Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

CS0ki

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 3., hétfő 15:19

Benzema már 2 éve folyamatosan alapember. Benzema kezdő tagsága akkor kezdett megingani, amikor full gyenge meccseket hozott zsinórban.
Mondjuk én olyat néznék meg, ami mondjuk Suarez vagy Cavani, vagy Falcao, vagy Bale vagy kb minden szóbahozott ember esetében van...Hogy sorban kpjáék a 90 perceket, függetlenül attól, hogy mit alkottak. Hoy Cavani fizex kezdjen a 10. meccsén is úőgy, hogy az előtte lévő 9et mind végigjátszotta, és egy gólt se lőtt. Vagy hogy RvP lőtt talán egy gólt 8-9 meccsen, és SAF kiáll mögé, hogy nincs gond, majd jönnek a gólok, és nyomatja tovább. Ehhez azért nehéz hasonlítani azt, hogy Benzema nem játszott végig két meccset egymás után, de egész szezonban sincs meg a teljes 10 meccse.
Egy szó, mint száz Benzema kurva gyenge volt idén.
20 góllal meg 20 gólpasszal valaki kruva gyenge? Nem mondom, hogy jól idénye volt, igazából egy gyenge közepes, de azért na...

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 3., hétfő 15:10

Benzema már 2 éve folyamatosan alapember.
Igen, mondhatjuk ezt, de sokszor volt ez a baromsága Josénak, hogy felváltva kezdtek, meg minden meccs 60. percében az aktuális kispados váltotta a kezdőt.

Akkor inkább legyen egy kezdőcsatár (nyilván nem konkurencia nélkül), aki folyamatosan játszik. Ez is bizalmi poszt. Önbizalom nélkül egy csatár semmit nem ér. Meg ha tudod, hogy bármi van, jönni fog a csere, meg a következő meccsen sem biztos a helyed.

Az meg, hogy a nagy meccseken Benz kezdett, alap (ehhez is évek kellettek, hogy ráébredjenek, hogy Higuaín minden nagyobb csapat ellen használhatatlan).
Ez még nem jelenti azt, hogy a francia alapember volt. Nálam.
Mert Benzema/Higu gólmennyiségnél nem fog többet rúgni a friss érkező, de az új érkezőnek a jelenléte a csapat játékán is meg kell, hogy látszódjon.
Itt mire gondolsz pontosan?
Nálam pont akkor lenne biztosan létjogosultsága a cserének, ha ez több gólt hoz a csapat konyhájára. Azért senki ne jöjjön, hogy ugyanazt a gólmennyiséget hozza, mint az itt lévők. Ezért minek 50 millát adni? ha meg a játék képét akarjuk átformálni, ahhoz nem kell Suárez, pont visszaérek oda, hogy más rendszerben Benzema is sokkal használhatóbb lenne. Ő lehetne az új rendszer "új érkezője".

Ha a motivációra gondoltál, amit hoz egy új érkező, az más. Felrázhatja a csapatot, a támadókat, teljesítményre ösztönöz. Csak erre nem mindenki ugyanúgy reagál, illetve megint előállhatna egy ugyanolyan helyzet mondjuk egy Benzema - Suárez duó között, mint ami Higuval volt. Lehet, hogy Suárez sem lenne hirtelen olyan eredményes, aztán ki lenne kezdve.

Na mindegy, túl drágák a jelöltek szerintem. Máshogy csinálnám. Ez persze lényegtelen. :-)
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 3., hétfő 14:52

Benzema legyen alapember egy évig folyamatosan.
Benzema már 2 éve folyamatosan alapember. Benzema kezdő tagsága akkor kezdett megingani, amikor full gyenge meccseket hozott zsinórban. Egyébként előtte minden komoly meccsen ő kezdett, ha nem volt sérült. Az, meg már hadd ne legyen gond, hogy a BL meccsek előtt kap egy-egy meccset Higuáin is. Egy szó, mint száz Benzema kurva gyenge volt idén. Ahogy írtad, nincsenek rosszabb statjai, mint Suareznek, de mégis kevés volt ez idén.

És pont ez az, amiért inkább Suarez kellide, semmint Cavani. Mert Benzema/Higu gólmennyiségnél nem fog többet rúgni a friss érkező, de az új érkezőnek a jelenléte a csapat játékán is meg kell, hogy látszódjon.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 3., hétfő 14:40

Ez nem feltétlenül van így, van erre jó pár példa a múltból, elég csak Modricot megemlíteni.
Csak ott a klubja is folyamatosan azt kommunikálta, hogy nem akarják elengedni.
Nálunk nem pont így van. Most nem azt mondom, hogy a vezetők eret vágtak volna magukon, ha itt marad, de egyértelmű volt az Ő céljuk is, eladni. Nyilván nem apróért persze.

Aztán jött az, amit írtál, hogy minden félig értelmes alternatívára rádobták az 50-60 millás árcédulát, vagy hosszabbítottak a klubjuknál. Gondolom így már nem volt 100%-ig jónak tűnő ötlet az eladása, erre jött ez a nyilatkozat, ami után biztosan lécel, és ezzel rossz helyzetbe került a Madrid.

Simán...Itt volt ez a legtöbb ember szerint szar szezon, és lőtt 20 gólt úgy, hogy a lehetséges játékidő kb felében játszott.
Most nézegettem transfermarkt.de-n a statokat kicsit.

E szerint 2979 percet volt a pályán a Realban idén, minden porondot figyelembe véve.
20 gólt lőtt, tehát 149 percenként talált a kapuba, illetve adott 22 gólpasszt is, ez 135 percenként következett be átlagban.
Ha kanadai táblázat szerint nézzük, akkor aktív részt vállalt a csapat góljaiban, 70 percenként. Tehát átlagban majdnem minden meccsen részese volt egy gólunknak.
Lehet ám úgy csavarni a statokat, hogy fényezés legyen a vége. :-)

Egyébként ezek alapján vállalható ez a szezon, viszont bennem is az maradt meg, hogy ez kevés. Viszont abban biztos vagyok, hogy sokkal több van benne, mint ahogy írtam is, megfelelő taktika, hozzáállás mellett. Remélem jövőre betonkezdő lesz. A hírekben szereplő nevek közül egyedül Suárez az, akit megpróbálnék, de egyrészt nem kedvelem a pályán mutatott viselkedése miatt, másrészt a "kidobott" 50 milla helyett megadnám az utolsó sanszot Karimnak. Az a pénz meg mehet a középpályára, Bale-re, olyan helyekre, ahová jobban kell.

Különben Cavani elvileg 96 percenként lőtt gólt idén (gól/gólpassz 80 percenként), Suárez 125 (84).

Megint ha csak a statokat nézzük, akkor pl. Suárez alig jobb mutatókat hoz, mint Benz, viszont nála azt mondják, hogy nagyon jó szezont futott, Benzema meg pancser volt.

Na mindegy, senki ne kössön belém, semmit nem akartam ezzel bizonygatni, ahogy írtam is, a statokat sokféleképpen lehet ferdíteni/értelmezni, nem is ezekből kell kiindulni.

Én csak eljutottam oda, hogy ha ilyen 50-60 millák repkednek ilyen nevekért, akkor hozzunk egy rutinrókát a padra, és Benzema legyen alapember egy évig folyamatosan. Azt is megértem, ha más ezt elveti, és nem bízik a franciában. Én többet látok benne, megadnám neki a bizalmat. Peace. :-)
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 3., hétfő 13:49

Chris írta:
Higuaint 2006-ba vette a klub,12 millio ajroert,ha igaz,a Rivertől.Ha sikerülne kapni érte 25gurigát,az nem lenne rossz.
Igen és közben meg bárhogy nézzük a válogatott és a Real alapembere lett. Más, hasonló kaliberű játékosok fél év alatt duplázzák meg az árukat. Pláne akkor vicc ez a 22 millió az olaszok részéről, hogy 60 milliókat mondanak egy Cavanira, aki azért nem 3x jobb Higuaínnál, hanem mondjuk +10 millával. Ettől függetlenül most már mindenképp mennie kell, ez közös érdek. Marketing szempontból jó nagy hülyeség volt ez a bejelentése, így most már nyilvánvaló, hogy akár áron alul is el lehet vinni őt, mert menni akar.
Az a baj,hogy a nemzetközi kupában nem alkotott soha maradandót,ott nem ment a góllövés,ezért aztán nem is emelkedett az ára a piacon.Ahogy a válogatottal se alkotott maradandót.Ezért én összeteszem a két kezem,ha adnak érte 25-öt,akár a juve,akár az arsenal.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 3., hétfő 13:48

így most már nyilvánvaló, hogy akár áron alul is el lehet vinni őt, mert menni akar.
Ez nem feltétlenül van így, van erre jó pár példa a múltból, elég csak Modricot megemlíteni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2013. június 3., hétfő 13:43

Higuaint 2006-ba vette a klub,12 millio ajroert,ha igaz,a Rivertől.Ha sikerülne kapni érte 25gurigát,az nem lenne rossz.
Igen és közben meg bárhogy nézzük a válogatott és a Real alapembere lett. Más, hasonló kaliberű játékosok fél év alatt duplázzák meg az árukat. Pláne akkor vicc ez a 22 millió az olaszok részéről, hogy 60 milliókat mondanak egy Cavanira, aki azért nem 3x jobb Higuaínnál, hanem mondjuk +10 millával. Ettől függetlenül most már mindenképp mennie kell, ez közös érdek. Marketing szempontból jó nagy hülyeség volt ez a bejelentése, így most már nyilvánvaló, hogy akár áron alul is el lehet vinni őt, mert menni akar.

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. június 3., hétfő 13:33

Nah, Carvajal megvan, nagyon zsir :D
Perez bejelentese utan mint várható volt, jonnek a hivatalos kozlemenyek, igazolasok.
Holnap valoszinu megérkezik hivatalos formában az új edzonk is ...
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 3., hétfő 13:31

Nem 100 gólt várnék, hanem aktivitást a mezőnyben, a játék gyorsítását, gólpasszokat, és persze azért 25-30 gólt is. Képesnek is érzem erre, ha megfelelő a csapat mentalitása,
Simán...Itt volt ez a legtöbb ember szerint szar szezon, és lőtt 20 gólt úgy, hogy a lehetséges játékidő kb felében játszott.
A La Gazzetta dello Sport szerint június 9-én ismét tárgyaló asztalhoz ülnek a Real Madrid és a Juventus képviselői Higuín átigazolását illetően, mi továbbra is 30 millió eurót kérünk, míg a Juve 22 millió eurót adna, ha nem sikerül megegyezni akkor más után néznek az olaszok.
Csak aztán nehogy a nyakunkon maradjon.

Carvajalt meg ideje volt bejelenteni. :-)

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 3., hétfő 13:20

Annyit akart, amennyit Karim keres, 3,8ról 4,5-re szerette volna emeltetni a fizetését.
Ahha,én 4-re emlékeztem,azért írtam 500ezret.Azt tudtam hogy 4,5 kellene neki.De ha nagyon meg akarták volna tartani,megadják neki,sztm.Persze a mutatott teljesítmény fényében,főleg ami a Bajnokok ligáját illeti,nem csoda hogy nem adták meg azt a 7kilot :-)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 3., hétfő 13:17

A La Gazzetta dello Sport szerint június 9-én ismét tárgyaló asztalhoz ülnek a Real Madrid és a Juventus képviselői Higuín átigazolását illetően, mi továbbra is 30 millió eurót kérünk, míg a Juve 22 millió eurót adna, ha nem sikerül megegyezni akkor más után néznek az olaszok.
Imádom az olaszokat.
Ugyanazt a hír leírják nyolcszor :lol:
Corazon Classic meccs lesz vasárnap, ahol ott lesz a két klub vezetősége természetesen, aztán, hogy tárgyalnak-e vagy sem az már más kérdés.
Egyébként pont a legutóbb írta ugyanez a lap, hogy már 25öt is fizetnének Pipitáért.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. június 3., hétfő 13:13

HIVATALOS: A Bayer Leverkusen hivatalos honlapján megerősítette, hogy Dani Carvajal visszatér a Real Madridhoz! A német klub honlapja szerint a Real Madrid 6,5 millió eurót fizet a játékosért. “Nagyon sajnáljuk, hogy Daniel nem marad velünk, de a Real döntése nem meglepő számunkra” – nyilatkozta Rudi Völler.
na végre. már ez jó kis erősítés a szezonra nézve :-)

mohaola

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. június 3., hétfő 13:11

Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 3., hétfő 13:03

Amúgy ha minden igaz,500ezerrel kért volna többet évente,amire nemet mondott a vezetés,tehát valszinü hogy nem számítottak volna rá a továbbiakban.Sztm.
Annyit akart, amennyit Karim keres, 3,8ról 4,5-re szerette volna emeltetni a fizetését.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 3., hétfő 12:55

El hijo pródigo volvió a casa ... :D üdv itthon Danny boy :salute:

Higuaint 2006-ba vette a klub,12 millio ajroert,ha igaz,a Rivertől.Ha sikerülne kapni érte 25gurigát,az nem lenne rossz.Amúgy ha minden igaz,500ezerrel kért volna többet évente,amire nemet mondott a vezetés,tehát valszinü hogy nem számítottak volna rá a továbbiakban.Sztm.

Gomez meg csak egy mázlista :cens: fej,akinek egyszer el fog múlni az a kva szerencséje,és szépen eltünik majd a süllyesztőbe mint Luca Toni... :-)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2013. június 3., hétfő 12:45

gomezt és nistelrooyt össze se lehet hasonlítani. tegnap nem néztétek a meccset? az öreg még mindig ott van technikálisan, agilis, elszánt. de neki mindig is fejben volt az, ami a legjobbak közé emelte. melyik van meg gomezben? csak az utóbbi, de az sem hasonlítható van golhoz. én nem tudnék egy meccset se végig nézni, látni, ahogy dadog nála a labda, sípcsonttal vezeti. épp elég volt higuaín balfaszkodásaiból, hiába gólerősebb, nem kell.

carvajalnak puszi, salgado óta épp itt az idő, hogy legyen egy épkézláb jobbhátvéd a csapatban. :-)

pulci
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7

HozzászólásSzerző: pulci » 2013. június 3., hétfő 12:42

Mike írta:na akkor a védelem legalább kész van :D

márcsak a kp és a csatársor kell, gyerekjáték
Ezt adom végre hátulról kezdünk építkezni védelem kipipálva szerintem, max. eladni fogunk még!
Most már tényleg jöhet a középpálya pontosabban vkp. poszt amit mindenek előtt meg kell erősíteni és akkor végére maradhat a csatár poszt ahova mindenképp hozni kell valakit Higu távozása miatt!

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2013. június 3., hétfő 12:38

Realista24 írta:
Gomez elvileg azt mondta csapattársainak , hogy a kupa döntő volt az utolsó meccse , Itt az idő lecsapni rá .25 millióból ki is jönne.Megoldódhatnak a csatár gondjaink.
Olaszokhoz teszi át a székhelyét elvileg. Talán Napoli.
Én úgy olvastam hogy a "tanácsadója" (Uli Ferber) már többször is találkozott a Napoli vezetőségével és Benitez is nagyon szorgalmazza az ő leigazolását.... elvileg 2016-ig kapna szerződést. Én személy szerint elfogadnám ha őt igazolnánk le (nem azt mondom hogy repesnék az örömtől...) szerintem nekünk is valami hasonló csatárt kellene igazolni akiről szinte minden labda bepattan a kapuba. A helyzeteink megvannak hozzá csak nincs aki beverné őket. Higuain kevés mint kávéban a citrompótló. Benzema pedig nem az a "klasszikus" 9-es. De lehet hogy ezzel az igazolással nyílik meg az út Cavani előtt... mert Benitez is az egycsatáros játékot preferálja. Akkor minek neki két csatár ? :hmmm:

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. június 3., hétfő 12:38

mohaola írta:A hírek szerint Garay a Manchester United-é lesz, akiért 17 millió fontot fizetnének, amiből a fele a Real Madrid csapatát illeti.
Az teljesítmény lehetett Perezéktől, hogy úgy adták el nekik Garayt, hogy a következő átigazolásának fele a miénk legyen. A Benficából ilyet ki nem néznék

Zidane ebből a 8,5 millió fontból igazolhatna megint egy "Varane"-t a KPra
Gomez is... Minek hagyja ott bajorékat?
Mandzukic mögött idén jóval kevesebb lehetőséget kapott, mint tavaly. Ősztől pedig még kevesebbet játszhatna, mert a Bayern venni akar egy újabb csatárt. Érthető döntés

csibi

HozzászólásSzerző: csibi » 2013. június 3., hétfő 12:37

nem lenne rossz gomez, olyan nistelrooy szerű játékos lenne szerintem. plusz lenne valami veszély szögletből vagy beívelt szabadrúgásból.

Vissza: