FIFA
- Galacticos
Re: FIFA
[quote="Arpinho"
Isco- 83 : + a 2 csillagos cselezési szintjével [/quote]
Otbol ket csillag? Na hat akkor megvan hogy elso elinditasnal mi lesz az elso dolgom...
Isco- 83 : + a 2 csillagos cselezési szintjével [/quote]
Otbol ket csillag? Na hat akkor megvan hogy elso elinditasnal mi lesz az elso dolgom...
-
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Most nézem a játékosértékeléseket, és találkozom fura dolgokkal. Először is, nézgelődjünk csapaton belül.
CR- 92 : Nos, számomra elég nevetséges, hogy nem ő lett a játékban a legjobb, dehát ez ellen nincs mit tenni, a Fifa leszerződött Messivel, neki jár a legjobb rating. Ronaldo PES-ben a legkomplettebb, csak kár, hogy senki sem játszik azzal.
Modric- 87 : Szerintem teljesen korrekt, jó látni, hogy mások is sokra becsülik.
Ramos - 87 : Ez is oké.
Bale- 87 : Azt hittem, hogy őt jobbra készítik majd meg, de tévedtem. legalább 89-esre.
James- 86 : Kicsit túlértékelt. Biztos vagyok benne, hogy Fifában nagyon jó lett ő
Karim Benzema- 85 : Itt kicsit kisze-kusza számomra a helyzet, nem tudom eldönteni, hogy ez most jó vagy rossz.
Toni Kross- 85 : Szerintem egy 86-os overall jobban állna neki.
Khedira- 84 : Cserének tökéletes lesz
Pepe- 83 : Kicsit alacsonynak tűnik, de figyelembe kell vennünk, hogy a Fifánál számít a kor is, így ő nem kaphatott jobbat.
Isco- 83 : + a 2 csillagos cselezési szintjével teszi magát igazán nevetségessé a Fifa.
Varane- 81: Alacsonynak tűnik, szerencse, hogy fiatal, manager modeban fel lehet majd húzni szépen
Arbeloa- 79: Legyünk korrektek, túl lett értékelve.
Coentrao- 79: Lehetett volna egy-két számmal több.
Carvajal- 79: A tavalyi produkciójához képest borzasztóan kicsi overall, szégyen ez az egész.
Jesé- 76: Mi??????? Ez engem nagyon meglepett. Részben miatta is vártam az új fifát, azt hittem korrektebbül fognak vele eljárni. Ilyen Tellók simán kaptak 80-as overallt az előző fifákban.
Nem vagyok elégedett. Egy egész éven át fogok játszani ezzel a játékkal, kicsit nehéz lesz elviselni ezeket a melléfogásokat.
Ahhoz képest, hogy Messi tavaly jó nagy szar volt, tartalékolt... ő sem tudja mire, ő lett a legjobb overallos. RVP nevetségesen magas értékelést kapott. Falcao szintén soknak tűnik a maga 88-as ratinggel. Zlatan 90-esével is vitatkoznék, pedig bírom a tagot. Schweini nevetségesen komplett lett.
Azt hinné az ember, hogy nyerünk egy Bl-t és majd mindenki faszán jóra lesz megcsinálva, erre kapunk egy ilyet.
CR- 92 : Nos, számomra elég nevetséges, hogy nem ő lett a játékban a legjobb, dehát ez ellen nincs mit tenni, a Fifa leszerződött Messivel, neki jár a legjobb rating. Ronaldo PES-ben a legkomplettebb, csak kár, hogy senki sem játszik azzal.
Modric- 87 : Szerintem teljesen korrekt, jó látni, hogy mások is sokra becsülik.
Ramos - 87 : Ez is oké.
Bale- 87 : Azt hittem, hogy őt jobbra készítik majd meg, de tévedtem. legalább 89-esre.
James- 86 : Kicsit túlértékelt. Biztos vagyok benne, hogy Fifában nagyon jó lett ő
Karim Benzema- 85 : Itt kicsit kisze-kusza számomra a helyzet, nem tudom eldönteni, hogy ez most jó vagy rossz.
Toni Kross- 85 : Szerintem egy 86-os overall jobban állna neki.
Khedira- 84 : Cserének tökéletes lesz
Pepe- 83 : Kicsit alacsonynak tűnik, de figyelembe kell vennünk, hogy a Fifánál számít a kor is, így ő nem kaphatott jobbat.
Isco- 83 : + a 2 csillagos cselezési szintjével teszi magát igazán nevetségessé a Fifa.
Varane- 81: Alacsonynak tűnik, szerencse, hogy fiatal, manager modeban fel lehet majd húzni szépen
Arbeloa- 79: Legyünk korrektek, túl lett értékelve.
Coentrao- 79: Lehetett volna egy-két számmal több.
Carvajal- 79: A tavalyi produkciójához képest borzasztóan kicsi overall, szégyen ez az egész.
Jesé- 76: Mi??????? Ez engem nagyon meglepett. Részben miatta is vártam az új fifát, azt hittem korrektebbül fognak vele eljárni. Ilyen Tellók simán kaptak 80-as overallt az előző fifákban.
Nem vagyok elégedett. Egy egész éven át fogok játszani ezzel a játékkal, kicsit nehéz lesz elviselni ezeket a melléfogásokat.
Ahhoz képest, hogy Messi tavaly jó nagy szar volt, tartalékolt... ő sem tudja mire, ő lett a legjobb overallos. RVP nevetségesen magas értékelést kapott. Falcao szintén soknak tűnik a maga 88-as ratinggel. Zlatan 90-esével is vitatkoznék, pedig bírom a tagot. Schweini nevetségesen komplett lett.
Azt hinné az ember, hogy nyerünk egy Bl-t és majd mindenki faszán jóra lesz megcsinálva, erre kapunk egy ilyet.
"Goals are the most important in a match. You can play well for 90 minutes, but if you don't score, you don't win."
-Raul-
-Raul-
Angol, gondoltam lefordítomMarci77 írta:Magyar kommentatorod van? En nem is talaltam magyar nyelvet a lehetosegek kozott.
Amugy 2 meccs utan nekem eddig a kapusok borzasztoak. Annyi potya van meg hulyeseg. Remelem ezen javitanak. A masik hogy barkivel megindultam es vegigvittem a labdat.Ellenem ugxanez. A gep Kolarovval korbefutotta a 16ost. Kicsit neheznek ereztem a szerelest. Es hat a befejezeseknel is vannak eleg erdekes dolgok. En is nagyon csunyan melle lovogetek,de a gep meg egyenesen tragedia. Pedig Semi-Pro elvileg. (alapba ezt adta be)
Ami tetszik az a dinamikaja a jatekosoknak. Marmint jobban erzekelem a gyorsasagkulonbsegeket.
Lenyeg a lenyeg hogy kisse elbizonytalanitott hogy megvegyem-e,de majd talan 5-10 meccs utan megszokom
A szerelés nekem sem akar sikerülni, viszont az feltűnt, hogy hozzáadtak plusz 2 opciót a védekezés/támadáshoz. Lett egy "Park the Bus" meg egy "All out Attack". Kipróbáltam a park the bust és rögtön kaptam egy gólt
Egyébként az "okos" kapusom rendesen kapja a gólokat a rövidre...
-
- Kedvenc játékosaid: Modric Cr7
- Kedvenc csapatod: real madrid
Minden evben varom a fifat es varom hogy a boriton a menukben nem messi lesz de o van mindenutt hihetetlen! Olyan mintha a EAgames-nel nem ismernenk mas jatekost!
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Magyar kommentatorod van? En nem is talaltam magyar nyelvet a lehetosegek kozott.
Amugy 2 meccs utan nekem eddig a kapusok borzasztoak. Annyi potya van meg hulyeseg. Remelem ezen javitanak. A masik hogy barkivel megindultam es vegigvittem a labdat.Ellenem ugxanez. A gep Kolarovval korbefutotta a 16ost. Kicsit neheznek ereztem a szerelest. Es hat a befejezeseknel is vannak eleg erdekes dolgok. En is nagyon csunyan melle lovogetek,de a gep meg egyenesen tragedia. Pedig Semi-Pro elvileg. (alapba ezt adta be)
Ami tetszik az a dinamikaja a jatekosoknak. Marmint jobban erzekelem a gyorsasagkulonbsegeket.
Lenyeg a lenyeg hogy kisse elbizonytalanitott hogy megvegyem-e,de majd talan 5-10 meccs utan megszokom
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
Fifa 15 demo, Liverpool - City meccsen a kommentátor: Messi nem hozta a legjobb formáját a VB döntőn, de így is kiemelkedett és Argentínának komoly lehetőségei voltak.
Elképesztő ez a Messi imádat ebben a játékban. Egy bizonyos fokig érthető, mert mégiscsak leszerződtek vele, de már kb. minden almenüben őt kell nézni. Engem kicsit zavar...
Elképesztő ez a Messi imádat ebben a játékban. Egy bizonyos fokig érthető, mert mégiscsak leszerződtek vele, de már kb. minden almenüben őt kell nézni. Engem kicsit zavar...
- deni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Weah, Desailly, Ronaldo, Beckham, Roberto Carlos, Dunga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Spurs
Tegnap este haverokkal mi is próbálgattuk a demot.
Nyilván szebb lett mint volt, a játékosok mozgása, dinamikája is tetszik /végre van gyorsulása a fiúknak/.
Viszont amennyire beharangozták a kapusokat, annyira nem tetszik. Nem tudom, hogy a szokásos Fifa betegség miatt nem lehet a kapusok nehézségi szintjét változtatni, vagy alapból ilyen buták lesznek, de ha ezt ki tudják javítani a startra, akkor iszonyat jó Fifa-t kapunk végre.
Egy kis ízelítő az "OKOS" kapusokból
https://www.youtube.com/watch?v=_eELGHL ... e=youtu.be
Nyilván szebb lett mint volt, a játékosok mozgása, dinamikája is tetszik /végre van gyorsulása a fiúknak/.
Viszont amennyire beharangozták a kapusokat, annyira nem tetszik. Nem tudom, hogy a szokásos Fifa betegség miatt nem lehet a kapusok nehézségi szintjét változtatni, vagy alapból ilyen buták lesznek, de ha ezt ki tudják javítani a startra, akkor iszonyat jó Fifa-t kapunk végre.
Egy kis ízelítő az "OKOS" kapusokból
https://www.youtube.com/watch?v=_eELGHL ... e=youtu.be
Az egyik másodpercben még minden szép és jó, ám az óramutató arrébb kettyen, és a jövő már nem a lehetőségek és a csodák gyönyörű parkja, mint korábban, hanem kínzókamra, amelyben csak az örökre letűnt múlt néhány emléke adhat erőt a túléléshez
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nekem mikrolaggol, mint az eddigi demok nagy része.
Próbáltam a grafikai beállításokat finomítani, nvidia vezérlőpultban beállítani mint a 14-nél, de semmi.
Próbáltam a grafikai beállításokat finomítani, nvidia vezérlőpultban beállítani mint a 14-nél, de semmi.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
realfan91 írta:A demo kijött, a PC-men nem indul el. Úgy tudom ez csak 32 bites rendszereken fut el. Good job EA, as usual.
64 Nem rossz. Maxon ment a demó. A szurkolók faszán meg lettek csinálva. Hangulatba jó lett. Amúgy PC-n csak akkor éri meg leszedni, ha van hozzá kontrollered. Nincs bill beállítás. (egérrel lehet tolni )
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Galacticos
dimaria annyi mint xavi.
aha oké.
és hol van isco?
aha oké.
és hol van isco?
CR jobb lenne ha 1 poszton ja'tszanának, CR ratingjét nagyon durván lehúzza hogy ő szélső és nem csatár.BLaZE írta:Nah kijött a top 50 játékos FIFA 15-re, vannak érdekes értékek. De hogy CR még mindig 92-es az tiszta vicc.
ha az lenne megelőzné Messit
- h3x0r
BLaZE írta:Nah kijött a top 50 játékos FIFA 15-re, vannak érdekes értékek. De hogy CR még mindig 92-es az tiszta vicc.
Kód:
1. Lionei Messi - FC Barcelona (Spain) 93
2. Cristiano Ronaldo - Real Madrid (Spain) 92
3. Arjen Robben - Bayern Munich (Germany) 90
4. Zlatan Ibrahimović - Paris Saint-Germain (France) 90
5. Manuel Neuer - Bayern Munich (Germany) 90
6. Andrés Iniesta - FC Barcelona (Spain) 89
7. Luis Suárez - FC Barcelona (Spain) 89
8. Bastian Schweinsteiger - Bayern Munich (Germany) 88
9. Franck Ribéry - Bayern Munich (Germany) 88
10. Eden Hazard - Chelsea FC (England) 88
11. Robin van Persie - Manchester United & Netherlands 88
12. Radamel Falcao - Manchester United & Colombia 88
13. Philipp Lahm - Bayern Munich & Germany 87
14. Gareth Bale - Real Madrid & Wales 87
15. Sergio Ramos - Real Madrid & Spain 87
16. Thiago Silva - Paris Saint-Germain & Brazil 87
17. David Silva - Manchester City & Spain 87
18. Luka Modric - Real Madrid & Croatia 87
19. Robert Lewandowski - Bayern Munich & Poland 87
20. Vincent Kompany - Manchester City & Belgium 86
21 - Xavi - Barcelona (Spain) 86
22. Yaya Toure - Manchester City (England) 86
23. Wayne Rooney - Manchester United (England) 86
24. Sergio Aguero - Manchester City (England) 86
25. Angel Di Maria - Manchester United (England) 86
26. Marco Reus - Borussia Dortmund (Germany) 86
27. Thomas Muller - Bayern Munich (Germany) 86
28. Mesut Ozil - Arsenal (England) 86
29. Mats Hummels - Borussia Dortmund (Germany) 86
30. Neymar - Barcelona (Brazil) 86
31. Thibaut Courtois - Chelsea FC (England) 86
32. James Rodríguez - Real Madrid (Spain) 86
33. Edinson Cavani - Paris Saint-Germain (France) 86
34. Petr Čech - Chelsea FC (England) 85
35. Arturo Vidal - Juventus FC (Italy) 85
36. Toni Kroos - Real Madrid (Spain) 85
37. Diego Costa - Chelsea FC (England) 85
38. Mario Götze - Bayern Munich (Germany) 85
39. Carlos Tevez - Juventus (Italy) 85
40. Karim Benzema - Real Madrid (Spain) 85
41 - Juan Mata - Manchester United (England) 85
42 - Jerome Boateng - Bayern Munich (Germany) 85
43 - Sergio Busquets - Barcelona (Spain) 85
44 - Javi Martinez - Bayern Munich (Germany) 85
45 - Hugo Lloris - Tottenham (England) 85
46 - Cesc Fabregas - Chelsea (England) 84
47 - Iker Casillas - Real Madrid (Spain) 84
48 - Xabi Alonso - Bayern Munich (Germany) 84
49 - Andrea Pirlo - Juventus (Italy) 84
50 - Giorgio Chiellini - Juventus (Italy) 84
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Legalább Messit levitték 93-ra, Xavit meg 86-ra. Neuer 90-es, nem sok gólt lehet majd lőni neki. Amúgy nekem Svájni, RvP, Rooney akik szúrják a szemem, túl jó értékeket kaptak. Meg James is el van túlozva kicsit, de az nem zavarBLaZE írta:Nah kijött a top 50 játékos FIFA 15-re, vannak érdekes értékek. De hogy CR még mindig 92-es az tiszta vicc.
Demo mikor jön ki?(x360)