Ez nem feltétlenül van így, van erre jó pár példa a múltból, elég csak Modricot megemlíteni.
Csak ott a klubja is folyamatosan azt kommunikálta, hogy nem akarják elengedni.
Nálunk nem pont így van. Most nem azt mondom, hogy a vezetők eret vágtak volna magukon, ha itt marad, de egyértelmű volt az Ő céljuk is, eladni. Nyilván nem apróért persze.
Aztán jött az, amit írtál, hogy minden félig értelmes alternatívára rádobták az 50-60 millás árcédulát, vagy hosszabbítottak a klubjuknál. Gondolom így már nem volt 100%-ig jónak tűnő ötlet az eladása, erre jött ez a nyilatkozat, ami után biztosan lécel, és ezzel rossz helyzetbe került a Madrid.
Simán...Itt volt ez a legtöbb ember szerint szar szezon, és lőtt 20 gólt úgy, hogy a lehetséges játékidő kb felében játszott.
Most nézegettem transfermarkt.de-n a statokat kicsit.
E szerint 2979 percet volt a pályán a Realban idén, minden porondot figyelembe véve.
20 gólt lőtt, tehát 149 percenként talált a kapuba, illetve adott 22 gólpasszt is, ez 135 percenként következett be átlagban.
Ha kanadai táblázat szerint nézzük, akkor aktív részt vállalt a csapat góljaiban, 70 percenként. Tehát átlagban majdnem minden meccsen részese volt egy gólunknak.
Lehet ám úgy csavarni a statokat, hogy fényezés legyen a vége. :-)
Egyébként ezek alapján vállalható ez a szezon, viszont bennem is az maradt meg, hogy ez kevés. Viszont abban biztos vagyok, hogy sokkal több van benne, mint ahogy írtam is, megfelelő taktika, hozzáállás mellett. Remélem jövőre betonkezdő lesz. A hírekben szereplő nevek közül egyedül Suárez az, akit megpróbálnék, de egyrészt nem kedvelem a pályán mutatott viselkedése miatt, másrészt a "kidobott" 50 milla helyett megadnám az utolsó sanszot Karimnak. Az a pénz meg mehet a középpályára, Bale-re, olyan helyekre, ahová jobban kell.
Különben Cavani elvileg 96 percenként lőtt gólt idén (gól/gólpassz 80 percenként), Suárez 125 (84).
Megint ha csak a statokat nézzük, akkor pl. Suárez alig jobb mutatókat hoz, mint Benz, viszont nála azt mondják, hogy nagyon jó szezont futott, Benzema meg pancser volt.
Na mindegy, senki ne kössön belém, semmit nem akartam ezzel bizonygatni, ahogy írtam is, a statokat sokféleképpen lehet ferdíteni/értelmezni, nem is ezekből kell kiindulni.
Én csak eljutottam oda, hogy ha ilyen 50-60 millák repkednek ilyen nevekért, akkor hozzunk egy rutinrókát a padra, és Benzema legyen alapember egy évig folyamatosan. Azt is megértem, ha más ezt elveti, és nem bízik a franciában. Én többet látok benne, megadnám neki a bizalmat. Peace. :-)