pont most akartam írni, csak egy laza 2 órát késtem veleRealista24 írta:Guti mutatja a fukkkot Di Maríának és mindenkinek, aki nem érti, hogy mi a Real Madrid
guti még mindig hatalmas arc.
"egy kisebb klubban fog játszani"
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 9., kedd 11:18
pont most akartam írni, csak egy laza 2 órát késtem veleRealista24 írta:Guti mutatja a fukkkot Di Maríának és mindenkinek, aki nem érti, hogy mi a Real Madrid
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. szeptember 9., kedd 10:39
Akkor még mindig itt van Pepe.kiserik írta:Na pontosan ez az, ami miatt érthető lenne egy egyezség Hummelsről. Mi van ha Varane térde nem fogja bírni, vagy már nem lesz soha a régi? 1 év alatt ki fog ez derülni s ha beigazolódik a legrosszabb ne akkor kelljen kapkodni.
Aki meg ismeri Hummelst az tudja, hogy világ egyik legjobb védője.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. szeptember 9., kedd 10:09
Csak ne hogy Hummels terde legyen rosszabb, hiaba korrekt kis top vedo rengeteget serult.kiserik írta:Na pontosan ez az, ami miatt érthető lenne egy egyezség Hummelsről. Mi van ha Varane térde nem fogja bírni, vagy már nem lesz soha a régi? 1 év alatt ki fog ez derülni s ha beigazolódik a legrosszabb ne akkor kelljen kapkodni.Realista24 írta: Így, én mondjuk nem igazolnék még középhátvédet, csak a szerepeket kell felcserélni. Aztán meglátjuk, hogy bírja a francia térde, lehet, hogy olyan gyenge anyagból készült szegény, hogy akármekkora tehetség, ezt a szintet nem fogja bírni.
Aki meg ismeri Hummelst az tudja, hogy világ egyik legjobb védője.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 9., kedd 9:54
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2014. szeptember 9., kedd 9:49
Na pontosan ez az, ami miatt érthető lenne egy egyezség Hummelsről. Mi van ha Varane térde nem fogja bírni, vagy már nem lesz soha a régi? 1 év alatt ki fog ez derülni s ha beigazolódik a legrosszabb ne akkor kelljen kapkodni.Realista24 írta:Így, én mondjuk nem igazolnék még középhátvédet, csak a szerepeket kell felcserélni. Aztán meglátjuk, hogy bírja a francia térde, lehet, hogy olyan gyenge anyagból készült szegény, hogy akármekkora tehetség, ezt a szintet nem fogja bírni.Ennek semmi koze a mediahoz. Mi a Madridom forumozok(kivetel te) akarjuk Varanet a kezdobe. Engem biztos nem befolyasolt a media abban, h Varanet jobbnak tartom Pepenel. Gondolom, h HeHe, Realista, Nmate v barki itt ugyan igy van ezzel.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 9., kedd 9:42
Így, én mondjuk nem igazolnék még középhátvédet, csak a szerepeket kell felcserélni. Aztán meglátjuk, hogy bírja a francia térde, lehet, hogy olyan gyenge anyagból készült szegény, hogy akármekkora tehetség, ezt a szintet nem fogja bírni.Ennek semmi koze a mediahoz. Mi a Madridom forumozok(kivetel te) akarjuk Varanet a kezdobe. Engem biztos nem befolyasolt a media abban, h Varanet jobbnak tartom Pepenel. Gondolom, h HeHe, Realista, Nmate v barki itt ugyan igy van ezzel.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. szeptember 9., kedd 9:39
Ennek semmi koze a mediahoz. Mi a Madridom forumozok(kivetel te) akarjuk Varanet a kezdobe. Engem biztos nem befolyasolt a media abban, h Varanet jobbnak tartom Pepenel. Gondolom, h HeHe, Realista, Nmate v barki itt ugyan igy van ezzel.R.M.C.F írta: Azért tűnik annak mert megosztó lett a média miatt,embert ennyit nem gennyeztek a fociban még mint őt,az tény. A teljesitménye egyébként príma,de ha vét(mindenki vét) akkor szalagcím,ha jó,akkor semmi sem mutatja,róla dícsérő vagy pozitiv cikk nem jelent meg és nem is fog amig a focit labdával játsszák
Ezt birom benne... Ezek ugy sem ertik.Guti mutatja a fukkkot Di Maríának és mindenkinek, aki nem érti, hogy mi a Real Madrid
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 9., kedd 9:27
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 9., kedd 0:52
Ha Pepe lép nyilván el kell kezdeni keresgetni, nagy talent a srác, sokszor néztem miatta RSO meccseket. Mindenesetre nem hiszem hogy feladná a fix, beton játéklehetőséget, mert szinte bármely más csapatban (a szűk kivétellel, ahol bevásároltak védőből: pl. PSG) kezdő lenne. Nacho-t még mindig nehéz hova tenni, általában jól teljesített, de vajon egy ATMA/Barcelona ellen is menne neki?Zsombor írta:Ha Pepe lelép én rámennék Inigo Martinezre, lehetne 3. számú kh.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. szeptember 9., kedd 0:24
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 8., hétfő 23:56
A VB döntőben láthattad 3 percig kb. de szombaton vagy mikor akkor is játszott,khedira helyett.Én mondjuk nem láttam játszani
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 8., hétfő 23:51
HozzászólásSzerző: miro » 2014. szeptember 8., hétfő 23:23
viccen kívül nem értem amit írsz.Viccen kívül,nem bánom,ha marad a Ramos-Pepe-Varane trió,de akkor jó lenne,ha Pepe szépen lassan átadná a helyét Varane-nak,ha pedig távozna is,akkor csapnék le Hummelsre. Igazából ez a lényeg.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 8., hétfő 23:10
Én is leírtam.Ne haragudj R24,de többet ért volna a hozzászólásod,ha leírod bővebben,miért nincs értelme az általam felvázolt gondolatmenetnek. Lehet,hogy marhára nincs igazam és tényleg hülyeség,de csak beszélgetünk,megörültem Hummelsnek mert ismerem milyen játékos,és abszolút Madrid szintnek tartom az ürgét,én megcsinálnám neki a helyet,anélkül,hogy Varane-nak távoznia kellene.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. szeptember 8., hétfő 23:08
Jelenleg Ramos-Pepe-Varane a top3 védő nálunk. Titeket jelen pillanatban az érdekel,hogy Varane legyen a kezdőben,és lehetőleg Ramos legyen a párja,mert szerintetek ez a jövő. Ezzel egyetértek,csak én Pepét nem kedvelem annyira,és jobban örülnék,ha a távozása esetén Hummels jönne. Így nem romlana a védősorunk és továbbra is lenne legalább 1 top csere arra posztra. Ami kell is,ALAP minden csapatnál,mert bármikor jöhet az 5. sárga,BL-ben szintén jöhet eltiltás,jöhet piros lap,jöhet sérülés (Varane,például).Semmi értelmét nem látom annak, amit leírtál. Ha ekkora összeget áldoznál egy középhátvédre, akkor az illetőt a kezdőbe szánod. Na most ha Varane helyét is ott képzeled el, akkor meg az az egyetlen normális opció, ha elpasszolod a Ramos - Pepe duót, elvégre a középhátvédek közötti rotáció nem igazán életképes.
Ez nem ilyen egyszerű. Így nem gondolkozhat senki egy Real Madridnál. Hogy majd "kukázunk",hogy majd "keresünk egy harmadik számút a negyedik elé és a második mögé". Kell 3 bivalyerős középső védő,a fentebb leírtak miatt.Ramos-Varane ez egy olyan duó, ami még sokáig top lehet majd és megingathatatlan. Hummels képességekben top, de sérülékeny nagyon, és nekem egy kicsit tornajátékosnak tűnik, mint még pár német. Ha Pepe lelép majd, kell hozni egy harmadik számút, aztán kész.
Ne haragudj R24,de többet ért volna a hozzászólásod,ha leírod bővebben,miért nincs értelme az általam felvázolt gondolatmenetnek. Lehet,hogy marhára nincs igazam és tényleg hülyeség,de csak beszélgetünk,megörültem Hummelsnek mert ismerem milyen játékos,és abszolút Madrid szintnek tartom az ürgét,én megcsinálnám neki a helyet,anélkül,hogy Varane-nak távoznia kellene.Ennek semmi értelme, már ne haragudj.
Fiatal vagyok még a Real kispadjára.én ma iszok arra egyet hogy nem te vagy az edző,és egyben nem is leszel sosem
HozzászólásSzerző: miro » 2014. szeptember 8., hétfő 23:05
azért írtam hogy ha pepe nem bírná el a padot,akkor ő jöhetne a helyére(padra),már ha ő elbírná.ziro4vr írta:dante annyi idős mint pepe, plusz egy megbízhatatlan brazil khv..szerintem nem lenne jó ötletmiro írta: pl münchenben az a Dante 31 éves,ha pepe megy felőlem jöhetne bőven.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 8., hétfő 23:03
dante annyi idős mint pepe, plusz egy megbízhatatlan brazil khv..szerintem nem lenne jó ötletmiro írta: pl münchenben az a Dante 31 éves,ha pepe megy felőlem jöhetne bőven.
HozzászólásSzerző: miro » 2014. szeptember 8., hétfő 23:01
én ma iszok arra egyet hogy nem te vagy az edző,és egyben nem is leszel sosemEl Unico írta:Játsszunk el a gondolattal,hogy én vagyok az edző. Ott kezdődik,hogy közölném Varane-nal: Hummels leigazolása nem befolyásolja a te karrieredet a klubnál,mert megfelelő edzettséggel és formával a kezdőtagság a tiéd. Tehát Varane marad. Pepe nálam távozna,és az ő helyére jönne Hummels. Ha 40 akkor 40 millió,bár szerintem olcsóbban is hozzá tudnánk jutni. Nem tudom.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 8., hétfő 22:53
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. szeptember 8., hétfő 22:52
Nyugi nem jön. Meg volt mondva, hogy a Real játékostemető a korszakos zsenik számára.Én megint rossz oldalra jöttem fel
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem