FIFA
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Re: FIFA
Tudnátok mondani jó kk-kvk-t?Valaki írta itt Jonathan Dos Santost,de nekem 1 év alatt csak +1-et fejlődött,úgyhogy ő felejtős.Leigazoltam ingyen Rodét,Ő mennyire fejlődőképes?
Meg még azon gondolkodom,hogy Bryzgalovot is eladom,mert Ő se fejlődik valami sokat.Helyére valami future kh-t?
Jelenlegi keret:ter Stegen---A.Moreno-Bryzgalov-Fazio-Aurier---Rakitic--Újkvk---Iturbe-Paredes-Biabiany---Gameiro
Pad:Suso,Bacca,Iborra,JDS,Vitolo,Rabello
Meg még azon gondolkodom,hogy Bryzgalovot is eladom,mert Ő se fejlődik valami sokat.Helyére valami future kh-t?
Jelenlegi keret:ter Stegen---A.Moreno-Bryzgalov-Fazio-Aurier---Rakitic--Újkvk---Iturbe-Paredes-Biabiany---Gameiro
Pad:Suso,Bacca,Iborra,JDS,Vitolo,Rabello
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Mivel sajnos a 15 nem fut el, ezért maradok továbbra is a 13-nál - a 14 nem tetszett -, az lenne a kérdésem valakitől, aki ebbe jobban otthon van, hogy lehet még számítani valami patchre amibe a 14-15-ös szezon igazolásai és mezei benne vannak, vagy ilyenről ne is álmodjak..?
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
nem. igazából csak dx 11-es vga-król indul el. szánalmas.csabi87 írta:Akinek nem megy annak nem ékezetes a felhasználó neve?
Én ilyet olvatsam hogy azért nem megy.Írjátok át aztán elméletileg jó lesz.
Nézzétek meg.
Valaki nem tud jó áron vezetékes Xbox kontrollert?
Akinek nem megy annak nem ékezetes a felhasználó neve?
Nézzétek meg.
Nézzétek meg.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Nem teljesen ugyanaz a kettő, a PC-s verzió sokkal közelebb áll a nextgen-hez, sőt szerintem teljesen meg egyezik. De hát ez van ezért nem fogok ps4-et venni az tuti
halálomig madridista leszek
-
- Kedvenc játékosaid: Kaká, Ronaldo, Marcelo, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ezt akartam már kérdezni. Grafikán kívül lesz még különbség a next-gen és a régi konzolos verziók között?BLaZE írta:Csak én érzem, vagy tényleg jobb lett ez a demo, mint 14? amúgy meg ps3 szokásos lebutított verzió, de maga a gameplay ugyanaz. Csak hát nincsenek benne azok a grafikai extrák, mint a next-gen konzolokon.
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Csak én érzem, vagy tényleg jobb lett ez a demo, mint 14? amúgy meg ps3 szokásos lebutított verzió, de maga a gameplay ugyanaz. Csak hát nincsenek benne azok a grafikai extrák, mint a next-gen konzolokon.
halálomig madridista leszek
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Nekem 64 biten nem fut.Remy írta:realfan91 írta:A demo kijött, a PC-men nem indul el. Úgy tudom ez csak 32 bites rendszereken fut el. Good job EA, as usual.
64 Nem rossz. Maxon ment a demó. A szurkolók faszán meg lettek csinálva. Hangulatba jó lett. Amúgy PC-n csak akkor éri meg leszedni, ha van hozzá kontrollered. Nincs bill beállítás. (egérrel lehet tolni )
- deni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Weah, Desailly, Ronaldo, Beckham, Roberto Carlos, Dunga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Spurs
Ibarbo és társai azért voltak annyira népszerűek és jók, mert azonnal a végsebességen kezdtek futni. Azzal, hogy teljesen átalakult a dinamika -lásd van gyorsulás- remélhetőleg már nem lesz annyi PaceWhore pl. az UT-ben sem. A demoból leszűrve, ha jó az ütemérzéked és ügyesen váltod az a védekező embert /nem hagyod, hogy a gép elváltsa magát/ sokkal egyszerűbb megállítani az ilyen játékosokat.Marci77 írta:Nem szamit az Overall szerintem. De neha meg a statok se annyira. Ibarbo pl statokban se vt annyira kiemelkedo,de szimplan OP volt Diego vagy Draxler se volt akkora Overall-u,megis jazekban sosaknal jobbak voltak azon a poszton.
Bentekenek se volt nagy a ratingje megis kb a legjobb csatar volt Ibra mellett
Van egy-ket erdekes stat az biztos. Ibra 4* skill,de Ribery maradt 5* Na m1.
Mar elore varom kik lesznek a 15 Ibarboi
Ez a mindent egy lapra feltevos tamadas meg vicces foleg ha berakod instrukcionak hogyha kell az utoldo percekre menjen fel a vedo a tamadokhoz. PSGnel az utolso 10 percben Maxwell-Cabaye-Aurier probalta lehozni a vedekezest,csak utobbit is felkuldtem igy halalrafutotta magat a vegere
Az egyik másodpercben még minden szép és jó, ám az óramutató arrébb kettyen, és a jövő már nem a lehetőségek és a csodák gyönyörű parkja, mint korábban, hanem kínzókamra, amelyben csak az örökre letűnt múlt néhány emléke adhat erőt a túléléshez
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Nem szamit az Overall szerintem. De neha meg a statok se annyira. Ibarbo pl statokban se vt annyira kiemelkedo,de szimplan OP volt Diego vagy Draxler se volt akkora Overall-u,megis jazekban sosaknal jobbak voltak azon a poszton.
Ez a mindent egy lapra feltevos tamadas meg vicces foleg ha berakod instrukcionak hogyha kell az utoldo percekre menjen fel a vedo a tamadokhoz. PSGnel az utolso 10 percben Maxwell-Cabaye-Aurier probalta lehozni a vedekezest,csak utobbit is felkuldtem igy halalrafutotta magat a vegere
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ezt az overall körüli "mániát" sose értettem FIFA-ban.. Szerintem sokkal fontosabb, hogy azokban a dolgokban legyen magas az értékelése a játékosnak, amit "ki is használ", semmint az overall pontszáma. Jesé is pl lehet 76-os, de a gyorsulása és a végsebessége kétlem, hogy nem 90 körül mozog - 13-ban is már bőven jó vele játszani, azóta meg csak javult a játékban.. Gondolom a védekezése lehet ilyen 36-os, és az húzza le ennyire csak. Carvajalnál szintén ez a szitu szerintem.Arpinho írta:Most nézem a játékosértékeléseket, és találkozom fura dolgokkal. Először is, nézgelődjünk csapaton belül.
Carvajal- 79: A tavalyi produkciójához képest borzasztóan kicsi overall, szégyen ez az egész.
Jesé- 76: Mi??????? Ez engem nagyon meglepett. Részben miatta is vártam az új fifát, azt hittem korrektebbül fognak vele eljárni. Ilyen Tellók simán kaptak 80-as overallt az előző fifákban.
Nem vagyok elégedett.
Én nem vagyok nagy FIFA guru, szóval aki az, az megmagyarázhatná nekem, hogy ez miért ennyire fontos.. Mert pl én 13-al játszok, és van olyan 80 alatti játékos, akivel sokkal jobban lehet játszani szerintem, mint egy 85-össel mondjuk.
(Az igaz, hogy én nem legendás szinten tolom, lehet ezért nem értem? )
Más: Nekem 32bites windowsom van, nem lehet valami egyszerű módszerrel 64-essé alakítani, anélkül, hogy totál újra kelljen raknom, és mindent újra leszedni hozzá..?
- Galacticos
[quote="Arpinho"
Isco- 83 : + a 2 csillagos cselezési szintjével [/quote]
Otbol ket csillag? Na hat akkor megvan hogy elso elinditasnal mi lesz az elso dolgom...
Isco- 83 : + a 2 csillagos cselezési szintjével [/quote]
Otbol ket csillag? Na hat akkor megvan hogy elso elinditasnal mi lesz az elso dolgom...
-
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Most nézem a játékosértékeléseket, és találkozom fura dolgokkal. Először is, nézgelődjünk csapaton belül.
CR- 92 : Nos, számomra elég nevetséges, hogy nem ő lett a játékban a legjobb, dehát ez ellen nincs mit tenni, a Fifa leszerződött Messivel, neki jár a legjobb rating. Ronaldo PES-ben a legkomplettebb, csak kár, hogy senki sem játszik azzal.
Modric- 87 : Szerintem teljesen korrekt, jó látni, hogy mások is sokra becsülik.
Ramos - 87 : Ez is oké.
Bale- 87 : Azt hittem, hogy őt jobbra készítik majd meg, de tévedtem. legalább 89-esre.
James- 86 : Kicsit túlértékelt. Biztos vagyok benne, hogy Fifában nagyon jó lett ő
Karim Benzema- 85 : Itt kicsit kisze-kusza számomra a helyzet, nem tudom eldönteni, hogy ez most jó vagy rossz.
Toni Kross- 85 : Szerintem egy 86-os overall jobban állna neki.
Khedira- 84 : Cserének tökéletes lesz
Pepe- 83 : Kicsit alacsonynak tűnik, de figyelembe kell vennünk, hogy a Fifánál számít a kor is, így ő nem kaphatott jobbat.
Isco- 83 : + a 2 csillagos cselezési szintjével teszi magát igazán nevetségessé a Fifa.
Varane- 81: Alacsonynak tűnik, szerencse, hogy fiatal, manager modeban fel lehet majd húzni szépen
Arbeloa- 79: Legyünk korrektek, túl lett értékelve.
Coentrao- 79: Lehetett volna egy-két számmal több.
Carvajal- 79: A tavalyi produkciójához képest borzasztóan kicsi overall, szégyen ez az egész.
Jesé- 76: Mi??????? Ez engem nagyon meglepett. Részben miatta is vártam az új fifát, azt hittem korrektebbül fognak vele eljárni. Ilyen Tellók simán kaptak 80-as overallt az előző fifákban.
Nem vagyok elégedett. Egy egész éven át fogok játszani ezzel a játékkal, kicsit nehéz lesz elviselni ezeket a melléfogásokat.
Ahhoz képest, hogy Messi tavaly jó nagy szar volt, tartalékolt... ő sem tudja mire, ő lett a legjobb overallos. RVP nevetségesen magas értékelést kapott. Falcao szintén soknak tűnik a maga 88-as ratinggel. Zlatan 90-esével is vitatkoznék, pedig bírom a tagot. Schweini nevetségesen komplett lett.
Azt hinné az ember, hogy nyerünk egy Bl-t és majd mindenki faszán jóra lesz megcsinálva, erre kapunk egy ilyet.
CR- 92 : Nos, számomra elég nevetséges, hogy nem ő lett a játékban a legjobb, dehát ez ellen nincs mit tenni, a Fifa leszerződött Messivel, neki jár a legjobb rating. Ronaldo PES-ben a legkomplettebb, csak kár, hogy senki sem játszik azzal.
Modric- 87 : Szerintem teljesen korrekt, jó látni, hogy mások is sokra becsülik.
Ramos - 87 : Ez is oké.
Bale- 87 : Azt hittem, hogy őt jobbra készítik majd meg, de tévedtem. legalább 89-esre.
James- 86 : Kicsit túlértékelt. Biztos vagyok benne, hogy Fifában nagyon jó lett ő
Karim Benzema- 85 : Itt kicsit kisze-kusza számomra a helyzet, nem tudom eldönteni, hogy ez most jó vagy rossz.
Toni Kross- 85 : Szerintem egy 86-os overall jobban állna neki.
Khedira- 84 : Cserének tökéletes lesz
Pepe- 83 : Kicsit alacsonynak tűnik, de figyelembe kell vennünk, hogy a Fifánál számít a kor is, így ő nem kaphatott jobbat.
Isco- 83 : + a 2 csillagos cselezési szintjével teszi magát igazán nevetségessé a Fifa.
Varane- 81: Alacsonynak tűnik, szerencse, hogy fiatal, manager modeban fel lehet majd húzni szépen
Arbeloa- 79: Legyünk korrektek, túl lett értékelve.
Coentrao- 79: Lehetett volna egy-két számmal több.
Nem vagyok elégedett. Egy egész éven át fogok játszani ezzel a játékkal, kicsit nehéz lesz elviselni ezeket a melléfogásokat.
Ahhoz képest, hogy Messi tavaly jó nagy szar volt, tartalékolt... ő sem tudja mire, ő lett a legjobb overallos. RVP nevetségesen magas értékelést kapott. Falcao szintén soknak tűnik a maga 88-as ratinggel. Zlatan 90-esével is vitatkoznék, pedig bírom a tagot. Schweini nevetségesen komplett lett.
Azt hinné az ember, hogy nyerünk egy Bl-t és majd mindenki faszán jóra lesz megcsinálva, erre kapunk egy ilyet.
"Goals are the most important in a match. You can play well for 90 minutes, but if you don't score, you don't win."
-Raul-
-Raul-
Angol, gondoltam lefordítomMarci77 írta:Magyar kommentatorod van? En nem is talaltam magyar nyelvet a lehetosegek kozott.
Amugy 2 meccs utan nekem eddig a kapusok borzasztoak. Annyi potya van meg hulyeseg. Remelem ezen javitanak. A masik hogy barkivel megindultam es vegigvittem a labdat.Ellenem ugxanez. A gep Kolarovval korbefutotta a 16ost. Kicsit neheznek ereztem a szerelest. Es hat a befejezeseknel is vannak eleg erdekes dolgok. En is nagyon csunyan melle lovogetek,de a gep meg egyenesen tragedia. Pedig Semi-Pro elvileg. (alapba ezt adta be)
Ami tetszik az a dinamikaja a jatekosoknak. Marmint jobban erzekelem a gyorsasagkulonbsegeket.
Lenyeg a lenyeg hogy kisse elbizonytalanitott hogy megvegyem-e,de majd talan 5-10 meccs utan megszokom
A szerelés nekem sem akar sikerülni, viszont az feltűnt, hogy hozzáadtak plusz 2 opciót a védekezés/támadáshoz. Lett egy "Park the Bus" meg egy "All out Attack". Kipróbáltam a park the bust és rögtön kaptam egy gólt
Egyébként az "okos" kapusom rendesen kapja a gólokat a rövidre...
-
- Kedvenc játékosaid: Modric Cr7
- Kedvenc csapatod: real madrid
Minden evben varom a fifat es varom hogy a boriton a menukben nem messi lesz de o van mindenutt hihetetlen! Olyan mintha a EAgames-nel nem ismernenk mas jatekost!
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Magyar kommentatorod van? En nem is talaltam magyar nyelvet a lehetosegek kozott.
Amugy 2 meccs utan nekem eddig a kapusok borzasztoak. Annyi potya van meg hulyeseg. Remelem ezen javitanak. A masik hogy barkivel megindultam es vegigvittem a labdat.Ellenem ugxanez. A gep Kolarovval korbefutotta a 16ost. Kicsit neheznek ereztem a szerelest. Es hat a befejezeseknel is vannak eleg erdekes dolgok. En is nagyon csunyan melle lovogetek,de a gep meg egyenesen tragedia. Pedig Semi-Pro elvileg. (alapba ezt adta be)
Ami tetszik az a dinamikaja a jatekosoknak. Marmint jobban erzekelem a gyorsasagkulonbsegeket.
Lenyeg a lenyeg hogy kisse elbizonytalanitott hogy megvegyem-e,de majd talan 5-10 meccs utan megszokom
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
Fifa 15 demo, Liverpool - City meccsen a kommentátor: Messi nem hozta a legjobb formáját a VB döntőn, de így is kiemelkedett és Argentínának komoly lehetőségei voltak.
Elképesztő ez a Messi imádat ebben a játékban. Egy bizonyos fokig érthető, mert mégiscsak leszerződtek vele, de már kb. minden almenüben őt kell nézni. Engem kicsit zavar...
Elképesztő ez a Messi imádat ebben a játékban. Egy bizonyos fokig érthető, mert mégiscsak leszerződtek vele, de már kb. minden almenüben őt kell nézni. Engem kicsit zavar...
- deni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Weah, Desailly, Ronaldo, Beckham, Roberto Carlos, Dunga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Spurs
Tegnap este haverokkal mi is próbálgattuk a demot.
Nyilván szebb lett mint volt, a játékosok mozgása, dinamikája is tetszik /végre van gyorsulása a fiúknak/.
Viszont amennyire beharangozták a kapusokat, annyira nem tetszik. Nem tudom, hogy a szokásos Fifa betegség miatt nem lehet a kapusok nehézségi szintjét változtatni, vagy alapból ilyen buták lesznek, de ha ezt ki tudják javítani a startra, akkor iszonyat jó Fifa-t kapunk végre.
Egy kis ízelítő az "OKOS" kapusokból
https://www.youtube.com/watch?v=_eELGHL ... e=youtu.be
Nyilván szebb lett mint volt, a játékosok mozgása, dinamikája is tetszik /végre van gyorsulása a fiúknak/.
Viszont amennyire beharangozták a kapusokat, annyira nem tetszik. Nem tudom, hogy a szokásos Fifa betegség miatt nem lehet a kapusok nehézségi szintjét változtatni, vagy alapból ilyen buták lesznek, de ha ezt ki tudják javítani a startra, akkor iszonyat jó Fifa-t kapunk végre.
Egy kis ízelítő az "OKOS" kapusokból
https://www.youtube.com/watch?v=_eELGHL ... e=youtu.be
Az egyik másodpercben még minden szép és jó, ám az óramutató arrébb kettyen, és a jövő már nem a lehetőségek és a csodák gyönyörű parkja, mint korábban, hanem kínzókamra, amelyben csak az örökre letűnt múlt néhány emléke adhat erőt a túléléshez