szilamer írta:Meg Ancelotti "megkapta Florentino szavazatát" úgy hogy szerintem ha Mou megy ő a köv edző.
Ha jól rémlik, Ancelotti már többször lenyilatkozta az elmúlt hetekben, hogy marad Párizsban a következő évadra is. Építi a csapatát, tervei vannak vele, stb. Persze nem mondom, hogy nincs az a pénz, de... a másik fél sem a rongyos alsónadrágjáról híres és már most is állítólag 6 millió € körül keres. Szóval, ahhoz, hogy idejöjjön, a szándéknak is meg kell lenni részéről. Akkor pedig lehet, hogy óvatosabban nyilatkozott volna mostanában és nyitva hagy egy kiskaput legalább. Nem tudom... én nem fogadnék rá, hogy érkezik. Szerintem a spanyol média spekulál, ha Mourinho távozik, ki léphetne a helyébe. Mivelhogy lassacskán majdnem minden korábban említett "jelölt" (Laudrup, Löw, Klopp, Wenger, stb., akik szerintem tulajdonképpen csak a sajtó jelöltjei voltak) jövő évi sorsa eldőlni látszik. Szerintem ha José visszamegy a Chelsea-hez, valaki olyan fog érkezni, aki nem szerepelt sűrűn a potenciális utódok közt.