OFF
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Re: OFF
na én is migráltam egyet. tetszik a design, látom itt hírek is vannak és a társaság pedig adott. mindent bele :-)
amúgy pedig lenne egy kérdésem is. a helyi gyárban szeretnék nyári-melózni, azt mondták vagy melódiákon keresztül lehet jelentkezni, vagy egyénileg egy beadott önéletrajzzal. szerintetek melyik az esélyesebb, hogy fel is vesznek? félre szeretnék tenni a költözésemre egy kis pénzt, pár havi albi bérletet, stb.
amúgy pedig lenne egy kérdésem is. a helyi gyárban szeretnék nyári-melózni, azt mondták vagy melódiákon keresztül lehet jelentkezni, vagy egyénileg egy beadott önéletrajzzal. szerintetek melyik az esélyesebb, hogy fel is vesznek? félre szeretnék tenni a költözésemre egy kis pénzt, pár havi albi bérletet, stb.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
mocsok a szesznagyfiú írta:A nők...azok nagy kurvák.
mr elnézést a kivétekólnek persze
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
A nők...azok nagy kurvák.
Nemsokára napokon belül lesz egy cikk majd erről. :-)raul0791 írta:Üdv, csak ideértem én is. valaki felhomályosítana mi ez az oldal privátban? vagy a másikkal mi lesz?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Amúgy meg főoldal:
:-)Real Madrid - Real Betis
2013.04.20 (szombat), 18:00,
TV: Sport1
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
más oldalon nézem én mindig a TV műsort, ahol kb az összes csatornának fent van, ott még a régi verzió volt, bocsi
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ferni:
Sport1: 18:00 Labdarúgás, Real Madrid - Betis, spanyol bajnokság, 32. forduló (élő)
Sport M-en lesz a Győr.
Sport1: 18:00 Labdarúgás, Real Madrid - Betis, spanyol bajnokság, 32. forduló (élő)
Sport M-en lesz a Győr.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- El Flaco
- Tiszteletbeli Szerkesztő
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Anelka, Benzema, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, FFF
Visszaolvastam mocskok.
Tarsi88-nak meg bitangjó az avája. :-)
Tarsi88-nak meg bitangjó az avája. :-)
"Az egykori tirpák pirult, szégyenkezett, haragudott valaha e csúfolódó szó miatt. A mai tirpák gazda büszkén a mellére üt és mondja: Igen én tirpák vagyok! Ez a csúfnév idővel megtisztelő, dicsérő kifejezéssé változott." (Krúdy Gyula)
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
de hiszen már múlt héten is az volt.nmate írta:... bszki most nézem ma már Aranypéntek van, elszámoltam egy héttel. Én meg itt ülök vidéken a gép előtt. bdsrstnt.
Szégyen a kukás, de hasznos.
-
Csöppet fáziskéséseben vagyok. Üdv mindenkinek!
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Én 9 év erős dohányzás után gondoltam egyet és egyik pillanatról a másikra nem gyújtottam rá többet. Az első pár nap szörnyű, de engem átsegített, hogy minden ismerős piszkált, hogy úgyse tudom lerakni, szóval meg akartam mutatni nekik.realistahuni írta:Egyetlen negatívum, hogy a cigi magával rántott, de mostanában kezdtem mérsékelni 4-5 szálra naponta, talán egyszer el is hagyom, de nehéz lesz.
Impossible is not a fact. It's an opinion. Impossible is not a declaration. It's a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
ehhez azért oda kel majd figyelni a belsősöknekflori írta:elég durván alakul az oldal.
ha igy haladtok simán mo legjobb és legigényesebb foruma lesz ez.
de semmi nem lehetetlen :-)
------------------------------------
Grat a listához Csabesz! :-)
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
mondjuk rátett, hogy tűző napon kezdődött a dolog és még fociztunk is. alapból a szakirányunk cskja(most lesznek Kandós napok) ajándékozott a foci csapatunknak egy tálca sopronit(meleg volt ) bedöngettük 7-en, aztán megnyertük az egészet és kaptunk mellé egy tálca drehert is...
Luxemburgot megverték egy brazil kupa meccs után.
Luxemburgot megverték egy brazil kupa meccs után.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Akkor jó, az nem túl szerencsés, főleg nem egy vonaton.Kerlon írta:nincs pazarlás válság van, nem hánytam szerencsére.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
nincs pazarlás válság van, nem hánytam szerencsére.
aranypéntek itt minden péntek.
az igazi aranypéntek majd június 20körül jön el. vizsgaidősuck vége.
aranypéntek itt minden péntek.
az igazi aranypéntek majd június 20körül jön el. vizsgaidősuck vége.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kerlon 2013. április 19., péntek 22:59-kor.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Kerlon írta:egy tanács: délután ne b****be, ha este még vonatoznod kell, mert rohadtul szétmegy a fejed mire hazaérsz.(3órás vonatozás)
Meg mert Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kihányod a beled - már bocsánat.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE