Manchester United: Jones, Rojo, Smalling, EvansMyStiQ írta:Példákat kérhetnék ezekre a top cserékre a legnagyobb klubok esetében? Vagy nekem az is jó, ha kapok a topklubok esetében 3-3 nevet, akik elvileg egyéni képességek alapján utolérik a mieinket.Jelenleg Ramos-Pepe-Varane a top3 védő nálunk. Titeket jelen pillanatban az érdekel,hogy Varane legyen a kezdőben,és lehetőleg Ramos legyen a párja,mert szerintetek ez a jövő. Ezzel egyetértek,csak én Pepét nem kedvelem annyira,és jobban örülnék,ha a távozása esetén Hummels jönne. Így nem romlana a védősorunk és továbbra is lenne legalább 1 top csere arra posztra. Ami kell is,ALAP minden csapatnál,mert bármikor jöhet az 5. sárga,BL-ben szintén jöhet eltiltás,jöhet piros lap,jöhet sérülés (Varane,például).
Én úgy érzem, hogy brutálisan el vagyunk kényeztetve ezzel a hármassal, az meg nettó baromság, hogy jelenleg egy Varane a padon szotyizik. Az meg ugye egyenesen röhej (és egyben szomorú dolog is), hogy a nevek alapján mondjuk gyengébb Barcelona stabilabb hátul, mint mi. Nyilván ez a szerkezetnek, a taktikának és a klubok filozófiájának is köszönhető, de akkor is.
Manchester City: Kompany, Mangala, Nastasic, Demichelis
PSG: David Luiz, Thiago Silva, Marquinhos
Atletico Madrid: Miranda, Godín, Jimenez
Arsenal: Koscielny, Mertesacker, Chambers (CB és RB)
Barcelona: Vermaelen, Piqué, Bartra, Mathieu, Mascherano (CB és DM)
Chelsea: Cahill, Zouma, Terry, Ivanovic (CB és RB)
Dortmund: Sokratis, Subotic, Hummels, Ginter (CB és DM)
Real Madrid: Ramos, Varane, Pepe, Nacho
Olyan igazán kiemelkedően minőségi csere nem nagyon akad (pl. Ramos, Varane, Hummels), feltételezve, hogy a 2 "legjobb" kezd.