tehát kihagyod a kezdőből, oké.peti_madrid írta:Hehe, most akárhogy akarod védeni (meg hergelni a társaságot), nem való a kezdőbe Benzema addig, amíg nem rúgja be az ilyeneket. Én értem, hogy már nem az ő dolga a góllövés, de egy olyat, amit elbaszott a labdaátvétellel (egy-az-egyben), azt megye háromban röhögve berúgják...
csicsarító egy gyenge inzagi utánzat, ő nem fog ott labdát megtartani és labdázni, ő egy labdaárintéssel dolgozik, ami vagy kapura megy, vagy lelátóra.
vagy behozol egy kp-st benzema helyére és akkor nézheted a csatár nélküli szarakodást, a belső védők meg akár fel is bachatják a napernyőt, olyan teadélutánjuk lesz úgy.
kihagyott két ziccert. benne van. nem örülök én se, de nincs jobb megoldás, játszania kell.
5. vagy 6. év után már összeállhatott volna a kép a nagyszerű egyszeri drukkerben, hogy itt nem igazán a klasszikus fifás posztok vannak...ellenben Benzemának mindent el kell nézni. mert nem az ő dolga a góllövés. a középcsatárnak. kilencesnek. neki nem dolga.
na jó befejeztem, még szerencse, hogy nincs átigazolási szezon, mert már eladtátok volna egy zacskó szotyiért