Ja, hogy ő is itt van még (bocs gala)dannen írta:akkor már isco is legyen plsRealista24 írta:James, Bale és Illarra, ennyi az össz opció, esetleg Pepe
Azért nem számolok vele, mert szerintem ő fals9ként van jegelve...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 10., szerda 15:57
Ja, hogy ő is itt van még (bocs gala)dannen írta:akkor már isco is legyen plsRealista24 írta:James, Bale és Illarra, ennyi az össz opció, esetleg Pepe
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 10., szerda 15:51
James, Bale és Illarra, ennyi az össz opció, esetleg Pepedannen írta:na nem mintha olyan sok opciója lenne hát ha valami olyat tud húzni amire nem számítok ( és persze baválik) akkor megtapsolom, de jelenleg nem nagyon látom ezt a keretünkben. max bale visszatolása kp-ra, de ez megint túl rizikós.Géci írta:A másik, hogy az öreg valamit előhúz a cilinderből amire kevesen számítanak... Aztán vagy jól sül el, vagy szarul.
Ahogy írodvagy az is csak egy mondvacsinált lófütty volt, amivel el lehet adni a legújabb kattintásgenerátort
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 10., szerda 15:47
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 10., szerda 15:43
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. szeptember 10., szerda 15:37
Mondjuk az az aprópénz elméletileg 25 millió euró volt, ami nálam azért nem kevés.Ezért kellett volna legalább egy Luiz Gustavo aprópénzért.
HozzászólásSzerző: chronic » 2014. szeptember 10., szerda 15:26
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. szeptember 10., szerda 15:25
Ahelyett hogy eladjuk áron alul és hozzunk helyette egy normális arcot, rajtunk ragadt, és még a fizetését is pengetjük, aztán egy Milan elviszi ingyen.Sami Khedirának, aki jelenleg combizomsérüléssel bajlódik, meg kellett műteni a bal térdét. A beavatkozás zökkenőmentesen történt, Dr. Ulrich Boenisch sikerrel végezte el a műtétet a Hessingpark Clinicán, Augsburgban, Dr. Jesús Olmo felügyelete mellett. A játékost napokig továbbra is kezelni fogják a Sanitas klinikán, több hónapos pihenő vár rá. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. szeptember 10., szerda 15:16
o.Odannen írta:egyetlen "normális" védekezni tudó játékosunk is kiesik
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. szeptember 10., szerda 14:59
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. szeptember 10., szerda 14:34
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. szeptember 10., szerda 14:30
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. szeptember 10., szerda 14:28
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. szeptember 10., szerda 13:51
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 10., szerda 13:12
E tekintetben remélem Illarra beválik, sokat mozog, körbeugrál mindenkit, alkalmas a feladatra.Kerlon írta:Olyan kell, aki megszerzi Kroosnak meg Modricnak a labdát, tehát igen, akár ilyen is elég. Minden más adottság már bónusz.nmate írta:Skótok ellen kb. 5x adott be a kapu mögé. Totál átlagos, csak sokat robotol. Ilyen kellene ide?
HozzászólásSzerző: Caye » 2014. szeptember 10., szerda 12:56
Akkor vegyuk meg Varga Jozsit. Jatszhat a bl-ben.Kerlon írta:Olyan kell, aki megszerzi Kroosnak meg Modricnak a labdát, tehát igen, akár ilyen is elég. Minden más adottság már bónusz.nmate írta:Skótok ellen kb. 5x adott be a kapu mögé. Totál átlagos, csak sokat robotol. Ilyen kellene ide?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 10., szerda 12:45
Olyan kell, aki megszerzi Kroosnak meg Modricnak a labdát, tehát igen, akár ilyen is elég. Minden más adottság már bónusz.nmate írta:Skótok ellen kb. 5x adott be a kapu mögé. Totál átlagos, csak sokat robotol. Ilyen kellene ide?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 10., szerda 12:16
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. szeptember 10., szerda 11:16
HozzászólásSzerző: Tomixtrem » 2014. szeptember 10., szerda 11:01
Azert azt ne gondoljuk, hogz Khedira valogatott jatekos es a legtobb edz kiskedvence lenne, ha olyan szerepkorben jatszana, amit elozo ejjel megalmodott maganak. Tobb, mint valoszino, hogz edzoi utasitasokat kovet, eleg pontosan es fegyelmezetten, csak bizonyos aspektusait nem tul latvanyosan es eredmenyesen. (Mas oka nagyon nem lehet, hogy ott van...)Nika91127 írta:Ha Sami CSAK védekezne és a felezővonalat max szögetnél lépné át,nem lenne vele bajunk szerintem. De így,hogy box-to-boxnak hiszi magát...nmate írta:Akkor ott van Khedira. Röhögtök, de szerintem Kramer nem jobb nála. Max annyiban, hogy fiatalabb.
Mondjuk VB-n láttam még ezen kívül.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2014. szeptember 10., szerda 10:36
Ha Sami CSAK védekezne és a felezővonalat max szögetnél lépné át,nem lenne vele bajunk szerintem. De így,hogy box-to-boxnak hiszi magát...nmate írta:Akkor ott van Khedira. Röhögtök, de szerintem Kramer nem jobb nála. Max annyiban, hogy fiatalabb.
Mondjuk VB-n láttam még ezen kívül.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem