak, hogy csak na. De az intelligencia az elég erős pillér egy boldog hosszú távkapcsolatban. Én agyfaszt kapok egy akármilyen gyönyörű nőtől, ha képtelen normálisan beszélni, ha nincs humora (ami szerintem szintén komolyan függ az intelligenciától).
Szóval szorosan nem, de van kapcsolat a diploma és az intelligencia között, így a párválasztásban is van szerepe, nem közvetlen, de közvetve igen.
Szerintem.
---------------------------------------------------------------------------------
Nem ugatlak le,de nem feltétlen értek egyet.
Az intellektüelek sem 100% megbízhatóak,vagy könnyen elviselhetőek....sőt. Szerintem sok aluliskolázott szereti egymást,szívből és ragaszkodik a másikhoz a végletekig és oda vissza.....szerintem a papir nem jelent semmit ezen mezsgyén.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Ez szerintem is így van, én egyetértek ezzel.sentry írta: Az 100% hogy erős korreláció van aközött, hogy az diplomás emberek előbb találnak boldog párt egy másik diplomás ember személyében. Bár ez elég tág fogalom manapság már, mert annyi a büfé szak, hogy csak na. De az intelligencia az elég erős pillér egy boldog hosszú távkapcsolatban. Én agyfaszt kapok egy akármilyen gyönyörű nőtől, ha képtelen normálisan beszélni, ha nincs humora (ami szerintem szintén komolyan függ az intelligenciától).
Szerintem.
Nem könnyű kifogni egy olyan embert, akivel tényleg nagyon jól kijössz, főleg manapság a sok iphone-os-airmaxes-zarában-bershkábanöltözködök hülye picsák között.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem igazad van, gondolom pont ennek a szellemében működik.
ha meghallod vagy olvasod, hogy elittárs, igényes, okos és azért szerintem legbelül nem éppen szegény embereket vizionálsz be.
nyilván semmire sem biztosíték a papír, de pont ezt szeretné az oldal elhitetni, és általánosságban lehet, hogy igaza van.
ha meghallod vagy olvasod, hogy elittárs, igényes, okos és azért szerintem legbelül nem éppen szegény embereket vizionálsz be.
nyilván semmire sem biztosíték a papír, de pont ezt szeretné az oldal elhitetni, és általánosságban lehet, hogy igaza van.
igen, de gondolom ez azért a 30+ korosztálynak szól, gondolom azért régebben kevesebb volt a büfészak.manapság már, mert annyi a büfé szak, hogy csak na.
Megint le leszek köpdösve. De már megszoktam!Géci írta:Igazäból ez a megkülömböztetés zavar... Nincs szükségem párra, mert 7 éve élünk boldogan (remélem ). Engem csak ez a megkülönböztetés zavar. Mindegy, csak kíváncsi voltam, hogy ez csak engem zavar, vagy mást is. Ezek szerint csak engem
Szerintem.
Ha valaki le akar ezért ugatni, akkor tegye meg bátran.
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Nem csak téged.Géci írta:Igazäból ez a megkülömböztetés zavar... Nincs szükségem párra, mert 7 éve élünk boldogan (remélem ). Engem csak ez a megkülönböztetés zavar. Mindegy, csak kíváncsi voltam, hogy ez csak engem zavar, vagy mást is. Ezek szerint csak engem
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Igazäból ez a megkülömböztetés zavar... Nincs szükségem párra, mert 7 éve élünk boldogan (remélem ). Engem csak ez a megkülönböztetés zavar. Mindegy, csak kíváncsi voltam, hogy ez csak engem zavar, vagy mást is. Ezek szerint csak engem
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lehet.mila írta:http://madridom.hu/mezrendeles/
tudok még a megadott címen keresztül mezt rendelni?
vagy azért került le a legfrissebb hírekes sávból, mert már sajnos nem lehet?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
- Kedvenc csapatod: rmcf
http://madridom.hu/mezrendeles/
92:48
- h3x0r
Lehet hogy a 22 eves, frissen diplomazott, nagy mellu szoszi csaj helyett egy 40-es kopasz faszi varta az elso randinRealista24 írta:Miért idegesít?Géci írta:Kíváncsi vagyok, hogy csak engem idegesít ez az "Elittárs" nevű társkereső?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Miért idegesít?Géci írta:Kíváncsi vagyok, hogy csak engem idegesít ez az "Elittárs" nevű társkereső?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Regisztrálj át a Prosztó társkeresőre!Kíváncsi vagyok, hogy csak engem idegesít ez az "Elittárs" nevű társkereső?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ja, összefoglalva nagyjából ennyi. Vagy töröld az egész facebookotSanti írta:Akkor kb azt mondjátok a legjobb megoldás itt, hogy poszt törlése, érintett felek bannolása, mivel egyik sem tudja a saját igazát bizonyítani 100%-ban, ezért repülhet mind.
És ha jól értem azért már nem perelhet be engem, mert bannoltam egy facebook csoportból.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema