Kommentáld a híreket
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Gomez is... Minek hagyja ott bajorékat? Amúgy ide nem illene a játékba, ugyanugy mint higany se illett. Játékosabb,technikás támadó kell ezek mellé a playák mellé(DM,Özil). A bayernben ott volt a két szélen két egyéni játékos plussz schweini irányitott. Neki csak belekellett botlani a középre érkező labdába. Itt CR-t kell kiszolgálni. Ugyanakkor ő az egyéni játékosunk is a szélen szval kicsit bonyolult a helyzet. Suarez féle csatárt kell venni ha már veszünk.
-
- Kedvenc játékosaid: CR7, Bale, Ramos
- Kedvenc csapatod: real
akkor 8,5 milka cseppen be a kasszaba , mehet a kozeppalyara, Cavani annyit szerintem nem er, sot maximaliasan 40enetmohaola írta:A hírek szerint Garay a Manchester United-é lesz, akiért 17 millió fontot fizetnének, amiből a fele a Real Madrid csapatát illeti.
A Napoli elnöke továbbra is ragaszkodik a 63 millió euróhoz Cavani-ért.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Nem az. Mija már egyszer majdnem idehozta, emlékszem, milyen örömünnep volt itt a fórumon, mikor végül a Bayernhez igazoltDonát írta:Tudom, hogy sokan nem osztják a véleményem, de én örülnék neki. Megbízható, gólerős csatár, sok olyan meccsünk volt az elmúlt három évben, amikor ez többet ért volna, mint a zsugabonító (ami szintén hiányzott sokszor).
Merci Zizou!
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Hála istennek. Annyiért biztos nem hozzuk el. Marad Suarez,de én akkor sem csüggednék el ha nem hoznánk senkit vagy max egy Adebayort,h azért legyen benz mögött valaki. Simán megkéne neki adni ezt az évet. Élne a sok játékperccel a nyakmat teszem(nném) rá. Mondjuk benne van a kockázat de elvileg florentino kis kedvence...mohaola írta:A Napoli elnöke továbbra is ragaszkodik a 63 millió euróhoz Cavani-ért.
-
A hírek szerint Garay a Manchester United-é lesz, akiért 17 millió fontot fizetnének, amiből a fele a Real Madrid csapatát illeti.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Olaszokhoz teszi át a székhelyét elvileg. Talán Napoli.Gomez elvileg azt mondta csapattársainak , hogy a kupa döntő volt az utolsó meccse , Itt az idő lecsapni rá .25 millióból ki is jönne.Megoldódhatnak a csatár gondjaink.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Tudom, hogy sokan nem osztják a véleményem, de én örülnék neki. Megbízható, gólerős csatár, sok olyan meccsünk volt az elmúlt három évben, amikor ez többet ért volna, mint a zsugabonító (ami szintén hiányzott sokszor).oroszisti írta:Gomez elvileg azt mondta csapattársainak , hogy a kupa döntő volt az utolsó meccse , Itt az idő lecsapni rá .25 millióból ki is jönne.Megoldódhatnak a csatár gondjaink.
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Gomez elvileg azt mondta csapattársainak , hogy a kupa döntő volt az utolsó meccse , Itt az idő lecsapni rá .25 millióból ki is jönne.Megoldódhatnak a csatár gondjaink.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
na szopi-szopi öt dorrárr!Kerlon írta:+Khedirával is hosszabbítanánk.
Khedira max kiegészítő ember lehet jövőre. Vagy az új edző kihozza belőle a válogatottbeli teljesítményét az uborkaszezonban mindig reménytelenül optimista vagyok
Vagy nem: 2 kkp-t szerintem úgy igazolunk, hogy abból az egyik Casemiro lesz. Mellé jön Gündogán/Pogba/Veratti/Vidal (valószínűség szerint növekvő sorrendben)
Na végre! Végre egy jó igazolás! :-) :ĐHIVATALOS: A Bayer Leverkusen hivatalos honlapján megerősítette, hogy Dani Carvajal visszatér a Real Madridhoz! A német klub honlapja szerint a Real Madrid 6,5 millió eurót fizet a játékosért. “Nagyon sajnáljuk, hogy Daniel nem marad velünk, de tudtuk, de a Real döntése nem meglepő számunkra” – nyilatkozta Rudi Völler.
+Khedirával is hosszabbítanánk.Realista24 írta:Vagy az Arsenalban, nagyon rajta vannak Higun. Már csak azért is jó lenne, ha legalább ketten érdeklődnének, hogy az ára ne menjen még lejjebb. Bár elvileg 25 milliót fizetne érte a Juve, na mindegy.szerintem jót tesz neki a környezetválzotás nagyon is megfog élni a seria A-ban. peace.
Higu elmegy, Carvajal a kosárban, alakul ez.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Vagy az Arsenalban, nagyon rajta vannak Higun. Már csak azért is jó lenne, ha legalább ketten érdeklődnének, hogy az ára ne menjen még lejjebb. Bár elvileg 25 milliót fizetne érte a Juve, na mindegy.szerintem jót tesz neki a környezetválzotás nagyon is megfog élni a seria A-ban. peace.
Higu elmegy, Carvajal a kosárban, alakul ez.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
dehogy olvasom vissza. én csak azt írtam hogy megköszönheted hogy nem kell többet őt látnod Real mezben. ennyi. full mindegy hogy felőled maradhatott-e volna vagy sem. nem vagyunk a vezetőségben hogy döntsünk játékosokról. szerintem jót tesz neki a környezetválzotás nagyon is megfog élni a seria A-ban. peace.Így van, köszönöm neki, hogy végre elmegy, mert csak kevesebben voltunk vele a pályán. De keress vissza a hozzászólásaim között, nem egyszer és nem kétszer írtam, hogy felőlem maradhat is, csak legyen középpályánk, bitang erős. Aztán köss belém újra, hátha sikerül.
- RealMadridFanatic
Jaja, így érthető a dolog.nem volt prioritás, mert túl sokba kerül a csere.
Nehéz ügy ez. Én mindenképpen örülnék ha lépne, viszont valaki csak kell helyette. Benzemának megadnám az utolsó esélyt, egy év stabil kezdőként. Nem 100 gólt várnék, hanem aktivitást a mezőnyben, a játék gyorsítását, gólpasszokat, és persze azért 25-30 gólt is. Képesnek is érzem erre, ha megfelelő a csapat mentalitása, illetve változik a játékfelfogás, és kihasználjuk végre azt a pár embert, aki képes földön, gyorsan játszani.
Így ha tényleg 50, meg 60 millió Suárez, meg Cavani, meg bárki, akkor keresnék egy idősebb formát a padra, hogy ne Morata szerencsétlenkedését kelljen nézni. Csak lehet találni valakit, aki olcsóbb lenne, mint a Higuért kapott összeg, viszont a padon "minőséget" képviselne.
Carvajalnak meg örülök. Remélem beváltja a hozzá fűzött reményeket, már én is szeretnék egy saját nevelést látni, amint beépül a csapatba. :-)
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Így van, köszönöm neki, hogy végre elmegy, mert csak kevesebben voltunk vele a pályán. De keress vissza a hozzászólásaim között, nem egyszer és nem kétszer írtam, hogy felőlem maradhat is, csak legyen középpályánk, bitang erős. Aztán köss belém újra, hátha sikerül.zóval eddig nem hittél ezekben a hírekben. lehet ezt csűrni csavarni csak nem érdemes.
viszont akkor állításod szerint van mit köszönnöd Higunak hogy önként lelép mert szerinted a vezetőség nem akart megválni tőle, hisz meglepetésként érte őket a távozási szándéka.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Itt a bejelentés.
6,5 millio -ahogy a német mondaná- ajróért jön. Végre lesz jobbhátvédünk kb. 4 év után. Topikot neki!
Ich wünsche dir alles gutes Dani!
6,5 millio -ahogy a német mondaná- ajróért jön. Végre lesz jobbhátvédünk kb. 4 év után. Topikot neki!
Ich wünsche dir alles gutes Dani!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Nyilván jobban otthon vagy ezekben a hírekben szóval ezzel nem vitatkozom ,de tény hogy nem voltak Higuaín felé tisztelettel , és szerintem már tudtak is a távozási szándékról , max nem tetszik neki hogy elmondta ,hogy megy mert így tuti nem kapnak érte annyit , amennyit szeretnének. De túlragoztuk ezt a témátRealista24 írta:Ezt is írják, hogy nem volt semmiféle ígéret a játékos felé. Ő és az ügynöke fizetésemelést akart, csak teljesítmény nem párosult a kérvény mellé. Perezék meg nem hülyék, hogy hosszabbítsanak egy ilyen játékossal.+ A vezetőség beígért neki ha jól tudom egy hosszabbítást+ fizetés emelést
Benzemáról is írnak, hogy ez az utolsó éve, ha nem kezd magával valamit, mert már Perez is levette róla a kezét. De mivel Zidane is visszatér, új edző, új taktika, stb. így van még egy éve a bizonyításra.
Isten hozott Carvajal
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
szóval eddig nem hittél ezekben a hírekben. lehet ezt csűrni csavarni csak nem érdemes.Most már fog érkezni, mert Pipita bejelentette a távozási szándékát.
viszont akkor állításod szerint van mit köszönnöd Higunak hogy önként lelép mert szerinted a vezetőség nem akart megválni tőle, hisz meglepetésként érte őket a távozási szándéka.
részemről vége. örüljünk carvajalnak és hogy végre lesz jobbhátvédünk is.
KP-ra kéne holnap még bejelenteni valakit.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezt is írják, hogy nem volt semmiféle ígéret a játékos felé. Ő és az ügynöke fizetésemelést akart, csak teljesítmény nem párosult a kérvény mellé. Perezék meg nem hülyék, hogy hosszabbítsanak egy ilyen játékossal.+ A vezetőség beígért neki ha jól tudom egy hosszabbítást+ fizetés emelést
Benzemáról is írnak, hogy ez az utolsó éve, ha nem kezd magával valamit, mert már Perez is levette róla a kezét. De mivel Zidane is visszatér, új edző, új taktika, stb. így van még egy éve a bizonyításra.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
na akkor a védelem legalább kész van
márcsak a kp és a csatársor kell, gyerekjáték
márcsak a kp és a csatársor kell, gyerekjáték
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane