Most vagy nem fogtad fel mit írtam, vagy csak kötekedsz.Géci írta:Bocs, de ezt baromi nagy butaság... A nagyszülők közül nem sok diplomást ismerek az ismerősök közül. Ha meg felhozom nagyszüleim már 54 éves házasok... Nekem nincs diplomám. A páromnak sincs. Mégis feltornázta magát műszakvezetönek, mert takpraesett és mert nem hülye, csak éppen nem tehette meg, hogy lediplomázzon. Én megtehettem volna, de sose fogott a pad. Ennyi. Mégis jól megvagyunk. Én is dolgozok + juhtenyésztő vagyok...
Csak ùgy zavart a gondolat, hogy mi lenne, ha nem lenne senkim. Regisztrálnék egy ilyen oldalra, de hát nem lehet, mert diplásnak kell lenni. Akkor keresgélhetek a "gyengébb" magban?
Nekem ezzel van a bajom. Magyarán le van minősítve az ember, pedig semmivel nem vagyok kevesebb mint egy diplomás, max annyival, hogy 25 évesen én elmondhatom, hogy 7 éve dolgozok. Ez baj lenne? Ők egy felsőbb rendű faj? Nem hinném... Ez most nem a diplomäsok ellen irányul! Csak ezzel az Elittársal...
Én azt mondtam, hogy van alapja annak hogy egy ember milyen szinten van szellemileg. Erre jössz mint valami üldözési mániás, hogy te le vagy nézve mert nincs diplomád. Vagy ezt az oldal készítőinek címezted? Nem értem basszus. Nagyon nem egyértelmű. Mindegy is.
Rmcf-re reagálva: Azt meg én sem mondtam, hogy aki okosabb az jobban szereti egymást. Sőt, azt hiszem pont volt egy tanulmány, hogy a magas intelligenciával megáldott emberek, hajlamosabbak a megcsalásra. Szóval ez elég összetett dolog, de nem vagy szociológus, meg pszichológus sem.
Egyszerűen annyit írtam, amit tartok most is, hogy van alapja, logikája az oldalnak.
Géci kitörését meg nem értem. Ki beszélt itt lealacsonyítóan bármiről is. Ezen felb_szom magam, ha valakinek nincs diplomája, de jön "vádaskodva" - és kiemelem, hogy most nem Gécire gondolok, csak eszembe jutott - hogy ő nem kevesebb ember attól mert nincs diplomája.